אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD מהדגם סמסונג HD204UI. הוא מאוחסן בתוך קייס חיצוני. הוא משמיע תקתוקים כבר בערך חודשיים, אבל הוא עובד בסדר גמור ובכלל לא נראה שהוא הולך להתפגר. (כבר ראיתי הארד דיסקם שהשמיעו קולות והתפגרו אחר כך, וזה בכלל לא נראה אותו דבר). הוא גם די חדש (בן פחות משנה). כל מי ששאלתי עד עכשיו אמר לי שהארד דיסק שמשמיע תקתוקים=הארד דיסק גוסס, אבל זה פשוט לא נראה ככה, ועובדה שכבר חודשיים הוא משמיע תקתוקים ועובד יופי, וגם תוכנת HS SENTINEL אומרת שהוא תקין לגמרי. צירפתי קובץ קול עם הרעשים שההארד דיסק עושה. תוכלו להגיד לי מה הקולות האלה אומרים, והאם ההארד דיסק בסדר או לא? בנוסף, קניתי לפני חודש לפטופ ASUS K53E שיש לו HD מדגם WD6400BPVT. המחשב משמיע רשרושים רוב הזמן, שאני די בטוח שהם באים …
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי, יש לי ALIENWARE M15X והוא כבר קצת מתיישן ואני רוצה להחליף לו את הכונן הקשיח ל-SSD אני רוצה להעביר את התכולה שלו ומבנה ה-partitions כמו שהן לכונן החדש, בעיקר מהסיבה שמותקן עליו ווינדוז קנוי שהגיע עם המחשב (ללא CD), ויש גם recovery partition שעובד מעולה. חשבתי להשתמש במעביר USB ל-SATA ולחבר חיצונית את הכונן החדש, לעשות IMAGE ואז להחליף ביניהם פיזית. יש את המוצר הזה שנראה חביב http://www.crucial.com/usa/en/accessories/CTSSDINSTALLAC מגיע עם המתאם וגם עם תוכנה, או שאפשר לקנות במחיר יחסית גבוה יותר בארץ מעביר לבד ולהתקין תוכנת גיבוי אחרת. אולי את אלה: http://ksp.co.il/?uin=8628 http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=5568 למישהו יש המלצה למעביר כזה או איזו הצעה …
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הסמסונג החביב, SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ, וכעת צריך לחבר אותו למק. האם יש למישהו כאן נסיון עם מארז חיצוני ודיסק שכזה? אשמח גם לקישור מכירה של כזה- לא מצאתי וגם בפניה לחנות לא הצליחו לאתר לי מארז. כמובן שאין לי כוונה לרכוש רק מארז ב 1000 שח... תודה רבה אורי
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה לגבות דיסקים של מוזיקה על המחשב, הצורב שלי הלך ואני מעוניין לקנות צורב חדש. מה הצורב הכי איכותי בAUDIO RIPPING שניתן לרכוש כיום בישראל? מחיר עד 300 ש"ח. תודות. עריכה: אם יש כונן שהוא רק קורא ולא צורב, אך נותן איכות קריעת אודיו טובה יותר, אשמח לשמוע עליו.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מדובר על ה M4 128GB , מעודכן לגרסת FIRMWARE אחרונה (00F) אני מריץ FEDORA 15 תחת DELL LATITUDE E6400. וידאתי שהבקר שלו הוא SATA2 . זה מה שאני מקבל ב HDPARM # hdparm -Tt /dev/sda /dev/sda: Timing cached reads: 3550 MB in 2.00 seconds = 1776.63 MB/sec Timing buffered disk reads: 768 MB in 3.00 seconds = 255.87 MB/sec הרצתי כמה פעמים, תוצאות דיי דומות זה מה שאני אמור לקבל לפי https://wiki.archlinux.org/index.php/SSD_Benchmarking#Crucial_M4 # hdparm -Tt /dev/sde /dev/sde: Timing cached reads: 19094 MB in 2.00 seconds = 9559.40 MB/sec Timing buffered disk reads: 786 MB in 3.00 seconds = 261.63 MB/sec ההרגשה שלי שהלפטופ מגביל את הבקר SATA כדי לחסוך בחשמל. בכל מקרה, הוא…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש. אחת הבעיות שיש למחשב היא שהHD פשוט רועש כמו איזה HD ישן מלפני כמה שנים. כל פעולה הכי קטנה ושומעים אותו "טוחן" הדגם הוא: seagate 160BG SATA NCQ האם לעוד מישהו פה יש אותו? יש איזה תוכנה שתבדוק האם הוא תקין? אף פעם לא שמעתי רעשים כאלה מהארד דיסק חדש של כך... בנוסף לזה גם קניתי DVD של LITEON שכאן באתר המליצו עליו בחום בגלל השקט והאמינות שלו. הוא כל כך רועש שאין לי דרך לתאר את זה... בנוסף כל פעם שמוציאים דיסק הוא עושה רעש שמזכיר משהו נמס כמו בסרטים, מעין טטססססס כזה.. עצות? המלצות? ושאלה אחרונה, איך אפשר לבדוק שהHD אכן עובד בNCQ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק-און-קי של חברת Sony Ericsson מסוג CCR-70. הוא עובד עם כרטיס זיכרון San Disk M2 2GB בתוכו ובעצם מאפשר להעביר נתונים לכרטיס. לאחר שימוש פשוט של העברת כמה שירים ניתקתי את המכשיר בעזרת "הוצאת חומרה באופן בטוח" ולאחר כמה דקות כשחיברתי אותו שוב הוא הפסיק לעבוד. לא מגיב בכלל כשאני מחבר אותו למחשב. אפילו הנורה לא נדלקת, ובטח שהמחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים- שבוע טוב ומוצלח. יש לי בעיה עם כונן הHDD של של סיגייט 250GB SATA2 16MB הבעיה שלי שלפעמים הכונן מאבד מהתכולה המקסימלי שלו- כרגע 218GB מזוהה מה232GB המלא. לפעמים הווינדוס מוצא אותם מחדש ולפעמים הוא מאבד אותם, המצב שראיתי שהנפח מתחיל להיעלם הוא כאשר אני מבצע DEFRAG בAUSLOGIC , אז התחלתי עם 18GB פנוי, בסוף הוא יפול ל3GB פנוי, כ2~3 מגה לשניה נעלמים מנפח הכונן, אני מדבר על הנפח הפיזי הכולל ולא רק המקום הפנוי, כרגע יש לי 3.99GB פנוי(בבוקר היה 5.5GB) ותוכנת TREESIZE מזהה כ214GB של מידע על הכונן - כלומר צריך ליהיות כ18GB פנוי(מה שהיה לפני יומיים ונעלם אחרי הDEFRAG) מכירים את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
כלומר, יש לי 5 דיסקים קשיחים במחשב ואני רוצה להעביר אותם מחוץ למחשב אל תוך מארז מיוחד של דיסקים קשיחים. יש דבר כזה? מארז שאפשר לשים בתוכו כמה דיסקים קשיחים, מאווררים ויציאת USB למחשב. שאלה נוספת, מישהו מכיר את מארזTAGAN TWIN-ENGINE BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=21088 יש ביקורות עליו?(לא מצאתי)
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מעוניין שתביאו לי המלצה על HD פנימי למחשב בנפח של 320G חשוב שיהיה SATA2 תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום רוצה לשדרג לבן שלי את הנייד שלו lenovo Y-50-70 משמש בעיקר למשחקים . יש את Silicon Power 512GB SSD 3D NAND A55 באמזוון ב 68$ (75 כולל משלוח) ביקורות די טובות , או שעדיף sandisk ssd plus ב 70$ , https://www.amazon.com/gp/product/B07997QV4Z/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A25SITGFW0OQJA&psc=1 https://www.joybuy.com/3367167.html תודה לעונים דוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב מאוד שתהיה לו מהירות כתיבה וקריאה גבוהה יותר מהמוצרים הרגילים והזולים שיש בשוק תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות או את Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או שאת1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ F3 SpinPoint אז מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מבחינת חלוקת המקום, איך הכי כדאי לחלק כונן של 500GB? כמה בדיוק כדאי להקצות לכונן C והאם עדיף לחלק ל 3 כוננים במקום ל 2?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע שני כוננים אחד של 160 מגה השני של 250.. רציתי לדעת מה זה בעצם רייד והאם זה יכול לשמש אותי איכשהו? תודה..
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי 1600 גיגה רציתי לדעת למה כשאני מחלר אותו בהתקנה של ה WINDOWS במסך הכחול אני מחלק אותו לאחר ההתקנה אני ניכנס למחשב שלי ואני רואה רק כונן אחד הכונן השני לא נימצא למרות שחסרים כל הגיגה של החלוקה למה זה קורה ?!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
באפשרות פורמט של ההתקנה של הוינדוס מחקתי בטעות את הפרטישן של הקבצים המגובים עכשיו אני חייב למצא דרך לשחזר את המחיצה כי זה לא עשה פורמט או משהו כזה רק מחק את המחיצה זה היה NTFS
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לאחרונה חבר קנה מחשב חדש I7 2600 עם 16GB זיכרון GTX560 , קיצר מחשב פצצה. הדבר היחיד שהוא לא שדרג זה הכונן HDD , הגעתי לעזור לו בהתקנות כמה תוכנות ונדהמתי לגלות כמה המחשב לא זז... נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהמעבד בכלל עובד על 10% והזיכרון רק ב 1.4GB , בתוך המארז שמעתי את הHDD מנסה להדביק את כוחו האדיר של המחשב... לא נראה לי הגיוני שאנשים קונים מחשב טיל ולא משקיעים בHDD, כל תוכנה שהוא מעלה פשוט זוחלת... אני חושב שאנשים לא מעריכים מספיק את חשיבות הכוננים היום - לפי דעתי שדרוג לכונן SSD ישפר את ביצועי המחשב יותר מלעבור ממעבד QUAD ל I5 או I7 ... פשוט אנשים לא מעריכים נכון...
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של WD בנפח 2 טרה פרקתי את הכונן, נתקתי אותו מהיוניט של הUSB וחיברתי רגיל לSATA העלתי את המחשב והכונן מופיע בdisk management כunallocated בעזרת UFS Explorer הצלחתי לראות שקיימת מחיצה במערכת HFS+ ששוקת 1.8TB שזה משקל הכונן.. היה לי בכונן בערך 1.2TB .. אבל כאשר אני בוחר את אותה המחיצה (במערכת HFS+) וסורק למציאת קבצים, אני לא רואה קבצים מעבר לכמה קבצים בודדים של הכונן עצמו כמו התוכנה של WD ועוד כמה קבצי תמונה מוזרים.. כאשר אני משתמש בEaseUS Data Recovery Wizard ועושה Recover על כל הכונן (בלי קשר למחיצות) אני מקבל כמה קבצי וידאו שכל אחד שוקל כמה ג'יגות טובות אבל ברגע שאני משחזר אותם לכונן השני אני לא רואה כלום.. חשוב להגיד שלא עשיתי פורמט לכונן.. הק…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לשנות את גודל המחיצות בדיסק ע"י PM במצב דוס. לאחר שהתוכנה "שחררה" מקום ממחיצה אחת ועברה לשלב בו היא מעבירה אותו למחיצה המבוקשת קיבלתי הודעת שגיאה: ERROR #2003 FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALLOCATION FOR FILE. לחצתי אישור ולאחר 10 שניות קיבלתי עוד שגיאה: ERROR #983 TOO MANY ERRORS FOUND. PROCESS HALTED. יש לכם מושג למה זה קורה ומה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-