אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם . אני שוקל לרכוש לחברה שלי לתחילת השנה הסטודנטיאלית שלה הרד דיסק נייד חיצוני של WD בנפח 80 ג'יגה מהסדרה השחורה אלו שנכנסים בכף יד. הביקורות על המוצר הן לא אחידות אז אני פונה אליכם כאן חברי הפורום לעזרה . הסיבה שאני חושק דווקא בדיסק קשיח מאין זה הוא בגלל הגודל הפיזי שלו (נכנס בכף יד) והעיצוב שלו (דק ומגניב) . אם אתם ממליצם אשמח לשמוע . אסף
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד COMPAQ PRESARIO 2100 מאושפז כבר כמה שבועות ההארד דיסק גמור וצריך אחד במקומו. הנייד משמש לצרכים בסיסיים של אינטרנט ואופיס לכן אני מעדיף לקנות אחד משומש. בעבר היו לי מספר כוננים שחילקתי וכעת אני מניח שהגיע זמני.. שאלתי בכמה מעבדות מחשבים אבל לא מצאתי. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג או אם מישהו רוצה למכור בבקשה צרו איתי קשר. תודה רבה.. X
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בין שלושת אלה: -Samsung 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb -Western Digital 5000AAKS -SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB הכונן הקשיח הזה ישמש אותי לקבצי מוסיקה בלבד כאשר כל השאר יהיה על גבי כונן WD 3200AAKS הנוכחי.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בתמונה שצרפתי זה ההארקדיסק הקיים, והייתי רוצה לדעת אם הוא נחשב מהיר [ב-Win7 יש לו ציון של 5.9]. מחר אני אמור לקבל כונן חדש [אחד שהיה במחשב אחר התקלקל אז יש אחריות], ורציתי לדעת מה נחשב מהר יחסית למה שיש לי כיום במחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם יש המלצה על כונן חיצוני שלתוכו אפשר להכניס הרד דיסק? האם יש הבדל משמעותי לכוננים בטווח שבין 250 שח ל1000 שח? ועוד משהו קטן, האם להעדיף כונן 3.5" עם ספק חיצוני או 5.2" עם ספק פנימי..?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כמה שאלות שרציתי לדעת לפני שאני מתקין מערכת חדשה, כיום אני מחובר ב raid 0, 1.איך אני מפרמט את הכוננים ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל 2. האם אני אמור להוריד את כל הדרייברים החדשים של הלוח ואחכך להתקין אותם, או שמערכת הפעלה חדשה תעשה לי את זה תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של פיוניר ועל כל צריבה של דיסק DVD רגיל אני מקבל בסיום הצריבה הודעה של משהוא עם Disk-at-once והדיסק נדפק. דיסקים RW נצרבים בסדר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אם אפשר לחבר בכבל אחד שיהיה מחובר לצורב ולדיסק קשיח??
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני בודק חום של הדיסק עם תוכנת אוורסט , אני מקבל 41 מעלות במנוחה , ופעם 48 מעלות במנוחה , האם זה תקין? גם רציתי לשאול אותכם אם יש תוכנה אמינה יותר לבדיקת המעבד. רוני
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שמתי לב שקופץ לי חלון בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס זה חלון שלintel matrix storage החלון מתקדם בצורה נורא איטית וכרגע הוא עומד על 90% וקצת. ורשום אליו התקדמות האיתכל?? איתכול של מה? לדעתי במשך כל הימים שעברו מאז בניית המערכת החלון הזה עובד ורק עכשיו הוא לקראת סיום! זה נורמאלי? זה תקין? ככה זה צריך להיות אחרי בניית מערך רייד5? דרך אגב התוכנה לא מראה לי איזה סימן קריאה או בעיות ככה שאני מבין שהכל תקין! תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אין בינתיים שבבים מסחריים שמסוגלים לאכלס ארבעה ביטים בכל תא אחסון - אבל יש כבר בקר SSD שמוכן לקלוט אותם, עם הבטחה לביצועים מתקדמים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי יש לי שני מיי-בוקים. שניהם 500GB, ההבדל היחיד הוא העיצוב, כן אלו ה-Essential 1 ו-2. נתקלתי במוד הבא: http://rebootdaily.blogspot.com/2007/03/how-to-open-western-digital-my-book.html השאלה האם כדאי "להפנים" את הכוננים הקשיחים האלו. אין לי שום בעיות איתם כך שזה לא נוגע לטמפ', אך לא הייתי מתנגד כלל וכלל לקבל תוספת לביצועים שלהם, כי ביחס לפנימי שלי (2500KS) הם על הפנים. כלומר, בשימוש פעיל הם בסדר, אבל אם הפסקתי להשתמש באחד מהם לכמה דקות, אז תמיד תמיד תמיד לוקח לו כמה שניות שהוא נתקע ואז הוא מבצע את הפעולה. כאילו הוא הלך לנמנם ואני הפרעתי לו אז הוא אומר 'סבלנות, לפני רגע התעוררתי..'. זה מרגיז, אז החלטתי להכניס את הכוננים פנימה. השאלה אם יש לפרוצדורה חסרונות? כי חשבת…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. במחשב מותקנים 3 כוננים קשיחים. הראשון כונן SSD בנפח של 120 גיגה, ומשמש כעיקרי. השני בעל נפח של 150 גיגה, ומשמש כמשני. השלישי בעל נפח של 1.5 טרה, והינו השלישי - ואיתו הבעיה! מצורפת תמונה. משום מה, הוא מופיע כ Not Initialized, וכאשר אני מנסה להפעילו, ישנה שאילתה [שאני לא יודע איך לענות עליה], ואז הודעת שגיאה לאחריה. הנה התמונות אשמח אם תצילו אותי (: תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אחלן חברים, יש ברשותי כ-4 כוננים חיצונים בגודל 3.5 ועוד 3 בגודל 2.5 האם אפשר לרכז לפחות את כל הכוננים בגודל 3.5 בתוך מארז אחד עדיף קטן ככל האפשר ? אני עומד בפני רכישת מחשב HTPC ומעוניין לפנות את מדף הכוננים שבסלון לטובת מארז נעים יותר כך שגם האשה תהיה מרוצה ... תודה רבה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני יומיים דוידי צורב נק דגם 4571 וקיימת לי בעיה שהוא לא מזהה CDRW כך שאני לא יכול ליצרוב ולמחוק מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
חיפשתי בגוגל מאריכי USB. קיבלתי תוצאות של 40, 60 מטר. האם יש אפשרות ליותר? או שזה כבר לא יעבוד בגדלים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
בדקתי בזאפ על צורבים של DVD .. אני מושבע LG, תמיד השתמשתי תמיד היה לי וטפו טפו לא היו שום תקלות ואני רוצה ללכת ישר בדקתי ומצאתי שניים שעניינו אותי אבל הבדלי המחירים ביניהם עוד יותר עניינו אותי! אז רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורב הזה http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=6546546574777&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לצורב הזה http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=128 בעוד ששניהם הבדל של כמעט חצי מחיר .. 177 - 240 ד"א מצאתי עוד כמה שנראים טובים הייתי רוצה להעביר אותו לכם http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8706559 וזה נראה לי צורב חיה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10108313 דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים . בימים הקרובים חבר שלי נמצא בסין , על איזה כונן SSD הייתם ממליצים בנפח של 80\60\120 GB תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לקנות עוד דיסק קשיח פנימי ואני רוצה לבדוק קודם כמה כוננים אני יכול לחבר וגם מאיזה סוג (SATA2/3 , IDE). הבקר שלי הוא : Intel® N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller - 27C0 מצאתי DATASHEET שלו, אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם את מה שאני מחפש, אולי מישהו יוכל לעזור - http://www.intel.com/content/dam/doc/datasheet/i-o-controller-hub-7-datasheet.pdf תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ובכן, ה 500GB של WD שקניתי עם המחשב לא מספיקים לי :> אני מחפש אופצייה אחרת. לא מבין בכלל בכוננים קשיחים, מה שיש לי 500gb 7200rpm 16mb WD :> דגם מדוייק : 5000AAKS. איך הולך ה RAID ? מה אני צריך לדעת ? האם צריך לגבות ? לפרמט ? מפרט בצד.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-