עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by semi-t,

האם הוא בעל אותם התכונות כמו הדגמים של LG, NEC, Philips וכד'?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. אהלן.יש לי לוח אם של ASUS מסוג P5Q3.אחלה לוח ואני תוהה אם לקנות לו הארד דיסק שתומך בUSB 3.0 - הכרטיס של ה-PCI מסופק עם ההארד דיסק ונותן לי בעצם את היציאה על המחשב.השאלה אם זה באמת יעבוד כמו USB 3.0 אמיתי אז שהמהירות תהיה נחותה מהמקור. שאר המפרט הוא: Core 2QUAD Q9550 2.83GHZ GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 4GB DDR3 1333 MHZ IN DUAL CHANNEL A-DATA(THE COMPANY( 500GB WD HARD DRIVE SATA אני מניח ש-2 אבל לא בטוח להגיד לכם. מארז של THERMALTAKE הארד דיסק חיצוני של LACIE מדגם QUADRA עם ESATA 1TB תודה רבה לעוזרים.שגיא

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  3. תותקן עליו מערכת ההפעלה ומשחקים. מחפש הרד דיסק לביצועים מרביים.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  4. Started by ^DaGoN^,

כרגע יש לי 40GB 7200RPM אני מעוניין לקנות עוד אחד בנוסף, אבל לא משהו ב-400 שקל, מתחת ל-200, ואני יודע שיש, משומשים ואתרים שמוכרים בזול ואני בכלל יכול לשים עוד HD נוסף במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. שלום, אני מחפש כונן חיצוני שיכול לקרוא ישירות מכרטיסי זכרון (מעין ארנק דיגיטלי, כמו שקראו לזה פעם) אבל בנפחים גדולים - נניח חצי טרה כסדר גודל. השימוש - גיבוי תמונות מכרטיס הזכרון באופן נוח ומהיר - בלי להתעסק עם העתקה דרך המחשב. מישהו מכיר כזה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. Started by kobibo,

רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. הייתי רוצה לסנכרן את תיקית ה ProgramData שלי לדיסק רשת וראיתי כי GDRIVE תומך בסינכרון רציף אבל אז עלו לי כמה שאלות. -האם ישנה תוכנה המבצעת זאת? אני לא רוצה להיות תלוי באפליקציה הדיסק (GDRIVE) אלא לגשת לכל דיסק שהוא. -תיקית ה ProgramData מתעדכנת כל הזמן, האם ניתן לסנכרן תיקיה כזו ל GDRIVE? -שמתי לב כי קבצי הנתונים של OUTLOOK בוונדוס 7 לא ניתנים לקריאה כאשר ה OUTLOOK פתוח, האם תתקבל אזהרה בזמן הסינכרון? -מה הדיסק המומלץ? אשמח למשהו חינמי בגודל של לפחות 10 ג'יגה לפחות.

8. Started by ohad,

שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  9. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, התקנתי דיסק קשיח SAMSUNG SATA 160GB. המחשב מזהה אותו ב-BIOS) הכל טוב ויפה רק ב-WINDOWS הוא לא מזהה אותו יש לי WIN XP PRO+SP1. המחשב נותן לי הודעת שגיעה על ערוץ IDE. מה אני עושה כדי ה-WINDOWS יזהה את הדיסק קשיח בלי להתקין WINDOWS מחדש?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. Started by DaniDin,

החלטתי לבדוק את המהירות של הצורב שלי בתוכנת nero info tools ושם הוא מראה לי שמהירות קריאת הצורב היא 40 והצורב שלי הוא 48 , בDVD שהמהירות שלו 48 הוא מראה נכון 48. גם בתוכנה של פלקסור טולס זה מראה כך, עידכנתי את הביוס של הצורב ולא עזר, החלפתי את הצורב וגם לא עזר. השאלה האם זה צריך להיות כך?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. בחיבור HD חיצוני בעל ממשק USB2. הרי חיבור USB2 מעביר תיאורתית 480 מגה ביט שזה 60 מגה בייט.באם חיבור כזה מהווה צואר בקבוק עבור הכונן/עבודה עם המחשב?שהרי כונן בעל חיבור SATA2 נניח מעביר 300מגה בייט לשניה.. האם לגודל המטמון של הכוננים הקשיחים יש חשיבות בעבודה אינטנסיבית בצורת I/O? כלומר מה היתרון/חיסרון של עבודה עם כונן חיצוני? שהרי אם הוא פנימי אין כל הבדלים במהירויות? והנוחות זה הגורם המשםיע?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. שלום יש לי צורב DVD שהוא גם סי די כמובן עכשיו יש לו בעיה שהוא קורא חלק מהדיסקם יותר של שירים ודיסקים של DATA משחקים וכו' הוא לא קורא הוא מראה כאילו הדיסק ריק ואומר שאפשר לצרוב עליו ...!! מה נראה לכם שיכולה להיות הבעייה?? ד"א בדקתי את החיבורים והכל בסדר.. אשמח לעזה.. תודה רן!!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. Started by jackok111,

איך אפשר ליצור מחיצה בכונן חיצוני ? אני אומר כי יש מידע על הכונן. האם הכל ימחק אם אני אעשה את המחיצה ? כמו כן - איך אפשר לפרמט את המחיצה ל- FAT32 ? למיב ידיעתי הויסטה למרמטת רק ל- NTFS. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by almog1620,

האם בחיבור כונן נוסף למחשב צריך לעשות נוספות פעולות כל שהן, או שפשוט מחברים את כבל ה-DATA והחשמל והכונן מוכן לשימוש???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Holy,

אני מפרסם את זה פה בשביל חבר, מקווה לקבל עזרה. מקווה שזה הפורום הנכון, פשוט יש פה כמה שאלות. My system's specification is : Gigabyte GA-8I875 Ultra (875P) MB Intel Pentium 4 3.0MHz 800MHz FSB Corsair Twinx1024-3200LL memory Asus 8420 Deluxe (geforce 4 Ti 4200) 2 X WD Raptor 36.4 HD I'd like to work with raid 0 (striping) configuration, and dual boot between Linux and XP/2000 using NTFS. My first question will be which RAID controller to use. The Intel ICH5R, or the Silcon Image ? My second and most importent one will be how do I do it ? What about the partions ? My third will be, which vendor is more recommanded for hebrew support, program support, strong GUI and ea…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by ziv13,

שלום לכולם!!!! ברשותי לוח EPOX 8KDA3J למעבדי AMD עם דיסק קשיח SATA 1 80 ג'יגה. לאחרונה אני ממש סובל מחוסר מקום בדיסק ואני רוצה להוסיף עוד מקום... אבל הבעיה שכל דיסק 250 ג'יגה הוא SATA 2 אז האם זה יתאים או שזה לא יעבוד בלוח?! אפשרות נוספת שיש לי היא לקנות עוד 80 ג'יגה של WD ולעשות RAID ככה שיהיה לי 160 ג'יגה ב 260 שקל... מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  18. Started by hagayben,

אני מחפש תחנת עגינה להארד דיסקים . ראיתי את זאתי :http://www.ebay.com/itm/230770146762?_trksid=p5197.c0.m619 זה מספיק או שעדיף להביא משהו רציני יותר. תודה מראש hagayben.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. לפני הכל יש לי 2 כוננים SAMSUNG 1TB 103SJ F3 שקניתי מלפני 2-4 שנים אני לא כל כך זוכר. הם בעצם היו במערך רייד 0, עד לעכשיו (כרגע בביוס שיניתי במקום להיות על RAID, להיות על IDE) הכונן מערכת שלי הוא C300 128GB וברגע כתיבת הודעה זו כל השאר יושבים במחשב אך אני לא נוגע בהם, לא כותב עליהם כלום וכו. היום כשהפעלתי מחדש את המחשב ראיתי שגיאה במהלך הBOOT, אותו חלון שדרכו אני מגדיר את מערך הRAID הראה לי באדום, בצד "Error Occurred(0,1) התעלמתי מזה חשבתי שאחרי הפעלה מחדש זה יעלם, אך זה לא נעלם. המשכתי להשתמש במחשב לראות האם יש שינוי שאני מרגיש מבחינת ביצועים. ואכן יש הבדל ניכר בביצועים, כשאני מוריד טורנט על 7MB מבערך 60 חיבורים הDISK QUEUE מגיע ל10! ודיי נשאר שם.... לפני כן זה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by שגיב,

שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק אחד עם כונן IDE ואני רוצה לחבר לו עוד שני כונני SATA עכשיו שאני מחשב אותם המחשב מזהה אותם אבל דורש פורמט לכל הארד דיסק השאלה איך אפשר לגשת לנתונים בלי לעשות פורמט (כדי שהקבצים לא ימחקו) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד dell latitude 7490 , האם הוא תומך בSSD הזה עם NVME 1TB https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-970-evo-nvme-m-2-1tb-mz-v7e1t0bw/ תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. יש לי הרד-דיסק קיים, התקנתי נוסף, ה-BIOS זיהה אותו, נכנסתי ליונדאוס גם פה הוא מזהה אותו, אבל ב MY COMPUTER, הוא לא מופיע, איך אני גורם לו להיות אקטיבי?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. Started by sahargt,

היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. האם צריך להגדיר שיהיה על IDE או על ACHI? לוח כתוב בצד.. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by leyaniv,

זה הכונן 1TB הכי זול שמצאתי בינתיים. ניתן להשיג אותו בכ-300 דולר. חשוב לי שהכונן יהיה שקט, ולפי Storage Review הוא הכונן הכי שקט ב IDLE. איך הוא מבחינת אמינות וביצועים לדעתכם בהשוואה לשאר הכוננים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.