אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קופסא לכונן HD103UJ כדי להפוך אותו לכונן חיצוני. אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני ממחפש כונן דיסקטים(תקליטונים) איכותי. יש לכם המלצה? ואם כבר אז גם המלצה על כונן קשיח קטן וזול. על המחשב יהיה מותקן WINDOWS 98 אז גם 20GB יספיק.
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מצטער שאני שוב מטריד את הפורום בנושא המשך לנושא הקודם, אבל החלטתי להגדיל במעט את התקציב, ועכשיו הבלאק נכנס לי לתקציב, רציתי לדעת האם 16 מ"ב באפר נוספים הם הצדקה לשלם עוד 100 ש"ח, או שההפרש בביצועים לא מצדיק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את ה-DOK שלי ושפתחתי את המאפיינים שלו קיבלתי שיש עדיין 65MB משומשים. מה זה ? למה הם משתמשים ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת? ניסיתי באמצעות Crystal Disk Info, אבל אני לא רואה שם מהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הצורב התחיל להשתגע , הוא מזהה דיסקים של CD ללא בעיה , דיסקים של DVD - הוא מזהה אותם אך הוא מזהה אותם ריקים מתוכן .(מקורי/צרוב) האם הצורב נתקע או שהוא כבר סיים את זמנו. (הצורב כבר בן 3 לפחות)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכוננים שלי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חבר'ה מה אתם אומרים על הצורב LG GSA-H10? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מכיוון שדי ירדתי מאופציית ה RAID רציתי לדעת מה הסיכונים שלוקחים אם עושים מערך של RAID 0? והאם רוב הלוחות היום תומכים? (בעיקר ASUS)? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות צורב דיוידי? על מה אתם ממליצים? בחנות אמרו שהם עובדים עם NEC וגם TEAC. יש להם אפשרות להזמין לי כל צורב שאני רוצה אבל במקרה של תקלה אני אחוייב לשלוח את הצורב בעצמי בעלות של 50 ש"ח. חוץ מהצורבים שציינתי שהם לא עולים דמי משלוח. תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים.. חשוב שיהיה שקט בלי כל הרעשים המוזרים האלה כשהוא עובד פול טיים ג'וב....
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
השאלה המרכזית בכותרת אני רוצה לדעת למה זה טוב ואיזה הכי כדאי לעשות
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד הארדיסק. כולם מסביבי מתלהבים וקונים חיצוניים. אני לא מבין את זה... מה הוא כבר נותן? הוא יותר איטי, סתם תופס מקום על השולחן, ואני מניח שגם רועש יותר (?). יש איזה יתרונות של חיצוני שאני מפספס?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אחותי קיבלה לא מזמן דיסק און קיי מבנק הפועלים ממיבצע של סטודנטים (לא יודע איזה חברה ואיזה דגם) שאני מחבר אותו למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט ואם אני רוצה לפרמט אותו. בסוף התהליך של הפירמוט הוא מודיע שהפירמוט נכשל ניסתי את זה בכמה במחשבים וזה לא הצליח יש משהו שאני יכול לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי (המפרט מעודכן בפרופיל) עוד כונן קשיח של 320 ג'יגה, השאלה היא האם זה רעיון טוב, או שזה יאיט ביצועים? (אם הכוננים הם על אותו כבל או משהו כזה) העניין הוא שהכונן של ה - 200 ג'יגה עדיין באחריות ואין לי טעם לזרוק אותו ולהחליפו ב - 320 אם אני יכול להוסיף בנוסף לו עוד 320... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול פירמתתי את המחשב, אבל לפני זה עשיתי גיבויים של כל מה שצריך והעברתי לכונן D (זה מחיצה המשנית בהרד דיסק) אחרי הפירמוט ניסיתי להחזיר את הגיבויים אבל אני מקבל הודעה "acces denied " כל הסיפריות מופיעות אבל לא ניתן להיכנס אליהן והם כאילו ריקות . מצד שני שאני בודק רת ההרד דיסק אני רואה שהוא חצי מלא מה שאומר שהקבצים כנראה כן שם . צריך עזרה דחוף יש לי שם חומר חשוב מאד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
36 גיגה אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות יהיה שיפור בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קראתי את המאמר(המצוין) שניתן בלינק שבסטיקי על FAT32 v.s NTFS. ומכיוון שהמסקנה המתבקשת ממנו היא להחליף את מערכת הקבצים מFAT32 לNTFS אני מעוניין לעשות זאת. אבל... אני ממש לא מעוניין להתחיל לגבות קבצים ולעבוד על זה הרבה זמן, ולכן אני רוצה לשאול כמה דברים: 1. אם יש לי הארד דיסק אחד, שמחולק למספר מחיצות, האם זה בסדר מבחינת מערכת ההפעלה וכו' שמחיצה אחת תיהיה NTFS או FAT32 והאחרות בגרסה שונה? ואם יש תלות על איזה מערכת נמצאת מערכת ההפעלה(WIN XP)? למיטב הבנתי התשובה היא לא, אבל בכל זאת... 2. מה הסיכון בלהחליף את מערכת הקבצים של אחת המחיצות בלי פירמוט וגיבוי? כתוב בכתבות שניתן לעשות זאת בלי בעיה... (אם אפשר בתשובה לקבל קצת הסבר מה זה עושה - כלומר איך זה מחליף את הפורמט של מערכת הקב…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים (samsung F3 103sj) ב RAID 0 עם לוח אם של אינטל H67 (מחוברים דרך SATA 3). אני מחליף בקרוב את הלוח ללוח תקין, איך אני משחזר את ה RAID בלוח החדש.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לשני כונני USB חיצוניים אחד בגודל 2.5" והשני 3.5" לשניהם אין צורך לחיבור נוסף מלבד USB2. גודל: 500GB בשני המקרים תודה רבה, Teapot.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-