אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
היי יש לי את ההרדיסק הזה בסביבות שנה, ורוב הזמן הוא היה במגירת הרדיסק שהייתה מיועדת לIDE וחתכתי אותה קצת שתתאים לSATA (היא לא מאווררת) עד לפני שבוע הוא עבד מעולה בלי שום בעיות, ולפני שבוע התחילה בעיה של מסכים כחולים כאלו + ריסטרט (אחרי שזה קורה הוא מפסיק לעבוד והוינדואוס לא עולה) כשאני מוציא אותו מהמגירה ומחבר מחדש הוא פועל, ואז אני שם עוד פעם במגירה והוא פועל יכול להיות שזו בעית התחממות אבל זה מוזר כי עד עכשיו זה לא קרה במשך שנה... בינתיים שמתי אותו על רצפת המארז וזהו מקווה שתוכלו לעזור..
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
WOW http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2396
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי היום צרבתי על הסידירו שלי גיבוי כמו שאני עושה תמיד ופתאום אני רואה שאני לא יכול לקרוא את הקבצים של הדיסק!! הוא מראה לי אותו אבל הוא לא מצליח לקרוא!! העברתי את הדיסק בין כל המחשבים שלי ואף אחד לא הצליח לקרוא .. בבקשה תעזרוו לי... יש איזה שיטה או תוכנה שתוכל לשחזר לי את הקבצים שהיו בדיסק?? אני מתחנן זה דיסק חשוב מאוד...
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הצורב Philips DVDRW885 עולה 600 ש"ח אבל ידידה שלי שקנתה אותו מוכרת אותו ב-350 ש"ח. (חדש כולל אחריות) והצורב השני NEC 3520A עולה 320 ש"ח אומרים שפליפס נחשב לצורב מעולה יותר מאשר NEC. הצורב NEC 3520A טוב רק בגלל מחירו הלא יקר והצורב נותן ביצוע טוב למחיר. אבל פליפס הוא טוב יותר מבחינת ביצועים לא? עדיף את פליפס או NEC ? אני לא יודע מה להחליט, עליי לתת תשובה לידידה שלי אם אני קונה או לא. תודה.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב מדובר כב שעון שהוא גם DISK ON KEY 128MB השעון היה על השולחן והיה גם מברג עם מגנט זה היה ממש קרוב אחד לשני מהר הזזתי אבל לא מספיק מהר שאני מכניס את השעון למחשב הוא רואה אותו אבל שאני בא להיכנס לכונן הוא לא נותן הוא אומר "נא נכנס דיסק לכונן " ושאני בא לאתחל אותו הוא רושם שלי בלשונית של הקיבולת "קיבולת לא ידועה " בימקום 128MB יש משהו לעשות ??? :'( אני חושב שאולי נימחק לו ה BIOS של DISK ON KEY חיב להיות לו איזה רחיב שרשום שם הקיבולת יש מצב להוריד איזה FLASH לשעון ולסדר אותו זה שעון של חברת XONIX
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אתמול הייתי אצל Cool Boy עשינו חור בגג.. כשהרכבנו את המחשב המאוורר הקידמי לא עבד טז בשמן שהמחשב פעל הוא התחיל להתעסק שם עם הכבלים.. ואז פתאום היה בזז כזה קטן ואחד הצ'יפים בהרדדיסק דלק והעלה עשן. אז השאלה שלו זה האם האחריות תכסה את זה ? ואולי הוא עוד יעבוד ? (פשוט לא רצינו לסכן עוד חומרה אז לא ניסינו לחבר אותו אחרי זה)
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשיחזור HDD (הHDD ריק ולא מחולק ) יש למישהו שם לינק של תוכנה לשיחזור (עם תוכנה תרוץ מ DOSאו WINDOWS ממש לא חשוב לי )
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ןגר זאב עם כבש? http://www.cdfreaks.com/news/11660
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי צורב DVD עכשיו הקטע הוא שאני רוצה לגבות את המחשב שלי ( את כולו ) ורכשתי גם 10 מדיות ( = 43 גיגה מקום ) * יש לציין שכאשר התקנתי את נרו היה לי צורב רגיל ולא DVD אז לעיניין - אני נכנס לצרוב DATA רגיל בנרו 6 וכשאני צורב הוא מבקש ממני לשמור קובץ IMAGE ( ששוקל כמו משקל הקבצים שאני רוצה לצרוב בדיסק ) לאחר 5 דק' צריבה הוא מסיים שאני רוצה לראות מה יש בדיסק ( עזבו שהכונן לא מזהה בכלל שיש שם דיסק גם לפני הצריבה ) הוא מראה לי שגיאה כזאת : http://img30.echo.cx/img30/1396/ghfhfgh9pg.jpg תודה רבה רבה לעוזרים~!!
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חיבור Serial ATA HDD ל ATA133 HDD ואיך אני יודע מה מביניהם יש לי? בתודה manor
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כשאני צורב קטעים בצורב DVD שלי דרך נרו הקטעים שבמחשב בסדר גמור יוצאים בDVD עם קטיעות מידי פעם של קול כזה ששומעים מקוטע מישהו יודע למה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט כי המחשב שלי נהיה כבר איטי, יש דברים שחשובים לי שאני לא רוצה למחוק אותם ואין לי אפשרות לגבות אותם (כי הצורב שלי מת).. אני רוצה ליצור בעזרת PartitionMagic8 עוד מחיצה (כונן) ואז להעביר אליו את כל הדברים החשובים ולפרמט את C איזה מערכת קבצים לבחור למחיצה החדשה, FAT32 או NTFS ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11675 The TDK Professional Disc, which uses a blue-violet laser with a short wavelength for recording and playback, boasts a capacity of 23.3GB approximately five times that of DVD media as well as a rapid transfer rate of 72Mbps. Thanks to its random data access capability and other features available only from optical disc media, it can be expected to find growing acceptance in broadcasting applications. פששש,כל מה שנשאר לחכות זה למכשיריפ במחיר סביר,לסרטים בפורמט הזה ולכל הבלאגנים של הפורמטים HDDVD ו בלו-ריי ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/04/18/seagate_momentus_120gb/
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לפני כמה חודשיפ הבאתי לפה ידיעה על הטכנולוגיה ההולוגרפית. אמרו לי שאני חולם ושיקח עשור. אז.... הדגמה ראשונה של דיסק HD בגודל 300 גיגה מתחילה היום 18 באפריל :o :o :o :o :o http://www.cdfreaks.com/news/11673 http://sg.hardwarezone.com/news/view.php?id=1143&cid=10
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות, אם בכלל ניתן? בתודה, יניב.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמציקה לי איזה שנה כבר אבל לא מספיק בשביל להתעמק בא עד עכשיו הבעיה היא כזאת יש לי דיסק של 200 גיגה במחשב, לא SATA הדיסק זוהה ועבד כמו שצריך בתור 200 גיגה כחצי שנה. החלוקה היא של 20 ו 180 (יוצא מ172 בפועל כמדומני אבל לא משנה) כאשר 20 סיסטם והשאר זה לשאר... הבעיה היא כזאת - אחרי כחצי שנה של עבודה יום בהיר אחד אני קם והפרטישן של ה 172 לא מזוהה בכלל.. אחרי ניסיונות נואשים להבין מה קורה החלטתי לפרמט אותו ופתאום אני רואה שהוא מזהה את הדיסק בחלונות רק של 128 גיגה... זא מוכן ליצור משהו בגודל של רק 108 גיגה.... ניסיתי ליצר מספר פרטישנים ואחד וכלום לא עזר.... ברמת הביוס והבקר UATA הדיסק מזוהה כנדרש בתור ה 200 גיגה שלו אבל בחלונות כבר לא... עכשיו השינוי ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיראת הדיסקים לצריבה (CDR רגילים) שהם קטנים פיזית, כלומר בצורת עיגול, רק הרבה יותר קטנים, ומתאימים בדיוק לחלק העיגול הפנימי של כונן ה CD במחשב, ויכול לתת לי מעט פרטים עליהם ? איזה נפח הם מחזיקים, כמה הם עולים, האם פרט לנפח יש דברים שונים נוספים בינהם לבין ה CDR הרגילים, כמה עולה, איפה קונים וכו'. תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי כרגע פנטיום 3, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים כרגע יש לי שני דיסקים של WD, שניהם 72RPM, רגילים (200, 80 GN) במחשב החדש, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש, מהיר יותר, שעליו תשב מערכת ההפעלה. השאלה שלי, היא האם לקנות דיסק גדול, שאני אוכל להתקין עליו משחקים ותוכנות, או שרק חשוב שמערכת ההפעלה תשב עליו ? כלומר, האם אני יכול לקנות דיסק קטן ומהיר, ואת כל התוכנות והמשחקים להתקין על הדיסקים של ה7200 RPM ? אני לא יודע אם משחקים ותוכנות משתמשים בהרדיסק למעט הטעינה הראשונית שלהם לזכרון אם תוכנה/משחק יושבת על הדיסק המהיר יותר, ביצועים ישתפרו ? וגם איזה אפשרויות יש לי לדיסקים מהירים ? ומה ההבדל בין SATA לדיסק רגיל ?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק סאטא אבל יש לי רק אידיאי על המחשב, האם ההרדיסק בא גם עם חיבר אידיאי או שיש אולי ממיר לחיבור הזה...? אני לא קונה את הסאטא בשבל המהירות אז בבקשה בלי הערות של לקנות אידיאי וזהו... תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הבדיקה עצמה. האם יש חשיבות למהירות בה נעשית הבדיקה? אני מבין שיש צורך לוודא שהסימון על QUICK SCAN מכובה. להלן 2 בדיקות שנעשו במהירות X5 ו X8 על מדית R+ של וורבטים מאופיס דיפו אשר נצרבה במהירות של X4 (המהירות המקסימלית שמצויינת לדיסק הנ"ל). במעבר לבדיקה האיטית יותר ערכי PI ירדו בצורה משמעותית בעוד ערכי PIF ירדו רק במעט. - ולכן השאלה לגבי מהירות הבדיקה. לציין שהבדיקות נעשו עם ECC של 8. ע"מ לאפשר ECC של 1 יש להוסיף ל REGISTRY את הבא: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ahead\Nero Toolkit\CD Speed\CD Quality] "Scanning Interval"=dword:0000002 סה"כ אני מרוצה מהבדיקות.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום... אז ככה, יש לי את הקושחה החדשה (1.UC) של Liggy ו- Dee עם ביטסטינג לכל המדיות וסריקת טעויות. הייתי רוצה לדעת אלו תוכנות אני צריך להוריד, ואלו כלים. אני ממש נוב בזה, הייתי שמח מאוד, ואסיר תודה, אם תענו לי כל שאלה במפורט: - אם אני הולך להשתמש ב- DVD-R (שכבה אחת) בזמן הקרוב, "ה"-מדיה היא Verbatim 8X שמוכרים באופיס-דיפו (מדרגה שחורה אומרת שזה TY?) - איזה מדיות לקנות אם אני הולך על CD-R/W? - האם יש כזה פורמט שנקרא CD+R/W? - ראשי התיבות של SL זה Single-Layer? - באלו תוכנות וכלים להשתמש אם אני רוצה לגבות סרטים שקניתי על גבי דיוידי, ואחרי זה לראות אותם במכשיר הביתי? (המדיה תהיה DVD-R, עם ביטסטינג ל- DVD). - באלו תוכנות וכלים להשתמש לגיבוי של משחקים, גם DVD, וגם CD?…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הגיע להישג ידי קובץ img של דיסק DVD (בגודל 4.3 גיגה), שמכיל סרט מסויים. השאלה שלי היא, איך אני צורב אותו. אני יודע שבצורבים רגילים צורבים דרך תוכנה (אני אוהב את FantomCD), אך עם איזו תוכנה \ איך עם צורבי DVD? ניסיתי כמו בישן, אבל דפקתי 2 דיסקים... (מריץ כמה דקות וחוזר אחורה בסרט)
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-