אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משחק ל XBOX בשביל חבר שיש לו את המכשיר. הקובץ בפורמט ISO. לצרוב אותו רגיל עם alcohol או שצריך לעשות עוד משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב MPEG -2 בעזרת NERO 5.5.8 (יש לי את ה-mpeg -2 plug) או CDRWIN 3.8 באמצעות צורב PLEXTORX24 העסק נכשל. פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל לא ניצן לצפות בחומר הנצרב.windows media player מנסה לפתוח את החומר הצרוב ולבסוף נותן הודעת שגיאה, POWERDVD מציין שהחומר בדיסק הוא בפורמט בלתי נתמך(ואם מתעקשים מקבלים מסך כחול). איך אני מצליח לצרוב MPEG -2 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי לעוזרים (וגם לא לעוזרים...בעצם לכולם).. יש לי קבצי nrg. ואני מנסה לצרוב אותם ונרו נותן לי הודעת שגיאה שיש שוני במספר הבייתים..ואז הוא פותח לי חלון (כדי שאני אוכל לתקן) ואני לא כל כך יודע מה לעשות...אנא עזרו לי..איבדתי את העצות שלי..הם הלכו רחוק רחוק והן לא מתקשרות..בקיצור..תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי סרט VCD של 740 מגה אבל פורמט הקובץ הוא .MPG כיצד ניתן לצרוב אותו כVCD על דיסק של 700 בעזרת נרו ??? , ובבקשה אם תוכלו לפרט לי את הפרמטרים שצריכים להגדיר בנרו כדי ליצור דיסק כזה . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי . וכמו כן , סתם שאלה כללית : מה ההבדל בין VCD ל SVCD ? נ.ב , רק רציתי לציין שאתם תותחים ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק ממכם בטח זוכרים שניסיתי להקליט מקלטת וידאו ל DVD. רציתי לקחת פורמט VCD ולצרוב אותו לדיסק DVD. השתמשתי בכל מיני תוכנות שבסוף לא עזרו לי כתוצאה מההמרה הדפוקה של TMPG. בסוף ניסיתי עם Power Director ונראה כאילו הכל עובד. הקלטתי מקלטת בעזרת כרטיס טלוויזיה לפורמט VCD. אחרי זה הלכתי לתוכנה של TMPG AUTHOR ושם היא המירה לי את קבצי ה VCD ל VOBים של DVD "אמיתי". היה צורך בשינוי של הסאונד מ 44HZ ל 48HZ כמו DVD אמיתי, רציתי להמנע מזה מההתחלה אבל אין אופציה בתוכנה לקבוע את הנתון הזה מראש, בניגוד ל Ulead Video Studio. אין בעיות סנכרון, אין בעיות של תמונה איטית ועוד 1000 תקלות שרק לי קראו בחודש האחרון. נראה כאילו היום זה ה DVD הראשון שהצלחתי ליצור מקלטת וידאו. התוצאה הסופית תהיה אחרי…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הגיע להישג ידי קובץ img של דיסק DVD (בגודל 4.3 גיגה), שמכיל סרט מסויים. השאלה שלי היא, איך אני צורב אותו. אני יודע שבצורבים רגילים צורבים דרך תוכנה (אני אוהב את FantomCD), אך עם איזו תוכנה \ איך עם צורבי DVD? ניסיתי כמו בישן, אבל דפקתי 2 דיסקים... (מריץ כמה דקות וחוזר אחורה בסרט)
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לצרוב דיסק ולהגן עליו משכפול/שעתוק, יש אפשרות? אשמח לקבל לינקים לתוכנות/הסברים איך לבצע... תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חברתי תצורב הנייד של חבר שלי למחשב שלי לפי הפרטים שבחתימה היה ברשותי 5 דיסיקם של מהירות 4X וצרבתי סרטים VCD על הדיסק עד לנפח של 4.5GB וזה הצליח בתוך שעה ועשרים ממוצע זה צרב דיסק :0] פעם שעברה צרבתי על X2 אז זה אפשרי לכל מי שיש לו פנטים 3
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. קניתי צורב dvd והייתי רוצה לצרוב dvd שברשותי, האם זה אפשרי? וכיצד?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
לכל יודעי הדבר, אני מנסה להעתיק דיסק שווינדוס לא מזהה!!! זהו דיסק אודיו עם הגנה כזאת או אחרת שהנגנים מזהים אבל הווינדוס לא. ניסיתי מספר תוכנות והנרו נתקע בגלל שהוא לא מזהה את הדיסק CLONE CD כביכול קורא 11% ונתקע האמת שניסיתי לעבוד עם צורב אחד בלבד שממנו גם קוראים ובסוף התהליך צורבים אבל לא הצלחתי. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי צורב DVD של נק מדגם 3540 , קניתי דיסקים של 900 מגה (100 דקות) וניסיתי לצרוב דיסק של 94 דקות , באמצע הצריבה היא נכשלה וזה רשם לי Invalid block , האם לא אפשרי לצרוב דיסק של 94 דקות עם הצורב הזה? אם כן איך עושים את זה? דרך אגב , אני עובד עם נרו 7.5 עריכה : ניסיתי לצרוב פעם אחת במהירות של X16 ופעם שניה במהירות של X8 , שני הצריבות נכשלו
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, יש לי את הצורב הנ"ל , במהירות של 8x4x32x, ואני עושה שימוש בתוכנת הצריבה Nero בגרסא 5.5.7.6 . אני מעוניין לצרוב דיסק של 800 מ"ב, (90 דקות?) ולפי דיווחים מהרשת הדגם שלי מסוגל אפילו לצרוב דיסק של 99 דקות, כלומר 900 מ"ב. משום מה קראתי על כך מזמן ואין לי מושג איפה למצוא את זה שוב. מה שאני כן זוכר זו טבלה גדולה בדף ראשי של אתר מפורסם העוסק בכוננים אופטיים, שבה מצויין בין השאר כי הצורב שלי מסוגל לצרוב עד 900 מ"ב. אני חושש לנסות,ואין לי שום כוונה לסכן את הצורב, אבל בכל זאת: אני יודע שלמישה קיסלנסקי יש את הצורב הזה, לכן אשמח אם יתן את חוות דעתו ונסיונו. איזה דיסק לצריבה כדאי לקנות (חברה, דגם), של 90 דקות? האם אני צריך תוכנת צריבה מסוימת, או יותר מעודכנת מזו שציינתי למעלה? הא…
-
יש לי צורב DUAL-LAYER, ואני מעוניין לצרוב משחק שיש לי ששוקל 6 ג'יגה (על מנת לא להרוס את הדיסק המקורי שקניתי). 1) ניתן לעשות זאת? 2) איפה קונים דיסקים בנפחים כאלה, ומה מחירם? 3) באיזו תוכנה עליי להשתמש על מנת לצרוב אותם (בעזרת הנרו אני יכול לצרוב רק גודל של דיסק רגיל=4.7 GIGA)?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסקים מסוג CD-R לשימוש במחשב אחר. באיזה פורמט עדיף לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם משהוא הצליח לצרוב דיסקים גדולים מ 700 מגה ב nec 3500 ? הצורב מזהה דיסקים של smart disk בנפח 800 מגה כאילו זה 700 מגה . ושיניתי את ההגדרות שצריך בנרו ל overburn ב expert mode אבל הוא כותב שהקובץ (750 מגה ) גדול מידי לדיסק ..... אם יש דיסקים כאלה מה הם?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קבלתי דיסק מוזיקה אירובי כאשר אני מכניס אותו לcd יש עליו סימן + ירוק ולא ניתן לראות את השירים מישהו יכול להסביר לי כיצד לפתוח את הדיסק אני חושב שאין צורך בפלג תודה מראש לשלוח אלי הודעה באימל ***המייל צונזר***
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם הצורב יש לי צורב של Plextor 40/12/40A ולפני חודש היה לי הארד דיסק 80 GB של WD וכל דיסק שניסתי לצרוב הוא צרב בלי בעיות עכשיו קניתי הארד דיסק 120 SATA של WD וכשאני מנסה לצרוב דיסק הוא מתחיל ואז הוא מפסיק באמצע כאילו נשרף הדיסק לפעמיים הוא באמת שורף אותו ולפעמיים לא והוא לא מצליח לצרוב בכלל מישהו מכיר את הבעיה הזאת עזרה דחוף זה תמונה של מה שהוא עושה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לצרוב דיסקים אם הגנות כמו SAFE DISK 2.5, SECUROM וכו'.. יש לי צורב LITE ON 52X האם אפשר לצרוב איתיו הגנות ?? ואם כן, אז באיזה תוכנה משתמשים??? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריכה להיות ב Disc at once או ב Track at once והאם זה בכלל משנה... ואם יש לכם עוד טיפים לצריבת מוזיקה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* צרבתי תמונת ISO של קובץ מסוים עכשיו הוא פועל על Auto Run כל פעם שהוא נכנס למחשב השאלה שלי היא האם אפשרי להכניס עוד מידע במידה ולא עשיתי Finalize לדיסק? ואיך עושים זאת אם אפשר? *המדיות תוצרת Hp Invent בפורמט DVD-R תודה.
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב משחק מחשב PC על דיסק DL יש לי קובץ iso גדול 5G האם כדאי לצרוב עם נירו? שמעתי שיש לנירו בעיות עם DL באיזה מהירות לצרוב? 2.4? 2? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-