אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתהלוח ASUS P5N-E SLI עשיתי RAID 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 של סייגייט בדקתי את הביצועים בHDTUNE והוא מראה 118MB/S האם זה טוב?
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דיסק קשיח טוב הכי זול שיש 160 גיגה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שבבי ה-BiCS התלת מימדיים מאפשרים לטושיבה להציע לנו כונני SSD זריזים בתצורת M.2 עם נפח של עד 2 טרה-בייט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי שלושה פרטישנים במחשב(E,F,G) ואני רוצה לשנות את השמות שלהם לC,D,E בהתאמה , איך אני עושה את זה , אני פשוט חייב , כי תוכנות מסויימות עושות את ההתקנה בברירת המחדל לכונן C ולי אין אחד כזה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי ARCHOS 80 GB ואני לא כ"כ יודע איך עובדים איתו כנראה חסרים לי דרייברים למרות שניסיתי להוריד מהאתר של התוכנה והורדתי דרייברים אבל זה לא עוזר אז אם יש מישהו שבאמת מבין במכשיר הזה אני ממש צריך עזרה בתודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני על מנת לשים עליו את כל סרטי המשפחה שלנו כולל התמונות (חשוב), ואולי גם משחקים, סרטים וכ"ו. הגעתי לשני הדיסקים האלה (אני קונה מ-IVORY או KSP שממש קרובים אליי): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 או זה http://ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 שניהם בנפח של 1TB, ועל זה אני חושב - אולי עדיף לקנות שניים של 500GB ולגבות על שניהם? אני יודע שיש 5 שנים אחריות, אבל זה עדיין מפחיד שזה יכול להיהרס... וגם שמעתי על איזו סדרה בעייתית 7200.11 או משהו כזה של סיגייט, יכול להיות שהכונן החיצוני הזה מכיל את הדיסק הבעייתי? תודה על התשובות!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני צריך DOK לצורך אחיסון מידע יומי, הDOK יהיה בשימוש הרבה במהלך כל יום ויום ולכן דרוש מהיריות כתיבה וקריאה. רצוי נפח של 16GB מחיר עד 150 ש"ח. לפי כמה שהוא זמן, היה אשכול שהמלצתם על PATRIOT, האם זה עדיין תקף? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כונן שגם יתמוך במחשב הישן שלי שיש לי עכשיו בחיבור Ide, וגם בעתיד אם אני יחליף מחשב יהיה לי חיבור sata2 שיתאים למחשב החדש... יש כזה כונן בנפח 200 או 250? תיקנתי... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכננתי לקנות מארז חיצוני לדיסק קשיח עם ESATA ולא היה במלאי. התפשרתי על אחד עם USB 2 ופיירוייר.... השאלה אם מהירות העברת הנתונים גבוהה משמעותית עם חיבור ESATA או לא, במידה וכן - שוקל להחליף....
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יום ראשון הולך להגיע המחשב החדש(E6400 לוח של GB965PS3 וכו'...) נרכש עימו בגלל חוסר בתקציב רק HD אחד של WD2500YS. מהמחשב הישן אני רוצה להוציא את הכונן הישן שהוא WD400EB בחיבור IDE. אני מתלבט איפה להתקין את WIN: על ה40 ולהפוך אותו לHDD מערכת? (שבעתיד יחליף אותו RAPTOR שיכנס תקציב חדש) או לחלק את הכונן החדש ל2 (מערכת וכל השאר) ולהפוך את ה40 למעיין כונן גיבוי(גוסט) וכונן הורדות? אשמח לתשובות עם הסבר. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ככה אני מתלבט בין שני דגמים אחד של ווסטרן דיגיטל ואחד של סגייט: ST3320620AS של סגייט 440 ש"ח אחריות ל-5 שנים. WD3200AAKS של ווסטרן 375 ש"ח אחריות ל-3 שנים. הדבר העיקרי שחשוב לי זה נטו ביצועים! מי שיותר מהיר ואפילו בטיפה אותו אני יקח אז בבקשה מי שיודע מי מבין השתיים בעל ביצועים גבוהים יותר לומר לי אני חייב את זה להיום עד הערב !!!! בתודה מראש שגב שטובי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה לקנות צורב DVD והשאלה שלי היא האם שווה להשקיע עוד איזה 100 שקל בצורב דואל לייר או שצורב של סינגל לייר מספיק? אהה.. ועוד משהו, האם צורב דואל לייר צורב גם דיסקים רגילים של סינגל לייר? (ועוד דבר שעניין אותי, אם זה דואל לייר, איפה בדיוק כותבים את שם הדיסק?)
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512 לא כתוב בשביל מה זה...
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי מחשב וינדוס 7 עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית? ומה הסיכון שיש בפעולה כזו כי החומר על המחשב יקר לי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כונן נייד של השכנים שלי ננעל. הם אמרו לי שהוא הפסיק לעבוד פתאום, ושחיברתי אותו למחשב ראיתי שהוא דורש סיסמא. הם לא זוכרים שעשו כזה דבר וגם אם כן הם לא יודעים את הסיסמא. מה אפשר לעשות ? הכונן הוא של חברת: WD דגם: My Passport אשמח אם תוכלו לעזור לי/להם. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להחזיר אותם ? במקום 97 גיגה צריך להיות לי 100 לאן הלכו ה 3 גיגה ? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.כעיגכעיעכיעכיעכיכעיעכיע.jpg ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ה LG H22N בדיוק עכשיו, ורציתי לדעת איך הוא. והאם אפשר לצרוב אותו לlight-scribe (כי שמעתי שיש צורבים של LG שאפשר לפרוץ אותם)
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין מערכת הפעלה LiberElec על כרטיס micro sd ל raspberry pi 3, מה לא ניסתי, אני לא מצליח להתקין את הקובץ או לפרמט, ניסתי גם עם rufus ובכל פעם מגיע למצב של שגיעה. יש לי 2 לפטופים ובהם קורא כרטיסים, יש לי 2 כרטיסים, אבל ב WUNDOWS 10 עצמו הדיסק מופיע כ write protected בסוף שמתי את אחד הכרטיסים בתוך טלפון והצלחתי לפרמט אבל כאשר אני מעביר ללפטופ בכדי לצרוב את הקובץ אז שוב אותה הבעיה. אני די בטוח שה wundows 10 1909 עצמו, הוא זה שחוסם אותי. בבקשה עזרה לפתרון יצירתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/10/07/Sanyo-Blu-ray-Laser-Brings-12x-Burning-On-100GB-Discs/p1 100GB בפחות מ 100 דקות נשמע מעולה, רק הקטאץ (תמיד יש קאטץ, לא?) זה שהם צריכים אישור מההתאחדות של ה BR לתקן חדש, דבר שיכול לקחת עד שנתיםם, ככה נראה לי שמוצר קצה לא נראה בקרוב (אם נראה בכלל).
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להעתיק קבצים מהצורב/סידירום לדיסק הקשיח הוא מציין את הודעת השגיאה הבאה: DATA ERROR - cyclic redundancy check זה קורה לאחרונה די הרבה עם דיסקים שאני צורב ולא משנה על איזו מדיה. יש למישהו מושג למה הכוונה בדיוק בהודעת שגיאה הזו ומה התקלה אליה הוא מתייחס? (אנא , חיסכו ממני תגובות כגון "יש בעיה בדיסק" וכו', אני מנסה להבין מאפא זה נובע ומה הבעייה בדיוק)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי DOK CRUZER של SANDISK בנפח 8GB חדש מהחנות. הכונן הגיע עם המערכת FAT32 לכן ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS עם הכלי של ווינדוס וקיבלתי שגיאה. ועכשיו הכונן לא מפורמט בכלל, לאף אחד ממערכות הקבצים. ניסיתי לפרמט בחזרה ל FAT32 עם הכלי של ווינדוס וגם עם הכלי של HP ובשתיהם יש שגיאה שאי אפשר להשלים את הפעולה אחרי כמה זמן שהפירמוט רץ. עכשיו נתקעתי עם DOK חסר שימוש, אז צריך את עזרתכם בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
yamaha הוציאה צורב חדש במהירות לא תאמינו 44X44X24 צורב ide שניתן לחבר אותו גם לבקר scsi ע"י מתאם מיוחד. http://www.yamaha.com/yec/multimedia/customer/features/feat_prodsCRWF1_1.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אותכם מי היצרנים של מדיות TDK והאם זו נחשבת מדיה טובה DVD+R TDK X8 ואם הפלוס עדיף מהמינוס במדיה הזאת? יש לי אפשרות לקנות או את ה TDK או את ה RITEK G05 איזה עדיף, כי בנתיים אני לא מצליח למצוא יבואן של VERBATIM. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בבקשה לבחירת צורב DVD רק דבר אחד הוא שהמאאז שלי בצבע שחור אז אבקש צורב טוב בצבע שחור.. הכי טוב נכון להיום..כמובן השקעה עד 300 שח' נראה לי מספיק.תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-