אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
צרבתי סרט על שלושה דיסקים שונים : צרבתי את כולם במהירות X4 למרות שאת הורבטים יכולתי ב X12 1.SILVER LINE INFOMEDIAR20 2. SKY AML 001 3.VERBATIM MCC מי המדיה הכי טובה מבחינת שגיאות בלבד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
ערכתי חיפוש בפורום, ויצאתי מבולבל יותר אם הבנתי נכון, אין ממש חשיבות לשם החברה של ה DVD (כגון Silver Line, TDK, Verbatim וכו'), וזאת מכיוון שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות את ה DVD, אבל יש הרבה חברות שמוכרות אותו ופשוט משתמשת בשם הידוע שלה. ובנוסף, יש חברות שמוכרות תחת השם שלה, DVD בסוגי איכות שונים. אם הבנתי נכון, הדבר היחיד שיש להתייחס אליו הוא קוד מסויים שאפשר לבדוק בעזרת תוכנה, כאשר יש DVD ביד, והקוד הזה אומר בעצם מי ייצר בפועל את ה DVD, ויש טבלאות לקודים המעידים על איכויות שונות. האם עד פה הבנתי נכון ?
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני קונה צורב DVD שכנראה יגיע בלי כבלים. השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בכבלים שהסי די רום שלי מחובר איתם (אני מחבר את הצורב DVD במקום ה-CD ROM) או שאני אצתרך לקנות כבלים חדשים? והאם אפשר להשתמש בג'מפרים שיש על ה-CD על הצורב DVD? והשאלה השלישית היא: יש לי במחשב עוד צורב (צורב CD רגיל) הוא כרגע נמצא כ- MASTER האם אני אצתרך לשנות ולשים את הצורב DVD כMASTER או שזה לא משנה והוא יכול להישאר כ-SLAVE? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות צורב DVD. תקציב 300-400 שקל... אני לא ממש מבין בנושא, אז לא יודע אם התקציב הזה מספיק או לא, אני אחכה לתגובות שלכם. בבקשה תמליצו לי על כמה צורבים בתקציב הזה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא עוד דיון בנושא "איזה צורב כדאי לי לקנות" או "מה המומלץ ביותר", רק רציתי לדעת מהו הלך הרוחות כרגע בפורום. ציין בבקשה אם אתה הולך להשתמש על בטוח ב- FW פרוץ בצרוב או בהאק כלשהו כמו שאפשר לעשות אצל ה- Benq. תודה מראש, מאור
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11447
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי קניתי צורב DVD של nec והוא הגיע בלי כבלים. חיברתי את הכבלים שהיו בצורב הרגיל שלי (ראיתי שזה התאים ולא הייתה שום בעיה פיסית בחיבור). אחרי שהפעלתי את המחשב, הוא לא מזהה לא את הכוננן DVD שהיה לי מותקן כרגיל, ולא את הצורב DVD שחיברתי. במקום שניהם הוא מראה לי כונן אחד עם סימן שאלה קטן, ואני לא מצליח לזהות איפה הבעיה. האם הכבלים לא מתאימים? למה הוא לא מזהה את הכונן DVD שהוא זיהה עד עכשיו? מה הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור אותה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
.השתמשתי במדיה של LG כפול 8 R+ בעזרת CLONE DVD2 וגם בDVD SHRINK העתקתי לHARD DISK ורק אחרי זה צרבתי הצריבה עברה ללא כל בעיות,אך לאחר שניסיתי לקרוא אותו בצורב DVD,הוא לא קרא אותו. ניסיתי גם בDVD שיש לי עם DIVX וגם הוא לא זיהה כלום! כאשר אני מנסה להיכנס לדיסק בצורב דרך MY COMPUTER ,זה מה שאני מקבל (תמונה מצורפת) אמנם הייתי על FW 101 (אין לי מושג אם זה משנה),אבל גם אחרי ששידרגתי לFW 103לא השתנה כלום! הצורב חדש לחלוטין! מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שימו לב, פנסוניק ו MAXELL [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישו אולי יודע אם יש אפשרות על ידי תוכנה מסויימת לראות סרטי DVD בכונן הרגיל או משו?!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
צרבתי קובץ של 600M במצב מולטיסשן, לאח"מ ביקשתי להוסיף קובץ נוסף, וכעת אני רואה רק את הקובץ הנוסף, והקובץ הראשון "נעלם", האם יש אפשרות לראות אותו באיזו שהיא צורה, או שאיבדתי אותו?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקיי,שלום,קודם כל אני חדש פה,אחלה פורום. רכשתי את המחשב שלי מ KSP השמנמנים. בקיצור,רכשתי אותו עם צורב DVD 3520A NEC. עכשיו,קניתי מדיות לצריבה RITEK DVD-R X4,G04,אני לא יודע אם זה דגם טוב,אך זה מה שכתוב ב DVDINFO,הדיסק נראה ממש טוב ממתחת. ו, SILVER LINE X8 RITEK G05,רציתי לדעת,בקשר לסילבר,האם זה טוב הדגם הזה בשביל הצורב שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן 200GB SATA של MAXTOR. כמעט בכל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, הכונן נעלם, ואני צריך לכבות ולשחק עם המגעים בחיבור של הכבל עם ההרדיסק. לאחר מכן הכל עובד כרגיל. יש לציין שזה קורה רק כאשר מדליקים את המחשב, ואף פעם לא קורה אחרי שהמחשב עולה, באמצע עבודה. מה שכן זה בטוח שרק לשחק עם המגעים מביא למציאתו מחדש. אם אכן לדעתכם זה בעיה של המגעים בהרד דיסק, איך אני יכול לשלוח אותו לתיקון או להחליף אותו מבלי לאבד את כל מה שיש לי עליו וזה כולל מערכת הפעלה ואין סוף קבצים. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
סתכלו פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=130762 האנשים שמדברים מבינים עניין. אני מאמין שהם לא מדברים סתם. הולך להיות מעניין ;D
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי כבל סקאזי שאני לא מכיר להלן התמונה שלו האם מדובר בחיבור 1) 68-pin for LVD SCSI או 2)68-pin VHDCI for LVD ואיזה חיבור נקבה יש לחיבור זה, איך הוא נקרא ? אשמח לקבל עזרה תודה רבה אמיר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני נמנע מלתת לינק, אבל בפנדה מוכרים Teac DVD-R 50Pack 4.7GB X8 ב 115 ש"ח. האם כדאי ? האם זו חברה טובה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לכמה מחיצות? לכמה? האם משאירים את כל ה80-200 ג'יגה בכונן אחד? ובכלל, מהי התצורה המומלצת לסידור מחיצות בדיסק גדול נפח? סתם סיקרן אותי...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מדיות DVD נחשבות לטובות ביותר מבחינת אמינות ועמידות. יש לי צורב DVD NEC ND-3500. באתר של NEC ראיתי שהם ממליצים על מדיות של Verbatim ו-Taiyo Yuden כמדיות אמינות שניתן לצרוב אותן באוברספידינג (פי 2 מהמוצהר על המדיה). מכיוון שכך, הלכתי לסניף אופיס דיפו הקרוב למקום מגוריי במטרה לרכוש את המדיות המומלצות ע"י NEC. לאכזבתי, לא מצאתי בסניף הקרוב למקום מגוריי את המדיות המבוקשות (ייתכן שמדובר במחסור זמני במלאי). בחנויות השכונתיות גם כן לא מצאתי את המדיות שביקשתי. מצאתי רק מדיות של TDK ,Silver Line ו-Ritek. בסופו של דבר קניתי מדיות של Ritek DVD-R X4 באריזת עוגה לצורך צריבת Data. לאחר שצרבתי כמה דיסקים של Data במהירות מספקת וללא בעיות, חזרתי לחנות וקניתי מדיות נו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחלק למחיצות דיסק בגודל 80 גיגה אבל המחשב מזהה רק 480 מגה מתוכם הבנתי שצריך פקודת FDISK מעודכנת יותר אבל אני לא יודע מאיפוא אפשר להוריד אחת כזו. האם מישהו יכול לעזור לי? האם הבעיה היא באמת בפקודת הFDISK ? אגב ניסיתי להוריד עדכון ממיקרוסופט אבל מדובר בקובץ התקנה שמיועד לווינדוז 98 ולי יש XP
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-