עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם השתדרגתי במחשב חדש עם המלצות מאוד חמות שלכם, אני חלילה לא בא בטענות רק מנסה להבין ... הארד דיסק נשמע לי מאוד רועש, יכול להיות שזה אני הבעיה ולא הוא, אבל איך אוכל לדעת ? SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS בעבודה יש לנו מחשבים של HP XW8600 מאוד חרישים , מה הם מרכיבים שם שכל כך שקט ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by srulikg,

אני צריך לצרוב דיסקים מסוג CD-R לשימוש במחשב אחר. באיזה פורמט עדיף לצרוב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למחשב שלי , אני לא מעוניין בRAID ככה שזה לא חשוב לי. מה שאני ראיתי זה את 2 הדגמים הללו : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 1.5 טרהבייט של SEGATE ואת זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 של W.D. בנפח של 1 טרהבייט עכשיו מה שחשוב לי זה אמינות , ועבודה שקטה כי המחשב יושב לי מול האוזן ואני לא רוצה לשמוע את הארד דיסק חופר ! אם יש לכם המלצה אחרת אניםתוח להצעות תודה מראש על העזרה ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בעודי משועמם גולש ברשת נתקלתי בסקר הזה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by evy,

אך אני לא יודע אם המחשב הנייד שלי תומך ב usb3 ,איך ניתן לדעת? (לאחר שאני אדע אם הוא תומך ב usb3 ,אשאל איזה מומלץ )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by INFERNO,

שלום יש לי HD 40 ג'יגה של סיגייט והוא נמצא עכשיו במערכת קבצים NTFS אני רוצה לפרמט לFAT 32 אבל הבעיה שהיא אני רוצה לפרמט הוא נותן לי רק את האפשרות של NTFS מה אני עושה ? :-\

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by 2011,

<blockquote>שלום מחפש דיסק קשיח טוב 2 טרה למחשב חדש אשמח להמלצות תודה </blockquote>

9. הטייפ הוא טייפ חיצוני Parallel ומערכת ההפעלה היא Win2000 Server

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. צורב nec מזהה רק חלק מהדיסקים? nec dvd rw nd-3550a תודה מראש

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  11. כלומר בנצ' של דיסק SATAII - מה הביצועים שלו על בקר של SATAI לעומת ביצועים של אותו דיסק על בקר של SATAII. אני יודע שההבדלים, אם קיימים הם מינוריים אני פשוט צריך בנצ' שיאמת לי את זה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by arkadi,

אז יש לי כמה שאלות אפשר ליצרוב עם צורב דיוידי על הדיסקים שלו מישחקים וקבצים שונים ולא רק סירטי דיוידי? והאם הוא צרואב גם על דיסקים רגילים ואפשר המלצות לצורב דיוידי לא יקר תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by pro,

במחשב של אחותי ישן התקנתי לה הכל מחדש הארד דיסק חדש זכרונות ועוד... אבל אחרי שעשיתי פורמט למחשב שלה והתקנתי WIN2K שדרך אגב עובד מצויין הווינדוס טוען שעה אבל לא עולה אבל שהוצאתי את הכונן תקליטורים המחשב עבד חלק משהו יודע למה (הוא עבד מקודם) זה דחוף לי בבקשה גם בזה אבא שלי מאשים אותי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yonit,

כאשר אני מכניסה את הדיסק און קי מסוג sandisk למחשב האור הכתום מתחיל להבהב לכמה שניות ואז האור נכבה כלומר הוא מזוהה לכמה שניות ואז לא מזוהה. המידע בדיסק און קי מאוד חשוב לי וביררתי בחברות שיודעות לשחזר מידע מה המחיר לשיחזור ואמרו לי שזה בסביבות 1000 ש"ח. האם יש משהו לעשות לפני שאני פונה לחברה שיודעת לשחזר את המידע ולחסוך את הסכום המטורף שהם דורשים? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Haflo,

אני מקווה שזהו מופע חד פעמי וקרה ממש בטעות אבל אתמול בשעה 13:27 הלך לעולמו אחד מהדיסקים של השרת שלי הדיסק הוא WD80JB - מה שקרה שהמנוע של הדיסק שבק חיים!? למזלי הוא אחד מתוך שני דיסקים בתצורת RAID1 ובשעה 19:10 הוא הוחלף בדיסק חדש ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. החברה האמריקאית מתכננת להציג את דגם ה-Gen5 הראשון שלה במסגרת התערוכה הענקית בטאיוואן שתיפתח בסוף השבוע הנוכחי - יחד עם סדרה חדשה של זכרונות DDR5לכתבה

17. Started by jacobra,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=ST3400620AS&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=165 שווה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. נתקלתי ב: 20A 20AP 20A1S 20A1S11C וגם, איפה הכי זול לקנות צורב זה (בגרסת ה-SATA) והאם ניתנת שנתיים אחריות? תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by amir.o,

אני מקווה שאני בפורום המתאים (זה קשור להארד דיסק ) ניסיתי למצוא את האפשרות בביוס אבל לא מצאתי הכונן שלי הוא ibm 60 gb אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו תודה.

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by miim17,

היה ברשותי צורב חיצוני שמתחבר לUSB. הצורב עצמו נדפק, ולכן פתחתי את המגרה עצמה, העפתי משם את הצורב וחיברתי במקומו כונן קשיח (יחסית ישן - 1 GB) אני חשבתי לתומי "שאין מצב" שזה יעבוד, אבל למרבה הפלא XP מזהה יופי את הכונן, אפילו את רושם WDC (הכונן של וורסטון דיגיטל) אבל מה - הוא פשוט לא מופיע ב "מחשב שלי". בכל מקום רשום שהכונן עובד יופי, אין סום סימני שאלה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. חברת הגיבוי ברשת Backblaze חקרה נתוני ניטור SMART של 40,000 כוננים קשיחים ומציגה חמישה נתונים שעשויים לסייע לכם לגלות, בטרם עת, מתי הכונן שלכם יכשל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f/

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. תשמעו חברים, נכנסתי לכל מיני פוסטים וראיתי שאתם מבינים מאוד והלכתי קצת לאיבוד עם ההסברים\המלצות שלכם כי הם מפורטים מדי לאחד כמוני חחח לא חשבתי לקנות כונן SSD כי חשבתי שהם יקרים מאוד עד שראיתי מבצע על זה : http://ksp.co.il/?uin=20316 בכל אופן, מכל מה שקראתי בפורום צריך להשקיע קצת יותר כדי לקבל משהו איכותי ואולי מה שחשבתי לקנות במבצע זה הרבה פחות איכותי ממה שאני מחפש... קראתי על סמסונג שחלקכם מזהיר מהבאגים שלו ועל עוד אחד, שכחתי איזה... אז ככה, אני מחפש כונן אס אס די 120 או 128 ג'יגה, הכי הכי חשוב לי שיהיה אמין בסביבות ה 400 שקלים... אגב, במחשב נייד אמור להיות לי מקום פנוי להתקין SSD בנוסף לכונן קשיח הקיים, נכון ? מפרט המחשב שלי : [h=1]Lenovo Y580 15.6-Inch Laptop…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. אחרי הטרד העתיק, בו חיפשתי מארז ובקר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0 בסוף התחדשתי במארז XL של FRACTAL, ספק פאסיבי, ועוד כמה פיצ'פקעס. אחרי שהבנתי שחלונות 64 זה לא הכלי המתאים לשרת ביתי, רציתי לשאול מה המערכת הפעלה האידיאלית, היכולה לשמש כשרת דואר, ז"א להפעיל אוטלוק או דומיו, אימיול וטורנט, וכנראה גם אופיס בסיסי שיעבוד עם אופיס של חלונות. וכמובן יוכל להזרים לסטרימר ערמות של ריפים בבלוריי? תודה . ניסיתי כמה קופיגרציות של ריידים רק בשביל הבדיקה על דיסקים רגילים של SATA2: RAID0 - מהיר בטרוף - מהירות העתקה של 130 MB קבוע. RAID1 - משתנה בין 80-90 MB. RAID5 - גרוטאה - מהירות העתקה 40 MB קבוע. RAID6 - דומה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הבקשה מופיעה "בנושא" א. מה ההצע וביקוש ב. מה עדיף וטוב

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  25. Started by Drazick,

שלום. כאשר אני מביט באינפו טול בנרו אני רואה שאופציית ה-DMA כבויה. היכן אני יכול להפעיל אותה מחדש? ואיך עושים את זה להארד דיסק? אני משתמש ב- Windows XP Professional. תודה.

• 12 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.