עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shay2040,

שלום רכשתי מחשב נייד חדש ואני מעוניין לחליף לSSD קבלתי אופציות כאלה 1. SAMSUNG EVO 850 250GB 2. SAMSUNG PRO 840 256GB מה אתם ממליצים לי לקחת תודה רבה לעונים..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. דיסק קשיח חדש בודד במחשב, איך ניתן לעשות לו פרמוט מלא לפני התקנת וידוס 7? דרך ההתקנה של הוינדוס ניתן לעשות רק פרמוט מהיר...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בקרוב הטכנאי מחשבים מזמין לנו הארד-דיסק ואני רוצה להיות בטוח שיש לי במחשב חיבור SATA ולא חיבור אחר. אני פותח את הקופסא ושולח את ידי לעבר הכבלים המחברים בין הארד דיסק ללוח אם. מה אני אמור לראות במידה ויש לי חיבור SATA?? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. עשיתי כמה שינויים בביוס שרציתי לבטל והחזרתי את ההגדרות למקור. הבעיה שדיסק מערכת ההפעלה הוא RAID0 שמורכב משני SSD. אני עדיין יכול להציל את הדיסק? תודה רבה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה! אפשר לנעול ותודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nirtaz,

http://www.hometheater.co.il/vt166902.%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-SSD-%D7%A9%D7%9C-CRUCIAL

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. שלום! המחשב מבקש דרייבר של hl-dt-st dvdram gsa-4167b לדיוידי והשני hl-dt-st cd-rom gcr-8522b לסידי רום אם למשהו יש מקום שאני יכול להוריד את הקבצים האלה אני יודה לו מערכת ההפעלה היא xp תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by noise,

אהלן חברים, בלימודי למבחן באקדמיה נתקלתי בבעיה בהבנה בנושא ההבדל בין כונן לוגי לכונן פיזי. האם מישהו יכול להסביר את הנושא ואת ההבדל. לא הצלחתי למצוא חומר... בתודה מראש, Noise

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by OpenCan,

הגיע להישג ידי קובץ img של דיסק DVD (בגודל 4.3 גיגה), שמכיל סרט מסויים. השאלה שלי היא, איך אני צורב אותו. אני יודע שבצורבים רגילים צורבים דרך תוכנה (אני אוהב את FantomCD), אך עם איזו תוכנה \ איך עם צורבי DVD? ניסיתי כמו בישן, אבל דפקתי 2 דיסקים... (מריץ כמה דקות וחוזר אחורה בסרט)

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by ravid,

סליחה על השאלות החוזרות כל הזמן, אני קונה ארד דיסק 80 גיגה ורציתי לשאול מה מהיר יותר, הwd עם 8mb או הseagate שיש לו רק 2mb? תודה לכולם.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Motix,

שלום לכולם. אני מחפש הארדיסקים טובים עם מהירות של לפחות 7200 שלכל אחד יהיה 2TB זה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח על מה אתם ממליצים? מחפש משהו מהיר יציב וטוב עם ביקורות טובות. תקציב עד 1000 ש"ח לשניהם. מה עדיף? הארד דיסק 1 עם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. היי, אני צריך דיסק קשיח חיצוני לאחסון סרטים ומוזיקה (לא מערכת הפעלה). בנוסף, אני לא מעוניין בחיבור לחשמל. הבנתי שלא ללכת על סדרת ESSENTIALS של WD. ראיתי ב- KSP את המוצר הבא שכולל 3 שנים אחריות: http://ksp.co.il/?store=kspnatania&uin=14548 האם מדובר בחברה אמינה או שעדיף להתרחק? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  12. חשבתי להריץ תוכנת שיתוף קבצים (למשל µTorrent) מה-DOK שלי כדי שאוכל להוריד מכל מקום ללא תלות במחשב. חבר אמר שאין סיכוי שזיכרון פלאש יעמוד בעומס הזה ושסיכוי טוב שהוא יהרס ממש מהר. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. הוא של חברה לא כ"כ מוכרת , BIWIN, אבל משיטוט ברשת נראה שהם לא רעים בכלל. רציתי לראות את המספרים על המחשב שלי... על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by p1mp,

שלום רב, המחשב החדש כבר אצלי, וההרכבה בעיצומה אני צריך הסבר כללי על מה זה RAID איך גורמים לו לפעול וטיפים כללים לגביי השיטת עבודה. ההארדיסקים שלי הם WD 80GB 8MB buffer SATA2

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. במערכת המחשב שלי קיים דיסק קשיח WD500GB. באתחול המחשב הגדרתי ב BIOS את דיסק ה SATA מ IDE ל RAID ואח"כ בתוכנית השירות ל RAID סימנתי בטעות את הדיסק הנ"ל כדיסק למערך RAID0 ונתתי שם ל VOLUME אח"כ מחקתי אותו ממערך הדיסקים ב RAID. באתחול המערכת אני רואה את הדיסק כ UnKnown עם סטטוס Not Initialized. איך אני יכול לשחזר את הנתונים בדיסק ? יש איזושהי תוכנית שירות העושה זאת ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by עומק שדה,

דיסק קשיח חדש של 200 ג'יגה, מחובר כSLAVE. מזוהה כ127 ג"ב בלבד. בביוס מזוהה על 200 (לוח אם ecs k7s5a , מעבד AMD 2200, ווינ' XP) מאין נובעת הבעיה ומה ניתן לעשות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by yossi126,

תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. המדיות הטובות ביותר (במיוחד לצורבים של Plextor)...

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by charm,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

לאמא שלי יש DOK של SanDisk, מדגם Cruzer Micro בגודל 2GB. היום היא עבדה איתו, ולפתע(לאחר שהDOK פעל בהתחלה) קיבלה הודעת 'התוכנית אינה מגיבה'. בדקנו אותו על שני מחשבים נוספים, והתוצאה זהה. יש לציין כי המחשב מזהה את הDOK והוא מופיע כ Removable Disk ברגע שהוכנס, אולם כל ניסיון לבצע איתו פעולה כלשהי(PROPERTIES, כניסה אליו וכו') מסתיימת בתקיעה של המחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לשחזר את המידע שעל הדיסק? יש לציין שהוא נרכש לפני מקסימום חצי שנה וכנראה עדיין בתחום האחריות. תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by barartzi,

קניתי דיסק נוסף של 1tb למחשב שלי ויש לי את הדיסק הראשי של 640gb שמחולק עכשיו לשתי מחיצות אחת הראשית שבה יש ווינדווס והיא 200 והשנייה השאר עכשיו אני רוצה להעביר מהשנייה לראשית 100gb בערך ויש לי מקום פנוי בשנייה אז זה לאא בעייה אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני משתמש בפרגון והדבר היחיד שהוא מאפשר לי זה להקטין את המחיצה הראשית ואני רוצה להגדיל איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by p_uriel,

שלום, יש לי סטרימר עם כונן 2TB. פרט לצפייה בסרטים, אני משתמש בו גם לגיבוי תמונות וכו' אשמח להמלצה על כונן כזה, אמין, רצוי עם 3 שנות אחריות. תודה

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום כולם, איפה אפשר להשיג מדית LABELFLASH לארץ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by gal,

מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. המחיר יוצא בשקלים כולל משלוח בערך 1300 ש"ח ומפאת גודלו 99% שיעבור ללא מכס כלל , הSM951 שלי עבר . דיסק 1TB בתצורת M.2 במהירות כתיבה של 1700 וקריאה 3000 במחיר של דיסק 1TB "רגיל" בארץ . לפי מה שרשום מגיעים למלאי ב11 לאוקטובר ( הזמנה מוקדמת ) http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-1tb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw1t0hmlh-00000/

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.