אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
נכון יצא לפני כמה זמן התקן sata 2 הקיצר צריך לצאת גם דיסק קשיח שיתמוך בsata 2 או הדיסק קשיח שתומך sata (שיש כיום) תומך גם ב sata 2 ????
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אז ככה ההורים שלי טסים למזרח , ואני רוצה המלצה לצורב DVD .. חשוב שהיה דואל לייר וכמובן מהירות כתיבה שלו X16 (ואם לא קשה לתת מחירים (בערך) .. ובבקשה לא צורבים שעולים 400 דולר .. ;D תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב צירפתי לו צורב BENQ וכיום הוא כבר יצא מכלל שימוש!! משמע הוא על הפנים .. יש לי תקציב של 200 שקל וראיתי אחלה צורבים במחירים האלה למשל SONY וסמסונג לאיזה חברה ללכת שיובטח לי את מירב תוכלת החיים ? תודה רבה CAPS
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה-4120B ל-4160B ל-4163B? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב אז אני עובד עכשיו עם HD SATA וכאשר אני מסתכל בהגדרות של ה- SATA CONTROLER ב- Control Panel אני רואה אופציה לבחירה שנקראת Command Queuing. שאלה שלי מה זה? האם זה מוסיף משהו לביצועים? הדיסק שלי זה WD SATA Raptor עוד שאלה, ראיתי שכולם אומרים שהתקנה של Windows XP לא מזהה את ה - HD כאשר הוא SATA אני התקנתי ולא היתה ל- XP שום בעיה לזהות את הדיסק איך זה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 חדש ואני רוצה לצרוב CD (!)...והוא לא נותן לי !!! הוא נותן לי הודעה שגיאה : " POWER CALIBRATION ERROR " או משהוא כזה. מה זה יכול להיות ???
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אנחנו בעסקי הפירסום צריכים לקנות כרגע מכונה שמשכפלת דיסקים, בכמויות וגם מקום לקנות כמויות של דיסקים 700 מגה במחיר טוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי כונן DVD ישן X16 עם שליטה על הוליום מעבר להבא וכניסת אוזניות רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה(ואל תגידו לחבר למחשב) אני מתכוון עם אפשר להפוך את זה לDVD נייד או דיסק מן תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בKSP (אני קניתי בירושלים, אבל אולי יש בכל הרשת), יש 50 דיסקים של Memorex, ב50 ש"ח. אני לא נציג שלהם, או משהו כזה, אבל זה נראה לי משתלם מאוד. אם מישהו מכיר דיסקים באיכות סבבה + ובמחיר זול, שישרשר גם! (אגב, יש להם גם חברה אחרת, ב80 אגורות לדיסק, אבל אנ'לא מכיר אותה, ככה ש.....). אגב, איך המדיות של LG?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, משתמש חדש, וכו'. בכל מקרה, אני מחפש דיסק קשיח 2.5 אינץ' בגודל 80 GB. המטרה כאן היא להפוך אותו לדיסק נייד, אז דיסק נייד קומפלט גם יתאים, רק חשוב שנפחו יהיה 80 GB. עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=621 ואת זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=5174 האם יש ביניהם הבדל מלבד המחיר? אם כן, איזה כדאי לקחת? תודה בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הצורב החדש תומך במהירות x16 וניתן לקרוא עליו באתר החברה [url=]http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A עדיין לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט אבל אני בטוח שהולך להיות מענין.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
:yelclap: ביקורת חדשה עם גירסת הפירמוור האחרונה של BENQ ה B7P9 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11657 תנו את מחיאות הכפיים שלכם לצורב המדהים הזה של BENQ צורב ב CAV X16 איכות צריבה מצויינת גם ב DVD+R וגם ב DVD-R תמיכה פנטסטית מצד BENQ יכולת לצרוב על דיסקים X8 במהירות X12 או X16 מה שנקרא OVERSPEEDING מה יש עוד לבקש בצורב DVD ? עידכון : ניתן לרכישה ב זיגזג התותחים ! ! ! :yelclap: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=2577
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מצליח לצרוב בצורה רגילה בNERO עד 702 מגה אבל יש לי קובץ של 706, איך אפשר לצרוב אותו?
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי את הדיסק של החתונה של חבר שלי שרוצה שאני אעשה לו עוד עותק (ז"א זה לא סרט מקורי או משהו כזה) אז אני מוריד את כל התוכן שלו למחשב עם התוכנה DVD Decrypter וצורב אותו. האם 2 הדיסקים יהיו בדיוק באותה האיכות??
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כי ה NEC 3500 שלי ממש אבל ממש לא מבצע את העבודה כמו שצריך מבחינת צריבה הוא מעולה ומבחינת קריאה או קידוד וידאו וא ממש גרוע אפילו הטושיבה הישן שלי יותר טוב
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-