אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על ההרד דיסק שהלך לי - ולפי המלצותיכם שלחתי אותו וקיבלתי אחד חדש זהה לדגם של הישן (Maxtor DiamondMax 10 120GB) עכשיו אני חושב לקנות עוד הרד דיסק זהה לו ולחבר אותם ב-RAID 0 ללוח אם שלי אין בקר RAID מובנה (GigaByte 8SQ800) המחשבה שלי הייתה לחבר את שניהם ב-RAID ואחד מחוץ ל-RAID שיהיה Master ועליו תהיה מערכת ההפעלה. אז השאלות הן: איזה בקר מומלץ לי לקנות (רצוי שיתאים ללוח אם הזה ולבאים אחריו)? איך לחבר את זה בצורה כזאת שאחד יהיה מחוץ ל-RAID והשניים האחרים בתוכו? מאיזה אתר אינטרנט אתם ממליצים לקנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בור בנושא צריבת DVD ורוצה להבין כמה דברים: 1. ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות צריבה (מינוס, פלוס, ROM) וכו' איך תוכנת הצריבה מחליטה באיזה אופן לצרוב? 2. ראיתי שיש צורבים המגיעים עד לX16, אבל במדיות עצמן ראיתי עד X8, איך זה מסתדר? 3. כשצורבים 2 צדדים שDUAL LAYER, האם כל מכשיר יודע לקרוא את זה? 4. כמה זמן לוקח בממוצע לצרוב ג'יגה של מידע על דיסק DVD עם צורב X16?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעשה שהיה, כך היה: קניתי כונן Maxtor Maxline III SATA 16MB 300GB 3 platters והתכוונתי לחלק אותו למחיצה של מע' הפעלה ותוכנות ולמחיצה של אחסון קבצים. החלטתי להתחכם ולעשות את המחיצה של המע' הפעלה יותר מהירה ע"י זה שהיא תהיה בסוף הדיסק (זה די משמעותי), אז בהתקנה של חלונות קודם יצרתי מחיצה של 250 ג'יגה ואז מחיצה של 30 (20 ג'יגה הולכים על הכלל שקילו=1000). בהתקנה חלונות החליט שהמחיצה של המע' היא D ולא C כי היא נמצאת אחרי זה בדיסק, וזה כבר עצבן אותי. אי אפשר לשנות את האות של הדיסק מע'. אחרי ההתקנה שמתי לב שהמחשב לא עולה מהר כמצופה וגם בנצ'ים על המחיצות הראו שזאת של הקבצים הרבה יותר מהירה מזאת של המע'. בררתי ומסתבר, שלא כמו בCD, בהארד דיסק זה הולך הפוך והמחיצה הראושנה נמצאת בקצה …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חיברתי את הצורב שלי (DVD) והכל עבד. כל פעם שאני צורב דיסק של DVD הצורב לא מזהה אותו , אפילו לפני הצריבה זה לא מראה לי שיש דיסק בתוך הצורב אבל המחשב כן מזהה את הצורב. ניסיתי לצרוב דיסק רגיל וזה עבד...והדיסק עובד וגם משחקים עובדים של DVD עובדים. אני משתמש בNERO 6 תודה. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1194 זה מה שיש לי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
LG GSA-4165B/5165D specs Write speed Write speed DVD+R DL 8x CD-R 48x DVD+R 16x CD-RW 32x DVD+RW 8x DVD-R DL 4x Read speed DVD-R 16x DVD-ROM 16x DVD-RW 6x CD-ROM 48x DVD-RAM 5x Buffer size 2MB http://www.cdfreaks.com/news/11484 יוצא באפריל והוכרז ב CE BIT ברבעון השלישי יצאו עם צורבי SATA.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD2000JB. מדובר למי שפחות מכיר בסדרה שאמורה להיות טובה יותר עם ה-8Mb Cache. אתמול קרס לי דיסק שלישי כבר. :pissed: כל פעם אני ניגש ליבואן ומחליפים לי ללא בעייה, אבל ממש נמאס לי כבר מהסיפור הזה. כל פעם אותה בעייה. פתאום אני מתחיל לשמוע כמעין נקישה או תקתוק חד פעמי מהדיסק הקשיח ואז אני יודע שהחגיגה הולכת להתחיל. אתמול בערב שמעתי את הנקישה הראשונה. מצאתי בבוקר את המחשב קפוא (מקור?). המחשב כבר לא עולה יותר בכלל. מזל שבמקרה בדיוק אתמול גיביתי. אבל מה עם כל העצבים להתקין הכל מחדש :'( מה עם אובדן זמן העבודה העצום על התקנה מחדש? אני עובד עם מארז וספק כוח של Enermax בפירוש מהמשובחים בשוק. אחד המאווררים של המארז מאוורר ישירות את הדי…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול וכמובן מחקתי את כונן C ולאחר שמחקתי אותו הפעלתי את הדיסק בוט של הווינדוס ושהוא שואל אותי באיזה כונן אני רוצה להתקין את הווינדוס אז ראיתי ש ב- D כתוב 10000MB FREE מתוך 10000MB והבנתי שכל השירים והסרטים והתוכנות הלכו האם אתם יכולים לעזור האם אפשר לשחזר את ההארדיסק או את כונן D בלבד בבקשה עזרה :-X
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב DVD ואני לא יודע של איזה חברה, ואיזה דגם הוא... איך אני יכול לבדוק את הפרטים האילה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רואה יש בחנויות עכשיו מבצעים על דיסקים DVD של SILVERLINE בחבילה של 25 יחידות אריזה כחולה, X8 מהירות צריבה האם הדיסיקם האלו טובים ?? בשביל סתם ספריית סרטים האם יהיו לי בעיות איתם כאשר אני אצפה בהם בDVD????
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי צורב Philips שהמהירות שלו היא 48x16x40 בזמן האחרון הוא לפעמים מסכים לצרוב רק על מהירות x2 מתי שהוא מסכים לצרוב כרגיל (מx40 ומטה) בתחילת הצריבה המחשב אומר שא"א לצרוב על המהירות הנוכחית והוא יורד ל x2 ומיד אח"כ יש ארור והוא מפסיק את הצריבה... זה בעיה בנרו או בצורב ? נ.ב. הצורב בן 3 וחצי שנים +- הנרו זה 6 v 6.3.0.3
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1458&cid=29&pg=1
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב DVD פשוט של SONY DW-D22A עוד ברשותי DVD שמקליט מהטלוויזיה או מהוידאו. כאשר אני מקליט ע"י ה - DVD המקליט אני יכול להציג את ההקלטה גם על ה - DVD המקליט וגם על ה DVD שבמחשב. ה DVD המקליט יוצר שתי תיקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS , ובפנים רוב הקבצים הם קבצי VOB יש גם קבצי IFO ו BUP . שאלתי היא איך (אם זה אפשרי) אני בונה צריבה בצורב ה DVD שבמחשב ,הזהה לצריבה של ה DVD המקליט. כלומר איך אני הופך את קבצי AVI ו MPG לקבצי VOB IFO BUP וכו'. או בעצם איך אני הופך את הצריבה ל DVD-video ?? האם יש תוכנות מיוחדות ? האם NERO מספיקה ? אבקש אתכם לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית , אשמח לקבל הסבר מפורט בעברית , ואם יש דיונים שבאמת קשורים בדיוק למה שאני שואל ,אשמח לקבל קישורים רלוונטיי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה איזה חיבורים יש למחשב... אני רוצה לדעת באיזה דרך אפשר לחבר כמות מירבית.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח SCSI של IBM, ובקר RAID SCSI. כשאני נכנס לקונפיגורציה של בקר ה-SCSI, הוא מזהה את הדיסק שם, אך כשאני מנסה למפות את הדיסק כדי שאפשר יהיה להשתמש בו, הוא לא נותן לי לשמור את השינויים... לא בתור Primary, Secondary, או Hot spare. הבקר הוא של LSI LOGIC, סדרה 2000 (1020\1030) ULTRA320 אודה לכל תגובה או חוות דעת בנושא! בתודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט ברכשית צורב חדש. יש לי את GSA-4120B של LG. ואת ה ND3520 של nec. עכשיו יש שני דברים חשובים בשביל: 1. איכות צריבה מעולה 2. מהירות נ.ב. השמתשתי כבר באפשריות החיפו שועדיין לא מצאתי תשובה
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כתבה נחמדה למי שהעתיד מעניין אותו: http://www.cdfreaks.com/article/186/1
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי המדיות ואיזה מומלץ לקנות DVD+RX8 DVD-RX8
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שנים שאנחנו מתווכחים על אותו נושא . מי השקט ביותר? מי המהיר ביותר? מי האמין ביותר? בזמן האחרון WD ו Seagate מראים ביצועים שווים (מניסיון,יש לי סיגייט והיה לי WD), Seagate גם הוכיח את עצמו כשקט,מול Maxtor שאולי יותר שקט מימנו. מתרוצצות שמועות ש SAMSUNG עוקף את כולם,ו IBM הוא דיסק קשיח לא משתלם, ו Hitachi הוא תקציבי. הסקר המשפיע
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כונן C שלי מלא ואני רוצה להגדילו (מחיצה C יותר נכון), ראיתי פה שהדרכתם איך לעשות את זה עם התוכנה PARTITIONMAGIC אז הורדתי אותה וניסיתי לבצע את זה עפ"י ההוראות שבפורום, אבל זה לא עשה לי כלום, גם כשניסיתי לשנות את סוג אחת המחיצות לNFTS זה לא עשה כלום, מה לעשות? יש עוד תוכנות או אפשרויות? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ה-bitsetting מופעל כברירת מחדל ב-LG או שצריך להפעיל אותו ואיך?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-