אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אפשר להעביר בדרך פשוטה קבצים ממחשב למחשב דרך חיבור USB2?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Hi everyone . I've a Cd burner that can burn up to x52 , and it says i need a bigger media than 700mb . That made me wonder if it's even possible for my burner to exceed 700mb ? and if there's a way to check it out ? g0vner
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אצלי הוא לא קורא חלק מהדיסקים, אצל מחשב אחר כן, נראה לי שאני אקנה חדש כי זה דיי חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כונן של 80גיגה פירמטתי אותו לחלוטין לפני ההתקנה בהתקנה אמרתי לויסטא לקחת 45גיגה ואז השאר השארתי UNALLOCATED הכל עובד אבל בPARTITION MAGIC מופיע לי כל הכונן כמחיצה אחת מסוג BAD שניסיתי לפרמט אותו הוא לא הצליח מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
איזה HD יהיה יותר מהיר,של מחשב נייד 500GB או 3.5 אינטצ' של נייח? בתוך DESKTOP
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המושגים EMC או NETAPP בעולם הSTORAGE המקצועי ?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, אז ככה- לפני בערך כשבוע קניתי כונן 1TB אבל פשוט לא הייתי בבית כל השבוע ורק עכשיו שמתי לב לבעיה. הכונן פעם בכמה זמן (לא משהו קבוע) עושה רעשים כאילו הוא קורא\כותב בצורה מוגזמת (כאילו ממש ממש שומעים אותו ) . רצוי לציין שהכונן מאכסן בינתיים כמעט כלום . בקושי 250 GB יש עליו ולא התקנתי עליו כלום (הוא בינתיים רק מאכסן) אפילו לא התקנתי עליו נגיד מסנג'ר או משהו כדי שהוא "יביא תירוץ" לקולות האלו. אם אני צריך להמחיש לכם הרעש נשמע פשוט כאילו הפלטות זזות ממש ממש מהר. זה הגיוני ? רגיל? צריך לבדוק את זה עם תוכנה מיוחדת או ישר לגבות הכל ולשלוח לתיקון? תודה רבה עריכה- ברגע שהכונן מתחיל לעשות את הרעש,ואני מתחיל סתם להיכנס לתיקיות בתוך הכונן הרעש מפסיק. ממש מוזר ..
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הארדיסקים חיצוניים שמוצעים באתר של אייבורי (נו, מה לעשות, המחירים שם הכי נוחים) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1050 ברור לכולם שהמוצר השני זה סתם קומבינה שלהם, המשלבת מספר מוצרים יחדיו. חשבתי להתייעץ ולשאול מה אתם הייתם קונים, והאם הייתם הולכים על המאקסטור למרות מחירו הנמוך? (אני יודע שהשאלה הזו נשאלה כבר, אבל לא בהקשר של השוואה) כמו כן, יצא לי להתעניין בהארדיסק ראפטור. הבנתי שהביצועים בהארדיסק כזה הם משופרים (ההארדיסק מהווה פחות צוואר בקבוק במערכת). אם אני אתקין על הארדיסק כזה את המערכת שלי (מערכת בלבד), האם ביצועי המחשב ישתפרו? אם כן באיזה תחום? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת כונן קשיח אך רציתי לברר קודם משהו. בלוח אם יש לי חיבור IDE אחד ו2 חיבורי SATA 1.0. כרגע אני משתמש בחיבור ה-IDE לכונן הקשיח, ואני רוצה להוסיף כונן כדי שיהיה לי עוד מקום במחשב בעזרת הSATA, רציתי לברר אם אפשר לחבר כונן קשיח לSATA בנוסף לכונן קשיח שקיים בIDE כרגע ללא האטה של המחשב ובעיות כלשהן, כיוון שמחברים שתי כוננים על אותו חיבור IDE והמחשב רץ באיטיות רבה. תודה . ואם כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קשיח של : 200~250 GB 7200 RPM 8MB Buffer חיבור SATA 1.0 . =]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
1) מבחינת ביצועים , כמה הוא שונה מכונן רגיל ? 2) המהירות של Usb 2.0 היא 400 מגה לשנייה , כמה של Usb רגיל ( למקרה שאני אחבר אצל השכן או חבר ) 3) איזה דגמים מומלצים , עד 100 דולר ? .
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
nt
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי צורבים שקיבלתי במתנה 1)PHILIPS 1625K-30 2)http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10(samsung) g
-
הלך לי הדיסק הקשיח הישן שלי שהוא היה דיסק ATA. קניתי דיסק חדש מסוג SATA ואני לא מצליח להתקין עליו WIN XP הWIN לא מזהה את הדיסק למרות שהמחשב בזמן העליה כן מזהה אותו. יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D-X האם אני צריך דרייברים ? ואם כן איפה אני מוצא אותם ? ואך אני מתקין אותם שכונן הדיסקים "תפוס" עם הדיסק של XP ? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי נפטר לצערי,שלפתי את ההארדיסק שלו מדגם wd800jd-00hka0, ויש עליו חומר רב וחמור שעלי לגבות במחשב החדש. איזה enclosure עלי לקנות שיתאים לו מבחינת החיבורים, הגודל, וכדומה, תודה.....
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברה ראשית כל אחלה פורום מאוד עוזר אז ככה אני מעוניין להעביר חומר מהארדיסק ישן אם חיבור ide להארדיסק חדש חיבור sata כשאני מחבר כל אחד מהם לחוד המחשב מזהה אותם כשאני מחבר את שתיהם בו זמנית המחשב עושה ריסטארט כל הזמן אני רוצה להגיע למצב בו אני יראה את כל הכוננים של שתי הארדיסקים ב my computer כדי להעתיק את הקבצים תודה רבה על העזרה ומצטער אם היה נושא כזה פעם לא מצאתי ספציפית לבעיה זו
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. בבקשה לצרף קישור לחנויות אינטרנטיות אילו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS עולה 626 ש"ח או SEAGATE BARRACUDA ES2 500GB 32MB 7200RPM SATA2 NCQ - ST3500320NS עולה 739 ש"ח אני רוכש אחד מהם ביחד עם מחשב חדש מIQPC מה ההבדלים בניהם? אם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע לאתר www.iqpc.co.il
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
תשמעו התקנתי לאח שלי הארדיסק 120 ג'גה... ה30 ג'גה הישן שלו נשאר המאסטר ואת ה120 שמתי על סלייב הוא מזהה אותו אבל שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הכונן שלו...אני מבין שצריך לעשות PARTITION אם כן איך עושים?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה צורב שצרבתי איתו DVD כלומר לא חדש , התקנתי את תוכנת הצריבה נרו מחדש לא עוזר , בביוס זה נראה בסדר DVD RW מנהל התקנים נראה בסדר DVD RW אך במחשב שלי זה מופיע כך : DVD RAM DRIVE אני משתמש ב- XP-P [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי אתמול הארד דיסק של WD- 320GB*2 AAKS והתקנתי בנתיים אחד מהם אבל כשאני עושה manage כמו שקראתי בפוסט אחר הוא שואל אותי : מה לעשות מפה? עריכה- לא חשוב.. ראיתי שאף אחד לא עונה אז ניחשתי לעשות את הMBR ועכשיו זה עושה פירמוט.. (לוקח מלא זמן..)
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-