אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן המחשב שלי כל הזמן עושה רעשים וכשהעליתי סרטון של הרעש אחד המשתמשים העלה שהרעש מגיע מהצורב שלי ואכן הוא צדק, כשאני פותח את הצורב הרעש מפסיק וכשאני סוגר אותו הרעש ממשיך. מישהו יכול לנחש ממה הרעש הזה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן התחילה לי בעיה מוזרה בצריבת data DVD עם צורב DVD של LG 4163 כשאני צורב IMAG הוא מצליח יפה מאוד, גם לפעמים כשאני צורב DATA הוא מצליח ולפעמים לא. אני לא יכול לשים את האצבע על גורם שמשפיע על הבעיה.. אני צורב עם מדיות LG X8 ומשתמש בנרו 6 יש רעיונות? אגב צרפתי LOG Ido Id0 1A21-7543-6787-2748-8730-0229 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\PROGRA~1\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B>Version: A103 - HA 1 TA 0 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive bu…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי צורב פיונר D111 , לפני חודש שקניתי אותו הוא היה צורב דיסק DVD DATA שלם ב 6-7 דקות , היום לאחר חודש הוא צורב דיסק זהה ב 20+ דקות מה הגורמים שמשפיעים על מהירות הצריבה דבר יחיד ששונה זה שהחלפתי את הצמה 40 גידים שהייתה בהתחלה לצמה 80 גידים כמו שמומלץ. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם מכשיר אחד ישומש לקריאת דיסקים, צריבת דיסקים וצפייה ב-DVD..יש משהו לא טוב בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכן בכותר. תדה מראש.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי יש לי מארז קטן עם מקום לרק כונן סידירום אחד ואני לא רוצה להתפשר בין צורב לדיוידי. אני רוצה כונן משולב, לאחר התחשבות במחיר ובביצועים, ולפי הביקורת הזאת, ה-LG GCC-4320B נראה דיי נחמד. בתור CDRW הוא 32x10x40. בתור DVD הוא קורא ב-X16 (אם כי בבקירות ניתן לראות שסרט דיוידי עם דיסק שתי שכבות הוא קרא ב-X8). מחירו בסביבות ה-720 ש"ח. מחיר הרבה יותר הגיוני מהפלקסטור (20x10x40 x 12) והריקו (24x10x40 x 12) המתחרים שמציגים ביצועים פחותים יותר ועולים בערך 300 ש"ח יותר. האם מישהו שמע דברים על הכונן או יודע על איזושהן בעיות?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אז ככה, חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא. אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק? איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק? אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים. בתודה רבה, דורון
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש לפני שפתחתי את התארד יש המון המון חומר אבל לצערי לא מצאתי שום הודעה מסודרת שתעשה לי סדר בבלאגן שמעתי על כמה דגמים מומלצים במיוחד NEC עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ה2500A לבין ה2510A מה המהירות צריבה, זאת אומרת לא רק X8 או מה שלא יהיה, כמה זמן לוקח לצרוב דיסק של 4.7גיגה מה ההבדל בין פלוס למינוס, ואיך צורבים 8 גיגה, איזה דיסקים ואיזה צורב צריך בשביל זה כמה הדיסקים הגדולים האלה עולים.. וכו (: תודה רבה מראש לכל מי שיענה בכל חלק ותודה עוד יותר גדולה למי שיצליח להבהיר לי את כל הנקודות הלא מובנות
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי לי סתם צורב ואני הולך לשדרג אותו לצורב DVD בקרוב אבל יש עם זה בעיה ! אני לא רוצה כבלי ATA במארז יותר ... ליפני כשנה אולי קצת פחות ראיתי כמה החרזות על צורבים כאלה השאלה היא אם זה כבר בשיווק סדיר ואם יש כאלה בארץ בפרט ? תודה לעוזרים! מסיבות אישיות אני לא יהיה כאן בימים הקרובים אבל אתם מוזמנים להגיב ואם יהיה שאלות אני אקפיץ בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים טובים שאלתי שאלה דומה והתשובה היתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164080.0 האם משהו התחדש בתחום כי אני פשוט לא רואה כאלה... את הסיבה למעבר צינתי קודם.. אני פשוט לא רוצה כבלי IDE במארז.. איזה חיסרונות יש לצורבי DVD חיצוניים בממשק USB ? יש צורב חיצוני ממולץ ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין כמה אז רציתי לשאול אותכם איזה לדעתכם יהיה טוב מבין הבאים: 1)?Lite-on 851S DVD±R x8? 2)?PIONEER 1O7 DVD±R x8 (kit) 3)?Sony DVD±R DWU18A? את שלושתם יש ב KSPP וסביר להניח שמשם אני קונה. בכל מקרה אני מתלבט בין השלושה, ה LITEON דווקא נראה לי הכי פחות מבניהם ויש לי נטייה גדולה יחסית לכיוון ה SONY שכן שמעתי עליו דברים טובים כבר. (גם על הפיוניר) עכשיו השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה רבה לכל העוזרים אה כן עוד משהו , לא להזכיר את המילה LG! (אם כי אני בטוח או לפחות מקווה שלא בתכוונתם...) חחח ;D
-
- 554 תגובות
- 62.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. רציתי לדעת איזה צורבים מומלצים היום במחיר שוק זול. ומה לגבי הnec 3540? או ה-lg.... לטיפולכם המסור
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הפוסט הזה הוא לצורבי DVD מומלצים, עם תמיכתו של integral ו RK, הפוסט הזה יהווה סטיקי שיעודכן במידת הצורך. מומלץ לקנות בחנות שנותנת שנתיים אחריות על הצורב למחירים כדאי להתעדכן ב www.zap.co.il ובאתרי אינטרנט של חנויות מחשבים - הצורב שנחשב היום למספר אחת הוא ה BENQ1640 שלצערנו משום מה לא ממש זמין בארץ הצורב זמין, גם דרך זאפ, מחיר מומלץ לצרכן 400 ש"ח (המחיר מוגזם, המלצתי לחכות קצת שהמחירים ירדו). נגזרת של הצורב שניתן למצוא היום בארץ של ה BENQ היא ה Philips 1628 - מחיר מומלץ לצרכן 280 עד 255 שקל. זהו BENQ1640 ב"עטיפה" של פיליפס, מה שנקרא REBAGGED. נגזרת נוספת של הצורב הוא ה SONY 810 שעדיין לא ניתן למצוא בארץ. איכויות צריבה וקריאה מעולות, תומך overspeeding, תומך ביטסטינג לכל סוג…
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הסיבה שהצורבים המומלצים לא עודכן הרבה זמן היא משום שאין כל כך מה לעדכן, הצורבים המומלצים לחודש פברואר עדיין חיות עבודה, ואני עדיין ממליץ עליהם. בכל מקרה אם כבר אתם בדרך לקנות צורב חדש, הנה כמה צורבים שכדאי לשים עין עליהם. NEC 4551: -------------- נכון, יש כבר מודל יותר חדש (למשל ה 4571) אבל לפי הביצועים והסריקות שנעשו על ידי אנשים ברחבי העולם, ה4571 הוא גרוע וממש לא מומלץ, אולי הוא יספק את הסחורה בעוד כמה עדכוני קושחה, כרגע הוא ממש לא. ה 4551 הוא בדיוק אותו מודל כמו ה 4550 עם יתרון אחד, הכונן תומך ב Lableflash, מי שלא יודע מה זה שיבצע חיפוש. יתרונות: -------- צריבה במהירות גבוהה על מדיות DVD-\+R וגם על מדיות DL, תומך ביטסטינג לפורמט הפלוס, תומך קריאת DVD-\+RW במהי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נא לשים לב, הצורבים המומלצים מחולקים לשתי קטגוריות, צורבי SATA וצורבי ATAPI. * שימו לב, על מנת להשתמש בצורב SATA, לוח האם שלכם חייב לתמוך לפחות בהתקן אחד חופשי של SATA, או לחילופין בבקר SATA * סריקת טעויות מעמיקה לא נתמכת ע"י כל הצורבים, הצורבים היחידים שנותנים תוצאה מדוייקת הם צורבים של פלקסטור ולייטאון. * SATA 1.5Gb/s ו- SATA 3.0Gb/s משתמשים באותו חיבור, כל לוח אם שתומך ב SATA 1.5Gb/s תומך גם בSATA 3.0Gb/s. PATA\ATA\IDE\Flat Cable SATA צורבי SATA [glow=yellow,2,300]Pioneer DVR-215BK[/glow] DVR-215 - בז' DVR-215BK- שחור DVR-215SV כסף יתרונות: - איכות צריבה מצויינת בעת צריבה על מרבית המדיות.. CD-R/RW, DVD±R/RW - ביצועי קריאה טובים - צורב על מדיות במהיר…
-
- 212 תגובות
- 60.9k צפיות
-
-
נא לשים לב, הצורבים המומלצים מחולקים לשתי קטגוריות, צורבי SATA וצורבי ATAPI. * שימו לב, על מנת להשתמש בצורב SATA, לוח האם שלכם חייב לתמוך לפחות בהתקן אחד חופשי של SATA, או לחילופין בבקר SATA * סריקת טעויות מעמיקה לא נתמכת ע"י כל הצורבים, הצורבים היחידים שנותנים תוצאה מדוייקת הם צורבים של פלקסטור ולייטאון. * SATA 1.5Gb/s ו- SATA 3.0Gb/s משתמשים באותו חיבור, כל לוח אם שתומך ב SATA 1.5Gb/s תומך גם בSATA 3.0Gb/s. PATA\ATA\IDE\Flat Cable SATA צורבי SATA [glow=yellow,2,300]Sony Optiarc AD-7260S[/glow] ה-AD-7260S הוא הגרסה המעודכנת של ה-AD-7240 המעולה ומבוסס על אותו שבב של NEC. מגיע בצבעים שחור ובז'. ה-AD-7261S הוא גרסה עם אפשרות LightScribe וה-AD-7263S הוא גרסת …
-
- 0 תגובות
- 24.4k צפיות
-
-
כן, הם מתחילים להגיע.. ה LG 5613D (חיצוני) וה BENQ 1625 (פנימי, אבל רק X8 -R ו DL 2.4): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אז ככה לפני כחצי שנה יצאה אחותי לטיול בארה"ב עם רשימת קניות מסודרת שהכנתי לה... הבעיה היא שבעוד שבוע היא חוזרת לארץ ורק עכשיו היא נזכרה שהיא צריכה לחזור גם עם משהו בשבילי... ביקשתי ממנה לקנות לי את הצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW-1640 ואפילו אמרתי לה להזמין אותם מ Newegg... היום אני נכנס לאתר של newegg ופתאום חשכו עיניי... הדגמים הנ"ל כבר לא מופיעים באתר...מה שאומר שהפסיקו לייצר אותם או שאזל להם המלאי או שלא יודע מה.....(הלוואי ואני טועה) שלחתי להם גם אימייל בנושא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בכל אופן אני במירוץ נגד השעון למצוא לאחותי עכשיו חנות שעדיין מחזיקה במלאי בדגמים שהזכרתי וקיוויתי שתוכלו לעזור לי בעניין זה... אנשים אני לא רוצה משו אחר...אלה הצורבים שאני רו…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA או DVD±RW GH24NS x24 Black SATA על פניו נראה שעדיף השני אבל שניהם אותו מחיר (114). יש איזה יתרון לראשון? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קראתי המון מאמרים, ביקורות, המלצות ות'רדים וכל מה שזה עשה זה לבלבל אותי עוד יותר יש כמה וכמה דגמים, שכל אחד נראה הטוב ביותר. יש את ה: Optiarc AD-7170A Samsung SH-S182D PIONEER DVR-111Dbk NECים למיניהם, אבל אני אשמע בעצתכם ואתרחק מהם מי הטוב מביניהם? כמה דרישות: אני לא! צריך LightScribe, אם יהיה את זה זה רק יהיה יתרון נחמד. לא! אכפת לי באיזה צבע זה, יש לי דלת על הכוננים ככה שזה לא נראה לעין. חובה שיהיה שקט ואמין! תקציב: עד 210 ש"ח בערך. יש העדפה לכך שזה יהיה מKSP אבל לא חייב. נ.ב: אני גם לא צריך DVD-RAM כ"כ בגלל שהבנתי שדרוש לשם כך דיסקים מיוחדים ככה שאני בטח לא ישתמש בזה, אבל אם כבר אני קונה צורב DVD אז אני מעוניין שיהי…
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-