אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מעלה פה 4 תמונות אם צריך עוד משו תגידו. לפני מה שאני מבין שיכול להיות זה לא הרבה המצב לא משו כי יש שם כמה צהובים עם אזהרה הדיסק הוא 80 GB די ישן אבל / ובדיסק של 1TB של סמסונג HD 103UJ יש גם אזהרה אחת.. תגידו לי מה זה אומר ומה אני צריך לעשות תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעדיף את הפנימי כי אין לי סיבה להוציא אותו מהבית. אלא אם כן חיצוני יותר מהיר אז אני אקח חיצוני. אני מעוניין לקנות טרה-בייט.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
לאחר שיבצעתי מערך RAID 0 , דיסק נוסף HDD לא מזוהה בביוס למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן, קניתי ב DX מתאם SATA TO USB ולא ציפיתי לבעיות מיוחדות. קיבלתי מתאם לחיבור SATA וגם ספק עם חיבור לחשמל. כבל החשמל שהגיע אמנם לא התאים לארץ אז חיברתי כבל קומקום סטנדרטי שלי. יש לציין שהספק הוא 240 ככה שהוא אמור להתאים לחשמל בארץ. בשניה שחיברתי את החשמל להארד דיסק, התחיל לצאת עשן ישר מהחיבור חשמל של ההארד דיסק. הוצאתי מיד אחריי שניה. השאלה שלי, מה הסיכוי שההארד דיסק הלך כתוצאה מהתהליך הזה ?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש. יש לי חיבור בלוח לUSB 3 (לוח ASUS P8Z68-V) ואני מעוניין לקנות פאנל קדמי של שני חיבורי USB3 משום מה לא מצאתי חנות שמוכרת...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://search.ebay.com/ritek-dvd-r_W0QQebaytag1_tmpZebayavailQQebaytag1code_tmpZ100QQfromZR6QQsaavailabletocountryZ100QQsatitleZritekQ20dvdQ2drQQsorecordsperpageZ100QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ3
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DOC של חברת Patriot Patriot Xporter XT boost 8GB הוא מגיע עם פורמט FAT32 אני מעונין לפרמט אותו בכדי להעלות עליו סרטים שגודלם גדול יותר מ4G האופציות שהמחשב נותן לי הן: NTFS, exfat איזה פורמט רצוי... וזאת מבלי לאבד את תכונות המהירות במיוחד של הDOK
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום ראיתי שכרגע הפורמט החדש והמוביל שניצח את הHD הוא .Blu ray רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליו כמו איך אני אוכל לראות סרטים שלו במחשב מה הדרישות שלו? וראיתי שיש גם משחקים שלו בקיצור קצת הסבר עליו..הבנתי שצורבי הפורמט יגיעו לראשונה לארץ בספטמבר ויעלו יחסית יקר באזור ה900 ש"ח..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ןגר זאב עם כבש? http://www.cdfreaks.com/news/11660
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט. במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב DVD של חברת NEC מדגם ND-1100A. רציתי לשאול באיזו מדיות צריבה הוא תומך (גם של DVD וגם של CD). תודה!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ידענו שזול זה לא יהיה - אך האם תהיו מוכנים לשקול תשלום של 400 דולר לטרה-בייט של אחסון אשר מסוגל להגיע למהירויות של מעל ל-10,000MBps?לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הכוונה לRAID 0 פי כמה זה ישפר את ביצועי המערכת? ובאיזה תחום זה בולט יותר? משחקים סרטים וכו....
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
החידושים DL X8 פלוס ומינוס תמיכה מלאה ב DVDRAM X5 http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13854
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף מבין השניים? האם ה215 שווה תוספת של עוד 10 שקלים? או שעדיף להשאר עם ה212 "הישן והטוב"?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כי את הפיליפס 1628 אפשר להשיג במחיר נורמלי, ואם השיוויון (שבכותרת) נכון הנק כבר לא המלך...
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפני שבוע הזמנתי עוד צורב פילפס 1628 לתדהמתי קיבלתי צורב SPD2400 שאלתי את המוכר - הוא אומר לי שזה הדגם החדש חקרתי יותר לעומק והתברר לי שזה שווה ערך ל צורב LITE-ON SHW-1635S אני יכול להחזיר אבל האם כדי ? איך הצורב הזה אולי הוא טוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחד הפינים בחיבור של הUSB בדיסק נשבר. הדיסק אצלי כמעט שנתיים והוא עדיין באחריות (עד פברואר). בדרך כלל יש גומיה ששומרת על הפינים (5 פינים), אך בדיסק שלי הגומיה חסרה (לא זוכר אם היא היתה שם מהתחלה). בכל אופן הדיסק לא מזוהה במחשב. הבנתי שהאחריות לא תקפה על כך כי זה נחשב נזק פיזי. (יותר נכון היתי בחנות-אייבורי- ונאמר לי שזה נזק פיזי והאחריות לא תקפה) השאלות הם כאלה. 1. האם אפשר לשחק פה על פגם בייצור, שכן אמורה להיות גומיה ששומרת על הפינים. ברגע שהיא איננה המוצר חשוף לבעיות והפינים מתעקמים 2. במידה ואכן לא ניתן לממש את האחריות, איפה לדעתכם אפשר להזמין יציאת USB2 לדיסק קטן 2.5" . (EBAY? מעבדה בארץ שמתעסק עם זה?) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק SAMSUNG EVO 840 120 GB יום אחד יש לי 77 גיגה פנוי ויום אחרי אני נותר עם 72 גיגה שמתוכם אפשר לנצל 68.8 גיגה הSSD מוגדר כמצב rapid ובachi וגם הtrim פועל יש לציין שלא הגדרתי over provisiohing מה ניתן לעשות? כול התיקיות ב c שוקלות ביחד כ 30 גיגה ועוד 10 גיגה אין לי מושג לאן נעלמו לא התקנתי תוכנות שנעלם המקום עוד דבר מוזר לוקח לביוס פתאום לעלות 19 שניות במקום 5.8 במצב הרגיל עדכון הצלחתי לפתור את בעיית העלייה זה היה בגלל USB שלא זוהה כנראה עקב סיסטם רסטור ע"י הסרה והתקנת הדרייבר הווינדוס עולה כעת ב 5 שניות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-