אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, משום מה כאשר אני מוריד עידכון קשוחה, הקובץ מסרב להתקין את עצמו אצלי במחשב בטענה שהוא לא מתאים לוינדוס 7 64 ביט. כנראה הוא מתאים רק ל-32 ביט. לצורך העניין הורדתי את הקובץ מפה. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה מערכת ההפעלה שלי התחילה להיתקע ואפילו היה מסך כחול. הדיסק לא זוהה בBOOT עד שלא ביצעתי כיבוי מלא מספר פעמים וכו'. להפתעתי גיליתי שאני לא היחיד שסובל מבעיה זאת. לדיסק SSD הזה יש מחלה שפורצת לאחר כ-5000 ומשהו שעות עבודה. בכול הפורומים נכתב שהפיתרון הוא שידרוג לקושחה האחרונה. שדרגתי ולאחר השידרוג נדמה היה שהכול תקין. באמת אין לי שום קיפאון ולא מסכים כחולים, אבל.... היום שוב נתקלתי במצב שלאחר אתחול הדיסק לא מזוהה אלא לאחר כיבוי והפעלת המחשב, לפעמים יותר מפעם אחת! שמעתי שהשירות של CRUCIAL לא משהו, לפי הפורומים שקראתי לאחר חיפושים בגוגל. הדיסק נקנה לפני כ-9 חודשים מRSM. אני דיי בטוח שיש לו אחריות עדיין. כמה זמן אחריות יש על הדיסק הזה שנקנה לפני 9 חודשים? האם עוד מישהו נת…
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי את הצורב מ P1000 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4153601 ועוד 30 דיסקים של Ritek http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=21745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=2848&aff=Zap ב 81 שקל. סהך הכל הקניה 500 שקל מקווה לראות את זה פה כמה שיותר מהר
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
LiteOn הפופולארית מאוד בימינו שיחררה עידכונים לכמה מהצורבים שלה: Lite-On LTR-52246S ( 52X/24X/52X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LTR-48246S ( 48X/24X/48X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081 SLIM COMBO Firmware SC243M05.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081M SLIM COMBO Firmware SC243M33.zip 2003/01/03 עידכון נעים וזהיר!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מצטרפת אל סמסונג, Gigabyte, Corsair ואחרות בניצול ראוי של תקן העברת המידע החדש אשר מוסיף לצבור תאוצהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Force MP600 החדש ישתמש בבקר הדור החדש של Phison בכדי לספק מהירויות העברה של עד 5,000 מגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
למחשב חדש, עם תקציב יחסית גבוה(8000 שקל ללא מסך) שאומר שניתן להתפרע באופן יחסי, אני מתכנן אחסון קשיח שיעמוד בין 200 ל-250 ג'יגה, אני שוקל בין 2 האפשרויות: מערך RAID 1(שתי דיסקים קשיחים שבו מאוחסון אותו המידע, במידה טעיתי בשם שכתבתי) עם 2 דיסקים קשיחים בגודל 26- ג'יגה, 16 מגה באפר ומהירות 7200. מול דיסק קשיח בגודל 73 ג'יגה במהירות 15000, 16 מגה באפר, שישמש בתור הכונן להרצת מערכת ההפעלה התוכנה ולחלק מן המשחקים הכבדים. ועוד דיסק פשוט, 160 ג'יגה, 7200 ו-16 מגה באפר למטרת אחסון מידע בעיקר. האם המחיר(שבהחלט אפשר להשקיע בו) שווה את ההשקעה? כמה מהיר יהיה RAID מול הדיסק המהיר?(משמעותית לדעתכם). הרי ברור ש-RAID (ללא קשר לעניין שצריך לקנפג מספר תהליכים שיש לי חשש של מתחילים כנראה …
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפשים בנרות כונן SSD בנפח צנוע יחסית עם תג מחיר שפוי? זו ההזדמנות שלכם לכתבה
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מחירים טובים מאוד לכונני 3 טרה-בייט ו-6 טרה-בייט במהירות סיבוב של 7200RPM, שכדאי לנצל בהקדם האפשרי לכתבה: http://hwzone.co.il/עכשיו-באמאזון-כוננים-קשיחים-של-seagate-במחיר/
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לכם כוננים קשיחים שנפחו את נשמתם בתקופה האחרונה, כונני SSD וותיקים שעדיין חיים ובועטים? שתפו איתנו את המידע על מנת שנוכל ליצור מאגר מוצרים מומלץ חכם יותר בתחום האחסון, בהתבסס על חכמת ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/עכשיו-בפורומים-בואו-לתרום-מידע-למאגר-א/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיין לא שדרגתם לכונן SSD מהיר מהעידן החדש? המחירים טובים מאי פעם והופכים את האפשרות לקורצת ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
זה לא אותם אנשים כמו של IBM ? כאילו למה שבסדרה הזאת לא יקרה מה שקרה בסדרה הקודמת ?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מה יהיה יותר שווה אלו של WD או אלה של MAXTOR ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה DMA נעלם לי לפני כמה חודשים מהכונן סידירום (MSI X56) ולא חזר.... מה אני עושה? יש לי WIN XP PRO, הכונן מוגדר על DMA IF AVAILABLE, והוא מסומן כ PIO ONLY. בהפעלה של המחשב מצויין לי שיש DMA, אבל אין בצורב. הצורב משום מה מזוהה כ DMA... מה הולך פה??
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. האם SSD יכול להיות מחולק לשתי מחיצות כך שמחיצה אחת תשמש כ-SSD לכל דבר (למערכת ההפעלה למשל) והמחיצה השניה תהווה Cache ל-HDD ?י 2. האם ה-Caching (מה-SSD) יכול להיות עבור יותר מ-HDD אחד? 3. מה צריך בשביל זה? Intel SRT (הנתמכת ב-Z68/Z77) או שמא ASUS SSD Caching (או משהו דומה של חברה אחרת)? גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה תודה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות HDD חדש עוד בקרוב ואני מתעניין באחד מהשניים האלה. אין ממש עדיין ביקורת על הAAKS, לפחות אני לא מצאתי. מה אתם ההיתם ממליצים לי לקנות. שקט כמובן חשוב אבל לא הגורם החשוב ביותר. אני מניח שאמינות היא בערך אותו דבר בכל הכוננים, אי אפשר להיות בטוחים ב-100% מי מהם יותר אמין... אני רוצה את הHDD המהיר מבין השניים לדעתכם, מחיר לא משחק תפקיד כי ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח בKSP לטובת הSEAGATE
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין וינדוס 7. יש לי 2 דיסיקם: 1. WD Caviar SE16 640GB WD6400AAKS 2. Samsung 1TB HD103SJ על איזה מהם כדאי לשים את המערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום, במחשבי יש 4 סלוטים ל-IDE כאשר בכל אחד אני יכול לחבר 2 התקנים, חישוב פשוט = 8 התקני IDE 2 IDE יש על הלוח מובנים ועוד 2 IDE יש לי על כרטיס PCI שקניתי בכ-200 ש"ח. כך זה מחובר אצלי: IDE0 הארדיסק IBM 60 ג'יגה הארדיסק WD 13 ג'יגה IDE1 צורב ו-DVD עכשיו ב-IDE של הכרטיס, אני משתמש רק ב-IDE0 שעליו יש 2 הארדיסקים. עכשיו הגעתי לעיקר... אני קונה בקרוב הארדיסק 80 ג'יגה של WD עם ה-8 מגה באפר. רציתי לדעת איפה כדאי לחבר אותו? על ה-IDE1 שפנוי לגמרי בכרטיס PCI שקניתי, או ליד ההארדיסק של ה-IBM ב-IDE0 של הלוח-אם ואת ה-WD של ה-13 ג'יגה שנמצא שם עכשיו, להעביר לכרטיס PCI? איפה ההארדיסק החדש יפעל יותר ביעילות ויפגין יותר ביצועים? תודה רבה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה , יכול להיות שהיא מפגרת ... (אני אפילו כמעט בטוח שכן ) אבל בכל זאת , איפה עדיף להתקין את המע' הפעלה (Win XP Pro ) ? על דיסק 160GB 8MB SATA2 או על 250GB 16MB SATA2 ? או שזה בכלל לא משנה ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הדרישות שלי שיהיה בין 500GB ל 640 לא יותר או פחות ושיהיה טוב ושקט המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים או שמה אתם ממליצים קשיח אחד רק לווינדוס וויסטה שלי נגיד160GB והשני למשחקים והשטויות 500GB איכותי? תנו דיעות
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. על מה אתם ממליצים במחיר סביר? הנפח הדרוש הוא עד 500GB תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים, CD ו DVD שאפשר להדפיס עליהם תמונה בעזרת מדפסת מיוחדת...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-