עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה לצרוב מדיסק אחד 3 שירים, ומדיסק אחר 4 שירים לתוך דיסק אחד ואז לשמוע במערכת רגילה (לא MP3). איך עושים זאת בנרו? (כשניסיתי לצרוב, אז הוא לא נותן לי אופציה "להוסיף מידע אח"כ"). איך עושים זאת? (ואם הולכים על ההאופציה של להעתיק דיסק אחד להארד דיסק, ואז לצרוב ממנו ומהסי די רום, אז מהי הדרך הכי מהירה לעשות זאת?).

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. HD 80 HD 120 כונן DVD צורב DVD צורב CD-RW אני מדבר מבחינת IDE MASTER ו- SLAVE.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה צורב DVD כדאי לי לקחת בסביבות הגג500 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by ameer_a7,

היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by almogas,

שלום אני רוצה לקנות דיסק און קיי בנפח של 512 מגה במחיר של עד 350 כולל הובלה.. עדיף למקום באיזור ירושלים.. תודה מראש.. אה הדיסק און קיי ישמש בעיקר להעברת תוכנות ודברים בסיגנון מה אתם אומרים על זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=454&cID=102&c=11645 ועל זה : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=sam-512mb&Cat2Cat1ID=3272&Cat2ID=0&aff=zap ועל זה: http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3046&urlAdd=hot_sale_product.asp?g_id=3327975 וזה: http://www.dealplus.co.il/product.asp?Pid=71607&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=35&aff=getprice

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אני רוצה לדעת....כדי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם עשיתי דיפראג למאסטר בוט שלי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 120 גיגה דרך התוכנה דיסקקיפר הוא אומנם מצליח לעשות דיפראג אבל טוען כי THE MFT USAGE WAS CURRENTLY 94%OF THE TOTAL MFT SIZE WiTCH INDICATES IT IS LIKELY THE MFT WILL BECOME BRAGMANTED מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה האם הבעיה היא בהארד דיסק שדרך אגב פועל תקין לחלוטין והמקום הפנוי במחיצה עומד על 15 גיגה פנויים מ 40 הקיימים דרך אגב מדובר ב C:

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. מה צורב הדיוידי הטוב ביותר שאני יכול לקנות בארה''ב, עד 1000-1500 ש''ח? אני אשתמש בו להכל, ואני צריך כונן אחד כי מקום חשוב לי. אני רוצה שיקרא ויכתוב CD-Rom ו- DVD, שיהיה מהיר ושיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (DualLayer וכו'). והוא צריך להיות בצבע שחור, וגם אם הוא יהיה שקט (ואם לא שקט אז לא רועש כמו ה- Liteon's) זה יהיה נחמד מאוד. אה, ומה זה Blueray, ואפשר למצוא כבר כוננים שתומכים בזה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by integral,

טוב, אז הנה היציאה החדשה של LG: DVD+R 16x PCAV (8x, 12x is PCAV) DVD-R 16x PCAV (8x is ZCLV) DVD+RW 8x ZCLV DVD-RW 6x CLV DVD+R/DL 4 x None of these are LG's monopoly, or Hitachi's for that matter. Plextor PX-716A has 8x DVD+RW. Several manufacturers have 4x DVD+R DL. Matsushita introduced 5x DVD+R DL writers some time after Hitachi-LG's GSA-4120B release. P-CAV 16x DVD+R recording was first announced by Toshiba-Samsung two months ago. 16x DVD-R is even less unique. However, GSA-4163B is the first of all to support all of the above.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. קניתי דיסק נוסף של WD, בנפח 200GB, לא חדש, יד שניה, אבל ממישהו שעבד איתו חודש (בדוק). משום מה הוא עושה רעש ,קצת מוזר, אבל לי אישית הוא מציק. זה מעיין "שריקה", של "תדר גבוהה" ("תתתיייייייייייייייייייי...") יש לי 4 דיסקים קשיחים בנפחים דומים של אותה חברה,ואף אחד לא עושה רעש כזה. הדבר דיי מציק לי, אבל אני מפחד יותר שזה משהו שיכול לפגוע במידע (מידע חשוב,אני עורך וידאו, ואני שם סרטי וידאו גדולים של חתונות). מישהו מכיר את התופעה? מסוכן? מה המדיניות של ההחלפה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by integral,

טוב, אז שוב CDFREAKS אינם מחמיאים לפיוניר. אומנם הם אומרים שאיכות הצריבה טובה (בד"כ) אבל התבאסו מהתאימות של פיוניר למדיה ומאיטיות הצריבה הנובעת מכך. http://www.cdfreaks.com/article/162/9

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. שלום חברים , ;D מה שלומכם ? אני מחפש בנרות חנות זולה באינטרנט שמוכרת את הצורב X16 של BENQ דגם DW1620 . מישהו מכיר חנות כזו כי בזאפ מגיעים רק ללמיר שמוכרים אותו במחיר ממש מופקע . תודה לכל העונים . נ.ב. @Integral : שמח לראות ששינית את דעתך לגבי ה DW1620

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  13. צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?

14. Started by Ashand,

שלום כל פעם שאני צורב סרט DVD הצריבה מסתיימת בסדר אבל מופיע לי DISC ERROR בפלייר הביתי...החלפתי צורב,מדיות,תוכנות צריבה כלום לא עוזר! הצריבה נעשית בנרו היא מאוד פשוטה, אני בוחר ב-DVD-UDF ואפילו ניסיתי DVD=VIDEO כלום לא עוזר! מישהו עם אותה בעייה? מישהו יכול לפתור לי את הבעייה? תודה

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Armageddon1,

זה דגם טוב כאילו למי יש אותו ואיך הוא?

16. Started by bd,

ואני לא יודע איזה ואיזה איכות כל דיסק יש לי צורב נייד LG לא יודע דגם ולא יודע מהירות (צורב של דוד שלי אני מביא אותו אליייייייי לצרוב ) לצרוב מידע מהמחשב MP3 VCD תוכנות וכל מיני דברים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Thunder-Head,

אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by ofer,

הי מה הדרך הקצרה והיעילה להוסיף כונן קשיח כך שיזוהה גם בחלונות 2000 (הוא מזוהה יפה במנהל התקנים) האם יש דרך אחרת מלבד חיבורו כמסטר ביצוע fdisk ופירמוט ולהחזירו למצב slave ? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by rollita,

ה- HD של המחשב שלי התפגר. אני גם ככה צריך לקנות מחשב חדש אבל החלטתי לחכות חודש חודשיים (בשביל יציאת nF4 ו- PCIE). בינתיים אני רוצה לקנות HD חדש בשביל המחשב הנוכחי, אבל העניין הוא שאני גם רוצה להעביר אותו לחדש בעוד חודשיים. השאלה שלי: 1. אם אני קונה SATA עכשיו האם הוא בהכרח יתאים למחשב הישן (P3 בן 3 וחצי שנים) או שזה תלוי לוח אם וכו'. 2. אני רוצה לקנות 80Gb עכשיו ו- 80 נוספים למחשב החדש ולחבר אותם בחיבור RAID כך שאני אקבל 160 סה"כ. הבנתי שזה עדיף על HD בודד של 160Gb. נכון\ לא נכון? כדאי\ לא? ועד כמה גדולה העלות של שני HD של 80Gb על פני 160 בודד? יכול להיות שעדיף לי לקנות HD קטן וזול רק לגרור את החודשיים הבאים עד שאקנה מחשב חדש? תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  20. מה רשום עליו ... אני יודע שצורב זה cd rw ואני יודע שה נגן dvd למחשב רגיל זה dvd cd אבל אך צורב dvd נראה ומה כתוב עליו

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

כלומר האם זהו צורב איכותי לדיסקים רגילים בנוסף לזה שהוא צורב DVD

22. Started by KrustyTheKlown,

http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=304&offset=8 יש גם RITEK במחיר נחמד!

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

???

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. Started by Impreza,

קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by blackcoma,

הבנתי שכונני sata שונים בחיבור מחיבור IDE, איך אני יודע אם יש לי חיבור כזה במחשב או אם לוח האם שלי תומך בזה ?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים