עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הדבר הזה משגע אותי שנים,כל סרט PAL (שבמקורו הוא בפורמט R1 ז"א NTSC) פשוט רץ יותר מהר,הדיבור יותר מהר,אני יודע שזה בגלל ההמרה ב frame per seconds מ 30 או 29.9 ל 25 האם זאת הסיבה היחידה?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by arkadi,

אז יש לי כמה שאלות אפשר ליצרוב עם צורב דיוידי על הדיסקים שלו מישחקים וקבצים שונים ולא רק סירטי דיוידי? והאם הוא צרואב גם על דיסקים רגילים ואפשר המלצות לצורב דיוידי לא יקר תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי הר דיסק בטכנולוגיה הזאת שמחובר למחשב.. ועל הר דיסק אחר מערכת הפעלה, כשהפעלתי את המחשב המחשב זיהה את ההר דיסק אבל בוינדוס אין לי דרך להכנס אליו , במנהל תקנים של הוינדוס מופיע ההר דיסק וכתוב שהוא עובד בסדר.. פשוט אין לי גישה אליו וגם שהתקנתי את המערכת הפעלה לא היתה לי אפשרות להתקין עליו אותה הוא היה "בילתי נראה" לפי מה שהבנתי צריך איזה driver אבל בדרך כלל מתקינים אותו לפני המערכת.. יש אפשרות עכשיו אחרי שהמערכת עובדת להתקין הר דיסק בטכנוליגה הזאת? נ"ב ההר דיסק חדש wd 80g הבקר שעל הלוח (לוח asus) מגלה את ההר דיסק וגם נותן לי הרבה מידע עליו תודה

4. אם כן.. אז קישורים לחנויות בארץ תודה רבה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by integral,

היו כאן כמה ששאלו אז בבקשה: http://www.cdrlabs.com/#2

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. אז פיוניר הודיעו בנונשלנטיות שיש להם לייזר חדש, הפעם אולטרה סגול שיכול לשים 500 גיגה על דיסק DVD. http://www.cdfreaks.com/news/10860

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by napolion,

אני מנסה, ולא מצליח!!! :s05: ניסיתי את התוכנות clon dvd ואת DVD Shrink ןפשוט רק הרסתי כבר איזה 8 מדיות (יקרות למדי....) אנא עזרו לי......... ???

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by pavlo,

שלום רציתי להתייעץ כאן ולדעת אם כדאי לי לקנות את הכונן של MAXTOR MAXTOR 250GB SATA/SATA150 8MB 7200RPM NEW ב 700 ש"ח מארה"ב ? ? ? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by zilbermm,

איזו תוכנה תאפשר לי (רצוי בקלות) להוסיף פס קול נוסף ל-DVD שאני צורב?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by THELAD,

שלום רב, אני מתכנן קניית צורב- NEC 3500A, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים עליו. לבעלי צורב כזה, האם אתם ממליצים\מרוצים?! שאלה נוספת שאני מעוניין לדעת, מה הם המושגים הללו: -DVD-R -DVD+R -Dual Layer כמובן אם אתם ממליצים על צורב שהוא לא זה, אני מוכן לשמוע ולהקשיב... בתודה, אלעד אייזנברג.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. לפי דעתי אם צריך להתקין את הסאטא חייב להתחיל עם ארדיסק שתומך ב-ATA אתם אומרים? ???

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. איזה קבל אני צריך שינצל את מלוא היכול שלו...? אני ממש מבולבל ואיזה קבל אני צריך בשביל הבקר רייד?

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  13. שלום חברים, בן דוד שלי קנה כונן קשיח חדש של WD בנפח 160 ג'יגה SATA משום מה בביוס הכונן מזוהה כ-160 אך בווינדוס כ-128 בלבד (לא מותקן דבר על ההארד דיסק, המערכת הפעלה הותקנה על כונן אחר). מה הסיבה לזיהוי הנמוך ??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב , שוב. צרבתי סרט, לצורך העניין נקרא לו "טרויה". השתמשתי ב dvd decrypter כדי להוריד את ההגנה וב-dvdshrink כדי לקבץ וליצור את ה- iso. השתמשתי ב alchohol120% כדי לצרוב על דיסק (של טושיבה או משהו כזה). הסרט הצרוב נקרא ונקלט כהלכה כאשר אני משתמש בכונן הצורב כדי לראות את הסרט, אך נתקע מייד כאשר אני מכניס אותו למכשיר ה DVD. כמובן שהמכשיר שלי קורא צרובים, הרי כבר צרבתי וראיתי איתו. האם ישנה הגנה אחרת שאני לא מודע לה או שתהליך הצריבה שלי לא נכון? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by re5pect,

היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by MaoR_KilleR,

בדיון של משתמש שקראו לו berserk הוא שאל על סוגי צורבים בייחוד על Benq DW1620. הוא שאל מה הגרסא הכי מתקדמת ו Integral אמר ש DW1620Pro. אז מן הסתם צריך להיות גם NonPro. עכשיו אינטגרל - איפה ראית גרסת פרו? או שזו הייתה סתם טעות? או שכל דגם נקרא pro ז''א אין non-pro? אם יש פרו, מה ההבדלים בין פרו ללא פרו ואיפה אני משיג את הפרו.. יש לך איזה ביקורת\לינק?? המון תודה מראש...... מאור

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  17. :s05: ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by ms.kei,

באיזה חנות אני יכול לקנות NEC 3500A שיהיה בגרסת BOX?

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by kobibo,

רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by t d,

שלום! בעוד כשבוע-שבועיים אני מתכנן לקנות צורב DVD, רציתי לדעת איזה דגם הכי משתלם לי לקנות כרגע, אני בטווח מחיר של : 500-600 מקסימום! חשוב לי שיצרוב בכל הפורמטים (מין הסתם כמה שיותר מהר) ושיהיה אמין, לא משהו שיוכל להוציא לי הרבה דיסקים דפוקים כי שמעתי על כאלה לא ממש מוצלחים, בנוסף חשוב לי אופציית ה DUAL LAYER שאם אני לא טועה אפשר לצרוב כ8.5G זה נכון? האם צריך תקליטורי DVD ריקים מיוחדים בשביל לצרוב DUAL LAYER או הדיסקים של DVD 4.7G מספיקים? נ.ב קראתי בכמה מגאזשינים שיש איזה דגם של LG ב500 נורא פופולארי שמצליח ומשתלם עכשיו, מישהו יודע משהו? או האם למישהו יש צורב דיוידי ויכול להגיד לי במה להתחשב בנסיון? תודה מראש! t d

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by kisharon,

היי לכולם. אז השבוע קניתי את ה nec 3500 עם המעט צריבות שעשיתי עד עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה ליצור דיסק dvd עם קליפים +תפריט השאלה שלי היא איך אני הופך קובץ mpg או avi ל dvd ? ובנוסף אחרי שאני מכניס קליפים והופך אותם ל dvd איך אני עושה תפריט שכל קישור למעשה יקרין את הקליפ הנכון.. גם לינק להסברים בנושא יהיו אחלה. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by kotel,

אם עכשיו אני קונה את הארדיסק WD Raptor 74GB Hard Drive 10,000 RPM והוא יהיה הארדיסק היחידי על המחשב שלי אני יוכל לראות אותו בדוס כאילו אני לא חייב להתקים את הווינדוס כדי שהוא יהיה פעיל? :s05:

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  24. המחשב נתקע כל פעם שהתהליך מגיע ל 10 אחוז. עובד עם WIN98 האם יש דרך אחרת לעשות את זה?

25. Started by mega1234,

שניהם מKSP א. מי יותר טוב מבחינת אמינות ? ב. למה לקחת צורב DL אם המדיות כול כך יקרות ? (המלצות לצורבים אחרים יתקבלו בברכה). ג. קראתי כבר את הסטיקי ! ד. כמה זמן לוקח לצרוב DVD 4.7 במהירות X16 ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים