אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות בקשר לצורב זה: 1. אם אני צורב דיסק של DVD אני מניח שרק קוראי DVD יוכלו לקורא את הדיסק הזה? 2. מה הכוונה ל Dual Layer? הרי אני מבין, 2 שכבות אבל, הוא צורב את הדיסק מצד אחד, ואז הופכים את הדיסק והוא צורב שוב או שפשוט הוא צורב ישר משני הצדדים? 3. מהי מידת הרעש (השאלה מופנת למי שכבר התנסה בצורב זה) ? 4. מה הכוונה לשחיקה של הצורב? אם אני אצרוב CD רגיל אז זה ישחוק את הצורב? אני מתבייש על הבורות אבל אני רוצה לקנות את הצורב אוני בודק כמה דברים, תודה רבה לעונים, אופיר
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אני מתלבט מה לקנות - HD SATA 250GB ולקנות גם בקר PCI SATA (הלוח שלי לא תומך...), או HD UATA100 250GB רגיל ללא תוספות? ואם התשובה שעדיף בקר+HD אז איזה בקר מומלץ (או שזה לא עקרוני)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש persario 2700ea ואני רוצה לקנות לו הארדיסק 60 ג'יגה מניואג... עכשיו יש המון סוגי חיבורים ואינ לא מבין כלום בהם..מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שתי שאלות יש לי אליכם. ראשונה- כמה עולה צורב DVD נייד סביר, אני צריך בשביל מחשב נייד. שנייה- איך אפשר לחבר צורב DVD פנימי רגיל (NEC3520) למחשב נייד, האם זה פרקטי (מבחינת מהירות הצריבה והציוד הדרשו לחיבור)? תודה. (ד"א עשיתי חיפוש והוא לא עזר).
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש, האם אני חייב כונן דיסקטים (קראתי באיזה פורום שחייבים כדי להתקין מערכת הפעלה??)? או שאני יכול לוותר לקנות מחשב ללא כונן דיסטים. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכונן קשיח Western Digital Raptor 3.5" Serial ATA150 Hard Drive? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144160 מה הרמה שלו? מה יתרונות שלו?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום איך אני שם את הג'מפר, כרגע הוא מוגדר לי על SSC-OS, כאשר יש לי עוד שני HD (לא SATA) אשר יושבים על הערוץ הרגיל (ברח לי מהראש השם כרגע) ועל אחד מהם מערכת ההפעלה. שאלתי השניה, ברשותכם, היא בדקתי את המהירויות במנהל התקנים של ההרדיסקים שלי וראיתי שהHD החדש של הSATA יותר איטי, כלומר יש לו burst speed - 69.2' sustain speed 55.1 מה קורה פה? תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי, רכשתי את הצורב הבא:LG DVD-RW GSA4163B x16 DUAL LAYER והסבירו לי בחנות שהוא בעצם יכול לצרוב דיסק עם שיכבה כפולה. ז"א אם יש לי מדיה שכתוב עליה 4.7 GB אני יכול לצרוב עליה כפול או שזה המקסימום.? כבר צרבתי איתו דיסק אחד והוא נתן לי לצרוב רק עד 4.7 גיגה . צרב לי את הדיסק ללא בעיות תוך 8 וחצי דקות! שזה יפה. אם יש לי סרט די וי די והדיסק דיי שרוט וברצוני לעשות לו עותק לפניי איך אני עושה את זה? (זה חוקי)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי WD SATA 120GB,ולוח P4P800 של ASUS, הכונן עובד ועושה BOOT טוב כאשר מעלים אותו בסביבה של Windows XP אך כאשר מעלים עם מערכת דוס של למשל דיסקט הפעלה של WINDOWS 98 הוא אינו מגיד כראוי והכונן עושה בעיות של SECTOR NOT FOUND וכאלה כאשר מנסים לקרוא ממנו. אני רוצה למשל להשתמש בדיסק MULTI-BOOT עם עזרים כמו PARTITION MAGIC כדי לשלוט במחיצות של הHD וזה לא מזהה כראוי את הכונן.... יש למישהו מושג איך אני יכול להתגבר על הבעיה הזאת או איך הוא יזהה לי את הHD כראוי? בביוס יש כמה מצבים שאמורים כביכול לעזור עם בעיות של תאימות אבל הם לא ממש עוזרים... עריכה: משום מה עכשיו אני בכלל לא רואה אותו רק מתי שאני נכנס לסביבה של WINDOWS, אפילו ההתקנה של WINDOWS XP נתקעת לי על ההתחלה...
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית כל הנה הצורב שיש ברשותי http://www.cdr.cz/rekordery/msi/images/8332b.gif מאז הפירמוט האחרון והתקנת WIN XP יש לי בעיות צריבה. אני צורב דאטא דיסק בנרו, הוא צורב הכל בסדר (רק בדיסקים יקרים), מסיים אותו ולאחר מכן כשאני רוצה להפעיל את הדיסק הוא פשוט ריק מתוכן, ואין בו כלום. ברגע שאני משתמש במדיה איכותית כגון VERBATIM הצורב צורב והכל בסדר, אולם לאחר מכן אני לא יכול להפעיל את הדיסק והוא כאילו ריק, כשאני משתמש במדיות זולות ולא מוכרות הצורב בכלל לא מסיים את הצריבה וכותב Could not perform fixation או משהו כזה. יש לציין שבשני המקרים אני צורב במהירות נמוכה יחסית (X12 או אפילו 8X, כשהצורב מסוגל 32X). עוד דבר הוא שאם אני מכניס דיסק REWRITABLE של TDK ומבצע צריבה, הנרו …
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגה 8SQ800 ULTRA ישל כונן קשיח 80 גיגה ATA 33 יש לי כונן קשיח 80 גיגה ATA 66 מחולק אני חושב להגדיל את הנפח. בשביל גיבויים וגם להורדות באינטרנט. כי נשאר לי בסך הכל 15 גיה פנוי מהו הגודל המומלץ בעלות לתועלת האם לקחת SATA שהלוח תומך, ואיך זה ישפיע על השילוב בין הכל לא לשכוח יש לי 2 כוננים דיוידי ו-1.44 באיזה תוכנה מעתיקים את הכונן במהירות לכונן החדש, שמעתי שיש משהו של ארקוניס- מה שם התוכנה ואיך מפעילים אותה תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד? אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי ???
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לאחרונה כונן CD במחשב נייד ישן (Armada 1592D) שבק חיים. שאלתי היא האם כל סידירום למחשב נייד יתאים או שיש סטנדרטים שונים?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאחרונה רווחת הדעה (מפי מומחים דוקא), שלפיה אין טעם לעשות פרטישן ולחלק את הדיסק למספר חלקים, אלא עדיף לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן. לפי דעה זו, הסיבה המקורית שבגללה נאלצנו בעבר לחלק את הדיסק למספר חלקים, היתה בשל מגבלות חלונות 98, שלא היתה מסוגלת לזהות דיסקים גדולים. עתה ב-XP אין בעיה כזו, ויש שטוענים שחלוקה של הדיסק למספר חלקים רק פוגעת בביצועים ובמהירות קריאת הקבצים. האם אכן כך הדבר ? האם עדיף היום לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן למספר חלקים ? הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בענין.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זה הFoxconn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 אל תתיחסו לתמונות הקטנות בקישור [שיש מקום רק ל2 CD] ביקורות עליו [טובות מאוד]: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16811153027 רק 240 שקל לעומתו הסופרטאלנט ארמור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6370 95 שקל יותר. כדאי להשקיע בסופרטאלנט? ולא משנה לי שהספק הוא ג'נרי בשני המקרים, אני עובד הרבה זמן עם ספק 350W של סאנשיין קומה והכל פועל מעולה עם OC. או שכדאי לקחת את העסקה של הFoxconn, להזכות על הספק, נגיד 60 שקל מינימום, יוצא 180, ולהוסיף ספק Hec 300ART ב160 ואז יש לי מארז Foxccon עם ספק He…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קראתי פה כמה תגובות וראיתי שכמה אמרו ש wd הדגם של 160 גיגה לא מוצלך במיוחד ולא מומץ לקניה בתגובה אחרת ראתי שמשהוא רשם שwd חברה אמינה וטובה אבל הדגם הספציפי שלה ל 120 גיגה לא טוב קיצר תוכלו להגיד מה מזה נכון ? ועל מה אתם ממליצים לי יש עכשיו 80 גיגה של ווטרן הייתי רוצה להוסיף עוד 80-160 אני חושב יותר בכוון של 160 אז ככה לא איכפת לי משקט קצת איכפת לי מהביצועם אני מתקוון מהמהירות אבל לא נראה לי שאני אשים לב לשיוני קטן כי כמו שהבתי כל החברות כימת שוות במהיורתן העקר שיהיה אמין אז תנו לי את אכי טוב בחינת כסף/תמורה בתמורה היתיחסו לאמינות ולאיכות ... שמעתי גם שwd לא מחזיקים הקבה זמן אם עושים הרבה פורמטים ושבקטע הזה seagate עדיפים ... אז על מה אתם ממליצים? אה שכחתי לציין ש…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חח מילה או מה שזה, מה זה אומר לדבי הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
:kopfpatsch: ולמי שלא הבין את "מצוקתי": קניתי מחשב חדש עם חיבורי SATA , אולם נשארתי תקוע עם הדיסק הקשיח הישן (IDE). כיוון שהדיסק בגודל 120 ג'יגה, פשוט חבל לי עליו, ואני רוצה לחבר אותו בחיבור חיצוני לכניסת ה-USB במחשב, כדי שאוכל להשתמש בו לגיבוי. אודה אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות : א. איפה אוכל לקנות כבל IDE ל USB כדי לחבר בחיבור חיצוני את הדיסק קשיח לכניסת ה USB במחשב השולחני ? (- אני מעדיף כבל, ולא מארז). ב. האם כבל כזה מספיק, או שיש צורך לחבר את הדיסק גם למתח המחשב. ג. האם יש מישהו שכבר עשה זאת, ויכול לספר איך זה עובד, מהירות, ועוד. תודה לכל מי שיכול לעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המתחרים : Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit ש"ח646 או את ה 200GB אני פשוט לא יודע ממש כי אני רוצה כמה שיותר לחסוך בזה וזה כולה ארדיסק לא צריך כל כך הרבה אבל עדיף עכשיו מאשר אחר כך להיתקע אתם מבינים, אני יחסית מוריד הרבה משחקים וסרטים ותוכנות יש מקום אחר בשבילם. או את ש"חWD SATA 160GB 8MB 7200 RPM -565 או אם יש לכם המלצה לארדיסק אחר חופשי ואני צריך חיבור סאטא ככה אני לא יודע אם זה קיט ובעיקרון אין לי תמיכה ב NCQ ככה שזה לא ממש לחוץ יש לי MSI NFORCE 3 K8N NEO PLATINUM 250GB אבל אולי לשידרוג עתידי, אז יאללה תעזרו לי אני ממש משתגע מזה לא יודע מה יותר טוב. :s05:
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-