עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. משום מה אני מרגיש שהכונן של מערכת ההפעלה של HITACHI לא עובד כמו שצריך. התקנתי מערכת הפעלה והכל כמו שהיה בעבר. והכל עובד לאט שאני מנסה להתקין תוכנה כבדה כמו אוטוקאד או קיובייס, או להיכנס למאגר קבצים סמלפים בקיווביס התכנה נתקעת. וגם בהעברת מידע מכונן C מערכת הפעלה ל D שהוא ה 1000 גיגה המחשב נתקע באמצע ואי אפשר לעשות כלום. תמונות,האם יש משהו לא תקין? אלו עוד בדיקות אני צריך לעשות על מנת לדעת תשובה נכונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Dimness,

קניתי היום עוגה של 50 סידים של סקיי (700MB), היצרן שלהם הוא Plasmon, זוהי חברה מוכרת? אני יודע שמומלץ להתרחק ממדיות כאלה אבל זה היה במחיר של 80 אג' למדיה... אז מישהו מכיר את המדיות האלה, הן שוות משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מדבר על כוננים רגילים (לא SSD וכו', אלו מבוססי ראש זז וכו') אני שומע בכל מיני מקומות, שככול שכונן מתמלא יותר (יותר מקום תפוס בנתונים) ככה הכוננן נהיה איטי יותר. עכשו בהנחה שאני עושה כל הזמן DEFRAG ודואג לשמור על כונן תקין (אין בו BED SECTORS וכו'), יש סיבה שזה יקרה? ומדוע זה קורה אם קורה? וכמה זה אכן משפיע על המהירות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shahar07,

יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, הוספתי 2 מצבים של ביצועיי ה HD שלי שהם ב raid0 נראה נמוך קצת לא ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  5. יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם WD ELEMENTS 1TB חיברתי אותו למחשב ובמקום לחבר אותו לכבל המקורי שלו (12V) חיברתי אותו בטעות לאחד של הנייד 20V.. היה רשרוש של חשמל, באותה שניה ניתקתי את זה מיד, היה מאוחר מדי וכבר יצא ריח של שרוף מההארד דיסק.. קניתי אותו לפני כחודש באייבורי, לא בעיה להגיד להם שהוא נשרף מעצמו ולקבל חדש - העניין הוא שיש עליו חצי מהחיים שלי ומאוד חשוב לי המידע הזה, הם יחליפו אותו שם בחדש ולא נראה לי שיהיה אכפת להם מהמידע.. אני כמעט בטוח שלא כל ההארד דיסק נשרף אלא רק איזה פיוז או אחד החלקים בשרשרת שמספקת חשמל וניתן לתקן את זה, מצד שני אם אני אפתח אותו (אין איזה בורג או משהו, זה לפתוח בכח) אני לא מאמין שהאחריות תהיה שווה משהו.. שחזור הארד דיסק נייד יכול להגיע למעל 100…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. יש לי כרגע קושחה של liggy and dee, ואני רוצה לממש אחריות... יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי להחזיר לקושחה הרשמית של NEC? חוץ מלהוריד מהאתר של NEC את הקושחה הרשמית ולהתקין אותה רגיל?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by integral,

שלום לכל הצורבים הכבדים שנמצאים בחיפוש מתמיד אחרי מדיה איכותית. המדיה המדוברת התחילה להופיע בביקורות באתרים מכובדים ולהציג תוצאות משובחות כמו שתראו פה למשל: Brand: Plextor Thanks to Plextor for sending us this media Manufacturer: Taiyo Yuden Code: YUDEN000T03 Disc Type: DVD+R Capacity: 4483MB Certified Speed: 16x Write Speed: 16x (CAV) Write Time: 6m:13s PI-8 errors Average/Sec: 2.58 PI-1 failures (PIF) Avg/Sec: 0.03 Another excellent burn from the Plextor media manufactured by Taiyo Yuden. Highly recommended! עכשיו, TY נחשבת (או אולי נחשבה), ליצרנית מספר אחת בעולם ולכן אני מאוד שמחתי שהגיעה לארץ וכמוני "חולים" אחרים פה בפורום. אבל מה, מסתבר ש TY התחילה כנרא…

• 77 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

יש לי קשיח של SAMSUNG SPINPOINT 5400RPM 16MB 500GB אפשר להעביר אותו למחשב חדש ויותקנו עליו משחקים ודברים? בנוסף לו יהיה SSD שכבר יש לי שבכל מקרה עובר למחשב החדש וזה 840 EVO 120GB פשוט התקציב קצת מוגבל ורוצה לראות אם אפשר לוותר על קשיח חדש

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by SharonSx,

שבת שלום ופורים שמח, כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לעבוד עם הדיסק הקשיח שלי. אני מנסה להוריד עליו דברים באמצעות Utorrent ואני כל הזמן מקבל שגיאות התקן. להלן: אם אני מנסה את אותם הפעולות על דיסק קשיח אחר אני לא מקבל את השגיאה הזאת. ניסיתי כבר להריץ איחוי כמה פעמים וגם CHKDSK ושום דבר לא עוזר. מדובר בדיסק 1TB של WD, דגם: WD1002FAEX. מה עוד אפשר לעשות? כמה זמן נשאר לדיסק לחיות?

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. Started by at,

שאלה אולי לא הכי חכמה אבל... בכל זאת רוצה לדעת. אני יודע שיש 2 סוגי כבלים לחיבור IDE אחד צפוף יותר 80 ואחד רגיל 40 (יש עוד סוגים?) הבנתי שאם מחברים HD גם אם הוא ישן (10-20GB) בכבל 40 הוא יותר איטי. אבל מה קורה אם מחברים כונן אופטי (למשל צורב DVD) בכבל 80? א. הוא יעבוד? ב. האם יהיה שיפור בביצועים? ג. אם מחברים DVD וHD על אותו כבל אני יודע שHD נהיה איטי יותר האם זה קשור לכבל 40 או 80 ? והאם יש פתרון חוץ מבקר IDE נפרד? תודה לעוזרים טל

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by Kitt0s,

http://tweakers.net/nieuws/39419 זה אומנם בגרמנית.... אבל זה 1 TB!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iSneak,

אהלן, בעיה חמורה, שחיפשתי בפורומים כאלה ואחרים ולא מצאתי לה פתרון. פירמטתי את המחשב, התקנתי ויסטה (לא בפעם הראשונה, ועל אף שאני מת על לינוקס, אני חייב לציין שזאת אחלה מערכת הפעלה, יותר טובה מXP). יש לי הארד דיסק בגודל 300 ג'יגה, וכונן גדול של 211 ג'יגה, האמצעי אם זה משנה. הורדתי תוכנה שנקראת Paragon Partition Manager 8.5, ששמעתי שעושה אחלה עבודה על מחיצות, בעוד שהתעסקתי הרבה עם Partition Magic 8, אני יודע מה אני עושה. אז מחקתי את הכונן, ואז הוא עושה לי במקום הכונן: Unallocated Space, כמו שצריך. פה הבעיה. אני לא מצליח ליצור כונן חדש במקום. לא משנה הגודל שאני מכניס, לא עוזר כלום. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת פירמוט שבתוך ויסטה, ניסיתי גם דרך ההתקנה של ויסטה עצמה. ניסיתי גם להכנס…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  13. כל פעם שאני ניגש לאחד מהכוננים במחשב (שלא משמשים למערכת ההפעלה), במידה ולא ניגשתי אליו הרבה זמן לוקח להם כמה שניות בשביל להידלק ואז יש רעש של כמה סיבובים מהירים בכונן לפני שהוא מתחיל לפעול. מישהו יודע אם מדובר באיזשהו אופציה שניתנת לביטול בווינדוס או שזה אולי קשור למנגנון הבטחה ב intel rapid storage?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by salemona,

הי, שידרגתי לאחרונה ללוח אם בלי חיבור IDE. אני צריך לחבר ולבדוק כמה דיסקים ישנים שלי עם חיבור כזה. ניסיתי כמה מתאמי IDE ל USB אבל הם לא עובדים טוב ורוב הארד דיסקים לא מזוהים. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס IDE CONTROLLER טוב שתומך בווינדוס 7? והאם יש כזה לקניה בארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שלום. יש לי דיסק ניקוי "Compact Disc Digital Audio". ניקיתי איתו בעבר כונני סידירום של מחשב וגם צורבי סידירום והוא ניקה אותם. אפר להשתמש בו גם על דיוידירום (שקורא גם סידי)? או שצריך דיסק מיוחד לדיוידי (אם יש דבר כזה בכלל?)

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by composite,

שלום לכולם. ברשותי שני הארדיסקים ישנים. אני חושש שמצב רחוק מלהיות טוב. ביצעתי עליהם שתי בדיקות של תוכנות שאני שאני מרבה להשתמש בהן: SpeedFan, ו- HDTune. התוצאות מצורפות בשני הקבצים. הקובץ הראשון מציג שלוש בדיקות לאותו הכונן, והקובץ השני בדיקה אחת לכונן השני. לא יצא לי לערוך את שתי הבדיקות האחרות על הכונן השני. שאלתי היא: מה התוצאות למעשה אומרות? האם ניתן לסמוך על הכוננים ועל אמינותם לטווח ארוך? או שכנראה שהם הגיעו לסוף חייהם? ואם כן, ניתן איכשהו לתקן זאת? בנוסף, אני מחפש תוכנה שתעשה מחיקה תמידית ואמיתית (Secure wipe) לכונן. יש המלצות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Chiba,

שלום יש ברשותי את ההרדרייב החיצוני הנ"ל: http://www.amazon.com/Seagate-FreeAgent-3-5-Inch-Drive-ST305004FDA1E1-RK/dp/B000ND75C0 יש סיכוי שהוא מת ואני רוצה לעשות וידוא סופי בכך שאחבר אותו ללוח-אם, אבל היציאות שלו לא מתאימות. ישנה דרך להמיר אותו? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. אהלן, בימים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה מכיוון הדיסק. במיוחד בהעתקות/פריסה של ארכיבים וכל פעילות אחרת הקשורה לדיסק. להלן תוצאות הבדיקה שלי עם HDTUNE ולשונית סמארט מ HDTUNE הדיסק שלי מתפגר? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by et_gershon,

אוקיי עכשיו התסכלתי על כונן התקליטורים שלי ושמתי לב לכמה דברים שאני לא יודע מה הם אוקיי: 1.יש לי בכונן מין חיבור לאוזניות. למה הוא?? 2.יש לי קרוב לחיבור אוזניות מין כזה דבר שמזיזם לצדדים כזה נראה כמו גלגל כזה ששכוב לרוחב ממש קטן שמעליו יש מין משהו כמו גרף כזה ויש קוביי קטנה וליידה יותר גדולה וליידה יותר (יש את זה לכל הכוננים שראיתי,טוב כמעט) 3.יש שתי כפתורים שם אחד לפתיחת הכונן והשני?? חח מצטער על הבורות פשוט התעניינתי מקווה לתשובה בהקדם!.!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by spirit,

הדיסק הקשיח עובד על udma5 בלבד.בדקתי במאפיינים\מנהל התקנים\ide primary ,וגם עם hd tune,everest שיחקתי עם כל ההגדרות בביוס וכלום לא עזר.גם בדיקת בנצמרק יצא נמוך:50 ms המפרט: asrock conroe xfire intel e-6300 wd sata2 250gb ks/16 mb xp pro heb תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by alex15,

הדי וי די שלי פתאום הפסיק לעבוד לא צורב ולא קורא דיסקים DVD אם הם מלאים ואם הם ריקים ...וכאשר אני רוצה לצרוב לא מאפשר לי אומר לי שהדיסק מלא אבל הדיסק ריק ...קיתי דיסקים חדשים ואין אותה בעיה ....אבל הןא קורא CD אבל לא DVD ...אוליי הצורב שלי הלך לעולמו ? החברה היא LITE-ON ... תודה ..

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  23. או שחייב לפרמט את הכונן הנ"ל ולהתקין מערכת הפעלה נקייה על ה- SSD ? ואם אקנה כונן קטנטן 32GB ב- 190 ש"ח ככונן CASH, ההבדלים יהיו תהומיים בינו לבין SSD שיש עליומערכת הפעלה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stojakovic,

ראיתי בת'ראדים הדביקים בכל מיני מקומות שבמידה ויש צורב איכותי ודיסק איכותי איןטעם לא לצרוב על המהירות המקסימאלית. עכשיו, רציתי רק לשאול- בהנחה שזמן הוא לא פקטור כאן, ואני צורב על מהירות נמוכה (4X) אז הסיכויים שהדיסק ייצא עם פחות טעויות קטנים, נכון? כי העניין הוא שזמן יש לי, אבל אני לא מתכוון לבדוק כל דיסק אם הוא יצא טוב כי אין לי כח לזה אז הצריבה על מהירות נמוכה יותר בטוחה? ועוד משהו- איך המדיות של פיליפס ושל TDK? וגם הצורב שלי של פיליפס איך הם?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by Hello there,

המחשב עובד לאט מאד עשיתי error checking כולל תיקון של bad sectors של ווינדוס 7 בקושי זז CPU נמוך מאד נראה לי שהבעיה כאן Re-alocated sector count Id 5 Value 200 Threshold 140 Worst 200 Warranty 1 יכול להיות שהבעיה היא בattributes העליונים יותר שבתמונה בכל אופן אשמח לעזרה מהמבינים!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.