אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום קניתי מדיות DVD-R של TEAC X8 10 ב 25 להשאיר או להחזיר? ד.א. TEAC עדיפים על SILVERLINE?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
המערך הקודם בלפטופ כלל דיסק רגיל של 750GB ודיסק של 24GB SSD בשביל caching שמחובר בmSata. שדרגתי את הדיסק ל Samsung 850 EVO , שמאוד מומלץ, ואני מאוד מרוצה מהשדרוג. העניין הוא שבגלל שלא רציתי להתעסק יותר מדי בתוך הלפטופ, השארתי את כרטיס ה 24 גיגה של הcaching בסלוט שלו ולא הוצאתי אותו (הוא די מיותר עכשיו). 1) האם אני משלם מחיר כלשהו בזה שהוא נשאר שם אך אין בו שימוש (זלילת חשמל, ביצועים ירודים)? 2) הוא לא מופיע כדיסק רגיל בויינדוס ואיני יכול להשתמש בו כזכרון נוסף. האם יש תוכנה שתעזור לי לעשות את זה בכל זאת? 3) האם יצא לכם לעשות שדרוג כזה והוצאתם או השארתם את הדיסק הקטן? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו לי 2 הארדיסקים על המחשב, כשכל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות, ויש לי מחשב נוסף. פירמטתי את הראשוני, עליו מותקת מערכת ההפעלה, ובזמן הזה חיברתי את המשני למחשב השני כי הייתי צריך לעבוד איתו. הכל טוב ויפה, היה לי קצת בלאגן עם הראשון אבל בסוף הסתדרתי, הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה. אני מחבר את ההארדיסק המשני ו....בעיה הוא קורא את המחיצה הראשונה אבל למחיצה השנייה הוא לא מצליח להיכנס. הוא רושם שהיא לא מאותחלת ושואל האם ברצוני לאתחל... ואין זה רצוני כלל וכלל. ניסיתי להעביר שוב למחשב השני, למחשב נוסף (של חבר) אבל כלום לא עוזר. מה גם שכשאני נכנס לכלי ניהול בלוח הבקרה או לpartition magic הוא כל פעם רושם לי בעיה אחרת. פעם אחת כשניסיתי למזג את המחיצות הוא רשם לי שהגרסאות שלהם לא מתאימו…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום חברה, אז כמו שנאמר בכותרת, האם שווה להקים מערך RAID? כרגע אני לפני קניית שני הארדיסקים של 1TB לשם היוצרות RAID (כנראה RAID0) אשמח לבעד, נגד, והמלצות לדגמים מסוימים. הדגש הוא ביצועים אך לא על חשבון שקט וצריכת חשמל (סדרת Blue וכד') - הם ישמשו לאיחסון ושרתי VMWARE
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים על הצורב הזה SH-W162L ? , הוא מקספ. ותוכלו להציע לי משהו יותר טוב במחיר הזה (230 שקל) http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DVDWriter/OpticalDiscDrive_DVDWriter_SH_W162L.asp?page=Specifications תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בשניהם ביחד,פעם בויסטה ופעם בXP דרך הבוט מנג'ר סקרין שהמחשב עלה.כעת אין לי צורך יותר בXP ואני צריך את המקום בכונן ורוצה לפרמט אותו. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img247.imageshack.us/my.php?image=13687470ys5.jpg מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 שלום מעוניין לרכוש את ההרדיסק הזה. שאלתי היא האם הוא טוב?האם מרעיש?יש לי גרדע סיגייט 750 גיגה והוא ממש שקט במחשב שלי. או שהאם כדאי לחכות לסאטה 3? כי הלוח שלי תתומך סאטה 3. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי באופיס דיפו לפני כ 4 ימים דיסקים של DVD+R X8 אבל הסוני שלי לא קורא + אז החלפתי ל DVD-R X16 של וורבטים! הכנסתי את הדיסק לכונן כדי לצרוב והצורב מראה שגיאה שהכונן ריק הוא פשוט לא מזהה את הדיסק ראיתי את זה גם בסקירה אחת על צורבים שזה קרה להם! הדגם של הצורב של זה:SONY DWD 23A בדקתי כ 7 דיסקים מהאריזה(חבילה של 25 דיסקים) וכולם אותו דבר הדיסק לא היה שרוט לא שום דבר אז הלכתי והחלפתי ל DVD-R X8 והראה הוא הפלא הדיסקים עובדים מצוין! הכל כאן מדובר על דיסקים איכותיים של וורבטים מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה פשר הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של samsung מדגם SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200 RPM. מההתחלה, כאשר יש פתיחת קבצים וסריקה של הדיסק עם אנטי וירוס למשל (בקיצור כאשר יש קריאה וכתיבה לדיסק) הדיסק עושה רעשים עמומים כאלה של מעין "חריקות". בחנות אמרו לי שזה נורמלי לסדרה הזאת של הדיסקים ואם אחליף את הדיסק באחר לא יהיה שינוי. השאלה שלי האם זה נכון ואם כן, יש המלצות לדיסק בגודל 1T שקט (ואם לא אני מוכן להתפשר על פחות נפח אפילו). תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הובכן כמו כל צורב של NEC הצורב שלי מתחיל למות אחרי שנתיים שהוא אצלי ומחפש המלצה לצורב DVD עד 300 ש"ח . אשמח אם הצורב יוכל צרוב דיסקים פגומים שרוטים + צריבת סרטי DVD ומשחקים. האם יש טעם לנצל את כל התקציב כיום ? או שכל הצורבים אותו דבר ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות צורב ואני מוכן להשקיע בו עד 350 שקלים... ומכייון שאיני מבין חצי דבר בצורבים אני מעוניין בהמלצה לצורב עד 350 שקלים, כמבון עדיף כמה שפחות... וגם אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל לא רצוי...
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם :-) הזמנתי לי מחשב חדש עם Z77. חבר שלי עם אותו לוח אם עשה RAID 0 לשני כונני הSSD שלו וקיבל ביצועים פנומינליים של 1GB לשנייה, וכמובן הWINDOWS עולה תוך 7 שניות. אני מתכוון לעשות בדיוק את אותה פעולה. ופה נכנס האבל.... אבל במחשב הנוכחי יש לי 2 כונני 500GB שעובדים היום בRAID 0, הייתי רוצה ליצור שוב את אותו מצב שהם יעבדו בRAID 0. אבל - אני בטוח שאם אני אעשה שני מערכים של RAID 0 באותו בקר "מסכן" הביצועים יפגעו. חשבתי לעצמי - אולי כדאי שאני אקנה בקר PCI-E ואשתמש בו לכוננים המכניים. יש טעם ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בידי דיסק שמכיל תוכנה בשם ERD COMMANDER . גירסא רוסית עם כל מיני פיצ'רים למיניהם. שאני מכניס את הדיסק, בחלון המידע הצידי של הווינדס: common tasks in folders רשום שנפח הקבצים בדיסק הוא: 697 אבל שאני עושה properties על כל הקבצים הנפח שמתקבל הוא 1400 מגה. ברור לי וידוע לי על תונות כגון: אלכוהול 120 אחוז שמקבצות קבצים וצורבות על גבי דיסקים של 700 מגה, ידוע לי על IMAGES שניתן לצרוב בצורות מסויימות, בקיצור, כל הטריקים למיניהן, מלבד הטריק היפה שנתקלתי בו (בעיה זאת). האם יש למישהו רעיון איך זה קרה? איך בוצעה הצריבה ובאיזה תוכנה? מיותר לציין - שבדקתי את כל הקבצים בדיסק וכולן פעלו כך שאלו לא סתם קבצים שתופסים נפח גדול, כל קובץ גדול נבדק ונמצא תקין ופעיל. אנא עיזרו לי למצ…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש את ה STEB5000200 שהוא דיסק חיצוני בחיבור USB3 בגודל של 5 טרה, הדיסק החיצוני האחרון שלי בחיבור USB היה פאספורט בגודל 1/4 טרה כך שאני חושב שאני צריך להתעדכן... -כרגע אני משתמש לגיבוי בדיסק נשלף (2 טרה) בחיבור SATA ומגיע למהירות העברה של 60-80 מגה לשנייה, מה המהירות לה אני יכול לצפות עם חיבור USB3? -הבנתי כי יש צורך לחבר את הדיסק לספק מתח חיצוני, ישנה דרך לחבר אותו לחיבור USB אחר בנוסף כדי לגרום לו לעבוד ללא חיבור אל הקיר? האם שימוש בחיבור USB 3 המיועד להטענה (יוצא מלוח האם, אמוק לספק עד 2 אמפר) יחסוך את החיבור לקיר? -האם ישנה דרך להצפין את המידע על הדיסק עם תוכנה המותקנת במחשב? -מישהו נתקל בבעיה כלשהי עם הדיסק?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היום רכשתי סוף סוף SSD אני כל כך הרבה זמן מושך את זה..בהתחלה חשבתי לקנות OCZ או GSKIL ובזמנו ופה שיכנעו אותי לקנות בזמנו את הM4 אבל מאז גם כבר עבר זה וגם הוא מיושן אז קצת עברתי על הSSD המומלצים והיום לבסוף רכשתי את בקורסייר ניוטרון GTX 240 ג'יגה מה הדברים שאני צריך לעשות? עכשיו הוא פה בקופסא עוד ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות גוסט מהכונן שיש לי את המערכת אליו? או שחייב לפרמט? גם המחשב מוגדר ממזמן על IDE ואני צריך לשנות את זה אני יודע ואז הבנתי שזה סרט להגדיר טיפה את המערכת שתזהה את הדרייבר יש עדכון קושחה בשבילו שכדאי לעדכן?( כי תמיד אומרים לעדכן לגירסה החדשה אבל לא מצאתי באתר של קרוסייר איפה להוריד) ושאלה אחרונה:באיזה צורה הכי מומלץ לפרמט את הכונן?(דרך…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם כשאני צורב מדיה של דיוידי ה BUFFER משתגע קופת מ 3-85 כל הזמן ובגלל זה הצורב לא יכול לצרוב במהירות מעל ל כפול X1 בדקתי לצרוב מכל הכוננים הקשיחים שלי על כמה סוגי מדיות וגם בכמה תוכנות צריבה (NERO DVDDECRYPTER) ועשיתי DEFRAG. מה יכולה להיות הבעיה? רק אתמול היה תקין ולא הותקן המחשב שום דבר מאז כך שהבעיה הופיע פתאוםץ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מחשב ויש הארד דיסק ssd עם מערכת ההפעלה. ויש עוד הארד דיסק למידע של טרה. ההארד דיסק של טרה מוצג בתור. system reserved. מה זה אומר? האם זה יכול לעשות בעיות בהתקנה של דברים מסויימים. איך משנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
שלום רב ! האם מישהו מכיר מעביר מ ide ל s-ata ? לפי מאמרים שקראתי ב אתר של ABiT הוא מתאים לדיסקים ultra ata 100/133 IDE וללוחות עם הכנה ל SATA (לדוגמא NF7 -S) . האם זה הגיעה לארץ ו כמה זה עולה ? לדעתי זה פתנט נהדר לעבור ל SATA בלי שיהיה צורך ב דיסק קשיח SATA ולעבוד 1.5 GB.S
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-