עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bratwa_tut,

ה HARD DISK במצב תקין כי שאני מחשב אותו במקביל לדיסק קשיח שיש לו מערכת הפעלה הוא מראה לי את הדיסק קשיח וכשאני מנתק את הדיסק קשיח הישן ורוצה להשאיר רק את החדש ולהתקין עליו WIN7 הוא לא מוצא אותו... ? דיסק קשיח תמונה שלu : http://jpg.co.il/view/51798e48b45df.jpg דגם: hds721010dle630 לוח אם P55-GD55 MSI ביוס מעודכן עם הגירסה הסופית כשאני מנסה להתקין את ה WIN7 הוא אומר לי שאני יכניס USB דרייבר של ה דיסק קשיח מאיפה אני משיג דרייבר ל hitachi hds721010dle630 ניסתי לחפש באתר החברה לא מצאתי דרייברים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עד היום על על הגיבויים כתבתי בלורד, ולהפתעתי שאני סורק אותם עם nero cd speed הוא מראה בין 10 ל- 25% פגומים. אני בודק בלשונית scan disk, לא ב-quality. האם שזה בגלל שכתבתי עליהם, והאם אכן 25% מהדיסק לא קריא? עריכה: צרבתי את שני הדיסקים שבדקתי עם הויסטה (בלי nero), יכול להיות שתוכנה מתנגשת עם הקבצים שנצרבו עם הוויסטה וחושבת שהם פגומים?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by SamsunGuY,

שלום קראתי בסטיקי של הכוננים קשיחים המומלצים וביקורות בNewegg שאומרות שהדיסק הקשיח(HD204UI) מהיר כמו דיסקים קשיחים במהירות של 7200סל"ד ומהיר מספיק בשביל משחקים(למרות שהוא 5400סל"ד) ובנוסף ראיתי את התוצאה שלו בPassmarks שדיי הרשימה אותי כי התוצאה מאוד קרובה לדגמים המומלצים בנפחים הקטנים ממנו מהסדרה הקודמת של הF3(ואני מתכוון כמובן לHD502HJ ו-HD103SJ). התוצאה בPassmarks http://www.harddrivebenchmark.net/hdd_lookup.php?cpu=SAMSUNG+HD204UI אז האם הדיסק הקשיח הנ"ל מתאים גם למטרת משחקים? תודה מראש למגיבים/עוזרים

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב נייד של Asus, מעבד i7-2640M 2.80Ghz, זיכרון 8GB DDR3 (המפרט המלא בקישור). https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230486R המחשב די ישן (6 שנים בערך), אבל עדיין עובד מעולה. החיסרון היחיד שלי בו שהוא עובד לאט. רציתי להתייעץ עם המומחים שכאן האם כדאי לי לרכוש כונן SSD חדש שיחליף את כונן ה- DVD, ועליו תשב מערכת ההפעלה. האם זה ישפר את ביצועי המחשב? או שזו תהיה הוצאה מיותרת? במידה וכדאי, על איזה כונן אתם ממליצים? אני לא צריך כונן בנפח גדול מ- 250 GB, אבל אני מוגבל בתקציב של סטודנט... אני סטודנט להנדסת תוכנה, המחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by MACHINE-GUN,

היי! ראיתי בחנות המלצות על SSD128GB של SAN DISK אמרו לי שם שזה מהירות קריאה 450+ וגם הכתיבה זהה 450+ אני רוצה לקנות SSD ולא יודע מה לבחור ? אשמח לעזרה בנושא. תומר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by liran877,

היי , קניתי לא מזמן מחשב עם gigabyte z270 hd3p gtx 1070 g1 baracuda 1tb בלי SSD כי אז העדפתי לחסוך את ה ~400 שקל האלה, ועכשיו אני רוצה להוסיף. שתי שאלות 1) אני רוצה להוסיף crucial mx500 250gb לא אמורה להיות לי בעיה עם החיבורים הפנויים בלוח אם נכון? 2) בהנחה שאני משאיר את הווינדוז על הכונן מכני (שילוב של עצלנות ופחד להסתבך עם השכפול) ורק מתקין משחקים ותוכנות על SSD כמה זה פוגע בביצועים?

7. היי ברצוני לחבר עוד דיסק קשיח אחד בחיבור הSATA שבלוח האם, איך מגדרים זאת בביוס? רוני

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. ואיך אני יודע שמה שאני קונה זה לא מזוייף כי שמעתי שיש הרבה זיופים בתחום הזה. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=1 ואיך המחיר?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by No-One,

אפשר ואולי עדיף קניה מחול-אמזון וכדו' מה שיותר מהיר, ועד כמה ג'יגה אפשר לקבל. אודה למי שישלח לינק מתאים.

10. לוח: MSI PT8 Neo-V ניסיתי להתקין דרייברים, בדקתי שהבקר מופעל בביוס (לא מצאתי הגדרה אחרת), בדקתי ב-Disk Management. כמו כן, ניסיתי לחבר אותו דרך USB, הוא מקטלג אותו Disk Drives אך הוא רושם רק USB Device ולא מזהה את הכונן עצמו. אני אובד עצות אנא עזרתכם..

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום כולם, קניתי קורא כרטיסים זול של Silverline, כשניסיתי לבדוק מהירות עם HDTune, נתן IO ERROR אחרי שניה... שמתי לב שהכרטיס התנתק והתחבר באותו רגע, ניסיתי עוד פעם ואחרי כמה שניות נתן אותו דבר. פעם שלישית חטפתי מסך כחול. אחרי שהדלקתי את המחשב, ניסיתי כניסת USB אחרת, אותו דבר (קורא כרטיסים ישן שלי עובד מעולה והכל מתפקד למזלי). התחלתי להבין שמשהו דפוק פה אז ניסיתי במחשב אחר (ישן), ואותו אפקט (לא הגעתי למצב של מסך כחול). נראה לי שהוא מקצר בזמן קריאה/כתיבה... יש דעות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by michabb,

שלום רב, האם יש בעיות עם דיסקים SAS לשרת? מה עדיף SAS או SATA לשרת? תודה מראש לכל המשיבים.

13. ערב טוב. אני מעוניין לרכוש כונן SSD של אינטל, מסדרת 760P בנפח 256GB. המחיר נראה זול יחסית (80$), בעבור מפרט מרשים במיוחד (מהירות קריאה וכתיבה 3200 מב/ש ו-1300 מב/ש בהתאמה). יש לי לוח אם GA-Z77-DS3H של GIGABYTE, משנת 2012. המעבד שלי הוא i7-3770 של אינטל (גם מ-2012). לאחר חיפושים ברשת, לא הצלחתי להבין האם כונן ה-SSD תואם ללוח אם שלי. במפרט של הלוח אם שברשותי מופיע שיש תמיכה ב-PCI Express 3.0. ואמנם ה-SSD המדובר נתמך על ידי PCIe NVMe 3.1 x4. כאמור, לא הצלחתי להבין האם אוכל להשתמש ב-SSD הזה עם לוח האם שברשותי. כמו כן - האם אוכל להפעיל את מערכת ההפעלה דרך ה-SSD הזה ? כלומר לבצע boot דרכו (יש…

14. Started by THE FOX,

אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. קניתי מחשב נייד עם SSD מלא (256GB) ואיני יודע כיצד מטפלים בו. מה מומלץ? מדובר בסמסונג סדרה 9, X3F, והדיסק באמת מהיר , אבל שמעתי שלא טוב להריץ באופן קבוע תכנות שהייתי משתמש בהן, כגון: Ccleaner JKdefrag Combofix תגידו לי בבקשה מה כדי לעשות וכיצד. נורא מפחיד להריץ עליו סתם תכנות שיקצרו את חייו של הדיסק. אמשח גם לשמוע כיצד ניתן להגדיר את הדיסק שינוצל הכי טוב שאפשר במערכת ההפעלה (חלונות 8). אודה מאד על העזרה. swg.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

מה עדיף לי לצריבת BIN/ISO ולמה? ואילו גדלים יש של מדיות DVD?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. Started by lesForce,

ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. שלום לכולם. כיום יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים רגילים Western Digital 1TB 64MB Sata III , ואני מעוניין לקנות כונן SSD של OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III כדי להתקין עליו את מערכת ההפעלה , השאלה היא האם כונן כזה באמת תורם למהירות העבודה של המערכת\מחשב וגם מה אני יכול לעשות עם שני הדיסקים הרגילים שיש לי כדי גם לשפר את מהירות העבודה , האם אני צריך להגדיר אותם באיזה Raid , אם כן אז איזה (0 , 1 ?) , או שיש איזה שילוב הגדרות אחר של SSD עם דיסקים רגילים שיגרום למערכת לעבוד מהר יותר?? אם צריך המפרט המלא שלי רשום בצד. תודה לעוזרים.

• 43 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום לכולם יש לחבר שלי NAS מדגם QNAP TS-253A הוא רוצה שבכל פעם שהוא נכנס הביתה המכשיר יגובה אוטומטית לNAS שלו. הוא הבין מחבר שלו שזה אפשרי. האם אפשרי לעשות כזה דבר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לצורב dvd. תקציב 300 ש"ח

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by RONEN1N,

שלום אני רוצה לקנות 4 טרה למחשב ואני צריך לדעת מה אני צריך לוודא כדי שהוא יעבוד לי במחשב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by ofer,

אחרי 3 שנות עבודה לא מאומצות במיוחד כונן CD של LG 523252 שוב לא קורא ברצף מה דעתכם על LITEON או ASUS ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.