אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי כרטיס מיקרו sd שתוכנו תמונות חשבות אך אני לא מצליח לזהות אותו בשום מכשיר ( כאילו הוא לא קיים ) . ניסיתי לפחות 8 תוכנות לשחזור ואף אחד לא זיהה את הכרטיס גם כן. הגעתי למסקנה שהדרך היחידה זה מעבדה מתאימה וטובה שתעשה עבורי את העבודה. האם מישהו התנסה במקרה כזה או מכיר מקום אמין וטוב שיודע לעשות את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שקניתי. כחלק מהמפרט קניתי כונן ssd של סמסונג דגם 840. המחשב ללא מערכת הפעלה והבנתי שאני צריך לשנות משהו בbios לפני שאני מתקין את המערכת הפעלה על כונן הssd. בbios זה מוגדר על smart auto. אבל יש לי עוד 2 אפשרויות של auto ושל enable. במה אני צריך לבחור? מדובר בלוח אם דגם ga-b85m-d3h. והאם יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מזה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
(לא DVD) יש לי כמה דיסקים אצלי הוא לא קורה אותם, במחשב אחר כן לא מפריע לי להשקיע קצת ולקנות CDrom שגם ככה הם זולים, כדיי לקרא כל מניי דיסקים בעייתים שיש לי זה בעיקר מוזיקה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הקובץ הגיע בפורמט RAR אז פתחתי אותו ואז הוא נפתח למלא קבצי RAR אז אני לא יודע אם אני צריך לצרוב אותו ככה או שאני צריך לפתוח עוד או מה ....
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 64GB וSSD 64GB שבוא נמצאת מערכת ההפעלה WIN8 עכשיו הייתי רוצה לעסות רייד במערכת ההפעלה ואני לא מוצה את האפשרות לUSB. עשיתי כבר רייד 0 לשני HHD לנפח כולל של 1.5TB והייתי רוצה לעסות אותו הדבר עם הSSD והדיסק און קי עכשיו האם לקנות בגרושים מתאם USB נקבה לנקבה וכבל USB לSATA והאם זה יעבוד או שיש אפשרות לUSB בWIN8 לעשות רייד 0. אם אין אפשרות בWIN8 אז אולי אם יש לי רייד בלוח האם P55-US3L 2.0. תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של סמסונג דגם SH-W162L. הצורב מוגבל להחלפה בין אזורים שונים של DVD (ניתן לבצע בסה"כ 4 או 5 החלפות ונשארו לי רק 3...), מה שגרם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מבצע עוד החלפה כזאת של הZONE שלו... מה שרציתי לדעת זה אם יש דריבר מסוים או איזו דרך לגרום לכך שהצורב יהיה מולטיזון או לחלופין שלא יהיה מוגבל לכמות מסוימת של החלפת אזורים? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכולל את כל החומרה העדכנית (I7 , 5870 , X58) השאלה היא האם שווה לקנות דיסק מסוג RAPTOR למערכת ההפעלה ודיסק קשיח רגיל לשאר הדברים, או לקנות 2-3 קשיחים רגילים ולשים אותם ב RAID (הבנתי שיש קשיחים שמתאימים יותר ל RAID). המלצות ודגמים יתקבלו בברכה ... האתרים הם TIGERDIRECT , NEWEGG , אם מוכרים לכם נוספים אשמח לשמוע ...
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה בנפח 160 או של סאמסונג או של wd אני לא יודע אבל תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם כונן חיצוני יעבוד באותה מהירות כמו הפנימי? הכונן החיצוני מחובר בUSB2.0, האם התקשורת שלו עם המחשב מוגבלת עקב כך? זאת אומרת, אם אני ארצה להפעיל ממנו משחקים, אני עלול לקבל ביצועים נחותים מכונן פנימי? האם לכונן חיצוני יש עוד חיבור חוץ מUSB?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי דרייברים חדשים לDVD שהם הדרייברים האחרונים, לשמחתי הכל עבד והDVD כאילו חזר לחיים וצרב לי דיסקים עכשיו ניסיתי והוא שוב פעם כמו מת בדקתי בהגדרות של ה IDE וזה מה שמוצג שם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קראתי משהו ישן על פיתוח הדיסקים Holographic Versatile Disc (HVD) ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש משהו חדש עליהם.כי לפי מה שקראתי עליהם הם יכילו בהרבה יותר מקום מהבלו ריי ו HD-DVD ויהיו יותר מהירים גם
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי החל להרעיש בצורה מטרידה, לשם המחשה, יש לי 5 מאווררים במחשב והוא מרעיש יותר מכולם ביחד, במיוחד כשאני מבצע פעולות במחשב, אפילו הכי פשוטות, אציין גם כי יש לי 1% פנוי במחשב. הדיסק המדובר הוא 250KS W.D חג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי 840 EVO בקנייה הקבוצתית, זה יהיה SSD ראשון שלי עכשיו אני חושב איך לארגן את הקבצים. אני נוטה לפרמט לעיתים די דכופות, פעם בחודש ופחות אפילו, כי אני לא סובל כשהמערכת נהיית איטית, ואני נוטה לדפוק את המערכת הפעלה לעיתים קרובות עם יד קלה על הREGISTERY , דרייברים מפוקפקים וכדומה . בכל אופן, כדי למנוע יותר מדי פעולות כתיבה חשבתי לחלק אותו ל2 מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת לתוכנות ומשחקים מותקנות שאני תמיד צריך. וככה כל פעם שאני אפרמט, אני לא אצטרך לכתוב מחדש עוד 100 ג'יגה של תוכנות ומשחקים. אני מקווה שההתקנות של התוכנות יהיו חכמות ויוכלו להמנע מלכתוב שוב את הקבצים הקיימים, או שהתוכנות בכלל יוכלו לעבוד ישר בלי התקנה. BF3+BF4 שביחד שוקלים 50-60 גיגה אני יודע שיעבדו בלי בעיי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן קניה של מחשב חדש בסביבות 10K לא כולל מסך וציוד נלווה. (לא מחפש לחסוך בתקציב). זה המפרט: (חסרים כוננים לאחסון) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen RYZEN 9 3900X AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 2280 קירור למעבדים: Corsair Hydro H115i RGB PLATINUM 280mm Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 676 לוחות אם: Gigabyte X570 AORUS ULTRA כמות: 1 - מחיר: ₪ 1432 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 VENGEANCE RGB CMR16GX4M2C3000C15 כמות: 2 - מחיר: ₪ 948 מארזים: Corsair Obsidian 500D RGB Premium TG Mid-Tower Case כמות:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהדגמים הנ"ל - מה עדיף? כי ההבדל במחיר הוא גדול יחסית. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, החודש אמי נמצאת בארה"ב וחשבתי לנצל עובדה זו כדי לשדרג את המחשב בכונן SSD. אני מעוניין בכונן בסדר גודל תקציבי של בין 100 ל - 200 דולר.. אם כי אני עלול להתפתות לחריגה קלה מהתקציב אם אשתכנע שזה ממש כדאי. עם מסגרת תקציב כזו ברור לי שהשימוש יהיה בעיקר למערכת ההפעלה + מספר תוכנות כבדות ולא יותר. (לא רואה איך אפשר להכניס לתקציב יותר מ - 80 GB גג גג). אז מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, בקר אמין, תאימות גבוהה ללא בעיות, זמני העברה טובים => בעצם מה שכולם רוצים לא? את הרכישה ארצה לעשות דרך Newegg או אמזון. אשמח להצעות והמלצות. תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לקנות HD פנימי ואני מתלבט בין 2-3 דגמים מבירור שעשיתי עליהם ברשת וצריך את עזרתכם. http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=301&language=1 WD SATA 3.0GB/s 16MB 500GB הספק קריאה\כתיבה 8.77 Watts http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-7200-kit/ seagate Model ST3500641AS-RK SATA 3Gb/s 500 GB 16MB הספקים לא מצאתי(אשמח אם תעזרו למצוא, כנראה לא מפרסמים את זה בסייגייט...) http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=11192 WD WD5002AALX 500GB 32MB Read/Write10.70 Watts Read/Write10.70 Watts הספק קריאה\כתיבה 10.70 Watts 6 Gb/s ועוד שני דברים, 1. הלוח שלי תומך ב-Sata 3.0GH - לקנות sata 3.0 או sata 6.0gh ? יש בעיו…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכוננים שלי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ה HGST Ultrastar He8 HUH728080ALE604 של היטאצ'י משמש לי כדיסק גיבוי (הווה אומר, עבדתי איתו פחות מעשר פעמים בחצי שנה האחרונה) ובמחשבים שלי ישנה מגירת SATA המאפשרת להכניס ולהוציא את הדיסק בזמן עבודה. אתמול הופיעה לי תופעה מוזרה, הכנסתי את הדיסק למחשב הישן ומשום מה הדיסק לא התחבר לחשמל. הכנסתי, הוצאתי מספר פעמים, פירקתי את החלק העליון של המארז (הקופסה הנכנסת למגירה) מכיון שחששתי כי הוא בולט מדיי ומפריע לדיסק להתחבר. אחרי מספר ניסיונות הדיסק התחבר לחשמל (מרגישים את הרטט של הדיסק המסתובב). היום ניסיתי אותו במחשב החדש שבו קיימת אותה מגירה ולא משנה מה, הוא לא התחבר. חיברתי אותו ישירות לספק המחשב (1300 וואט) דרך קונקטור ה SATA Power ועדיין הוא לא התחבר. חיברתי לספק חיצוני קט…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע כונן Seagate 60GB 7200RPM שאיתו אני עובד ומתכנן להעביר למחשב החדש. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות בנוסף דיסק קשיח מסוג SATA שישמש אותי ככונן הראשי או שההבדל בין SATA ל- ATA אינו משמעותי ואינו מצדיק "בזבוז" של כמה מאות שקלים. בקיצור ולעניין, מה בדיוק ההבדל בין SATA ל- ATA? * עריכה: כמו כן הכונן החדש שאני רוצה לקנות יהיה עם BUFFER של 8M והייתי רוצה לדעת גם מה ההבדל בין BUFFER רגיל כמו שיש לי כרגע ל- BUFFER הגדול יותר. בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש שישמש אותי בין השאר לעריכת מוסיקה ווידאו - לכן ביצועי הדיסק מאוד חשובים לי! חשבתי לקנות שני הרד-דיסקים של 1 טרה ולהפעיל אותם בRAID 0 (אני אגבה את כל החומר החשוב לי למחשב אחר דרך הרשת) - השאלה היא: במצב כזה המערכת הפעלה + קבצי המדיה + PAGE FILE כולם יישבו על אותו מערך RAID 0 - כמה זה פוגע בביצועים? במצב שאני לא מפעיל RAID 0 , יהיה לי דיסק אחד למערכת הפעלה ודיסק שני לקבצי מדיה + PAGE FILE - ולמיטב ידיעתי, ככה אני מוריד משמעותית את התנועה של הראשים ומשפר ביצועים. במילים אחרות - כשיש 2 דיסקים באותו הגודל, מה עדיף? RAID 0 להכל או לוותר על הRAID ולהפריד בין 2 הדיסקים למטרות שונות? תודה מראש, סהר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, לאחר חיפוש בפורום וגם מנסיון אישי, התופעה די מוכרת, צרצורים כאשר כותב/קורא... הדיסק שלי - (HITACHI 1 TERA) בן 4 שנים ובשנה האחרונה התחיל לצרצר, לפני כן עבד שקט. ראיתי פתרונות של תושבות גומי,קופסה מספוג מבודד ורעיונות של דיסק תלוי על גומיות. אני לא מעוניין לקנות מוצר שכזה כרגע, מעדיף לאלתר משהו טוב ואיכותי, האם למישהו יש רעיון? וכמה זמן דיסק מצרצר יכול להמשיך לעבוד? יש לי רק סרטים עליו, לא משהו אשר דורש גיבוי. רק מעוניין להשקיט כמה שניתן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-