אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי לאחרונה בכתבה פרסומית על צורב lg-5169d, נאמר שם שהוא צורב ישירות מהטלויזיה. האם נכון הדבר? היכן אוכל למצוא מידע מהימן על צורבים ישירות מהטלויזיה, והאם רכישה של הצורב הנ"ל כדאית?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש (למעשה כבר קניתי, הוא צריך להגיע), והתחלתי לפרק מהישן את הדברים שאני מעביר. הגעתי לצורב. הצורב די ישן... הוא צורב X4 בCDR והוא לא תומך בCDRW. הבעיה היא בחיבור שלו (או שממשק יותר מתאים?). כל הכוננים חוץ ממנו מחוברים ללוח אם. הוא מחובר לכרטיס PCI, והכבל שלו יותר עבה. רציתי לדעת מה זה אומר, שממשק הצורב הוא SCSI, והכרטיס הוא הבקר סקזי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די מוזרה - בחיים לא נתקלתי במשהו כזה. הצורב שלי פשוט מזהה דיסקים של 800 מגה כדיסקים של 700 מגה בלבד. על מחשב אחר, הדיסקים מזוהים כ800. הצורב הוא LG במהירות של 52X32X52. אני צורב בנרו, ועדכנתי את נרו לגרסא האחרונה כדי לוודא שזו לא בעייה בנרו. מישו יודע מה לעשות? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי כ"מ לא מזמן וגליתי שהוא חוסם לי חיבור הIDE על הלוח בגלל הגודל שלא.. זאת אומרת שאי אפשר לחבר IDE ללוח.. אז קניתי מKSP ממיר IDE TO SATA .. חיברתי אותו לכונן וללוח ואת הכונן לחשמל וכשהדלקתי את המחשב הPOST היה מעט איתי אבל המחשב לא מזהה עדיין את הכונן.. הכונן עצמו נפתח ונראה שהחשמל בסדר.. מה עלי לעשות? תודה רבה ..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת MAGIC ISO,שיוצרת כונן וירטואלי. עכשיו הצורב האמיתי לא מזוהה ,ולא עוזר כלום,הסרתי את התוכנה ועדיין הווינדוס לא מזהה את הצורב. בביוס הוא כן מזוהה,רק בווינדוס לא,גם לא דרך SAFE MODE מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש צורב DVD ועוד צורב רגיל שעד לפני כמה ימים פעלו מצוין שפתאום משום מה הם לא נמצאים אצלו ב"מחשב שלי", ב-Device manager הם היו עם סימן שאלה והוא ניסה למחוק ולהתקין מחדש הג'מפרים מסודרים אחד סלייב אחד מסטר, כל החיבורים נבדקו, הוא ניסה להחליף את הסדר של הכבל IDE כלומר את הקצה והאמצע להחליף בין הכוננים הוא ניסה לחבר כל אחד מהכוננים בנפרד, פשוט נגמרו הרעיונות כבר מה לעשות . בנוסף הוינדווס נותן הודעה שיש שגיאה כלשהיא בשני הצורבים עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי צורב asus drw-1608p35 והדלת היתה תקועה, פתחתי את הצורב שמנתי את הדלת ועכשיו היא עובדת חלק לגמרי אבל הצורב לא קורא דיסקים ריקים, דיסקים צרובים הוא קורא, ריקים לא, (גם דיסקים מקוריים הוא קורא) ולפני השימון הוא קרא וצרב מעולה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ברשותי צורב DVD של NEC דגם: nd-3540A לוח אם: p4p800 delux הצורב מחובר כ"סלייב" על "סקונדרי". הצורב מוגדר בחלונות כעובד על PIO למרות שבקשתי שיבוד על UDMA. *** הבעיה נפתרה ע"י הסרת הדרייבר המתאים בקטגוריית IDE המתאימה בתפריט "דיבייס מנג'ר". לאחר אתחול, חלונות התקינה בעצמה נכונה את הדייברים בDMA ***
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום הצורב שלי התחיל לעבוד לאט מהרגיל אתמול צרבתי דיסק dvd וזה צרב לי במשך שעה ומשהו כבר הרבה זמן שהוא לא צורב לי טוב דיסקים של dvd 8 ג'יגה משחקים לאקסבוקס אבל אתמול זה ממש היה השיא זה כבר קרה לי לפני שנתים וחצי והחלפתי לצורב lg השאלה שלי אם הצורב לא טוב? להחליף או את התוכנה או הוינדוס לא טובים ? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי צורב של samsung דגם SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA הוא קורא את כל הדיסקים,צורב כמו שצריך והכל בסדר, אבל יש לי דיסק מקורי של משחק GTA EFLC שכשאני מכניס אותו הוא מראה כאילו הוא מחפש אותו אבל הוא לא מוצא אותו, ופשוט לא רואה אותו. הדיסק בסדר, ניקיתי אותו ובדקתי בצורבים אחרים והכל עובד טוב ויפה, אפילו חיברתי צורב חיצוני והצלחתי להתקין את המשחק על המחשב אבל הצורב החיצוני לא שלי ואני לא יכול להשאיר אותו אצלי, ואני צריך שהדיסק יהיה בכונן כדי לשחק. מה יכולה להיות הסיבה שהוא לא קורא אותו? חפרתי את גוגל ולא מצאתי בכלל בעיה כזאת שהצורב לא קורא רק דיסק אחד שהוא תקין ואת כל השאר הוא קורא, אני מתוסכל מהקטע הזה רצח, אני מת לשחק במשחק למישהו יש פתרון חוקי מה אפשר לעשות? לא רוצה לשים…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לפני כשנה קניתי צורב X24 של חברת לייטאון - כבר מההתחלה היו לי בעיות של באפר נמוך מצריבה מהסידי לצורב אבל בזמן האחרון(לאחר פירמוט המחשב והתקנה של הארדדיסק נוסף) החלו גם בעיות של הבאפר בצריבה מהארדסיק לצורב... המליצו לי פעם על עדכון FIRMWARE אבל הבנתי שיש בזה סכנות וגם שזה קצת מסובך... למישהו יש רעיון מה הבעייה אולי??? תודה מראש... נ.ב. מהירות ההארדדיסק החדש 7200, הסידי X56.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קיבלתי את הצורב היום. התקנתי אותו (היה קל מאוד, מזוהה צ'יק צ'ק) הכנסתי DVD ריק, כדי לבדוק מהירויות ב- Nero CD-DVD Speed, הוא "צרב" מצויין (X20) ניסיתי לעשות עוד כמה בדיקות אבל מאז הוא השתגע: לא מוכן לקרוא שום DVD שהכנסתי. אלא רק דיסק אודיו... מישהו נתקל בבעיה ? יודע איך לעזור לי? HF
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה צורב DVD שמסתובב מעל 7500 RPM סיבובים בשניה, צורב טוב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב dvd המתפקד ככונן וצורב בעל חיבור atapi . הצורב השמש לי לצריבת סרטים ומשחקי ps2 האם צרוב זה מתאים לי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=78&scat=271&tcat= או שישנם אפשריות טובות יותר ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות צורב למחשב נייד? מחשב דגם: compaq- arena בתודה מראש קובי
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש צורב שיאפשר לי צריבת קובצי מוסיקה לתקליטור CD במהירות נמוכה מתחת ל-8. (אלו ההנחיות שקבלתי מחברת ההפקה). קניתי צורב חדש אך הוא לא מתאים משום שהמינימום שלו הוא עד 8 . הבעיה איננה בתקליטור משום שהוא תומך במהירות נמוכה. אבקש את עזרתכם בבעיה זו. תודה ניצוץ
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש מארזים (כמו הקרביד 540 של קרוסאייר) בהם מפרץ ה5.25 ניצב במאונך . וברור שאי אפשר לשים שם כונן רגיל עם מגירה נשלפת. השאל אם מישהו מכיר כוננים שמיועדים לעמוד והדיסקים נכנסים בצורה מתאימה. אשמח לקישורים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים צורב LG 40X12X40 , כשאני צורב מההרדיסק לדיסק, זה אמור לקחת (לפי אנשים אחרים בעלי אותו צורב ) - משהו כמו 3-4 דקות לדיסק מלא, לי זה לוקח קרוב ל 8 דקות ! - מה יכולה להיות הסיבה ? (יש לי הרדיסק מהיר, 80 ג'יגה, עם 8 CASH של WD, ממש מעולה, אני לא חושב שהבעיה נובעת ממהירות קריאת החומר מההרדיסק..) :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
טוב יש לי צורב שלא צורב! :'( הוא מתחיל לצרוב וב99 אחוזים הוא נתקע... ניסיתי לצרוב עם Easy CD Creator 5 Platinum עזרה בבקשה... אני נואש... :'( העוזר יבורך... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי קניתי בבוקר היום את הצורב הזה של LG והתקנתי אותו חיברתי לו את הSATA וחשמל והכל בסדר אני מדליק נרו 8 נותן לו 3 גיגה לצריבה במהירות של 18 X והוא פשוט לוקח את הזמן שלו.....50 דקות לדיסק! WTF!! אני מתאפק לא ללכת לבאג מחשבים ולקבל שם קריזה הם הביאו לי אחד דפוק ? קראתי משהו באינטרנט על DMA ועידכנתי אותו וזה לא עוזר ...אם מישהו יכול לעזור אני ממש צריך לצרוב כמה דברים עוד מחר HELP ME ... המחשב שלי מאד חדש וזה מוזר לי הבעיה הזאת מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-