אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי האם אפשר להכניס למחשב עוד כונן תקליטורים שייפעל גם במקביל לרגיל ולצורב או אפילו להכניס 2 צורבים שאלה חשובה לי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך הוא? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED120JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090&aff=Zap
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ATA , ATA133 , ו SERIAL ATA?? ואיך אני יודע מה יש לי?? ומה הכי טוב?(מביניהם) בתודה manor
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אנשים רציתי לשאול שאלה ! לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ... עכשיו הייתי רוצה לדעת האם צריך להתקין איזה משהו כדי שHD יופעל על SATA2 או שזה עושה את זה אוטומתי ? אני פשוט לא יודע בדיוק איך זה עובד !... אני פשוט חיברתי אותו רגיל ועשיתי התקנה של הWINDOWS רגיל אבל נראה לי שיש צורך בלהתקין משהו כדי שזה יעבוד על SATA2
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלת תיאורטית: האם חלוקה או אי חלוקה של כונן קשיח לפרטישנים משפיעה על הביצועים שלו? האם מבחינת ביצועים נטו יש מניעה מלהשאיר כונן גדול (200 ג'יגה לצורך הדוגמה) מחולק רק לפרטישן אחד? אני לא מדבר על הנושא של נוחות העבודה, אלא רק מבחינת ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חיבור של דיסק קשיח אל הכבל של הסידירום- האם זה מאט את המחשב? וחיבור של הסידירום לכבל של הדיסק קשיח מזיק?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב דיוידי לפי מה אני רואה שהוא טוב בלי קשר למהירות כאילו איך אני יודע שהוא יעיל ולא יהרס לי אחרי שבוע ויהרוס את כול הדיסקים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה: יש לי כונן שלך 40GB, וכבר עכשיו אין לי מספיק מקום פנוי עליו, הוא מפוצץ במלא דברים. השאלה שלי היא האם אפשר לקנות עוד הארד דיסק שיפעל לצד הכונן הקיים? אגב, אין לי RAID על לוח האם.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חברים אחרי שדרוג כרטיס המסך [בו עזרתם לי מאוד] אני כעת צריך להחליף HD למשהו גדול יותר. כרגע יש לי 2 HD על המחשב [PIII 1K] אחד הוא IBM 40GB עם 2MB שמשמש את מערכת ההפעלה השני הוא IBM 120GB עם 8MB באפר שמשמש את הTEMP FILE ואת הקבצים הכלליים [סרטים, מוסיקה וכו'] כרגע שניהם מלאים ואני מחפש להחליף \ להוסיף HD במקום או בנוסף ל40GB שמריץ לי את מערכת ההפעלה. השיקולים פשוטים : 1. SATA לא רלוונטי עבורי, לוח האם לא תומך. 2. לוח האם גם לא תומך ביותר מ-4 בתקני IDE, כבר עכשיו יש לי 2 צורבים ו2 HD, כך שהוספת HD למחשב תהיה כרוכה כנראה במעבר לRAID. 3. האם עדיף ללכת על RAID או ששווה פשוט להחליף את ה40GB בכונן אחר? [חשבתי על 120 או 160GB] 4. למיטב זכרוני IBM הובילו את שוק ה-HD באמצע-סוף שנו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיוצא או כבר יצא נראה קוראים לו 4168B שיש לו תמיכה בLS השאלה שלי היא האם זה כבר יצא? ואיזה DVDRW הכי מומלץ להיום? אני ממש לפני קניית מחשב(חישובים כלכליים וכו'..) האם אמורים לצאת DVDRW טובים יותר עד לסוף אוקטובר? או לפחות עד 2006? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איך אני צורב סרטים רגילים של VCD על דיסק DVD כדי שאני אוכל לראות אותם ב DVD הרגיל כאילו בטלויזיה ??
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאד. בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה. ניסיתי לתקין את המשחק סטארקראפט. הכונן קרא את הדיסק (היה אור מהבהב) ואז האור נהיה רצוף, פשוט דלוק, ולא קרה כלום. הסמל של הכונן הפך לסמל של המשחק כמו שאמור להיות, אבל לא עלתה ההתקנה. נכנסתי לדיסק עצמו (אקספלור דיסק) וניסיתי להפעיל את הsetup, אבל לא קרה כלום. הדיסק בן איזה 6 שנים, אז חשבתי עלצמי שזה הגיוני שהוא בטח גמר את שרותו. הזמנתי לי חדש, והיום הוא הגיע. ושוב, קרה אותו דבר בדיוק! גם בכונן דיוידי וגם בצורב. ניסיתי את הדיסק במחשב של אחותי, והוא עבד. מכאן אני מבין שהבעיה או בכוננים שלי או במחשב עצמו. מישהו יודע מה קורה כאן?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי היום הר דיסק של 160 ג'יגה sata של חברת מקסטור אחרי שהתקנתי אותו יש לו מין רעשים של תקתוקים כשהוא עובד האם זה אמור להיות כך או שזה רק אצלי ואם כן צריך להיות האם יש חברות שקטות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניית צורב DVD... קניתי דיסקים DVD+R...באופיס דיפו... ואני לא מצליח לצרוב בנרו...... זה מתחיל לצרוב....מסיים את הצריבה...והדיסק נשאר ריק.....למה זה קורה? זה בעיה בחומרה? בתוכנה? אני ממש לא מבין את זה.... תעזרו לי בבקשה...! תודה... אלון
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, באחד השרתים שלנו בטכניון, התקלקל אחד הכוננים במערך הרייד (הכולל חמישה כוננים אם איני טועה ומטעה). הכונן הוא מסוג UltraStar ddys-t36950 של IBM בממשק SCSI במהירות 10000RPM. (בנפח של 36GB) חברת החומרה שהמעבדה שלנו עובדת איתה הודיעה שהיא לא מסוגלת לספק כונן דומה אלא רק כונן מתקדם יותר במהירות של 15000RPM. האם תהיה בעיה לחבר כונן מהיר יותר למערך הרייד?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי CD ישן (לא היה בשמש ואין עליו שריטות). כאשר אני מכניס אותו למחשב המחשב נתקע לכמה זמן. למשל אם אני שם את הדיסק ונכנס לMy Computer אז אני צריך לעשות End Task כי הוא הופך להיות Not Responding. על הדיסק יש גיבוי של מלא תמונות חשובות שנמחקו מהHD שלי. ניסיתי לשחזר על כמה תוכנות שונות אבל כולן נתקעות כאשר הן מנסות לגשת לCD. ניסיתי את Badcopy וכל מיני תוכנות כאלה. מה עוד ניתן לעשות? אני לא רוצה לשלם מליון דולר למיצי. תודה מראש, גיא
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D ברשותי זוג Seagate Barracuda 7200.7 160GB... את שתיהם אני מחבר ב-RAID0 המובנה של לוח האם שלי. אני עוסק בהלחנה, ועל הדיסק הזה (RAID0) יהיו כל הסמפלים שלי, דהינו הרבה קבצי WAV קטנים, וכמו כן קבצי DATA ממש גדולים (כמה ג'יגות). 1. לכמה כדאי לקבוע את ה-RAID Stripe Size? בברירת מחדל הוא 64K 2. לכמה כדאי לקבוע את ה-NTFS Cluster Size? בברירת המחדל הוא 4K 3. האם יש חשיבות לכך ש-2 הנתונים הנ"ל יהיו זהים?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
השואה בין ההרד דיסקים המובילים בשוק מול ההרד דיסקים הנפוצים, כמו שיש לי, בהמצאות: ATTO's DiskTools is a synthetic Windows storage benchmark. DiskTools tests read/write performance with various file sizes. Records scores in MegaBytes per second (MB/s) transferred. בתמונה WITHOUT SMART/NCQ/RAID WITH NFORCE4/WINXPSP2 כונן C 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - OS כונן D 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - SWAP WITH BAD SECTORS כונן E 40GIGA ATA133 WITH 'SOJU SCSI CONTROLLER' MAXTOR 6 E040L0 - STORAGE תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה הבעיה להריץ כבר היום תוכנות כמו Portable Firefox או Portable Thunderbird ישירות מה-DOK? מה בדיוק חדש כאן?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MD160JJ&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1730 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED160JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDHIT160B&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1716 אני מבולבל מכל הממשקים - SATAII, SATA150, SATA300, ULTRA-ATA-100 מה זה כל זה לעזעזל??? אני רואה רשום באתר SATAII אני נכנס לדף היצרן רואה רשום ultra-ata-100
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-