אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
היי. יש ברשותי את הצורב הנ"ל כבר תקופה של שנה וחצי. צורב מצויין, לא עשה לי שום בעיות, קרא דיסקים סרוטים רצח כמו מלך. אני משתמש בדיסקים של SILVER LINE קבוע, והם מצויינים ואיכותיים! לאחרונה התחילה בעייה, כל פעם שאני צורב מדיה, מעל ל24X הBUFFER יורד לאפס, ואז עולה חזרה (כל זה ב2 שניות). ככה מעל ל100 פעמים בצריבת מדיה (הוא מודיע לי בסיום כמה פעמים הוא תיקן את הנפילת כוח). אני מצויין שאם אני צורב מתחת ל24X כולל, זה לא עושה לי את הבעייות האלה.. ניסיתי לפרמט - לא עזר. ניסיתי להחליף סוג דיסקים- לא עזר. אני משתמש קבוע ב Nero 6.6 הגרסא האחרונה ביותר. שהיא לא עשתה לי בעיות בכלל עד עכשיו. עריכה: 1. מצב DMA מופעל. 2. לאחר חיפוש בפורום מצאתי שהצורבים של MSI הם צורבים חרא שנדפק…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מדיות silver line DVD-R X8, וצורב NEC 3500. באתי לצרוב על מדיה ב-NERO, והוא לא איפשר לי לצרוב במהירות X8, אלא רק X4. למה זה? מה אפשר לעשות כדי לצרוב על המדיות X8? צריך להוריד פירמוור חדש בשביל זה? אם כן אז איזה?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן צורב LG הספקתי לצרוב איתו כמה CD's של מוסיקה וDATA וצרבתי איתו גם DVD היום משום מה אני מכניס דיסק של maxell מהחבילה שצרבתי איתה מלא פעמים והוא אומר לי שהדיסק לא ניתן לצריבה(ניסיתי כמה דיסקים מכמה חברות) ניסיתי לצרוב עם NERO,CLONECD עדיין כלום.. מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי באופיס דיפו לפני כ 4 ימים דיסקים של DVD+R X8 אבל הסוני שלי לא קורא + אז החלפתי ל DVD-R X16 של וורבטים! הכנסתי את הדיסק לכונן כדי לצרוב והצורב מראה שגיאה שהכונן ריק הוא פשוט לא מזהה את הדיסק ראיתי את זה גם בסקירה אחת על צורבים שזה קרה להם! הדגם של הצורב של זה:SONY DWD 23A בדקתי כ 7 דיסקים מהאריזה(חבילה של 25 דיסקים) וכולם אותו דבר הדיסק לא היה שרוט לא שום דבר אז הלכתי והחלפתי ל DVD-R X8 והראה הוא הפלא הדיסקים עובדים מצוין! הכל כאן מדובר על דיסקים איכותיים של וורבטים מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה פשר הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מסתכל בתמונות על 2 הכרטיסים MMC ו- SD הם נראים לי אותו הדבר... מה ההבדל בינהם?.. :s05:
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קראתי קצת אבל לא הבנתי אני מחפש צורב (רגיל לא דיוידי) אני מחפש חברה טובה שלא יהרס לי אחרי 2 צריבות כמו הסוני שהיה לי עד עכשיו ושיהיה מהיר....משמש ככונן רגיל + צורב... תודה
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על מדיות Fortis DVD+R 4.7Gb ומדיות Memorex DVD-R 4.7Gb x4 ויש גם מדיות - של TEAC עקרונית הפורטיס משתלמים לי יותר כספית (אני צריך כמויות לאיחסון לדברים) אין לי עוד אופציות מלבדם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כלמר למה דיסק רגיל יכול להכיל רק 700\800 מגה וdvd יכול להכיל 8 גיגה???
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. עכשיו אם אני יקנה HD הוא יהיה יותר טוב מהישן? ואם כן במה. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אם אני יקנה HD חדש אז אני רוצה שהוא יהיה 80G איזה הייתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עד היום בבוקר היו לי שתי כונני DVD במחשב, אחד קורא והשני צורב והחלטתי להוציא את הכונן DVD הקורא מהמחשב בגלל שכבר אין בו כמעט שימוש. עשיתי את מה שעשיתי, רק הצורב נשאר - אבל כשאני פותח את 'המחשב שלי', הצורב מזוהה כאות "E:", מה שהוא היה קודם, ולא התחלף ל-"D:", מה שהיה ה-DVD הקורא. מה עלי לעשות כדי לשנות את ה-Drive Letter שלו ל- D?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי צורב חדש LG 4163B. מאז צרבתי דיסק אחד DVD+R, דיסק אחד DVD-R ודיסק אחד CD-RW והכל היה בסדר. היום קניתי חבילת דיסקים של Verbatim (המדיה קוד של הדיסקים: MCC 02RG20). הכנסתי דיסק אחד מהחדשים לכונן (עוד לא עשיתי כלום, רק הכנסתי לכונן) ונשמעו רעשי דפיקות, כאילו מישהו דופק מתוך הכונן. חשבתי שאולי לא שמתי את הדיסק טוב, אבל עוד 2 דיסקים אחרים מאותה אריזה השמיעו רעשי דפיקות דומים מהכונן. עדיין לא צרבתי עליהם, רק בדקתי אותם עם DVD Identifier (וגם בזמן הבדיקה הם השמיעו רעש דומה). הכנסתי אחר כך דיסק CD-R ריק של Maxell ודיסק DVD-R ריק של פיליפס ואיתם לא היה כל רעש. הכנסתי שוב את ה-Verbatim ושוב דפיקות! אני שמעתי כוננים רעשניים, אבל כאלו דפיקות אף פעם! חיפשתי כאן בפורומ…
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשמוע ממכם הצעותת לגבי דיסקים ריקים ... ואיזה חברה איכותית ששווה לקנות אותםם מחכה לשמוע תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז מה הבדל בינהם?? ועוד שאלה עשיתי כמה דברים ב PartitionMagic ושיניתי לכונן אחד את ה cluster ל 4k זה בסדר?? ובכל מזה cluster?
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
סתם שאלה, מזה החיבור הכי שמאלי פה בתמונה ? http://www.hardwarebase.net/slike/recenzije/maxtor160_panel.jpg אני יודע שהוא חיבור חשמל כי יש לי כזה כבל שיוצא מהספק אבל אין לי מושג מה הוא ולמה הוא תורם ומה ההבדל בינו לבין ה12V תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול אני צריך לצרוב דיסק של וידאו ואני צריך תאימות מרבית לכמה שיותר מכשירי דיוידי ואיכות מרבית ... אז אם מישהו יכול להמליץ על השיטה הכי טובה ( - , + ? ) ועל החברה , תודה מראש ... !
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה .. כשהוא מנסה לצרוב VCD בנרו...לאחר שנרו מסיים את הקידוד...מקבלים הודעה שאין מקום על הדיסק..(דיסק של 700 מגה..והוא כותב שהגודל של הקובץ הוא 720, **הגודל האמיתי של הקובץ הוא 696 **)כשמכניסים לו דיסק של 800 הוא גם כותב שאין מקום והגודל של הקובץ הוא 814 ,כשמכניסים דיסק של 870 מגה גם מקבלים הודעה שאין מקום וגודל הקובץ הוא 884....כלומר משחקים של חתול ועכבר,ובגלל זה אי אפשר לצרוב.. אני מקווה שהבנתם את הבעייה..למרות ההודעה המסורבלת
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב תראו גם פתחתי מקודם תרד דומה אבל בפורום של ווינדוס וכמה דברים השתנו אז החלטתי לפתוח חדש (מקווה שזה בסדר) אז ככה יש לי ארד דיסק 120 גיגה סאטא שלwd והקיצר הוא מחולק אצלי ל : כונן c שיש בו 65 גיגה וכונן d שיש בו 35 גיגה ועליו הווינדוס 1) כפי שניתן לראות אני לא מתמש בכל ה 120 גיגה שיש לי אלא רק ב 100 2) אני לא התכונתי להתקין את הוינדוס על כונן d אבל משום מה כונן c נחשב בהתקנה של וינדוס ככונן d וכונן d נחשב בהתקנה של הווינדוס ככונן c (קצת מבלבל) אז כשהתקנתי את נוינדוס אני בחרתי בכונן c אבל לא יודע למה הכל הפוך אז עכשיו הוא מותקן בכונן d עכשיו זה עושה כמה בעיות שהוינדוס על כונן d אז אני רוצה לפרמט את כונן d ולהתקין אותו מחדש תראו מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדיסקים כמו WD 80GB ATA100/8Mb/7200 האם כדאי בכלל להוסיף כסף לדיסק כזה כדי לקבל מהירות עבודה טובה יותר
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שוחרר http://videokarten.hardware-shops.de/preise/produkt/290441.html DL+R רק X6 אבל LIGHTSCRIBE כלול
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
איך המדיות DVD-R של silver line? בטח לא שיא האיכות אבל בגדול אלה מדיות סבירות או שעדיף לוותר? מדוע כשאני צורב ב-NERO אני יכול לצרוב על מדיית DVD רק 4.5 ג'יגה ולא 4.7? זו הקיבולת האמיתית של המדיה או שאפשר לצרוב 4.7 וצריך לשנות את ההגדרות בתוכנה? אני רוצה לקנות כמה מדיות DVD-RW, שיהיו איכותיות. של איזה חברה מומלץ שאני אקנה? VERBATIM? ומה ההבדלים בין DVD-R -ו DVD+R? בטח הנושא נטחן, אבל לא מצאתי אף הודעה בנושא, אז אם למישהו יש קישור...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות... ותודה מראש למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח אחרי שאני קונה אותו מה אני צריך לעשות? איך להתקין אותו? יש לי כבר דיסק קשיח ואני צריך להרחיב מקום איך המחשב יזהה אותו? והאם צריך להגדיר בדיסק הקשיח כל מיני דברים? האם אני מקבל כבל כלשהו?ולאן אני אמור לחבר אותו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-