אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לדוגמה זה: Western Digital 80 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הצורב הראשון שתומך ב DVD-R DL.... לא שזה כל כך משנה לרוב האנשים חחחח, בסה"כ יותר מדיי דברים שלילים במסקנות (דברים שיכולים לתקן אותם בעזרת קושחה נורמלית). http://www.cdfreaks.com/article/260/9
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום נוכחתי לשים לב, כי מערכת ההפעלה והתוכנות מזהים כולם את קיבולת הדיסק הקשיח שלי כ-500 מגהבייט (בסייר החלונות, כל מחיצה הוצגה כ-232 גיגהבייט, כלומר 500 גיגהבייט), כאשר משום מה, זכור לי שהדיסק שהותקן במחשב שלי, הוא של 1 טרהבייט, ועל כן אינני יכול לדעת האם 500 מגהביט היא הקיבולת האמיתית של הדיסק שלי, או 1TB וחלונות 7 מזהה אותו כ-500 מגהביט. בתוכנת Aida64 שברשותי, דגם הדיסק הקשיח שבמחשב שלי מוצג כ: SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II). האם המצב תקין (שאכן הדיסק שברשותי הוא של 500 גיגהבייט)? או שהקיבולת המזוהה שגויה? עדכון: שאלתי את אבא שלי שקנה לי את המחשב שלי, והוא אמר לי שהדיסק הקשיח שמותקן הוא אכן 500 גיגהבייט. אתם יכולים למחוק או לנעול את …
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי כולם! אני מחפש אתרים/חנויות שמוכרות חלקי חילוף לדיסקים קשיחים PCB, Firmware ועוד.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי ממכם את הרעיון לקנות 2 כוננים קשיחים ו"לעשות" RAID0 (לא שיש לי מושג איך עושים את זה אבל אני מקווה שזה לא יהיה מסובך מדי). השאלה שלי אם זה אפשרי רק עם כוננים שווים בנפח: 80X2, 160X2 וכו' או שאפשר גם עם אחד של 80 ואחד של 160 ? כי זה מה שאני מעוניין לעשות תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שתי חבילות DVD של VERBATIM DVD 16X במבצע של השני בחצי מחיר באופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בפורום לגבי החבילות שכדאי לקנות מבחינת MEDIA CODE. מבדיקה בסניף ראשל"ץ המדיות שנמצאות שם כרגע במלאי הן תוצרת TAIWAN או תוצרת INDIA , אין תוצרת יפן, ולמעשה אני לא בטוח מה בדיוק + ומה -. בכל מקרה רציתי לדעת מה הן המדיות הכדאיות יותר לקנייה ומה הקוד של כל ארץ ייצור , אני כמובן מעוניין במדיות עם קוד של מיצובישי (MCC). תודה. נ.ב. - עד כמה שאני זוכר במבצע הזה זה 90 לחבילה ז"א 135 לשתי חבילות (2.7 ש"ח לדיסק). האם יש כרגע בשוק עוד מדיות כדאיות לקנייה במחיר טוב ?
-
- 47 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח שימש אותי ב nas ברשת האלחוטית. אני מסתכל על כונני 2tb כוננים "ירוקים" למינהם הרבה יותר זולים, אני שמתי לב להבדל מרכזי שהוא ה rpm וגודל ה cache. באוף טופיק ומתוך סקרנות, מה ההבדלים הנוספים? השאלה העיקרית שלי היא מה יהיו הבדלי הביצועים בין כונן חזק עם 7200rpm ומהירות העברה של 6GBpS ו 64mb cache לעומת כונן "ירוק" טוב. כשהשאלה העיקרית זה האם אני ארגיש בהבדל בכלל או שצוואר הבקבוק שלי יהיה הרשת. ה nas שלי הוא ה dlink DNS-325 והראוטר האלחוטי שלי הוא linksys E2500 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות דיסק פנימי מאייבורי, ומכיוון שמדובר במוצר OEM, אני לא חושב שאני יכול לדעת באופן אינטואיטיבי אם מדובר במוצר חדש ... אני מניח שעל ידי שימוש בתוכנה ניתן לבדוק אם נעשה שימוש בדיסק. האם הSMART מספיק לזה? לא ניתן אולי "לאפס" את הנתונים שם? כמו כן אשמח להתייחסות לגבי אייבורי(הבנתי מחוקי הפורום שזה אפשרי, אם זה בגבול הטעם הטוב..)
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הארד דיסק 250 ג'יגה... עכשיו השאלה עם כדאי לי לקנות הארד דיסק 8 מגה ב580 שקל, או להוסיף 80 שקל ולקנות 16 מגה... האם ההבדל בינהם הוא משמעותי? אני ממש לחוץ בתקציב וכל 100 שקל חשוב לי.... תודה, ניב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב בערך לפני כשלושה חודשים (<---מפרט מלא בצד) מחברת המחשבים הידועה IQPC. לאחר שקניתי את המחשב, גלשתי בכל מני פורומים למינהם ונתקלתי באנשים שאינם ממליצים על הדיסקים הקשיחים של Seagate.. הם טוענים שהם נתקלו באנשים עם הרבה בעיות בדיסקים הקשיחים של הסיגייט עם נפח של 500GB.. לפי מה שהבנתי עם הזמן שמדובר בגרסאות של 32 האש.. אצל הדיסק שלי זה 16 האש. השאלה שלי האם אני בסכנה? אני כבר שלושה חודשים עובד עם הדיסק והתוצאות טובות מאוד.. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אך אני מודאג לגבי העתיד.. אף אחד לא רוצה שיום אחד ימחק לו כל החומר החשוב מהמחשב =/.. דיברתי עם IQPC והם אמרו לי שאין לי ממה לפחד ושהם לא נתקלו בשום פניות של אנשים לגבי הדיסקים של סיגייט. אני מעונ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. מישהו זוכר את סידרת ה 1.5 טרה של סיגייט שנפלו כמו זבובים? חשבתי לרגע שזה פסח עליי, אבל מסתבר שכנראה גם אני בנפגעים. הדיסק הקשיח מזוהה אבל אין גישה אליו ויש מעין תקתוקים שכאלו. למיטב זיכרוני היה פתקון לבעייה, מישהו זוכר מה בדיוק?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב עם SATA2 ודיסק קשיח רגיל של 1T רציתי לדעת אם כדאי לקנות SSD ? ואם כן איזהכדאי ? והאם SSD SATA3 יכול לעבוד טוב בחיבור SATA2? והאם כדאי לקנות בארץ או בארצות הברית(יש לי משפחה שם)? מצאתיSSD CORSAIR FORCE GT 2.5 90GB SATA3 ב585ש"ח האם זה כדאי והאם זה יעבוד טוב בSATA2. האם בכלל כדאי לי להשקיע בSSD? יש לי מעבד I5 750 תודה למגיבים
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום זקוק להמלצה על דיסק קשיח מומלץ עד מחיר של 450 ש"ח אם יש משהו בפחות גם טוב אם זה רלוונטי ( לא כל כך מבין בתחום) אז בלוח אם שלי יש רק SATA 2 ולא SATA 3 אם למישהו יש גם לינק לקנייה של מה שהוא ממליץ בכלל יבורך. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. חשבתי לשדרג את הלפטופ שלי ולהוסיף לו דיסק קשיח. יש לי DELL XPS L702X עם דיסק קשיח של 500 Gb. הבנתי שיש לי עוד מקום במחשב לעוד דיסק קשיח אחד, אז החלטתי להוסיף ssd למהירות. השאלה שלי היא׃ איזה דגמים מתאימים למחשב שלי, או שיש רק מספר קריטריונים שהכונן צריך לעמוד בהם? אני יודע שהכוננים יקרים בימינו אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות והכוונות לכונני ssd ולא hdd. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מדובר על כונן 500GB של מחשב נייד. מבחינה פיזית אין נזקים. הכונן נהפך לאיטי מאוד, ואז המחשב נכנס למסך שחור. ניסיתי לפרמט, המחשב עלה ושוב קרס למסך שחור. לא היה לי זמן להתעסק עם גיבוי, וכשחזרתי שתי המחיצות לא היו נגישות יותר. בדרך לא דרך הצלחתי לשחזר (לא ממש היה צריך לשחזר, הצלחתי להציג את ספריות/תיקיות המחיצה ולהעתיק את הקבצים) ב100% את מחיצה C ולגבות את כולה. את מחיצה D לא הצלחתי להציג. הטעות שלי היתה (אני יודע רק היום) שניסיתי להתקין שוב וינדוס על כונן D (עם האופציה ששומרת על הקבצים, התקנה שביצעתי כבר עשרות פעמים ולא מפרמטת את הכונן אלא רק מתקינה קבצי מערכת בנוסף לתיקיות משתמש.) במהלך ההתקנה הכונן נהפך ללא נגיש ולא היה ניתן לגשת לשום קובץ או אפילו להציג שמות קבצים/תיקיות …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מחובר למחשב שלי קשיח חיצוני ואני מתקין עליו משחקים, האם ה-FPS במשחקים ייפגע או שזה ישפיע רק על טעינת המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כותרת יש מה לעשות? הצורב שלNEC Optiarc DVD RW AD-5170A שמעתי שש להם בעיות אבל לא יודע פעם הוא קורא פעם לא ועכשיו בכלל לא כבר כמה זממן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר עוקב די הרבה זמן אחרי צורבי DVD ואחרי דיונים כאן בפורום, כהכנה לקניית צורב. אז כבר ברור שהאפשרויות הן: LG 4163b NEC 3520a לכל אחד יתרונות וחסרונות משלו. אני אדם צנוע, לא מעניין אותי (לפחות כרגע): OverSpeeding, Bit-Setting, DVD-RAM או Firmwares לא רשמיים (מפחד על האחריות). אני גם לא חושב שאתעסק עם מדיות זולות (אבל גם לא יקרות ). מה נשאר? איכות כתיבה, איכות קריאה. הצורב ישמש בעיקר לגיבוי DATA. לקרוא ביקורות לצערי אין לי זמן (והאמת שגם אין לי כוח :-[). ולכן אני פונה אליכם. מה כדאי לקחת?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טווח מחיר 400 ש"ח חריגה של 20 ש"ח לכל היותר. ראיתי את זה : WD 250GB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597603 אבל אם הוא לא מספיק טוב..ואין אחד מספיק איכותי של 250GB בטווח המחיר שקבעתי אז אפשר לרדת ל160GB. אני לא רוצה HD פנימי. חיצוני בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-mushkin-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש למחשב שיעבוד מסביב לשעון, כולל פעילות רציפה של ההרדיסקים. הלוחות החדשים תומכים בעיקרם כמובן בSATA, אך מנגד שמעתי שלHD של SATA יש בעיות חימום קשות, ועוד האם מישהו יכול להכחיש\לאשר להציע פיתרון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-