עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by orlupo,

האם ניתן למדיית DVD-RAM לעשות BITSETTING? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  2. מה אני אמור להבין על הארד דיסק שלי מהתמונה הבאה? השתמשתי בתוכנה ACTIVE SMART שלא מזייפת והכי אמינה! אני לא מבין למה יש לי חץ כזה בצבע כחול עם המספר 35 ?.....זה בסדר? תמונה:

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by HumanFly,

שלום לכולם.. אני בעל הרדיסק של W.D 200GB sata כאשר הרכבתי את המחשב אני בחרתי באפשרות בוט שהתקנתי את הוינדואז שזה יהיה בוט מרייד... של הרדיסק 1 כמובן.. שאלתי האם זה האפשרות היחידה לבוט עם SATA ? או שיש אפשרות אחרת ואני נמצא בבוט שהוא לא תקין במיוחד בוא נגיד.. אומנם הכל עובד אבל רציתי לדעת אולי יש אפשרות אחרת ולא דרך RAID..

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

אני חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי הסבר על RAID ואיך מחברים את זה, בקיצור הסבר מופרט???? אם אפשר בעברית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הי, אני אמור לקבל מחשב חדש היום. לפני מס' דקות התקשר אלי המוכר ואמר לי שה-HD של WD 160Gb SATA לא זמין ויהיה רק ביום שני. הוא יכול לשים לי שני 80Gb במקום ולקחת היום. שווה או לא חברים? מה ההבדל בין שני המקרים? אני צריך תשובה מהירה... אגב: הלוח שלי הוא Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  6. במזל טוב קניתי היום צורב LG 4163B במחיר מגוחך וגם 100 מדיות במחיר מצחיק. והכל עם אחריות ולעצם השאלה. המחשב לי היום יציב ללא תקלות. והייתי רוצה לגבות את כל כונן C (כ-21 גיגה) כולל קבצים ניסתרים גם אם ידרשו 4 מדיות. זה שווה את הזמן. אני מעוניין שתקליטור יעלה אוטומטי (BOOTABLE?)ואז כל התוכנות שנמצאות יתעדכנו ושגם בגמר התקליטור הראשון המחשב יבקש את התקליטור הבא אריו עד אשר הכל יגובה. אשמח אם תדריכו אותי צעד צעד באותה תוכנה

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by מהיר^ועצבני,

קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. זה שונה מאופן חיבור של CD-ROM פשוט ? כי קניתי צורב DVD ( nec 3520a) קניתי אותו BULK כלומר שאני מקבל רק את הצורב ללא הכבלים דרייברים וכו' . עכשיו שניסיתי לחבר אותו ניסיתי לחבר אותו כמו הסידירום בדיוק אותו דבר והמחשב בכלל לא זיהה אז לא את ההארד דיסק ולא את הצורב DVD ושהחזרתי לסידירום הכל עבד כרגיל. מה אני עושה לא נכון ? אני צריך לקנות כבלים חדשים ? תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by shlomi_x,

היי, יש לכם המלצות כלשהן למארז חיצוני ל HD בחיבור USB? (למטרת גיבויים + Image של דיסק). כמה זה צריך לעלות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה, שלומי

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כונן DVD כי כבר כל משחק וכד' שמשווק בארץ הוא בפורמט DVD. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בצורב DVD? או שכרגע זה בזבוז כסף מיותר? כונן DVD רגיל - איזה משתלם? והייתי רוצה אותו בצבע שחור (בגלל המארז). תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. יש לי בבית איזה שמונה הארד דיסקים שרופים ורצית לדעת אם יש אולי מקום שאני יכול לשלוח להם את הארד דיסקים והם יתנו לי עליהם כסף???????????????????? או אם אפשר לעשות איתם משהו אחר חוץ מלזרוק אותם??????????????????

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by nore0,

אני מחפש צורב DVD אבל משהו פשוט לא האלה ב-500 שקל הכי זול שיש מצדי שיקח לו שעה לצרוב העיקר שיהיה זול לא מחפש משהו יקר

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by switchman,

.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by OpenCan,

אחרי שהצורב שלי חי כבר 6 שנים בערך, ועבר עשרות אלפי צריבות (אם לא יותר... הוא עובד כמו צורב מפעלי שזה מפחיד) החלטתי לשדרג למשהו יותר... מהיר, משוכלל ויעיל מבחינה עלותית, אז החלטתי לבחור בפיתרון הצורב DVD. הבעיה פה, היא שאין לי מושג בנושא... רציתי לשאול לגבי המלצות לצורבי DVD, ואם אפשר טיפה פירוט בקשר למה זה ה+ וה- ואם יש עוד כמה דברים שעדיף שאני אשים לב אליהם לפני שאני קונה את הצורב הדרישות שלי מהצורב זה: 1. צורב פנימי 2. צורב איכותי שיחזיק לי לפחות 3 שנים של עומס 3. משהו במחיר סביר, לא קריטי בשבילי להוסיף עוד 50 שקל ולקבל צורב טוב, כי ראיתי שהמחירים הם בין 320 ל420 בערך. 4. עם כל הכבלים, ומה שצריך כלול, אני לא הולך לחפש כבלים עכשיו... (ראיתי גם כאלו) ואם יש איזה…

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by sDoron,

לחברי הפורום שלום!!! :bash: האם ניתן לצרוב על מדיית CD המיועדת לצריבה בעזרת צורב DVD? כמו כן, האם על מדיית DVD ניתן לצרוב כל סוג של קובץ (לאו דווקא וידאו)? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by raam123,

אז מה באמת ההבדל ? :s05: 200GB 7200 ATA-100 8MB ל: 200GB SATA ואם יש לי 8MB כבר ואני מוסיף עוד HD האם הוא חייב להיות מאותו סוג ? ואם לא האם הוא מאט את ביצועי המחשב ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by weamir,

העתקתי דיסק בפורמט VCD לHARD DISK ,ואני מעוניין לצרוב ממנו שוב לדיסק VCD. לא הצלחתי לעשות זאת בנרו 6 כיצד עושים זאת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by RayZ,

צרבתי היום סרט DVD ובסוף התחרתתי וביטלתי. עכשיו המדיה עם חלק מהסרט. ואני לא רוצה סתם לזרוק תמדיה.. יש אפשרות למחוק את כל מה שיש במדיה?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by idoyi,

אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי רציתי לדעת מה ההבדלים בין: DVD-R ו- DVD+R וגם המלצות על דיסקם לצריבת דיוידי תודה....

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. Started by dannygnh,

מנסה לצרוב קובץ iso לדיסק , נרו מודיע שהצריבה הסתימה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ הצרוב לא רואים כלןם.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  22. http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  23. השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by idoyi,

קניתי צורב דיוידי לא מזמן ורציתי לדעת אם לדיסק דיוידי אני יכול להכניס כל חומרה שאני רוצה בנפח של 4.7 גיגה או רק סרטים?? תודה...

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  25. המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים