אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הלוח האם הוא: ASUS P7P55D-E יש לו חיבור ESATA לפאנל האחורי, אבל זה לא נוח, ובמארז יש חיבור ESATA קדמי ( HAF 932 ׂ) איך אני יכול לנצל את החיבור הקדמי במארז, או שזה לא אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
בעיקרון התקציב הוא עד 1000 שקל, רצוי מ KSP אני דיי סגור על ה SAMSUNG 840 250GB האם הבחירה טובה, ביחס ל CORSAIR FORCE GT או GS? ממה שהבנתי הסמסונג מהדור החדש ביותר ומבחינת יציבות הוא מעולה. בהתחלה רציתי לקנות את ה Corsair Neutron GTX 120GB או את ה SAMSUNG 840PRO 128GB אבל המחיר נראה לי פשוט לא משתלם ל 128-0GB שבתוספת של עוד 300 שקל אני מקבל פי 2 נפח. מבחינת ביצועים ה840 איטי יותר אבל ממה שהבנתי לא משהו מורגש למשתמש הממוצע, אז מה אתה אומרים ההחלטה נכונה? או שעדיף ללכת על ביצועים נטו ולרכוש את הכונן המהיר ביותר עם פחות נפח זיכרון? זהו ה- SSD הראשון שאני מתכוון לרכוש, לא רוצה להתאכזב, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לאיזה פרומט אני צריך לפרמט את הדיסק קשיח חיצוני החדש שיש לי (500 gb) כדי שאוכל להעתיק קבצים הגבוהים יותר מ4 גיג'ה כי כשניסתי להעתיק קובץ של 6 גיג'ה הוא לא נתן לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם כרגע יש לי דיסק קשיח WD של 1TB ואני יקנה עכשיו דיסק קשיח WD בנפח אחר.. 2TB לדוגמא.. זה יעבוד לי במערך Raid? או שצריך לקנות משהו ספציפי?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום ברשותי הרדיסק של היטאצי במהירות של 15K דגם: HUS151414VL3800 אני רוצה לחבר אותו לפי סי ככונן OS ראשי אבל חסר לי ADAPTER כזה: http://www.mcpb.com/html/sca.f80hp.68f.html מאיפה אני מוצא כזה בארץ? יש לי כרטעס סקאזי של ADAPTEC 39160 האם הוא מתאים להרדיסק?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
קניתי חשב חדש היום וכבר אני מתחיל לקבל שגיאות. מדובר בדיסק קשיח של סמסונג 120 גיגה. להלן ההודעה: PRI MASTER HARD DISK: S.M.A.R.T STATUS BAD; BACUP AND REPLACE. PRESS F1 TO RESUME
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
ברשותי הצורב הבא: PIONEER DVD-RW DVR-107D קניתי אותו לפני שנה וחצי שנתיים ככה.. בשנה וחצי הראשונות בקושי השתמשתי בוא ורק בזמן האחרון התחלתי לחזור לצרוב סרטים ומשחקים בקצב גדול מאוד עקב מחסור במקום פנוי במחשב.. בקיצור לפחות כל צריבה שניה שאני עושה איתו, הוא דופק לי דיסק, העסק הזה הפך לי להיות כבר לא משתלם ואין לי מושג איפה הבעיה.. למישהו יש אולי מושג מה זה יכול להיות? - השם של הדיסקים שאני צורב איתם הוא : TITANIUM - השם של הדיסקים דיוידי שאני צורב איתם הוא: לא זוכר - אני משתמש בתוכנת נרו אקספרס גרסא 7.0.1.2 (דיי חדשה).. אשמח מאוד עם תעזרו לי (ד"א שמעתי שיש דבר כזה עדכון קשוחה או משו שקשור לצורב ויכול לעזור אין לי מושג איפה אני מוריד\משיג את זה) ועוד משו, יכול להיות שהצורב…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים בשעה טובה, הגיעו הדיסקים שהזמנתי - EVO 850 250GB ושני דיסקים מכאניים Seagate 4TB שיחליפו את הדיסקים הקיימים. (בהזדמנות זו, אציין לשבח את השירות היעיל של פלונטר - ההזמנה בוצעה ביום ראשון והדיסקים הגיעו אליי היום בצהריים) לוח האם שלי הוא GA H77-D3H שיש לו 4 פורטים של SATS2 ו-2 פורטים של SATA3, כיום מחוברים כוננים רק ל-SATA2 - כונן של 500GB בודד שהוא כונן המערכת C, שני כוננים של 2TB ב-RAID1 לנתונים וכונן DVD. הכוונה היא להחליף את כונן המערכת ב-SSD ואת כונן הנתונים ב-RAID1 חדש של 4TB, כאשר ה-SSD יחובר לפורט פנוי של SATA3 ולאחר פינוי כונן C, יחוברו שני הדיסקים הנוספים ל-SATA2 (זמנית ינותק ה-DVD) ולאחר הגדרת מערך RAID1 חדש, תבוצע העתקה של החומר מהדיסק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרגע 2 Hard disks אחד עם חיבור SAta ואחד עם החיבור הישן אלה ארדיסק ים ששמרתי אותם ויש בתוכם תוכן תמונות וכל מיני חומרים שלי השאלה שלי היא כזאת איפה אני יכול ליקנות מתאם לארדיסקים / או שפשוט תגידו לי מה השם של המתאם הזה שפשוט אני יחבר את 1 מהם וזה יפתח לי תיקיה במחשב שמשם אני כבר יבצע העברה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,עשיתי בדיקה לארד דיסק והעלתי תתוצאת של הבדיקה אשמח לדעת האם התוצאות של הבדיקה בסדר,כי נראה לי שהם לא.. המחשב שאליו מחובר הארד דיסק זה מחשב מצלמות אשר 7\24 עובד ומקליט ומוחק סרטונים ומידע,ככה שהרד דיסק עובד קשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, כיצד ליצור קובץ ISO כדי שאפשר יהיה לצרוב בצורת "Burn Image to Disc" מ-Nero (כמו למשל קבצים שמורידים מ-eMule, או למשל bin ו-cue)? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי בזמן האחרון נשמע כמו טרקטור והכל מתנהל לאט.. וכשאני מעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה הוא קורס. והאמת שאני כבר לא יכול להמשיך עם 160GB זה ממש מעט, אז אני צריך המלצה לכונן קשיח שיהיה שקט וכמובן מרווח.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי אני צריך שמישהו שמבין איך להתקין HD בנוסף לאחד אחר (maxtor 20g) הצורב שאני אתקין כנראה יהיה 40g 7200 .... אין לי מושג איך מתקינים אותו , לא פיזית ולא בתוכנה. בבקשה עזרו לי. elnatanm
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסקים Xerox DVD-RW 4X . ממה שהבנתי דיסקים אלו הם דיסקים רב פעמיים כלומר דיסקים שאני יכול לצרוב עליהם פעמים רבות. הכנסתי מדיה ריקה למחשב ובאמת הוא קורא אותו כדיסק DVD-RW . צרבצי עליו קבצים בעזרת נרו והכל תקין עד כאן. לאחר מכן, ניסיתי להיכנס בתוכנת Nero לאפשרות Erase Disc אך משום מה פתאום הוא קורא את הדיסק כדיסק DVD-R ולא נותן לי "למחוק" את הדיסק. יש לציין שניסיתי זאת כבר על 2 מדיות שונות ויש את אותה הבעיה. מה אני עושה? תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני של חברת WD דרך אתר אמאזון ארה"ב ורציתי לשאול האם תהיה אחריות על המוצר כמו האחריות שאקבל אם אקנה בארץ? המחיר דרך אמאזון זול יותר ב-500-600 ש"ח וזה משמעותי, אבל אני חושש רק בגלל עניין האחריות... ניסיתי ליצור קשר עם WD לפני שבועיים ועדיין אין מענה.. אם למישהו יש ניסיון עם העניין הזה אשמח לדעת!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הי..סליחה על הבורות, רוצה למחוק תיקיות וכאלה במכה אחת מבלי למחוק מערכת הפעלה, האם אפשרי או יותר פשוט לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 יש לי הגדרה שמופיעה ב-BIOS בנושא דיסק קשיח שאומרת: DATA TRANSFER 32 BIT = Enableq/Disabla הכונן שלי סיגייט ברקודה 32 500GB. אז בעצם כמה ביט הכונן שלי? מה אני צריך להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
איך אפשר להשקיט את הדיסק האים יש מגירה מיוחדת או ספוג נגד רעש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הMYBOOK החיצוני של WD שיש לו חיבור FW800 אבל אין לי חיבור לזה במחשב מישהו יודי היכן ניתן להשיג כרטיס כזה וכמה הוא עולה ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר כונן קלטות ישן, כל כך ישן שהוא אמר שהכונן שוכב אצלו מחוץ למחשב כבר כמה שנים. התחשק לי לראות מה ומי וניסיתי לחבר אותו, אבל אני לא בדיוק יודע איך ולמה. כאילו יש לי נסיון בלחבר כוננים וכו', אבל אף פעם לא חיברתי טייפ קלטות. בכל מקרה הכונן מתחבר לכבל פלופי. אבל אין לי מושג איך מגדירים אותו בביוס שמה יש אפשרות רק לכונני 3.5'' ו5.25''. מה לעשות שם? והבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להבין איזה כונן זה כדי להוריד לו דרייורים. הכונן מתאים למפרץ 3.5'' אבל הוא יושב בתוך מתאם ל5.25''. לא כתוב עליו כלום חוץ ממדבקה שכתוב עליה CONNER ופירוט של המתחים והזרמים ועוד מדבקה קטנה של EIM שאומרת שהאחריות נגמרת ב97. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נוכן חיצוני נייד מסוג Samsung G2 Portable 500GB HXMU050DC סמסונג מלפני שבוע המחשב שלי לא מזהה אותו, הנורית על הכונן מהבהבת ולא נשארת יציב, וגם אין שום פעולה במחשב עקב החיבור.. אני לא מצליח להבין מה קורה לא וגם לא לגשת אליו בכלל... מה עושים, אשמח לעזרה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
בטעות פתחתי את זה שם חשבתי שזה יותר רלוונטי לא שמתי לב שיש פורום אמצעי איחסון... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493951.0
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הצ'ופצ'יק הקטן של הכרטיס SD Card שנועל או משחרר אותו נפל לי, יש תחליף לזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-