עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nimrodim,

טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  2. הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך שום דבר לא עזר ... האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. היי, שיכפלתי סרט דרך DVDSHRINK והורדתי כל מיני דברים כמו התוספות וזה אל באת האונד השארתי כמו שהוא... לא נגעתי בו.... בטוח! האיכות תמונה כמו המקור אבל הסאונד ממש ממש חלש וגם לא 5.1.... למה זה? תדוה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by harry,

שמעו תעזרו לי אני בהיסטריה, בזמן האחרון הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות של טרקטור, איך שאני מפעיל את המחשה זה מין בבבבבבבבבבבזז חזק ואז נפסק פתאום, ואחרי זה ממשיך עוד פעם. וגם שמתי לב שכמה שירים שניסיתי לנגן אני שומע אותו חושב באמצע השיר ופתאום יש כאלה רעשים בשיר .. זה הסוף של הדיסק הקשיח שלי?? (שאני ינסה לגבות) :'( :'( :'( (זה דיסק קשיח של IBM משנת 2000 )

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  5. יש לי צורב Lite-On 52x32x52, ושאני שם דיסק אם אני עם אוזניות/רמקולים אני שומע את הסיבוב של הדיסק ולא רק הסיבוב, כל מה ששומעים מהצורב בכללי, את הקולות הקטנים והכל אני שומע את זה, זה ממש אבל ממש מציק. אם הצורב הקודם זה לא קרה לי, יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות נגד זה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by walla,

אפשר בכלל לצרוב DVD באמצעות DISK COPY של סרט מהספרייה?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by udif,

הרכבתי מחשב חדש לאח שלי, ובגלל חוסר זהירות ולחץ בזמן , הזמנתי כונן LG4161B . אחרי שקיבלתי את הכונן וטרחתי להסתכל באינטרנט, התגלו העובדות הבאות: 1. ה- 4161B הוא גרסה מנוונת של ה- 4160B ללא תמיכת DVD-RAM . 2. אין כיום שום firmware אלטרנטיבי (כלומר RPC1) לכונן הזה. הסיבה להורדת DVD-RAM היא הקטנת תשלומי התמלוגים ש- LG נאלצת לשלם לבעלי הפטנטים על DVD-RAM. אם היתה לי תקווה שהכל ענין של FIRMWARE , כמו שה- 2500A שודרת ל- 2510A, שאלתי את אחי, והוא דוקא חושב שהסיבה למודל היא שראש אופטי לכונן DVD-RAM יקר יותר מראש אופטי שלא צריך לתמוך בפורמט הזה. מכיון שתכנון כונני DVD הוא המקצוע שלו (הוא עבד ב- zen research וכיום עובד ב- zoran), אני מניח שהוא יודע מה שהוא מדבר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, קניתי עוגה של 50 דיסקים של VERBATIM X8 באמריקה ביחד עם NEC3500A וקיבלית בחנות גם 5 DVD-R של RIDATA על ה-R הNERO צורב בכיף אבל על ה+R הוא לא נותן לי לצרוב.. למה? ניסתי לשנות בNERO INFOTOOL את התאימות ואני לא מצליח.. הנק תומך ב+R אז להמ זה לא עובד? כתוב על העודה שזה מתאםי לחומרה של עד X12 זה לא קשור נכון? תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  9. היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by gambit_elaad,

שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!

11. Started by Kostya,

שלום לכולם! אני מתלבת בקניית דיסק קשיח. המפרט הכללי שאני רוצה זה: 120GB, SATA, 8MB Cache, 7200RPM. זה הכל פחות או יותר. ראיתי בזאפ 4 הצעות מעניינות: 3 מהם דומים בכל הקרטריונים עם הבדל של 20/30 ש"ח במחיר וחברות שונות: Maxtor, Hitachi, Westren Digital והרביעי הוא גם של Western Digital אך הוא מכיל 160GB והוא יקר סה"כ ב- 50 ש"ח. שאלה ראשונה איזה חברה כדי מכל בחינה אחראיות, ביצועים, איכות וכו'? ושאלה שנייה הכונן של WD הכי זול ב- 120GB וגם של 160GB, אבל באתר שלהם כתובה ההערה הבעה לשתי הכוננים הללו: Time-limited error recovery (TLER) improves compatibility with RAID adapters; prevents drive fallout caused by the extended hard drive error-recovery processes common to des…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. ראיתי בקרביץ 50 מדיות צהובות (הצד שעליו כותבים) ובאופיס דיפו 50 מדיות כסופות, מישהו יודע אם יש הבדל חוץ מהצבע?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by wais,

יש לי הארדדיסק בנפח של 80ג'יגהבייט, וכל הנפח נמצא בכונן C לפי התמונה הבאה אני מבין שאני משתמש בכ 55 ג'יגה ויש לי כ24 ג'יגה פנויים אבל..... אם אני מסמן את כל הקבצים בכונן C מתקבלת התמונה הבאה: מתמונה זאת אני מבין שאני משתמש בכ38ג'יגה. השאלה שלי היא לאן נעלמו 17ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by integral,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1341&cid=29&pg=1

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Guy232425,

קניתי מדיות 780 מגה של סילברליין כי הן היו די בזול (30 שקל ל-25), אבל יש איתן כמה בעיות: הצורב שלי (NEC 3500AG) זיהה אותן כמדיות 700 מגה. הנחתי שהוא יוכל לצרוב על זה 780 מגה, והגדרתי באוברברן והצלחתי באמת לצרוב על זה 780. הבעיה היא שהוא מאפשר לצרוב עליהן רק X8. כנראה שלזה הן מיועדות, כי על הקופסא לא כתובה מהירות מקסימלית, אבל אין דרך בנרו בכל זאת לגרום לו לצרוב במהירות יותר גבוהה. ואם יש דרך, המדיות כנראה יהרסו במהירות יותר גבוהה? והבעיה הגדולה - אחרי הצריבה הצורב אמנם הצליח לקרוא את הדיסק על כל ה-780 מגה שלו, אבל כונן ה-DVD הרגיל שלי (של BENQ) לא הצליח לקרוא את הקבצים ששמתי בו, והתחיל לעשות רעשים. הוא הציג את הכותרת של הדיסק, אך לא הצליח לקרוא את הקבצים שעליו. גם לפני שצ…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. רציתי לדעת איזה דיסקים CD או DVD כדאי להשתמש לגיבוי של סרטים מוסיקה תוכנות תמונות וכו לאורך זמן. אם אתפ עונים כבר תגידו בבקשה של איזה חברה ואיזה דגם ואיפה אפשר לקנות אותם.. תהיו גדולים אם תביאו בבקשה קישור לקניה.... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהן יש לי שני HD אחד 80 גיגה אחד 60 גיגה לפני חצי שנה בערך נגמר לי המקום במחיצת המדיה שלי אז עשיתי שכל HD 60 גיגה יהיה למדיה אבל עכשיו גם זה נגמר לי ויש לי בC וD גיגות שאני לא משתמש בהן עם מג'יק פרטישיין אפשר להעביר גיגות פנויות רק בין מחציות שנמצאות על אותו HD ולצערי מחיצת המדיה היא על HD משלה אז אי אפשר מה אפשר לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by sxs,

WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. יש לי צורב NEC 3500A כאשר אני מכניס דיסק רב פעמי (רגיל ולא DVD) ורוצה לצרוב עליו התוכנה NERO גרסה 6.6.0.0 שבעזרתה אני צורב אוטומטית נותנת לי מהירות X10 ואי אפשר לשנות מהירות את החלון של שינוי מהירות היא כאילו "מקפיאה" נהיה אפור כזה. ואני רוצה לצרוב X4 כי DVD שלי רגיש לגבי זה. רציתי לדעת איך אני יכול להקטין מהירות הצריבה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  23. יש לי צורב nec 3500ag ועד עכשיו צרבתי עליו רק דיסקים cd-r, ועכשיו קניתי גם מדיות DVD, ויש לי כמה שאלות לפני שאני צורב: -שמתי על הצורב FIRMWARE 2.18 שהורדתי מהאתר של NEC. ה-FIRMWARE הזה מאפשר לי לצרוב על המדיות האלה יותר מהר מ-X4? אם לא, האם קושחות אחרות (פרוצות) מאפשרות את זה? ואם כן, האם אני יכול לעדכן אותן בצורב, אחרי שכבר עדכנתי ל-2.18? והקושחה הזו כוללת תמיכה ב-BITSETTING? -יש סרט של חתונה של בת דודה שלי שאני רוצה לשכפל. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? והאם יהיה אפשר לנגן את הסרט בנגן DVD? -ראיתי בחנות גם מדיות של TEAC X8 ב-10 שקל יותר מהריטק, אבל הלכתי על הריטק כי ידעתי שהמדיות האלה טובות. האם ה-TEAC מדיות טובות? -וסתם שאני ידע - מדיות DVD+R אפשר לנגן בנגן DVD?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by KaKa,

אוקיי אתמול קניתי את הצורב 3500a פלוס הדיסקים של פורטיס - x8 בדקתי בdvdinfo ורשום שהם Taiyo Yuden , כמובן שאחרי זה ביררתי וראיתי שהם לא באמת Taiyo Yuden הם פייק. בכל מקרה קראתי שלאנשים היו התנסויות מעורבות עם הדיסקים , חלק היו טובות חלק רעות , למזלי ההתנסות שלי הייתה מצויינת (לטעמי) כי ה3500a צורב אותם על 12 , וכל "המידע" שצרבתי עליהם על 12 היה קריא והותקן בהצלחה יש לעוד מישהו ניסיון איתם? אם כן מה אתם אומרים עליהם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sheff2k1,

קניתי WD 80ג'יגה עם 8 מגה קאש. ישר שמתי לב שהוא עושה ויברציות מוזרות מאד. לא הויברציות הגבוהות שהיינו שומעים מדיסקים קשיחים לפני שנים, אלא דווקא צליל נמוך שכזה.....חיכיתי עם זה יום והלכתי להחליף. החליפולי על המקום, וגיליתי שעם הדיסק המוחלף ההיפור אותו סיפור. השאלה: האם ישנה סחורה "סוג ב'" בכל הקשור להארדיסקים? קשה לי להאמין שחברה כמו WD תייצר היום מוצר שמפיק ויברציות כאלו.. יכול להיות שמכרו לי חרא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים