עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by O.G.D 2k5,

יש לי כונן WD Caviar RE 250GB 7,200RPM 8MB Serial ATA ואני עובד כרגע ב RAID אני יכול לחבר אותו בSATA רגיל והוא יעבוד כמו כל כונן SATA בלי RAID בסדר????

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by stav_r,

שלום לכולם הצורב בעבודה של אמא שלי הםא sony 48x12x48. כאשר באתי לעשות גיבוי למידע הרצתי סימולציה והכל נראה בסדר. לאחר מכן התחילה הצריבה האמיתת והיא נתקעה ב 97 הצורבה מודיע שישנה שגיאה בבאפר. ניסית עוד פעם אך לא הלך. תוכנת צריבה Nero 5 חשביתי שהצורב נדפק כי בן ארבע שנים -+ מה לעשות תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. שניהם 7200 ו- 8 cache

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. Started by THELAD,

ככה, התקנתי לפני שבועיים בערך צורב חדש, הצורב עובד טוב. אתמול במהלך "זיפזופ" בתוכנה AIDA32 נדהמתי לגלות שהמהירות של הצורב לא מזוהה... -האם זה יכול לפגוע במהירות הצריבה ?! -מה עליי לעשות כדי לסדר את הבעיה ?! נ.ב מה אתם אומרים על הצורב ?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by tsachi,

אני יודע שאולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל מכייון שרובככם עם צורב דיוידי אתם ודאי יודעים איך לעשות את זה.. איך צורבים divx או xvid למדיה של דיוידי כדי שאוכל לצפות בה במכשיר הדיוידי שדרך אגב אינו קורא divx אודה לעזרה. תודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. החלטתי סוף סוף לרכוש לי צורב DVD אחרי שמכירי הדיסקים לצריבה ירדו ואחרי שיצאו צורבים עם תמיכה לDUAL LAYER. אין לי כל הרבה הרבה מושג בנתונים ובהבדלים בין הצורבים בשוק אבל המליצו לי על DVD ND3500A NEC ובאמת קראתי ביקורות ששיבחו אותו. על איזה צורב אתם ממליצים?

• 60 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by alice in chains,

שלום יש לי את NERO 6 החדש והוא עושה לי בעיות הוא מזהה דיסקים של 900M ו870M כ700M שיניתי בתוכנה לOVERBURNING אבל זה עדיין לא מזהה לי אותם מה לעשות. תודה AIC

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר למחשב שלי שיש לו כבר דיוידי וצורב בנוסף לחבר לו צורב דיוידי רציתי לשאול אם זה אפשרי ואיפה אני יכול להשיכ כבל שמתפצל לשלושה סידירומים לללוח אם??????

9. היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. קניתי בלירה 50 מדיות שבפרטים היה רשום Media code : ritekg05 קיבלתי את המדיות , צרבתי על מדיה אחת משחק . פתחתי dvd info שם היה רשום לי בMedia id : tyg02 האם עבדו עליי ? חשבתי שרכשתי רייטק g05 , האם מדיה קוד ומדיה Id הם לא אותו דבר? ( אני גם שואל על כך כי בבדיקה קיבתי הרבה מאוד ארורים ) מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  12. אני רוצה לקנות דיסק קשיח 160GB אבל יש המון חברות ואני לא יודע איזה מהן הכי כדאי לקנות? (segate, WD, maxtor, samsung....) אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה שקט כמה שאפשר, איכותי ומהיר... אז איזה הכי טוב לקנות?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. אני לא מתכוון לדיסקים שניתן לשכתב עליהם יש הרבה דיסקים +R שיש להם תוספת של RW על הדיסק או על העטיפה לדוגמה מי שיש לו ורבטים +R אחד האנשים אמר לי שהסימן RW מסמן שזה דיסק יותר טוב לסרטים האם זה נכון ? ( נהייתי מכור לפורום הזה )

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by freerider,

HD למחשב נייד ? קיבלתי לפני כמה חודשים לפטופ טושיבה מדגם 2650XDVD, ולפני כמה ימים ה-HD שבק חיים.. אין לי מושג בלפטופים, HD זה אוניברסאלי כמו במחשבים שולחניים ? יענו קונים איזה שרוצים או שבגלל שזה מחשב נייד יש סוגים שונים ? כמה בכלל עולה HD קטן (20/40GB) למחשב נייד ? מישהו יכול לעזור לי עם הסיפור הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שבת שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות עם הדיסק הקשיח.. פתאום באמצע העבודה הוא מפסיק לעבוד - כאילו לחצתי על כפתור ה Sleep, המסך עובר למצד standby וכל שאר החלקים במחשב נשארים לעבוד. גם איתחול לא פותר את הבעיה.. פשוט לאחר כמה דקות הוא "נדלק" מחדש. (והוא גם מתחיל את המחשב מחדש). בנוסף, הוא גם משמיע רעשים די מוזרים.. קשה לי לתאר אותם אבל אני די בטוח שהם לא צריכים להיות. (מעין רעשים שקטים וקבועים) וגם מידי פעם יש צליל של כאילו אתחלתי את המחשב. הדיסק הוא - WD 80 GB 8 Buffer והוא ברשותי כמעט שנתיים, האחריות תקפה ל3 שנים. עכשיו השאלה היא איך אני בעצם מוכיח את הבעיות שלי, כאשר אני מביא אותו לחנות למימוש האחריות, כי הבעיות הם לא כתוצאה ממשהו אלא פשוט קורים ככה סתם. אני בטוח…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7783580&type=1&product=1&dept_name=%f6%e9%e5%e3+%e4%e9%f7%f4%e92 חבר שלי זכה במכרז חבילה של מאה דיסקים של LGX8 במאתיים ועשר ש"ח והמחסן שלהם נמצא ליד הבית שלו בכ"ס כך שהוא לא שילם משלוח יוצא שכל דיסק עולה 2.1 ש"ח קוד של המדיה הוא PRODISKF01 לדעתי שווה לכם

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by rc_p,

צר לי המקום בדיסק הקשיח והחלטתי לקנות חדש, הענין הוא שהלוח שלי עובד עם IDE בלבד. האם כדאי לי להמתין ולקנות בהמשך לוח עם SATA או שכבר היום לקנות דיסק IDE. החלופה הטובה ביותר לכאורה, אם קיים דבר כזה, היא: להשיג כרטיס PCI עם חיבור SATA. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Wreckovski,

קיבלתי את התינוקת החדשה שלי. (AMD 64 3000+, GA-K8NS, 512mb) ושמתי לב שב-IDE ליסט אחרי הבוט הוא רושם "CD-RW ATA33", "DVD-ROM ATA33" עכשיו, מה לעזאזל ה-33? הרי יש DMA33, ATA66 ומשם זה רק עולה... זאת אומרת שזה במצב DMA כרגע? מחוברים לי עליו הדיוידי והצורב, כאמור, וכשאני מעתיק מדיסק לכונן הקשיח (80 ג'יגה SATA) לוקח לו איזה 6-7 דקות על 250 מגה. האם זה קשור? יש לי IDE ספייר... אולי כדאי להחליף?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by CrashZone,

שלום אנשים!! אני מאושר, בשעה טובה ומוצלחת היום רכשנו את הנק 3520 מKSP, קניתי אותו ב340 שקל(חבר שלי כמה אתמול ב380! היום הגיעו צורבים חדשים אז הם יכלו להוריד את המחיר)אני קיבלתי אותו BULLK כמצופה, מה אני צריך לעשות?המחשב זיהה אותו אוטומתית אפילו לא הודיע לי. הוא צורב דיסקים בסדר גמור. יש לו עדכון חומרה?חיפשתי באתר של NEC אבל זה אתר מאוד מסורבל ולא מצאתי. 1) אם יש אפשר בבקשה? 2) יש עוד משהו שאני צריך לעשות? 3) איך אני צורב סרט על דיסק DVD באיכות הכי גבוהה שאני יכול עם הצורב?(נרו 6 פליטניום)

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by integral,

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=129178

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. ככה, זה כבר בעיה שיש לי אותה פול זמן, לא יודע אם זה מאז שקניתי את הצורב או לא. הבעיה היא שאני מכניס דיסק לצורב, לא משנה דיסק ריק או שכתוב עליו, אני שומע באוזניות/רמקולים את הסאונד של הצורב. כלומר, אני שומע את הפעולות של הצורב, הסיבוב של הדיסק? אני שומע אותו, הצורב חושב? שומע אותו... אין לי מושג מה הבעיה :< תעזרו

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by RayZ,

האם הדיסקים הקשיחים של סיגייט טובים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zurkin1232,

אבא שלי קנה מדיות DVD של חברת SmartCom. DVD-R x4 מישהו מכיר? זה נראה לי לא הכי איכותי בעולם (בלשון המעטה). (אמרתי לו להתקשר קודם... )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DJPOWER,

קיבלתי לפני כמה ימים כונן קשיח 20.4 GB שמתי אותו במחשב שלי ואז רואים 4 כוננים של GB4.5 או משהוא כזה איך אני מחבר את כל הכוננים הקטנים לאחד??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המדיות הם זולות את זה אני יודע - princo . הצורב הוא nec 3520a . יש לציין שעל אותו הדיסק צרבתי סרט אחר שאינו מקרטע לא בcd ולא בdvd. הdvd דרך אגב הוא vertex. השאלה היא עם אני אצרוב שוב על מדיה אחרת אני צריך לצפות שוב לקרטועים או שהבעיה בכלל קשורה לקידוד הxvid (בדקתי אין packed stream ולא gmc). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים