אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי שתי מגירות SNT135 לכוננים קשיחים סאטא במארז hec שלי (מחשב חדש וחדיש). המחשב כולו הורכב בחנות מחשבים מקצוענית, אבל, פעם אחר פעם הצטרכתי לקבל מגירה חדשה פר כל מגירה מכיוון שהמגרות התחילו להרעיש יותר ויותר, כנראה רעש שבא מהמאוורר בקידמת המגירה של כל אחת. רעש שבתחילה כמעט שלא היה, ועם הימים גבר וגבר ללא סיבה עד לרמות לא מתקבלות בנתיים, אין לחנות בעיה לתת מגירה חדשה כל פעם אבל כמובן שמצב זה לא ייתכן. האם גם לכם קרה מקרה כזה עם המגירה הנל או מגירה דומה (בעלת מאוורר קטן בקידמתה)? אני מבסוט מהמגירות בצורה כללית, יש להם מנעול און אוף שמתאים לצרכים שלי וכולי. יש אפשרות לניתוק המאוורר הקטן של כל מגירה - אבל... האם בכלל לחשוב על לעשות את זה? עכשיו חורף והטמפרטור…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות SSD שיהיה לפחות 240GB. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הדגמים האלה: Sandisk Extreme, Corsair Force GT , Neutron GTX, Samsung 840 PRO למיטב הבנתי הניוטרון GTX והסמסונג פחות או יותר שווים. השאלה שלי אם לדעתכם ההבדל בביצועים מצדיק תוספת של 300 שקל לעומת הפורס וסנדיסק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים שראיתי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=6325 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 איזה כרטיס עדיף? תודה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירת צורב DVD, יש כמה דגמים שחשבתי עליהם ואני לא יודע איזה לקחת. GSA-4163B LG http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40570 ND3540 NEC http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150590 SDR5372B Toshiba http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=37716 DWD23A Sony http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130251 PBDV1640G/35 Philips http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150418 איזה מהצורבים האלה כדאי לי לקחת?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 1.5 טרה. לצערי הוא מתחמם מידי. האם ניתן לחבר אליו אמצעי קירור כלשהו? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו איכותי וזול... כאילו הכי משתלם שיש ביחס איכות מול מחיר USB 2 חייב וזהו מעבר לזה לא חייב... מן הסתם אם יהיה עוד איזה ESATA זה נחמד ביותר אבל זה לא חובה... צריך שיתמוך בMAC בלי חיבור לחשמל (2.5') תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ואני רואה שגם ככה רוב הכוננים בנפח הזה נעים בין 500-600+ ש"ח, ההעדפה היא לכונן שיתן את הביצועים הכי טובים לטווח המחירים הזה. ההעדפה היא לקנות בIQPC כי אני קונה שם גם את המחשב, אבל זו לא חובה במידה ויש חנות אחרת עם כונן טוב במלאי. מה שכן, בIQPC יש להם מבצע(?) בקניית מחשב חדש בו מוכרים את ה-ADATA SSD XPG SX900 128GB במחיר של 550 ש"ח במקום 600 ש"ח, ובהשוואות של ANANDTECH הוא מציג ביצועים שנראים לי מקבילים או אפילו קצת יותר טובים מה-M4 והניוטרון באותו נפח (עם תוצאות לכאן ולכאן כתלות במבחן): http://www.anandtech.com/bench/Product/703?vs=605 מישהו מכיר את הכונן הזה ורוצה לחוות דעה, או מצא במקרה איזה ביקורת ממליצה/פוסלת? אפשרות אחרת היא ללכת על הSamsung 840 שאני רואה בKSP ב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי HD של חברת WD מדגם WD10EADS GREEN בנפח 1TB בחיבור SATA שעליו היה מותקן windows 7 שחולק ל2 מחיצות לאחר כיבוי המחשב והדלקה מחדש (בצורה מסודרת כמובן) מערכת ההפעלה לאחר ההפעלה מחדש לא עלתה והופיע לי מסך שחור עם הכיתוב File: \Boot\BCD Status: 0xc000000e9 info: An unexpected I/O error has occured. ניסיתי לעשות עם דיסק של windows 7 Repair My Computer אך זה לא עזר, ניסיתי להתקין windows 7 מחדש על ה- HD ופרמטי את המחיצה הראשונה והתחלתי להתקין ובתחילת ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה: The file or directoryBoot\BCD.log1 is corrupt and unreadable. Please run the chkdsk utility חברתי HD נוסף והתקנתי עליו WIN XP שהיה לי והצלחתי לראות את HD שלמעשה לא ניתן להעל…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
נושא מעניין, פעם הוא עניין אותי יותר היום פחות. לדעתי מלחמות הפורמטים פשוט הרסו את כל הכיף שבדבר, ומה שגם "מעט מדי מאוחר מדי" ואני אפרט. הייתי מעריץ נלהב של ה Bluray שהוכרז ממש בתחילה, 25GB לשכבה אחת ו 50GB לשכבה כפולה!! ואוו נדהמתי ואז גיליתי שה Bluray ישתמש בפורמט mpeg-2 לא מקומפרס לעומת ה HD-DVD שמשתמש בקומפרסור (VC-1 אם זה מעניין מישהו), ככה שבסך הכל בכל מה שנוגע לסרטים, לא יהיה הבדל בין השניים חוץ מזה ש HD-DVD יהיה הרבה יותר זול לייצר (15GB לעומת 25GB)... כל מי שחשב פעם "ואאוו! יהיה אפשר להכניס איזה 5 עונות של סידרה על גבי דיסק אחד של Bluray", הדבר פשוט לא נכון, הסרטים יקודדו ברזולוציות מטורפות שפשוט יתפסו הרבה מאוד מקום על הדיסק, ככה שבמוצר הסופי יהיה אולי קצת יותר …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הלו אנשים אני צריך לצערי להחליף את ה- HDD שלי אחרי שזה קרס ואומנם עובד עכשיו, אחרי שיחזור, אבל עם כל מיני בעיות מוזרות יש לי לוח אם Abit ic7-max3 והוא תומך ב- SATA 1.5 רציתי לדעת אם אני מחבר אליו SATA II למה לצפות בדיוק? כלומר חוץ מהעובדה שהוא יעבוד ב-1.5 ולא ב-3.0 האם הלוח יזהה אותו והאם אני צפוי לבעיות מסוימות או לעבודה ירודה של הכונן, הרעיון הוא שברגע שאני ישדרג את הלוח אז אני לא אצטרך לשדרג את הכונן ובנוסף אם אני אמצא כונן מתאים מבחינת ביצועים והועבודה שקטה והוא SATA II האם זו אופציה שאפשר לחשוב עליה בכלל? בקשר לכונן הישן שלי אני הרצתי בדיקה עם powermax 4.21 הבעיה שתוכנה אומרת לך עובר או לא עובר איזה תוכנה אני צריך בכדי לדעת מה הבעיה בדיוק, כלומר למה הוא לא עבר את ה…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לכם איזה קישור למוכנה שעושה תמונות לדיסיקים? שמעתי שיש מכונה למדבקות עם אין דבר כזה אז אני הקנה מדפסת אני יודע שבמדפסת יש גם את המכונה של המדבקות של הדיסיקם שאפשר לעשות מדבקה אבל אתם יוכלים להמליץ לי על מדפסת ליזיר במחיר 500 אפשר כצת יותר אבל מדפסת ליזיר אי צובעת בצבעים נכון? ומדפסת של לייזר אי מדפיסה גם בצבעים נכון?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום מחשב חדש, וה-HD לא מרעיש, אלא פשוט "טוחן", מרגיש כמו HD ישן. לוח את P965-DS3, וה-HD והצורב מחוברים SATA אבל מזוהים IDE ? וכמה פעמים מזוהה הIDE ? HD TUNE - מבחן ביצועים. כונן חדש וריק, האם תקין ? S.M.A.R.T EVEREST: תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי 4 כוננים, אחד מהם הוא DVD, די חדש סביר להניח שהוא גם צורב, לגבי השאר אני לא בטוח בכלל רציתי לדעת איך אני יודע מזה סידי רום ומה צורב? האים יש דרך לדעת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה חמור עם הכונן החיצוני שלי! הוא מעביר מידע במהירות של (נכון לרגע שכתבתי את זה) 20KBPS כאשר אמור להעביר קבצים במהירות 5MBPS + ככל הנראה משהו בו לא תקין... כן, יש עליו ביטוח וכמובן שאני אלך להחליף הבעיה היא שיש לי 440 גיג'ה של מידע עליו וכרגע אני מנסה להעביר לפחות חלק ממנו על המחשב שלי מישהו יודע על איזושהיא דרך שאפשר לטפל בתקלה בו?(אם בכלל אפשר) נ.ב ניסיתי כבר את error checking של windows הגעתי ל 50000 אלף קבצים(כ10% מהתהליך הסתיים) ...אחרי 24 שעות...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע במקרה מה ההבדלים בין דגמי ה-ND2500 וה-ND2500A של חברת NEC. ממה שהצלחתי לראות שניהם צורבי מולטי פורמט X8, אבל אחד מהם זול יותר מהשני. האם מדובר באותו צורב בגירסאות Retail ו-OEM או שמא יש הבדלים נוספים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת דבר ראשון אם יש טעם לקנות עכשיו צורב דיוידי עכשיו, או שיש לחכות ולצפות למשו מתוחכם הרבה יותר בזמן הקרוב? ואם לקנות צורב דיוידי, איזה צורב מומלץ ביותר? אם אפשר לתת הסברים למה דווקא צורב מסויים על פני אחר, למשל בין צורב של נק וצורב של LG תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב מאיזה חברה חאפרית בעיתון חודש אחרי שקיבלתי את המחשב היה לי הפסקת חשמל ומאז הדיסק קשיח לא מגיב! ניסיתי לפרמט אותו עם כל תוכנה ובכל צורה שרק אפשר אבל תמיד המחשב נתקע לי כשאני מנסה לפרמט אותו בקיצור הדיסק קשיח ניזוק באופן רציני זה דיסק קשיח מסוג MAXTOR DIAMOND MAX 10 200 GB ניסיתי לחפש את החברה שממנה קניתי את המחשב אבל לצערי זרקתי את כל הקבלות של המחשב ואין לי מושג איך קראו לחברה שממנה קניתי את המחשב. יש למישהו מושג לאן צריך לשלוח אותו כדי לתקן אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לי שזה דורש תקציב רב. מי שיוכל להפנות אותי אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע כיוונים (גם בכונן וגם בלוח), איפה PIN1 אם בכלל יש כזה? האם יש 3 סוגי חיבורים על גבי הכבל (אחד רחוק ... זה בטח ללוח אם, שניים יותר קרובים אבל נראים שונה) מה הבדל? נכון בסיסי! אבל לא זוכר! HELP טל
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח ישן עם 40GB בלבד ואני רוצה לפרמט אותו שלא יהיה בו כלום! אפילו לא מערכת הפעלה... יש אפשרות לפרמט אותו בלי להתקין WIN וישר לחבר אותו למחשב אחר ולהעביר את הקבצים שלי אליו?כאילו הוא DOK רק עם נפח גדול.. אם כן מה האפשרויות שיש לי ואיזה הכי נוחה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ ATI 6870 CROSSFIRE 8GB RAM PATRIOT ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים. מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות? חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר. בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב והביוס לא מזהים את כונן התקליטורים אך כל החיבורים תקינים ומחוברים היטב. כמו כן הכונן מגיב לפתיחה וסגירה.. מה הבעיה? כיתד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי צורב פיוניר DVR-111D. אני מנסה לצרוב קבצים של דיוידי שהעתקתי למחשב (חתונה של אחי יותר נכון) הקטע הוא שאין בכלל אחוזים ב-BUFFER LEVEL והשורה של ה-completed נשארת על אחוז 1. אחרי 5 דקות אני מקבל שגיאה : could not perform end of dicc-atonce born process at 6X עדכנתי הרגע את הצורב וזה עדיין אותו הדבר. החלפתי פעמיים דיסקים , גם לא עזר. התוכנה שאני משתמש בא היא נרו 7.0.8.2 מבקש את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דיסק שנותן לי BOOT. ויש לי דיסק עם כל מיני מידע חיוני. האם אני יכול לצרוב דיסק חדש, שייתן לי את ה BOOT של הדיסק הראשון ויכיל גם את הכל המידע שיש בדיסק השני? אם כן איך? אני צריך תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם נרו? אני יודע שאפשר ליצור בנרו דיסק BOOTABLE כבר עשיתי את זה בעבר, אבל פה הבוט הוא התקנה של תוכנה, אז אני לא יודע אם זה יעבוד.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-