עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Crossair,

לצורב NEC 3520A , אני מעוניין לקנות 50 מדיות, הייתי באופיס דיפו, בדקתי את ה"מבצע" של ה50% על המוצר השני, אז ככה: 25דיסקים של VEBRATIM עולים 150שקל (שזה כבר לא שווה) ועל המוצר השני 50אחוז הנחה. 50דיסקים של VEBRATIM עולים 220 , ודיסקים של אופיס-דיפו עולים 3.4שקל לדיסק - שזה שווה אבל נראים דיסקים על הפנים. מישהו יוכל להמליץ לי על דיסקים טובים? (אשמח ללינק לחנות) .

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by hike101,

שלום. לפתע ופתאום, ה region של צורב הDVD שלי, התאפס. כלומר הפך להיות not selected (היה region 2 מקודם). זה לא מפריע לי במיוחד כי אני לא צופה בDVD במחשב אלא רק צורב DVD. אבל כעת כשאני מנסה לקרוא DVD בעזרת dvdshrink, הוא רוצה שאבחר REGION, אך נותן שגיאה כשאני מנסה לבחור. נכנסתי למנהל ההתקנים (device manager) כדי לשנות את ה REGION ואני מקבל שגיאה ממש מוזרה : unable to change region setting. make sure you are in an administrator account and you have a region 2 media in drive מיותר לציין שאני administrator ושיש לי dvd region 2 בכונן. האם מישהו נתקל בבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  3. שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , הרוב זה קבצי avi שהכנסתי את המדיות לכונן ה combo שלי הוא טען במשך הרבה זמן , ה autorun לא עבד ונתן לי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) בסוף הצלחתי לגשת לדיסק דרך מקש ימני > open הפעלתי את קבצי ה AVI חלק מהקבצים נתקעו (הכונן טוען והסרט נתקע) ניסיתי להריץ את הדיסקים אצל dvd rom LG של חבר שלי , גם שם הם טענו הרבה זמן והייתי צריך לגשת אליהם שהרצתי את הקבצים כל הסרטים נתקעו. הדיסקים עובדים חלק בכוננים אחרים ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי. למה זה קורה? מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  5. חדש ונחמד. סטייל WINDOWS UPDATE תומך בינתיים בכוננים הבאים: CD-ROM Drive: GCR-8522B and GCR-8523B, CD-RW Drive: GCE-8525B and GCE-8526B, DVD-ROM Combo Drive: GCC-4521B Super Multi Drive: GSA-4081B, GSA-4082B, GSA-4120B, GSA-4160B and GSA-4163B GSA-5120D, GSA-5160D and GSA-5163D יתמוך בעתיד בכוננים נוספים לינק: http://www.lge.co.kr/library/opendata.jsp?p_name=lgfw1.06.zip תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by mayfree,

אני מעוניין לצרוב סרט של שעה וחצי שאחרי AUTHORING מגיע לי ל-5.5 ג'יגה. ברור לי שאין לי סיכוי להכניס אותו בדיסק 1(אגב כמה ג'יגה אפשר לצרוב ב-DL?),השאלה שלי איך אפשר לחלק את זה ל-2 דיסקים. האם נירו עושה זאת לבד, או שאני צריך לחלק את ה-MPEG2 ל-2 חלקים ואז את הWAV ל-2 ולעשות AUTHORING לכל חלק בנפרד.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. למישהו יש תוכנה שהוא ממליץ עליה שיכולה לנטר HARD DISK זה לRAID 5 . אני פשוט רוצה לדעת עם זה בעיה של H.D או בעיה לוגית בתוכנה תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by amisha,

פתאום בלילה המחשב נתקע ואח"כ אני רוצה לגשת למחיצה בדיסק מסויים והמחשב אומר שהדיסק אינו מפורמט (ואי אפשר כמובן לראות את החומר בתוכו ) מה עושים ? ולמה זה קורה ??!?!!?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by amisha,

אני עודמ לקנות צורב DVD ואני צריך שתעזרו לי מעט אני רוצה 1. שיסתדר עם מדיות בצורה טובה 2. אמין 3. אני הולך לגבות איתו מידע לרוב 4. שאני אוכל לצרוב איתו סרטים לDVD בנוחות 5. DVD-RAM ממש לא חובה אבל אם יהיה אז יהיה נחמד .... ד"א ראיתי כאן 3 ביטויים שהם קצת סינית בשבילי : ביטסטינג ועוד שניים אפשר הסברון נחמד ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rip3d,

יש לי צורב חזק בכינוי : pinor עכשיוו אני מכניס לו דיסק של 700 mb הוא עושה קצת רעש שאני מכניס לו דיסק של די וי די 4.7 הוא קורא אותו חלש מאוד..! לא איכפת לי הבהעיה היא שאני מנסה ליצרוב בnero כמו שצורבים מישחק מחשב? לדיסק bin cue עכשיו שאני מנסה ליצרוב אותו הוא מוציא לי את הדיסק ואומר לי שהדיסק לא טוב .. למה.... גם שניסיתי דיסקים של 700 מב הוא מוציא את הדיסק ולא מתחיל בצריבה העם אני צריך איזה דריברים בישביל זה או תוכנה אחרת או שפשוט הצורב לא טוב תעזרו לי בבקשה אני מיואשש :bash:

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  11. אני מנסה לעשות מפרט כמה שיותר זול..והחלטתי שקניית החלקים תתבצע גם מלוג'יק וגם מKSP וההרכבה באופן עצמאי. רצו פה דיבורים על כך שאם קונים בKSP ומרכיבים לבד אז האחריות היא רק לשנה רציתי לדעת האם זה גם לגבי הדיסקים הקשיחים ככה?? (אם לא אז איזה חלקים כן ואיזה לא?) תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by coorva,

שלום רב יש לי xp pro פנטיום 4 מעבד 2.8 על לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2, וכונן קשיח IDE MAXTOR 40G 7200 שמתי לב שההארד דיסק שמחולק לשתי מחיצות, הוא בפורמט NTFS באחת ו- FAT32 בשנייה. כשאני עושה בדיקה לאיחוי קבצים במחיצה של ה- NTFS התוכנה אומרת שצריך איחוי אך כשאני מבצע איחוי זה כביכול מבצע איחוי אך בבדיקה חוזרת מייד לאחר מכן מומלץ שוב לעשות איחוי. מה הסיבה לתופעה זו? (במחיצה השנייה FAT32 אין בעיה). מה הגודל המקסימלי של הארד דיסק שאני יכול לשים במחשב שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. קניתי הארד דיסק של western digital , 80gb , 8 mb buffer ואני לא יודע איך להתקין אותו , אם מישהו מוכן לשלוח לי הוראות התקנה לאי מייל eitanazran@walla.com אני אודה לו אלפיי תודות.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. שלום ראיתי הרבה באתר שאנשים מציעים צורבים של DVD במחיר של 300 שקל פלוס.... נכנסתי לאתר של KSP וכתוב שם COMBO שלפי מה שהבנתי זה גם צורב DVD וגם צורב רגיל... למה לא מציעים אותו אם הוא גם זול יותר וגם צורב רגיל וגם DVD? תודה מראש 2יי 2ייי

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. ברשותי צורב של PIONEER 104 - ששירת אותי נאמנה מספר שנים. אני עוסק הרבה ביצירת סרטי DVD. לאחרונה שמתי לב - שככל שאני מוסיף עוד רכיבים על קו ה 12 VOLT - הצורב מסרב להגיב לסוגי מדיה שונים - אשר היה מגיב אליהם בעבר. אני משתמש ב PSU של ANTEC 550 TP - ומאז ומתמיד קו ה - 12 VOLT היה מעט נמוך (אך יציב על 11.80) - בקריאה ב MBM. הקש ששבר את גב הצורב היה הוספת כרטיס מסך 6800 ULTRA - יש קריאה של מדיות מידע אבל לא סרטים ולא מדיות עם AUTORUN עליהם. :-\ כנראה הגיע הזמן לשדרג את הצורב. אני מעוניין בביטסטינג - לצורך צריבה על מדיות + שיקראו בנגן ה DVD הבייתי. אוברספידינג ו DVD RAM פחות מעניינים אותי. לאחר קריאת תרדים שונים בפורום עדיין לא הבנתי לאיזה צורב יש תמיכה הכי רבה בביטסטינג…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. רכשתי צורב DVD והייתי מעוניין לדעת אילו תוכנות מלבד הנירו שכבר יש לי ( 2-3 ) מומלץ שיהיו לי כדי שאוכל לבצע כמה דברים כגון : 1. גיבוי כמה סרטי DVD שיש לילדיי ( לא יודע אם הם עם הגנה או בלי ) ? 2. המרת סרטים בעיקר לילדים ל DVD במקום ל VCD שעד עכשיו הייתי מבצע ? 3. צריבת משחקים שכעת מגיעים הפורמט DVD ברובם ? אודה לעזרתכם ושוב פעם המלצה רק לתוכנות שבאמת צריכים אותן ויודעות לבצע את הפעולות הנ"ל .

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by Idan-h,

הרעש הזה לפעמים בא בלי קשר, לפעמים שומעים אותו כמה פעמים ולפעמים פעם אחת. יכול להיות שזה הספק שגורם לHD לרעשים האלו? שמירת יעד בשם. http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav תגבירו כדי לשמוע. למי שלא עובד ההורדה בפיירפוקס שיוריד בIE, גודל הקובץ 1.3MB, תודה.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Ghettomusick,

שלום, הזמן האחרון התחלתי לראות שכל המשחקים שאני מתכנן לקנות יוצאים אך ורק בגרסאות DVD-ROM וזה ממש מבאס, אז חשבתי לקנות לי כונן DVD .. עכשיו יש לי 2 שאלות בקשר לנושא.. : 1. יש לי צורב רגיל (לא DVD) ואם אני ישים דיסק רגיל בכונן הDVD וירצה לצרוב אותו בצורב הרגיל - אני יוכל? 2. הכונן הכי זול הוא של LG ושמעתי שבתחום הכוננים הם חרא, זה נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  19. אני רוצה להכין מוד מסוייים אשר יכיל את הצורב שלי במאונך - האם זה אפשרי? דרך אגב - הכונן הוא נק 3500

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by bagetrek,

1 . איפה אני יכול להשיג מדיה כזאת במחיר זוללל 2 . אם לא זול אז מתי יוזילו אותם 3 . ועוד משו יש לי צורב דנדש NEC 16X ND3520A ואני רוצה לצרוב איתו משו באלכוהול על מהירות 1X אז למה ל**** הוא צורב לי על 4X אני לא מבין ת'זה למרות שהוא מסיים דיסק של 4X תוך 10 דק' וזה ממש טוב ! תודות לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  21. במחשב די חדש שקיבלתי . ווינדוס XP HOME בעברית עם SP2 במחשב יש לי צורב די וי די שעד עכשיו לא עשיתי בו שימוש רב רק כמה פעמים אחדות צרבתי בו דיסקים רגילים ולפעמים השתמשתי בו כצורב רגיל. אתמול רציתי לצרוב דיסק מוזיקה, כשהכנסתי את הדיסק הכונן לא זיהה אותו ועשה קולות של טיקטוקים כל כמה שניות ניסתי עם דיסק לצריבה אחר וגם עם סתם דיסק מוזיקה ואצל כולם אותה בעייה. אבל כשהכנתי דיסק צריבה לדי וי די תוך שנייה הוא מזהה אותו ומעלה את החלון הקטן של ווינדוס שאפשר לבחור אם לפתוח את הדיסק לצרוב עליו או או לא לעשות כלום. מישהו יודע למה הצורב די וי די הפסיק לזהות דיסקים רגילים וסתם תוקע את המחשב כשאני מכניס אותם אבל כשאני מכניס DVD הוא רגוע ? תודה רבה ניר

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. שאלתי לא מתייחסת ל"איך לעשות זאת מבחינה טכנית"- את זה אפשר למצוא בכמויות ברשת, גם כאן אני מניח אלא מה בדיוק עושים בזה... דוד שלי- שעובד בבזק אמר לי שהגבלת המהירות היא לא דרך המודם, אלא דרך "פיצה" (זה הסלנג לנקודה אליה מתחברת קבוצת מודמים), ולכן אני לא מבין מה פריצת ההגבלה של המודם עוזרת... תודה מראש, נדב עריכה: להעביר לפורום "אינטרנט ורשתות", קצת התלבלבלבלי

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי צורב כמתואר ואני נתקל בבעיה מוזרה איתו הוא צורב לאט מהרשום. אני צורב על דיסקים של נגיד כפול 8 והצורב מזהה אותם ככפול 8 ואומר שהוא צורב אותם כפול 8 אולם לפי הזמן שלוקח לו הצריבה היא כפול 2.4 ולא כפול 8! כ 30 דקות לדיסק. ניסיתי דיסקים של חברות שונות ותמיד אותה בעיה ניסיתי גם דיסקים של כפול 4 ואותו הדבר. עידכנתי את הקושחה של הצורב אתמול וזה לא פתר את הבעיה, לא שינה כלום בעצם... בקיצור מה שהצורב אומר זה שהוא צורב נגיד כפול 8 במהירות 11 ומשהו מגה לשנייה ובפועל צורב ב 3.2 מגה לשנייה בערך.. וזה מרגיז... יש הצעות או רעיונות מה יכול לגרום לבעיה הנל?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  24. חלק מנגני ה-DVD ביתיים אינם קוראים DVD צרוב, חלקם קורים DVD/R אך אינם קוראים DVD/RW. שאלתי היא מהי הסיבה הטכנית שזה קורה? מה שונה טכנית בין נגן שכן קורא לכזה שלא?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by gbox,

שלום רב אני מקבל את המחשב שלי בקרוב ואני צריך להתקין עלי'ו וינדוס אני זוכר שכשמתקינים את הוינדוס ממליצים להפוך את המחיצה שעלי'ו נמצא הוינדוס ל-NFTS אני לא י'ודע מה זה אומר ממש אבל מה כדי לעשות? להפוך או לא? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים