עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gambit_elaad,

שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!

2. Started by ron1979,

http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=489 שמתי לב שיש לו אחריות לכל החיים. כתוב עליו silicone power לפי התמונה... יש לציין שאין לי מושג ירוק בDOK (אולי פרט לנגן MP3 - MPIO )

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. Started by esoreanu,

שלום, משהו אולי יודע איפה אפשר למצוא כרטיס PCI שמוציא ESATA? חפשתי ב- ZAP ולא כ"כ מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. אני צריך שתתאפשר צפיה בכל dvd

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by smalery,

מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. Started by multicore,

http://en.wikipedia.org/wiki/SecurDisc

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rotem_o,

שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5 דרך האב usb או שמא הוא דורש הספקת חשמל חיצונית? תודה!

8. שלום אנשים, קונים לי בארה"ב בכמעט חצי מחיר את MY BOOK PRO של WESTERN DIGITAL. בארץ הוא עולה בסביבות 1000 ש"ח הדגם של 500GB והוא מגיע עם 2-3 שנות אחריות, תלוי במקום הקנייה. בארה"ב משיגים לי את אותו דגם בדיוק ב 600 ש"ח, עכשיו השאלה שלי היא עם מי ואיך אני צריך לדבר בשביל לטפל בנושא של האחריות?צריך לשלם למישהו כסף בארץ? WESTERN DIGITAL היא לדעתי חברה מספיק גדולה בשביל לתת אחריות נורמלית אבל מישהו יודע איך אני מסדר לי אחריות בארץ למרות שאני קונה את המוצר בחו"ל...? תודה רבה! הנושא חשוב לי מאוד! אני עדיין יכול לבטל את הקנייה.... עפר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. אהלן, יש לי תלושי שי באמאזון שאני צריך לנצל, ובתחילת דצמבר חבר שלי נמצא בארה"ב ויכול להביא לי משלוח משם. אני מעוניין לקנות אחסון קשיח פנימי וחיצוני, ואולי גם SSD לשיפור ביצועי הקשיח הפנימי. אודה על המלצותיכם בעניינים הבאים ; הכי חשוב לי אמינות -- לא מעוניין בקריסות ובהחלפות יבואן, ככל שניתן להימנע מזה. על איזה קשיח פנימי תמליצו מהמבחר ב-amazon? יספיק לי 1TB, אבל אם 2TB הרבה יותר משתלם, גם טוב. אני לא מבין ב-SSD פנימי. האם זה יכול לשפר משמעותית את ביצועי הקשיח הפנימי אם ישמש לו כקאש? במקרה זה, על מה תמליצו מאמאזון? נפח 128MB או 256MB, או הגודל המקובל בימינו, מה שעדיף. הבנתי כי קשיח חיצוני ידרוש חיבור לשקע חשמלי אם הוא 3.5". האם יש הבדל ניכר במהירות כתיבה/קריאה לעומת 2.5"?…

10. Started by shloosh,

קניתי ocz vertex 60gb למקבוק שלי. ואני חייב לציין שזה מטורף. עכשיו הבנתי שצריך לעשת ניקוי כלשהו פעם בתקופה? או שצריך לבצע איזה פעולה כדי לשמור על התאים שלו ריקים או משהו? יש דברים שכדאי לבצע פעם בתקופה כדי לשמור על הרמה שלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  11. היי לכולם. אני עדיין חושב שסקרים מהסוג הזה רלוונטיים קומסי קומסה לצרכן הביתי, אבל זו דעתי. בכל מקרה, הנה הסקירה, שכל אחד ישפוט בעצמו .... https://www.zdnet.com/google-amp/article/ssd-reliability-in-the-enterprise/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by big foot,

האם הDOK הזה טוב הוא בכיבולת של 2G ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  15. Started by edoson,

האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?

16. שלום לכולם, קיבלתי זיכוי ברשת באג וחשבתי להשתמש בו על מנת לקנות כונן קשיח חיצוני. הכוננים המוצעים שם הם של WD ושל iOmega. מה ההבדלים בין החברות? בעבר כשביררתי חבר המליץ לי לא לקחת כונן חיצוני של WD מאחר והם מאוד רגישים לפגיעות. אפשר המלצות? תודה מראש לעונים, אמיר!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. שלום למישהו פה יש מושג איפה הדיסק הקשיח של הנייד יושב ? הסתכלתי בתחתית של הנייד ויש שם ריבוע עם בורג זה המקום ? ואיך ה HDD מחובר בנייד כמו ב PC ? ***יש למישהו פה או למנהלים תמונה של נייד פתוח עם הסברים ? תודה.

18. http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. Started by orenaz,

נדפק לי דיסק קשיח של סמסונג, 1GB - נכשל בבדיקת סמארט + באד סקטורים. הדיסק נרכש בטוח לפני פחות מ3 שנים ככה שהוא בתחום האחריות אולם אני לא מוצא את החשבונית שלו. סיכוי גבוה שהוא נרכש מ KSP, אבל שוב אין לי שום חשבונית במייל ולא מודפסת וכמו כן אני לא רואה עליו פיזית שום מדבקה. יש עליו מדבקת תוקף אחריות אבל היא ריקה. האם אני יכול לגשת ישירות ליבואן סמסונג בארץ והוא יבדוק לפי מספר סידורי אם הדיסק באחריות ויכול להחליף לי אותו? מי הוא היבואן? האם יש לכם נסיון עם KSP אם הם יחליפו לי אותו בלי שיש לי את החשבונית? (בהנחה כמובן שהוא נקנה מהם) ושאלה אחרונה במקרה שלא אוכל להחליף אותו, האם יש דרך כלשהי להשמיש אותו חלקית? כבר עכשיו הוא "עובד" אבל מערכת ההפעלה צועקת שחייב לגבות את המידע ולה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by bad-sector,

הראשונה היא שיש שאני לא מצליח לצרוב SVCD, הוא תמיד טוען שאין מקום... הוא מראה שהדיסק 800 מגה אחרי ENCODING הוא הופך אותו ל 1.4GB, אני לא מצליח לצרוב עם זה... השנייה היא שיש סרטים שאני צורב והדיבוב לא תואם את הסרט... מה יכולות להיות הבעיות האלה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by marmark,

שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. יצרנית האחסון מבית סוני מדגימה בהצלחה מהירויות העברה של יותר מ-10,000MBps בקריאה ובכתיבה לצד טמפרטורות סבירותלכתבה

23. Started by Crossair,

לצורב NEC 3520A , אני מעוניין לקנות 50 מדיות, הייתי באופיס דיפו, בדקתי את ה"מבצע" של ה50% על המוצר השני, אז ככה: 25דיסקים של VEBRATIM עולים 150שקל (שזה כבר לא שווה) ועל המוצר השני 50אחוז הנחה. 50דיסקים של VEBRATIM עולים 220 , ודיסקים של אופיס-דיפו עולים 3.4שקל לדיסק - שזה שווה אבל נראים דיסקים על הפנים. מישהו יוכל להמליץ לי על דיסקים טובים? (אשמח ללינק לחנות) .

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. שלום, אני מעונין לקנות 1TB פנימי בסביבות ה500 שקל... מעונין לשמוע ממכם המלצות. שיהיה יותר בכיוון הזול יותר (כן אני קמצן). תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.