אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
השם הוא dvr-109 תומך ב dual dvd+/-r 4x dvd+/- 16x dvd+rw 8x dvd-rw 6x התמיכה בdual layer של מינוס תהיה אם שידרוג של fw http://www.pioneer-eur.com/eur/company_news_pressrelease.jsp?category=DVR109
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
סדר העדיפויות הוא: איכות, נפח אכסון, ומהירות. ד"א - הלוח שלי לא תומך ב-SATA :-\ תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז אחרי ה 4163 וה 3520 פיוניר מצטרפת למירוץ http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11982
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12002
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תגידו מה גורם לדבר הזה שניקרא בד סקטור בהרדיסק אני לא מבין את זה תודה לכול מי שיענה
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש, אני חושב שאני רוצה WD 160 עם 8 מגה זכרון פנימי, במהירות 7200. עד היום היו לי רק דיסקים קשיחים של WD והייתי מרוצה, אז אני חושב להמשיך... אשמח לדעת אם המחירים כאן הם הגיוניים למוצר כזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28597 זה לא זול מדי ? יש מצב שמוכרים מחודשים ? אני לא אוהב לחלק למחיצות, אני מעדיף דיסק פיזי לכל דבר, מחיצה אחת האם יש ל XP בעיה לזהות גודל דיסק של 160 ג'יגה ? זה משנה אם זה SP1 או SP2 ? (אצלי זה SP1, אבל אולי בעתיד אעדכן ל-2) מה עדיף מבחינת שיטת הקבצים ? NTFS או FAT32 ? עד עכשיו השתמשתי ב FAT האם אחרי שאני עובר ל NTFS, אני יכול אחרי פירמוט הדיסק לחזור ל FAT ? מישהו יודע האם יש שיטות נוספות או האם מתוכננות שיטות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שככה זה צריך להיות... אבל האם יש דרך להחזיר קצת כי זה בעצם איבוד של 80 GB!
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל להתעניין בקניית צורב DVD. רציתי לדעת האם כדאי לקנות צורב עכשיו (לדוגמא NEC 3500A שממליצים עליו) או שאולי כדאי לחכות לדגמים חדשים. האם יש למה לחכות? כלומר האם צפויות להגיע בזמן הקרוב (נניח חודש) טכנולוגיות חדשות או דגמים משופרים משמעותית? אני שואל מאחר ואני לא רוצה לקנות כרגע צורב ולגלות עוד חודשיים שהוא לא רלוונטי...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה שאני צורב שירים, סיפורים (גיבוי) בכדי לשמוע ברכב, המערכת שלי לא קוראת כל CD, את הפשוטים שאני מכניס אני מקבל CD ERROR. משהו יודע למה? (ניסיתי את כל מהירויות הצריבה אני מקבל אותו תוצאה). לגבי ה-CDים שהיא קוראת, קניתי את TDK XG והמערכת קוראת אותו, בעיה 7 ש"ח למדיה.. משהו מכיר: 1. היכן ניתן למצוא את ה-CD הזה יותר בזול? 2. CD עם איכות מקבילה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כאשר אני מפצל את ההארד דיסק שלי בווינדוס (כמו מC לעשות C ו-D) נגרם נזק כלשהו להארד דיסק? מצטער מראש אם שאלה זו נשאלה כבר, בחיפוש לא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כמו שרשמתי המארז שחור לחלוטין ולכן אני רוצה צורב שחור , לא ראיתי שה NEC3500 מגיע בשחור יש אופציות מומלצות ?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בעקרון אני יכול לקנות כזה כונן של Segate חדש ב- 250. מה אתם אומרים אם אני יתקין עליו XP וישחרר לי קצת מקום. משתלם?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בחיבור USB לצורך גיבוי האם יש למישהו נסיון? מה עדיף - לקנות מארז ודיסק בנפרד או "מכשיר" מוכן - לדוגמה של מקסטור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_783&products_id=5960 (ההבדל במחיר לאותו נפח דיסק הוא 200-300 ש"ח והכונן של מקסטור כולל גם תוכנת גיבוי)
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חיפוש שגרתי ב- ZAP עבור DVD-R של SILVERLINE מסדרת ה- G04 העלה מספר תוצאות. אחרי שבדקתי והשוואתי החלטתי ללכת על החנות הבאה שיושבת בתל-אביב: *זונזר* לא רציתי להזמין באינטרנט וגם ככה הייתי מתוכנן לנסוע לתל אביב אז הגעתי אליו עד לחנות אז נסעתי. הגעתי לחנות ומה הוא אומר לי?! "שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר!, אין לי את המדיות האלו ואף פעם לא היו לי." "אז למה זה מפורסם באתר שלך?" "לא אל תתייחס לזה זה רק כדי שאנשים יבואו, אתה יודע איך זה... אם אתה רוצה יש לי בו מדיות של חברה פרינקו אתה מכיר?! זה מדיות יותר טובות אפילו מהסילברליין!" בקיצור הבנתם את הרעיון! ראו הוזהרתם! בסוף נתתי קפיצה ל- מ.י מערכות וקניתי את ה- RITEK EXCELLENT G04
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר.... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i got a plextor premium burner, and been having a problem with it for the past couple of weeks: all burns run ok, but after 50% of burning @ 30+, it usually stops for a sec, and resumes @ x20/x16 till the end of the burn. i have tried to burn in both windows and linux, and got the same result. also, tried different media types. what could be the problem (other than defective burner), PSU issues perhaps ? (got a 400W PSU). any help would be greatly appreciated p.s. the burner is capable of x52 burns, and i have gotten x52 burns with it in the past.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מראש: החיפוש לא עזר! מצאתי בבאג זיכרון של ZOLTRIX לחץ כאן מישהו יכול להגיד לי איך הוא? ואם הוא עדיף על זה: של LG אני יכו לקנות רק מבאג או מדיונון, אם אתם מכירים איזה זיכרון טוב שנמכר שם, שעדיף על אלה שאני הצעתי, אל תתבישו להציע
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש צורב בקרוב, עד 500 שקלים. האופציה של DVD RAM אינה חובה, אך היא בהחלט NICE TO HAVE. האם כדאי להמתין ל4163B? יש למישהו הערכה מתי הוא אמור להגיע לחופי ארצנו, ומה אמור להיות המחיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מתי יצאה תקן הSata 2 להארד דיסקים וכדומה ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הצורב חדש אבל עושה רעשים וגם נראה כאילו הו לא קורא חלק אלא מקוטע. אני צריך תוכנה כלשהי (אם יש) שתבדוק את תקינות הצורב. נ.ב. זה תקין שאין לי כונן CD אלא רק צורב? שימוש בצורב כCD לא יגרום לשחיקה מיותרת של הלייזר?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-