עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קצת ישן יד שניה במחיר של 100 שקלים Pioneer DVR-A03 DVD-R/RW מה אתם אומרים איך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by Black_Devil,

יש לי הארד דיסק של 80 ג'יגה, שפעל כבר שנה+ הדיסק הראשי שלי מחובר עם SATA הדיסק הנ"ל מחובר בIDE הבעיה היא שהמחשב מזהה את הדיסק בהתחלה, אבל שהוא נכנס לווינדוס הוא לא מזהה אותו. בdevice manager הוא מראה אותו, אבל My Computer הוא לא מראה אותו. נכנסתי ל- Event Viewer וקיבלתי את ההודעה הבאה: The Logical Disk Manager Service failed while registering for device handle notifications on device \\?\storage#volume#1&30a96598&0&signature30002foffset7e00length12a14b8200#{53f5630d-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}. Win32 Error: 2. אם אני עושה בdevice manager דיסייבל ואז אנאייבל להארד דיסק הנ"ל הוא מראה אותו בMy Computer. איני יודע איך לסדר את זה. אודה למי שיוכל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by מטרייה,

רכשתי צורב DVD... עברתי בפורומים השונים, והבנתי שחייבים לבדוק טוב טוב את המדיות לפני שקונים. בסופו של דבר כל מה שמצאתי זה שמומלץ לקנות באופיס דיפו את ורבאטיים DVD-R יש עוד חנויות ודגמים שאתם ממליצים עליהם? (זולים כמה שיותר כמובן) איך בכלל מתבצע תהליך בדיקה של דיסק. נגיד אני קונה יחידה אחת, ואז איך אני רואה את הקוד ייצור שלה (ומוצא מי החברה האמיתית) ואיך אני בודק את איכות הדיסק לפי זה?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by generalA,

ברשותי כבל DATA ל- i830 מרשת מירס. רציתי לדעת באיזו תוכנה עלי להשתמש ע"מ להוריד מידע למכשיר כי כאשר התוכנה מראה לי שהיא למשל מורידה רקע אז היא בעצם לא נמצאת על המכשיר למרות שההעברה מסתיימת בהצלחה ... עזרתכם בבקשה.....

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  5. ברשותי צורב DVD של LiteON מסוג 1653S-Black Bezel הלוח שלי מזהה את המהירות שלו כ UDMA 4 הכול טוב ויפה הצורב עובד בסדר גמור רק שבאתר היצרן רשום ש: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 2 (בדוק שהמהירות ההעברה הינה UDMA ולא PIO) לעומת זאת בדגם הכי חדיש שלהם 1693S רשום: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 4 ממה נובע הבילבול של זיהוי המהירות? האם מלוח האם? או שפשוט משום מה אותו צורב עובד כ UDMA 4?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. אני מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים... תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by composite,

שלום, אני מעוניין לדעת איך לזהות מדיות שהן מבוססות על TY. אני מעניין בחבילה של 25 יחידות מסוג DVD-R ובחבילה של 50 מסוג CD-R. אני יכול להזמין גם באינטרנט, אבל אני מעדיף לקנות באופיס-דיפו. תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. הי, יש לי פנטיום 4 ישן ללא SATA ו2 דיסקים שכבר מלאים , חשבתי להחליף את אחד הדיסקים בגדול יותר, חשוב שיהיה זול אך בעל נפח גדול, נראה שאין לי ברירה אלא לקנות PATA כי אני לא אשקיע כסף בבקר SATA . חשבתי לקנות WD1600JB Western Digital שהוא PATA של 160 גיגה ועולה באזור 515 בזאפ . האם יש למשהו הצעה אחרת? האם יש כונן שיש בו גם SATA+PATA והוא זול ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה יש לי מחשב נייד persario 2700ea עכשיו יש לי 20 ג'יגה ואני רוצה עוד מקום עכשיו עומדות בפני 2 אופציות שאני רואה או לקנות HD מחו"ל של 60 ג'יגה ולשים על שלי (ואז גם לפתוח את המחשב לא בטוח שאפשר לבד ולגבות חומר ובלה בלה בלה) או לקנות כונן קשיח רגיל של 80 ג'יגה ומגירה חיצונית ולחבר בUSB הבעיה היא שזה USB 1 ולא 2 ואני כן ארצה להריץ דברים מהדיסק הקשיח הזה... האם זה יהיה אפשרי? האם יש פתרון אחר? הפתרון השני עולה בהכל על הראשון חוץ מהעובדה שרוחב הפס עלול להיות ממש ממש קטן...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי שני הרדיסקים מחוברים על צמה אחת : WD120JB ואיזה דיסק ישן 9 גיגה(כמובן שהוא ישן ולכן גם איטי יותר). המחשבה שלי בחיבור שניהם הייתה כזו : על ה120 נשים את המערכת הפעלה, סרטים וכול השאר, והדיסק של ה-9 ישמש להורדות בלבד ז"א אם אני מפעיל אימיול ,סבבהDC או ביטטורנט (לא ביחד כמובן) הכול יורד לשם. השאלה שלי האם בעצם יצרתי איזשהוא צוואר בקבוק כאן ? ובכלל האם כדאי להוריד הכול מלכתחילה ישר לדיסק של ה120 ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by maverick,

ראיתי באתר נטאקשן צורב DVD מסוג GSA-4136B ושמתי לב למשפט הזה: "המוצר כולל את הכבלים, הספרות, וחבילת התוכנות המקורית של LG. בלעדיהם לא ניתן להשתמש בפורמט הצריבה." למה הכוונה? האם יש למישהו את הדגם הספציפי הזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. הי חברה יש לי שאלה. אני רוצה לצרוב שירים לרדיו דיסק שלי באוטו, אבל אני לא בטוח איך לצרוב אותם. האם צריך לצרוב אותם כ-audio disk או מה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Snufkin,

החלפתי היום את לוח האם ומעבד חדש(AMD),יש לי שני כוננים קשיחים, על אחד מהם עשיתי פורמט והתקנתי XP, על השני יש לי את כול הגיבויים למחשב, הכונן הישן עובד על FAT 32 , האם הXP יזהה אותו או שיהיו איתו בעיות?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. חבר שלי שם מידע בתוך דיסקט ונתן לי אותו, אך כשהכנסתי את הדיסקט לכונן המחשב העלה הודעה ואמר שהדיסקט לא מפורמט... ניסתי אותו בשני מחשבים נוספים ולא הייתה בעיה, בשתי הבדיקות המחשב זיהה את הדיסקט והעלה את המידע, כך שאני מניח שהבעיה היא בכונן שלי. כשמתקינים ווינדוס חדש(דבר שעשיתי לא מזמן) צריך לעשות משהו עם כונן הדיסקטים כמו להוריד דרייבר או משהו כזה כדי שהוא יעבוד?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  16. צרבתי אתמול סרט על מדיה של VERBATIM DVD-R בכפול 8 עם הNEC 3520 וFIRMWARE 3.04 הרשמי של NEC . לאחר מכן הרצתי בדיקה עם DVDINFO וזה מה שקבלתי לפימה שאני מבין זה ממש לא משהו. [attachment deleted by admin]

• 47 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. אוקיי, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה אז ההרדיסק מחובר לאותו ערוץ של ה- DVD. האם זה יכול להאט את המחשב ? האם כדאי לי להעביר אותו ל- Secondary Channel ביחד עם הצורב? אם זה מאט, אז בכמה פחות או יותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. יש כמה תוכנות רציתי לדעת איזו הכי מומלצת כי ה DEFRAG של XP פשוט איטי מדי ומעצבן מאוד.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by moris1977,

היי! יצרתי מחיצות NTFS בפרטישיין מג'יק היתה הגדרה של CLUSTER SIZE בפתיחה שלה הייתי צריך לבחור ב-512 או 1K או 2K וכן הלאה עד ל-64K מה היה עליי לבחור? הקשיח בקיבולת של 160 ג'יגה. תודה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. איך צורבים סרט עם צורב DVD?. עם איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. שלום רציתי מה המהיות של דסק הקשיח הזה 80GB SATA? שנימצא ב-KSP הוא 7200?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by tehnodrom,

צריך המלצה לDOK עד 200 ש"ח לפחות 256MB אני שואל כי אני לא מבין בזה ממש וגם 200 שקל זה הרבה בשבילי אני רוצה לקנות את הכי טוב במחיר הזה...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by Ancient1,

IBM DHEA 36480 - Deskstar 5 - 6.4G משמש כ C: במחשב הגיבוי שלי. התחיל לפקשש בעת התקנת XP - אי אפשר להעתיק קובץ XYZ , אחרי REBOOT המחשב HANG אחרי זיהוי הדיסקים (זיהוי נכון) העברתי למחשב הראשי כ SL , הבוט משתהה אבל עלה. אין גישה לדיסק עשיתי תיקון MBR אבל לא פתר את הבעיה. הרצתי IBM DFT זיהוי תקין אבל "device not present" כשניסיתי לבדוק אותו . קיצר. מישהו מכיר דרך לתקן את הבקר ??

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  24. יש לי בעיקרון 2 דיסקים קשיחים על המחשב אבל הם מחולקים ל4 כוננים עכשיו אני רוצה למזג אותם איך אני עושה את זה????

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Stanly,

במחשבי יש usb1 ואני רוצה לקנות mp3 שחיבורו הוא usb2. האם יהיו לי בעיות בהעברת שירים לנגן?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים