אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, לי ולאח שלי יש 2 צורבים זהים של Lite-On X52X32X52. הצורב של אח שלי התחיל לדפוק דיסקים (גם במהירויות צריבה נמוכות) כלומר הוא מדווח על צריבה מוצלחת ב-nero והצריבה עובדת...עד מקום מסוים בדיסק. לדוגמא : סרט , הסרט רץ עד קטע מסוים ובו נתקע. וכאשר צרבנו קובץ גדול וניסינו להעתיק אותו לאחר מכן למחשב, בשלב מסוים קיבלנו error ולא הצלחנו להעתיק מהדיסק. צרבתי את אותו קובץ ב-2 הצורבים (ששניהם היו מחוברים במחשב שלי) על 2 דיסקים שונים והרצתי להם סריקות על כונן DVD של אח שלי (גם לייט און נדמה לי). להלן התוצאות : D- General Information Drive: JLMS XJ-HD166S Firmware: DS18 Disc: Data CD Selected speed: Maximum C1 errors Maximum: 12 Average: 0.20 Total: 468 C2 errors Ma…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
האם הצורב הזה שווה קנייה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=11055 ואם לא תציעו משהו יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
במחשב די חדש שקיבלתי . ווינדוס XP HOME בעברית עם SP2 במחשב יש לי צורב די וי די שעד עכשיו לא עשיתי בו שימוש רב רק כמה פעמים אחדות צרבתי בו דיסקים רגילים ולפעמים השתמשתי בו כצורב רגיל. אתמול רציתי לצרוב דיסק מוזיקה, כשהכנסתי את הדיסק הכונן לא זיהה אותו ועשה קולות של טיקטוקים כל כמה שניות ניסתי עם דיסק לצריבה אחר וגם עם סתם דיסק מוזיקה ואצל כולם אותה בעייה. אבל כשהכנתי דיסק צריבה לדי וי די תוך שנייה הוא מזהה אותו ומעלה את החלון הקטן של ווינדוס שאפשר לבחור אם לפתוח את הדיסק לצרוב עליו או או לא לעשות כלום. מישהו יודע למה הצורב די וי די הפסיק לזהות דיסקים רגילים וסתם תוקע את המחשב כשאני מכניס אותם אבל כשאני מכניס DVD הוא רגוע ? תודה רבה ניר
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. שאלתי היא כזאת : מהו הצורב די וי די הכי מומלץ לרכישה בימינו?????? ועוד שאלה...מה ההבדל ב DVD-R ל DVD+R מה זה ה "+" וה "-" האלו???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב די וי די חדש של PHILIPS ועל האריזה רשום שהוא תומך בשני סוגי הדיסקים -\+ וקניתי CAKE של 25 DVD-R ושאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא קורא אותו בכלל אבל הנרו כן קורא אותו אז צרבתי בנרו למרות הכל אבל אז אחרי הצריבה המחשב עדיין לא קרא אותו וגם לא 3 הדי וי די שיש בבית(נייחים לא בתוך מחשב) מישהו מודע לבעיה הזאת? ודרך אגב הצורב לא עושה שום בעיה עם מדיות רגילות
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
חבר'ה אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על צורב די וי די משובח, אך עד 200 ש"ח . עדיף מאיזור המרכז ובפרט ת"א-ר"ג. תודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
ברצוני לדעת במדוייק אם הצורב הזה כדאי ביחס לאחרים שבאותו מחיר. ראיתי השוואות באינטרנט והצורב הזה מגיעה למהירויות גבוהות. מכייון שהצורב MSI שלי נדפק השבוע, אני מחפש רק א-י-כ-ו-ת. אני לא מסתכל על מהירות. אני רוצה משהו שאני אקנה ויישאר לי ללפחות לכמה שנים טובות. NEC שהזכרתי למעלה, הוא כדאי מבחינת איכות? ידוע לי שTEAC איכותית וגם פלקסטור, ולייט און, אבל אלה מחירים גבוהים יותר. NEC גם איכותיים?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צרוב די וי די.... כמה אמור לעלות לי? איזה לקנות? מה היכולות שלו....זאת אומרת אפשר לצרוב עליו רק סוג מסויים של קבצים.... האם אני יכול לצרוב עליו סרטים מסוג AVI/MPEG....... האם אפשר לצרוב קבצים מסוג NRG....... וכו' וכו'.... תודה מראש... אלון
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על צורב די.וי.די טוב, תקציב 400-500$. כמו כן האם מישהו יודע אם צורבי די.וי.די Double layer כבר נמצאים בשוק ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר עוקב די הרבה זמן אחרי צורבי DVD ואחרי דיונים כאן בפורום, כהכנה לקניית צורב. אז כבר ברור שהאפשרויות הן: LG 4163b NEC 3520a לכל אחד יתרונות וחסרונות משלו. אני אדם צנוע, לא מעניין אותי (לפחות כרגע): OverSpeeding, Bit-Setting, DVD-RAM או Firmwares לא רשמיים (מפחד על האחריות). אני גם לא חושב שאתעסק עם מדיות זולות (אבל גם לא יקרות ). מה נשאר? איכות כתיבה, איכות קריאה. הצורב ישמש בעיקר לגיבוי DATA. לקרוא ביקורות לצערי אין לי זמן (והאמת שגם אין לי כוח :-[). ולכן אני פונה אליכם. מה כדאי לקחת?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! לאחר שנתיים וחצי נדפק לי לפתע צורב של לייט און, האמת חשבתי שהוא יחזיק יותר ואני לא צרבתי בו הרבה בכלל, אבל מה לעשות נדפק נדפק... אני רוצה לקנות צורב חדש ואני מתלבט אם לקנות את אותו לייט און (ב140 כיום) או שכדאי להשקיע עוד קצת בצורב דיוידי. אם צורב דיוידי איזה מומלץ ולא עולה הרבה? והוא צורב גם רגיל נכון? (שאלת תם). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ומחובתי להגיד שלום בקיצור אני ישאל הרבה שאלות כי עכשיו קניתי מחשב חדש לפי מה שאמרו לי מתקדם מאוד (כנראה יותר ממני) לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה אז אני רושם את זה פה כי לדעתי הוא הכי מתאים אם זה לא קשור נא מהמנהלים להעביר לפי מה שהבנתי לכל צורב דיוידי יש את סוג הדיסק שלו לי יש צורב מסוג: RITEMASTER והייתי רוצה לדעת איזה סוג דיסק לצריבת דיוידי הכי מתאים לו ואם אין אחד ספציפי אז איזה דיסק הוא הכי איכותי וייתן לי אתץ התמונה והאיכות הכי טובה תודה עידן
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עריכה: טוב בשמחה רבה ובשעה טובה קניתי את הצורב היום (nec 3540). הוצאתי את הצורב הישן והמת, חיברתי את החדש בדיוק לאותם חיבורים, ועכשיו כשה xp עולה, שניהם (הדיוידי הרגיל שלי והצורב) לא נמצאים ב"מחשב שלי", ועולה new hardware שמנסה להתקין משהו בשם @DOPHIB מה לעזעזל? בשניהם הנורית דולקת...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להפוך את הכונן לחיצוני בעזרת מתאם IDE TO USB זה יעבוד על הכונן הזה? GO
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי צורב דיוידי sony dwd22a וצרבתי איתו דיסקים של דיוידי והוא הצליח. כשרציתי לצרוב סידי רגיל עם הצורב דיוידי ראיתי שהצורב דיוידי אינו מזהה דיסקים רגילים. לא ריקים בשביל לצרוב עליהם ולא דיסקים עם תוכן. רק דיסקים של דיוידי ריקים או עם תוכן. אגב מה דעתם על הצורב? איך הוא ? וכמה הוא שווה? אבל הכי חשוב זו הבעיה הראשונה שכתבתי.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים.. שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו? ואם כן אז למה צריך ?rw
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה אמין ותיהיה עליו אחריות,לא מוכן לחרוג! תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אתמול ראינו שסוני קנתה את MGM וש FOX מצטרפים, היום צורב ה BLUE RAY הראשון ל PC: http://www.cdrlabs.com/#1 עריכה: אז בהמשך לדווח של אתמול, והכניסה של FOX, עוד חברות מצטרפות לתמיכה ב BLUE RAY. כרגע יש 73 חברים ב BLUE RAY ביניהם הרבה שמות גדולים מאוד שהצטרפו. תוך 3 חודשים קבוצת הבלו-ריי צומחת מ 13 חברות ל 73 האם NEC TOSHIBA וחברותיהן BITE THE DUST? http://www.cdfreaks.com/news/10630 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב dvd של סוני בן כשלוש לאחר ניסיון לאחר מלחמה להסיר את נרו 9 ולחזור ל8 (נרו 9 סירב להימחק) הצלחתי לחזור ל8 וכעת דיסקי dvd של verbatim שעבדו לפני כמה שבעות וכמעט אף אחד לא נכשל פתאום נכשלים אחד אחרי השני, גם דיסקים רב פעמים הוא פתאום צורב אבל בסוף שהוא אמור להוציא את הדיסק הוא נתקע... דיסקים של 700 מאותו חברה גם עושים בעיות בצריבה ניסתי לצרוב דיסק הרגע הצליח אבל אחרי כחמש דקות ניסתי לצרוב עוד דיסק ולא הלך וכעת הכנסתי עוד דיסק ושיניתי את המהירות הצריבה ליותר גבוה וכעת זה צרוב. האם הבעיה בדיסקים או שמשהו בצורב הולך? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG דגם 4167B והיום הוא החליט שהוא מפסיק לקרא דיסקים רייקים. הצורב בן שנה וחצי או שנתיים כבר לא זוכר אבל האם יכול לקראת דבר כזה סתם ככה?! האם אפשר לסדר את הצורב אישהו דרך המחשב או שצריך אחד חדש?! אם אחד חדש אז איזה...? הצורב פשו לא מזהה שהכניס לו דיסק מתי שהדיסק ריק גם רב פעמית וגם ורגילה (DVD)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מעתיק דיסק DVD-R עם וידיו לדיסק DVD+R ע"י NERO ב-DVD COPY התוכנה מעתיקה אותו לכונן קשיח, אך בתחילת הצריבה מבקשת ממני שאכניס רק דיסק DVD-R ולדיסק DVD+R היא לא רוצה לצרוב יש לכם מוסג למה? ואיך אפשר להעתיק אותו? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-