אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרגע במחשב צורב DVD של NEC ועוד כונן CDROM רגיל. השאלה שלי היא: איך אני מעתיק דיסק DVD קיים לאחד ריק? והאם ניתן לעשות את זה באמצעות NERO EXPRESS (אני מניח שכן... רק לא יודע איך)? תודה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן נוסף SATA איזה הכי כדאי היום לקנות ??
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום קנייתי הרבה CDROM בחיים שלי וכולם דפוקים יש להם רעש של מטוס וקשה להם לקרוא את הדסקים אני חייב לציין שSONY ממש בין הגרועים אז איזה לדעתכם חברה מיצירת את הסידירום הכי יציב שיודע לקרוא צרובים טוב בלי רעש של מטוס ושצריך להוציא את הדיסק 10 פעמים את שזה עובד אם בכלל חשוב לי לציין שאני היום משתמש בצורב בתור הסידרום כי הוא הכי טוב יש לו עין ממש טובה והוא של LG אבל אני רוצה להחליף גם אותו אז אתם יוכולים לתת לי שם של חברה שהוא גם צורב הכי טוב ודבר שלישי ואחרון תנו לי גם הצעות על סידירומים רו צורבים שהפנל שלהם שחן\ור שזה יתאים לי למארז ממש תודה..
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין Nec nd-3500a ו LG GSA-4160B שניהם בערך באותו מחיר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז השבוע אני קונה צורב בעיקר בגלל שהקודם הלך לי ואני צריך אחד כדי לצרוב mp לאוטו ... אז קודם כל רק כדי להיות בטוח :s05: , אפשר לצרוב גם על דיסקים רגילים נכון ? הוא גם יקרא לי את כל סוגי הדיסקים ? האם אפשר לעשות איתו בוט למשל כדי להתקין וינדוס ? (כי עם הקודם שלי משום מה לא היה אפשר ) ודבר אחרון היות ואני רוצה לשמור על הפוזה של המחשב שלי אני מעוניין לקנות את הגרסה שבצבע שחור... מאיפה אני יכול להשיג אותו בהכי זול (עדיף מאזור רשל"צ-רחובות) ? ראיתי בנועה ב480 ... אבל את הלבן אפשר להשיג ב420 , למה עושקים אותי בעוד 60 שקל ? בגלל שאני(רוצה) שחור ? :-X
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל הודעה פתאומית על טיסה לחול יאללה פנאן למה לא מתנות ממתקים וכו'... עכשיו השאלה היותר מעניינת היא מישהו לאחרונה טס לחול ויודע אם המחירים בדיוטי פרי לגבי מדיות זולים? והאם יש שם מדיות הוגנות? והוא טס לגרמניה שם נראה לי שבכלל המחירים יקרים אז אין על מה לדבר... ואתם חייבים להודות שהתגעגעתם אליי...אין לי כבר זמן להכנס לילה / בוקר טוב לאזרחים שערים כרגע
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לחבר אותו כ-SLAVE או כ-MASTER? ואחרי שאי מחבר מאיפה אני מוריד FIRMWARE? ואיך אני מתקין את זה?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום צורב דיוידי של נק3500 ניסיתי לצרוב איתו דיסק מידע על מדיה של princo בעזרת נרו 6 הוא צרב לי את המידע על הדיסק והודיע שהכל בסדר אבל המחשב ממש ממש מתקשה לקרוא את הדיסק, הוא בקושי מזהה אותו בכונן ורק כעבור כמה דקות נותן גישה לספריה ואחרי זה שוב מתחיל לחשוב וחוזר חלילה מה נראה לכם הבעיה? הצורב , הדיסק או התוכנה? איך אפשר לדעת ומה נראה לכם שאפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניים לרכוש הארד דיסק 160 ג'יגה והלוח שלי לא תומך ב SATA רק בIDE. האם שווה לי לרכוש הארד דיסק ide או לרכוש SATA ואז לקנות גם בקר וכך לא יהיו לי בעיות בעתיד לגבי תמיכה ב SATA.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחר התלבטויות רבות החלטתי לקנות את הצורב של נק - 3500 ההתלבטות היתה בינוו לבין הפיוניר A08 והחלטתי ללכת על הנק לאחר שנוכחתי לדעת שה נק לא נופל מהפיוניר בביצועים שלו אלא משתווה אליו ואפילו מתעלה עליו וגם המחיר זול יותר ועוד בונוס של שנתיים אחריות. יצא לי לבדוק אותו עם מדיה של סילבר ליין - ritek g04 מהסוג הפחות איכותי והוא צרב עליה בלי בעיה במהירות X4 ורואים את הסרט טוב וללא קפיצות. מישהו יודע האם נק פתרו באופן סופי את בעיות הקריאה של הצורבים שלהם בצורב הזה - האם הוא יוכל לקרוא תקליטורים שרוטים בלי בעיה או שהבעיה עדיין קיימת? בנוסף האם מישהו חושב שעדיף ללכת על הפיוניר במקום ה-נק - שיגיב ויציין למה אני מדגיש כי ההתלבטות היא רק בין שני הצורבים הנ"ל - LG 4160 לא בא…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירסמתי פה איזו שאלה לגבי איזה צורב לקנות אבל באותו זמן רציתי קצת לחכות מסתבר שחברתי ראתה את הלינק ואופס קנתה לי אתמול nec 3500a אך בחורה כלבבי איזה אושר!!!!! גם לא מבינה כלום במחשבים גם הביאה אותו ב 310 שקל?!?! כל שאלה שנשאלה"לעזאזל איך כל כך זול?"נדחתה בבוז "קומבינות"זרקה החצי אשכנזיה חצי סורית(רגע סורית???? אולי יש גם "קומבינות"גם להאשרת אורניום?ובזול!או שלא!) בקיצור בעודי פותח בהתרגשות עוברות לי מחשבות בראש! רגע אז מה בעצם עושים עם זה? גיבויים אני לא עושה אלה רק לעיתים רחוקות לצרוב סרטים!אני שומר על אוסף של 125 סרטים והופעות קנוייות! כן אני מאלה שאוהבים DVD מקורי תמונות מהדיגיטלית?יש לי אולי 300 מגה! אז מה פה עושה את ההבדל? ממתין לתשובתכם
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש והמליצו לי לקנות צורב די וי די וגם כן כונן די וי די רגיל רציתי לשאול מספר דברים לפני בכדי להיות בטוח: 1.האם אפשר לצרוב דיסקים רגילים בצורב DVD? 2.האם אפשר לצרוב על דיסק DVD כל תוכן כלשהו ? אפילו דיסק שמע? 3.האם כונן DVD קורא דיסקים רגילים? 4.האם אין אפשרות לקנות אך ורק צורב DVD שגם יקרא לי דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים? תודה רבה ניר גלעד
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה} עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה. מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? נ.ב עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4 ובאיכות מצויינת עד הסוף.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה בדיסק של 4.7 ג'יגה יש 120 דקות ובדיסק של 700 מגה יש 80 דקות? היחס לא שווה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת DELKIN הודיע על התחלת יצור מדיות CD-R שיכולים להחזיק מעמד 300 שנה ויותר. הנה הכתבה באנגלית. World's Most Reliable CD-R Media From Delkin Delkin Devices, Inc., manufacturer of quality eFilm memory cards and other innovative products, today introduced the eFilm Archival Gold 300-Year CD-R. eFilm Archival Gold CD-Rs incorporate patented Phthalocyanine (thalo-sy-a-neen) dye and a 24k gold reflective layer into every CD-R. The innovative materials found in eFilm Archival Gold CD-Rs make them one of the most reliable storage medium available. Typically CD-Rs are known to deteriorate quickly due to Earths common elements: ultra violet light, heat, and humidity. Using an a…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
כבר שתי דיסקים שהוא דפק לי.. בצריבה האחרונה הוא החליט שיש שגיאה ב 99%, אני צורב גם עם NERO וגם עם Alcohol ובשתיהם הוא דופק לי את הדיסקים.. ואני כבר לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, זה צורב יחסית חדש, של Sony 52x24x52 קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך ולא נראה לי שיש לי עדיין אחריות..
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אניט מנסה לגבות הופעה בלי לכווץ אותה אני משתמש בתוכנה clonedvd2 . וכשהפעלתי את האופציה SPLIT TO DISKS זה חצה לי את ההופעה ונתן לי לצרוב חלק אחד ולא הצלחתי לצרוב את החלק השני . האם יש לכם המלצות לאיזה שהיא תוכנה נוחה או עצות לתוכנה הנ"ל . אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הרכש החדש שלי ;D(ראה תמונה) ורציתי לצרוב סרט אבל אני לא מוצא בשום מקום מדיות DL(שכבה כפולה) אודה למי שיאיר את עיניי ויתן לי שם של חנות המוכרת מדיות כאלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-