אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
זה נורא פשוט... האם יש מאריכי כבל USB1 ומאריכי כבל USB2 בנפרד או שזה אותו כבל והדבר נקבע לפי הבקר USB והמכשיר שמחובר ועוד שאלה... אם זה אותו כבל גם ל 1 וגם ל 2... עד איזה מרחק אני יכול להאריך כרטיס רשת אלחוטי USB... האם אפשר לחבר 3 מאריכי USB של 9 מטר סה"כ... האם זה "יהפוך" את זה ל USB1... שאלה קצת מוזרה... חחח תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Sata ל SATA 2 מבחינת ביצועים בעיקר....וכל המסביב תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי HD של WD שיש בו איזה 2 GB של סקטורים פגומים, לא חשוב לי לתקן אותם, אני רוצה לסגור אותם בצד שהHD יכיל פחות 2GB. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי צורב של LG לאחרונה, כך שהוא הצטרף לכונן A-Open DVD המזדקן שלי (4 שנים). מסיבות בלתי ברורות, הכונן לא מצליח לקרוא דיסקים שהצורב צורב, ובכלל, אני לא רואה שום טעם לשמור אותו במחשב, כי הצורב עושה כל מה שהכונן עשה לפני בואו. האם עלי להוציא את הכונן DVD לפרישה מוקדמת או שכדאי לי להשאיר אותו בכל זאת למטרות כמו צריבה מדיסק לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ולא דרך RUN>COMMAND תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני בזה הרגע בקנדה עם דיסק צרוב PAL כיצד אני יכול להפוך ל NTSC זה ממש חשוב לי דרך אגב קניתי פה צורב DVD של LG 4163B שחור ב 60 דולר קנדי OEM
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. אני מחפש לקנות צורב dvd עד 400 ש"ח. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדיות לצורב שמוזכר בכותרת. עשיתי חיפוש והבנתי שכל צורב מתמודד בצורה אחרת עם מדיות צרובות! אז רציתי לדעת איך הצורב שמוזכר בכותרת מתמודד עם המדיות שיש ב-KSP? Teac DVD-R 4.7Gb x4 25 Memorex DVD-R 4.7Gb x4 25 Fortis DVD+RW 4.7Gb x2 10 צריבה של סרטים, משחקים וכו'.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הורדתי פרקים של התוכנית ארץ נהדרת ואני רוצה לצרוב על דיסק עכשיו אני נכנס לנרו ואיך שאני מקליק פעמיים על הקובץ כדי להוסיף אותו...קבצים יותר נכון, נפתח לי החלון הזה של error ויש למטה את הREPORT ןDONT REPORT הזה.... ואז נרו נסגר..... אומנם זה צורב חדש אבל עד עכשיו הוא עובד מצוין וכבר צרבתי קובץ אחד של ארץ נהדרת על הדיסק הזה וצרבתי איתו סרטים אחרים וזה עובד עכשיו זה לא צורב לי תקבצים החדשים שהורדתי... מה קורה פה ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
-
היי, קניתי את הצורב NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מנעה מחשבים. עכשיו לאחר שחיברתי אותו המחשב פשוט לא מזהה אותו, הוא לא מופיע ככונן ב"מחשב שלי" ולא נמצא במנהל ההתקנים... מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 4 התקני IDE במחשב, כלומר - 2 הרדיסקים ATA , צורב דיסקים וצורב DVD. עכשיו, אם זה משנה, אני כמעט ולא צורב בכלל, נראה לי ששלושה חודשים כבר לא צרבתי דיסק. מה הסידור הכי טוב מבחינת כבלי ה IDE ? כרגע 2 הרדיסקים על כבל אחד (מה שמאט מאוד את מעבר המידע בינהם, לא ? כי הכבל יכול להתמודד רק עם מכשיר אחד בזמן אחד) ו-2 הצורבים על הכבל השני הבנתי שאם אני אשים על כל כבל הרדיסק וצורב, זה לא טוב כי זה ינמיך את מהירות ההרדיסק לזאת של הצורב (אם זה נכון במצב שהצורב בפעולה בלבד, ולא נכון כשהוא במנוחה ,אז תאמרו לי בבקשה, כי אם ככה זה מושלם בשבילי) בקיצור, אם אני צריך סידור IDE שיידע לעבוד במצב אופטימלי מבחינת מהירות, עם כל כונן, על מה אתם ממליצים (מה, לקנות בקר IDE נוסף ושכל מ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ושתי כוננים אחד צורב חדש של LG ואחד כונן סי די רום רגיל ואני לא יודע בדיוק איזה סוג של ATA הם 33/100/133 עכשיו אם אני יקנה כבלי ATA133 ויחבר אותם אליהם הם יפעלו ברגיל אפילו אם הם נגיד ATA 100 או ATA 33 כנ"ל ההארד דיסק :s05:
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
הזמנתי מחול את הדיסק און קי הנ"ל http://store.lexar.com/index.cfm?category=23&subcategory=36&productid=JDP2GB-231&bhcp=1 בגלל הנפח הגדול שלו, אבל בעיקר בגלל קצב העברת הנתונים הגבוה שלו. האלקטרוניקה שלו פנטסטית, קצב העברה מדהים יחסית לכל DOK שראיתי, אבל איכות בנייה זוועתית. ביום שקיבלתי אותו ושיחררתי אותו מהמכס כיסוי הפלסטיק של נורית הלד נפל פנימה עקב מגע קליל, והייתי צריך לפתוח את כל הדיסק און קי ולהדביק אותו למקום. הדיסק און קי גם לא ממש עומד בפתיחה וסגירה חוזרת שלו, והייתי צריך להדביק אותו חזרה. קיצור, הייתי מצפה לקצת יותר מזה מדיסק און קי שעולה 230 דולר.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אם כן, האם צריך סוג מסוים של דיסק?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם סיגייט 80GB NCQ וראיתי שבטופס ההזמנה לא כתוב NCQ אז שאלתי אותם והם אמרושהם לא יודעים מה זה NCQ ואם יש להם את הדגם הזה אז הם לא יודעים אז יש לי כמה שאלות: 1. כל דיסק קשיח של סיגייט שהוא SATA הוא גם NCQ? 2.אם לא זה דבר מאוד חשוב ששוה בשבילו להחליף דיסק קשיח? 3.מה ההבדל בין SATA לSATA2 והאם שווה לשדרג מהראשון לשני? [לא יודע אם זה משנה אני קונה MSI K8N NEO4 PLATINUM] תודה מראש!בבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היום קניתי מאופיס דיפו חבילה של 25 דיסקים של DVD+R במהירות 8X ורציתי לדעת אם הם טובים כי בחיים לא שמעתי על החברה הזאתי ורשום מתחת ל Verbatim שמודגש בגדול רשום DataLifePlus זה בסדר? ודרך אגב קניתי אותם במחיר של 94 ש"ח תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ישלי דיסק און קי של סאן דיסק, המיני קרוזר שלהם ומשום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קבצים, להעתיק ממנו קבצים או לפרמט אותו אני מקבל הודעת שגיאה שהתקן הקלט/פלט (או משהו כזה) לא תקין... יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה או ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/214/9
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצרוב לצורב צפיה בטלויזיה... איזו חברת מדיות הכי ממולצת?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום,לפני שנתיים שלוש קניתי צורב lg שפעל מצויין שקט ואיכותי רק עכשיו הוא החליט לא לפעול,יכול להיות שנשרף? אם כן מה עושים כי נגמרה לי האחריות וגם צבעתי אותו (הוא פעל גם לאחר הצבע...). האא כן ואיך אני יכול לדעת אם הוא באמת שרוף? תודה. NiGhT-FiRe
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-