עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by -Tal-,

היי, אני חושש שקצב העברה במחשב שלי אינו תקין, אני מרגיש איטיות כאשר לדוגמא אני מעביר קבצים. איך אני יכול לבדוק האם ההארדיסק שלי תקין מהבחינה הזו? תודה !

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by liornet,

האם אפשרי לחבר צורב DVD וכונן קשיח דרך כבל ide אחד? הלוח אם הוא gigabyte-p35-ds3. ליאור.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. היי יש לי את ההארדיסק הזה WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII אני רוצה לקנות את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS הם יעבדו טוב ביחד? כי אחד 16 באפר והשני 32... זה לא יאט את המחשב או יצור התנגשויות או משהו? ושאלה שניה - כדאי עכשיו בכלל לקנות הארדיסק כזה? עוד איזה שנה וחצי שנתיים אני אחליט שבא לי מחשב חדש ועד אז כבר בטח יהיה סאטא 3 או משהו בסגנון וההארדיסק הזה יהיה חסר שימוש לא?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by Lupin,

יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?

5. Started by bluz,

כולל מארז, עדיף עם חיבור לFIREWIRE ולא USB (אם כי אפשר להתפשר). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by yuvalri1,

http://www.amazon.com/gp/product/B006VCP7NQ/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER מה אתם אומרים? משלוח עד הבית, יוצא בסביבות 375 ש"ח. צריך גם מתאם אם מתקינים בנייח.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  7. Started by tsachi,

אני יודע שאולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל מכייון שרובככם עם צורב דיוידי אתם ודאי יודעים איך לעשות את זה.. איך צורבים divx או xvid למדיה של דיוידי כדי שאוכל לצפות בה במכשיר הדיוידי שדרך אגב אינו קורא divx אודה לעזרה. תודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  8. Started by israelolcha,

שלום לכולם, החלפתי את המחשב (בשעה טובה) ואני מעוניין להשתמש בכונן הקשיח (IDE 40G) מהמחשב הישן כגיבוי. חשבתי לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני. האם הכוננים הם 3.5' או 5.25' ? האם יש דגם מומלץ או שכולם אותו הדבר ואין טעם להשקיע יותר מדי? האם חיבור דרך Fire Wire עדיף? מה ההבדלים בינו לבין USB 2.0 ?. בקיצור - צריך המלצה על מארז או מה צריך לבדוק לפני שקונים מארז כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כונן SSD Premier Pro SP900 SSD כבר מותקנת בו מערכת ההפעלה ,האם אני יכול לבצע עדכון לכונן ? או שכל המערכת תמחק לי תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. שלום רב לכולם, אני כבר העלתי את השאלה אך היתה לי בעיה בניסוח ולא כל כך הבינו למה התכוונתי אז אני אנסה שנית (בבקשה לא לנעול את העץ). אני צרבתי מספר רב של דיסקים בטכנולוגית dual layer במהירות של 8X. לאחר שהדיסקים נצרבו הם נבדקו בכמה וכמה מכשירי DVD (שיש להם אפשרות לקרוא dual layer) בישביל לראות שאכן הם עובדים. הבעיה היא שיש דיסקים שעובדים בכל המכשירים ויש דיסקים שלא עובדים באף מכשיר. התופעה שקוראת היא או שההמכשיר פולט את הדיסקים החוצה או שהדיסק מראה חלקית את מה שיש לו ולאחר מכן המכשיר DVD לא מריץ יותר עבודה. האם המהירות שאני צורב בא היא גבוה מידי או שמשהו אחר אני עושה לא נכון??? תודה רבה

11. Started by Ashand,

שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה

12. ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by HexaDecimal,

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות בענייני כבילה (מלשון כבלים) בתקן SATA: 1) האם קיים הבדל כלשהו בסוג הכבלים בהם עושים שימוש בין SATA ו- SATA2, או שמדובר בכבל זהה? 2) האם אפשרי טכנית לחבר SATA HD ל- MB בתצורת PnP, או שחובה לכבות את המחשב קודם לכן? תודה לעונים.

14. שלום! רציתי בבקשה המלצה לצורב DVD סמסנוג, שחור חיבור SATA, איזה הכי כדאי? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by IRONMAN153,

האם אפשר לפצל DISK ON KEY ל2 מחיצות כמו שעושים בכוננים קשיחים. ובכך להנות ממנו בשתי הצורות.. נגיד DOK של 32GB לפצל אותו כך שמחיצה אחת (ראשית) תיהיה 22 GB על FAT32 ועוד מחיצה(משנית) של 10 GB תיהיה ב NTFS.. לא שמעתי על קובץ אחד של יותר מ10 ג'יגה. מקסימום שראיתי זה 7.9 ISO של משחק.. בצורה הזאת אפשר להנות משתי העולמות.. גם להשתמש איתו כ DOK בכל מכשיר. (מחשב, מערכת ברכב, DVD ביתי וכו') וגם מדי פעם להעביר איזה קובץ גדול מ4GB... אשמח אם תענו לי על השאלה.. ואם כן איך ניתן לעשות זאת...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Started by 343,

1. אני רוצה לקנות מחר את הכונן Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 ב590 ש"ח באייבורי הבחירה שלי טובה או שצריך לשנות? 2. יש למישהו מדריך איך להתקין את הכונן במחשב שלי (Fractal Design Core - 3000 ) ומדריך איך לנקות את המארז ? 3. הפחית הזאת ksp.co.il/?uin=7437 טובה לניקוי המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Western Digital brings Advanced Format to Caviar Green For quite some time now, mechanical hard drives have stored data in 512-byte chunks called sectors. That sector size worked for lower capacity points, but as areal densities rise, it's become increasingly inappropriate for new drives. As a result, the industry has decided to transition to a 4KB sector size dubbed Advanced Format. So-called legacy formatting schemes sandwich each 512-byte sector between Sync/DAM and ECC blocks that handle data address marking and error correction, respectively—and also take up space. You still need those blocks with Advanced Format, but only every 4KB rather than every 512 byt…

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  18. שלום לכולם החלפתי לפני איזה שנה את הספק כוח שלי כי הקודם נשרף . מאז הצורב נפתח כרגיל אבל הפסיק לקרוא /לצרוב . תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. שלום. אני קונה מחשב חדש ולחברה בה אני קונה יש כמה דגמים אפשריים של צורבי DVD להציע לי: 1. Nec 3550 בתוספת של 140 ש"ח 2. Nec 4550 בתוספת של 170 ש"ח 3. Pioneer 110 בתוספת של 180 ש"ח 4. LG4167 בתוספת של 150 ש"ח אני יודע ש - LG לא רעה (בצורבים רגילים לפחות), ולגבי NEC ו - Pioneer, אני לא כל כך מכיר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. יש לי הארד דיסק של היטאצ'י חדש האם זה טבעי שהוא מרעיש יותר מהרגיל? לפניו היה לי אחד של WD והוא לא היה מרעיש ככה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. רציתי לדעת מה ההבדל בין הכוננים הקשיחים הבאים: 1. 500GB sata 2 7200RPM 2. Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB 3. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 איך זה מתבטא בתפקוד של הכונן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. הייי אני שמעתי שכאשר משתמשים במחשב בשני הרד דיסקים אחד חדש יחסית עם חיבור סאטה והשני עם סוג החיבור הישן יותר ( הרד דיסק כניראה מלפני איזה 5 שנים) זה גורם להאטה בביצועי המחשב . רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן עד כמה זה מאט? יש לי את שני ההרד דיסקים האלו : שניהם של WD 1600AAJS 8MB 160GB בעל חיבור סאטה והשני הישן בהרבה הוא : wdc wd 1600jb 00gva0 והוא בעל סוג החיבור הישן בהרבה ששומש בלוחי אם ישנים ניראה לי שהוא ניקרא ATA לוח האם על מחשב זה הוא GB-M61PMS2 של גיגה בייט . אני שוקל לקנות הרד דיסק חדש ולהחליף אותם אם אכן הם משפיעים בצורה משמעותית על הביצועים. תודה מראש!

23. Started by ORBIT,

האם ניתן ליצור אימג' לכונן SSD? באחת התגובות בהודעה אחרת נאמר לי שלא ממולץ לפרוש אימג' מכונן קשיח רגיל ל-SSD מפני שיכול ליצור בעיות ואם עושים זאת צריך תוכנה שיודעת לעשות יישור. השאלה היא אם אפשר ליצור אימג' (מערכת הפעלה כמובן) מ-SSD ואז במקרה של תקלה/קריסה להחזיר את האימג' לאותו כונן SSD? אם כן, האם גם אז אצטרך תוכנה שיודעת לעשות יישור? תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. רציתי לדעת איזה צורבים מומלצים היום במחיר שוק זול. ומה לגבי הnec 3540? או ה-lg.... לטיפולכם המסור

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.