עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kingdavid,

אני ממוריד משחק שתופס 2 גיגה פתוח אותו לכונן מעביר אותו ובפתיחה הוא תופס 4 ומשהו אז שזה בדיוק בא לסיים WINRAR רושם לי שכונן שלי לא תומך ביותר מ4 גיגה רק NTFS משהו יכול לעזור ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לעביר קבצים בסדר גודל של יותר מ4 גיגה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by AMIT1024,

מה לקחת???.....את שניהם אני מקבל ללא תשלום....(זיכוי בחנות). בבקשה רק מי שיודע על מה הוא מדבר!!... תודה רבה חברים!.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. יש לי כרטיס ווידאו ומצלמה דיגיטלית ואני מעביר קבצים למחשב בלי בעיה. הבעיה שלי היא, שאין לי צורב די וי די ואם אני נגיד צילמתי שעה וחצי אז איך אני אצרוב את זה ויעביר לדיסק. אז החטלתי לקנות צורב דיוידי, עכשיו הבעיה שלי היא איזה צורב לקנות ואם באמת כאשר אני אקנה את זה יהיה לי מקום בדיסק די וידי לשעה וחצי של וודיאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. Started by Jack_g,

Morrison (TAROKO) DVD-R x8 25pcs CAKE **Taiyo Yuden אני יכול לקנות אותה ביחסית זאת (מחיר עלות) אבל רציתי לדעת אם זה באמת TY אמיתי ואם מישהו מכיר אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by galz,

עריכה: טוב בשמחה רבה ובשעה טובה קניתי את הצורב היום (nec 3540). הוצאתי את הצורב הישן והמת, חיברתי את החדש בדיוק לאותם חיבורים, ועכשיו כשה xp עולה, שניהם (הדיוידי הרגיל שלי והצורב) לא נמצאים ב"מחשב שלי", ועולה new hardware שמנסה להתקין משהו בשם @DOPHIB מה לעזעזל? בשניהם הנורית דולקת...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by -Sky_Lord-,

היי, כרגע יש לי דיסק אחד של 80GB (ATA133), כבר הופך להיות לי מאוד צפוף ואני רוצה להוסיף עוד אחד. הלוח אם שלי תומך בSATA אז החלטתי ללכת על זה, למרות שאין הבדל בביצועים. בכל מקרה השאלה שלי זה האם דיסק של SATA2 יעבוד על הלוח אם שלי (בתור SATA רגיל כמובן, כי הוא לא תומך בSATA 2) והאם NRG יכול לעבוד בSATA? כמו כן האם NRG באמת משפר ביצועים ושווה את התוספת הקטנה במחיר. גם המלצה לדיסק קשיח תתקבל בברכה... אני רוצה 120 או 160 GB תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ערכתי חיפוש על הנושא באתר וקראתי כמה דיונים, הבנתי ש-ncq זה תכונה של סטה2 אבל לא בכל ההרדיסקים יש את זה... הלוח שלי תומך בסטה 2 נכון? k8n ultra 9 אני רוצה לקנות הרדיסק 160 ג'יגה שיהיה מהיר וטוב, יש לי הרדיסק אחד של 80 ג'יגה IDE, הם לא יפריעו אחד לשני נכון? וכשיהיה לי תהרדיסק זה משנה אם אני מתקין עליו תווינדוס או משחקים, זה יפעל יותר מהר מההרדיסק שיש לי כרגע? תענו לי על השאלות ותמליצו לי מניסיון תודה מראש :-*

9. Started by zoyaniv,

קודם כל אני יודע שדנו בנושא הרבה אז עשיתי חיפוש הבנתי שאתם ממליצים בעיקר על הנק 3450A רציתי לדעת האם יש המלצות נוספות טובות יותר ושנית מה ההבדל בינו לבין ה-3450 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. אז ככך החלטתי לשדרג את עניין האחסון במחשב שלי והחלטתי לקנות כונן קשיח של 300-320G ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה יש לי את הלוח אם הבא:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PEMT4.htm שכמו שאתם רואים הוא דיי ישן ולא תומך בטכנולוגיה החדשה של SATA אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות, האם כדאי לקנות כונן קשיח בתצורת ATA או שיש פשוט דרך שהמחשב שלי יוכל להפעיל כונן בממשק SATA. עכשיו מכל מה שאני ראיתי אלו הם הכוננים המתאימים לי כרגע למחשב: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/DiamondMax%2010&productview=Overview http://www.wdc.com/en/products/Pro…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by GQ4U,

לוח אם GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm על הכונן אתקין את הXP . שמעתי שאין ממש הבדל בין PATA ו SATA ... האם יש הבדל בביצועים בינהם (חשבתי בכיוון CAVIER SE של WD מקריאה בפורומים ובביקורות) אגב הכונן צריך להיות 160 או יותר וכמובן שקט (בשביל הסונטה שלי ) דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Bug2000,

השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by +Eliran+,

ניסיתי היום להעביר שירים מהדיסק האחרון של YAHEL, אבל אני לא רואה אותם בכלל מוצגים בכונן(גם כשאני עושה סייר). האפשרות היחידה לצפייה בשירים זה דרך האייקון האדום והוא פותח לי מסך עם השירים. למישו יש מושג איך אני יכול להעביר שירים, בכזה מצב למחשב? יש תמונה מצורפת של הסייר של הדיסק:

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגודל של 250 ג'יגה בראשותי לוח אם של אסוס P4P800 התומך ב SATS 1 ואני מתלבט האם לקנות הר דיסק ATA או SATA 1 או SATA 2 עם ראיה לעתיד. ישנם מספר שיקולים הראשון אם היום אני קונה ATA יתכן שבעתיד הדבר יגביל אותי בעוד שנה או שנתיים בבחירת לוח אם כיוון שאני אצטרך לקנות אחד שיתמוך בשתי השיטות, השיקול השני הוא שלספק שלי אין יציאות חשמל של SATA, מה עושים במקרה כזה? האם יש מתאם שמתלבש על חיבור חשמל רגיל? כמה מתאם כזה עולה אם בכלל? השיקול השלישי אם אני מוצא עסקה שאין הבדל במחיר בעצם בין כונן SATA 1 עם 8 MB קאש וכונן SATA 2 עם 16 MB קאש האם לקחת את החדיש יותר ובעתיד כאשר יהיה לי לוח אם חדש זה אולי ישתלם, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by lharpaz,

יש לי בעיה קצת מוזרה: המחשב מזהה את ה-Disk On Key שלי רק אם הוא מחובר לתקע USB אחורי, ולא מזהה אותו כשהוא מחובר לתקע USB קידמי. עקרונית נראה לי הכי הגיוני שהתקעים מקדימה פשוט לא מחוברים כמו שצריך, אבל האור של ה-DOK פועל גם כשהוא מחובר מקדימה אז אולי לא זו הבעיה?? (כי האור אומר שהוא כן מחובר לאנשהו, אחרת הוא לא היה דולק, לא?)

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by zoman,

האם מישהו יודע אך צורבים על דיסק DVD עם שתי שכבות ? בנרו או אלכוהל או כל תוכנה אחרת? :spermat:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EnZeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והתחלתי לברר על חלקים ושמתי לב שקיים הבדל די משמעותי בכסף בין כונן, נגיד לדוגמא, של 300 GB אם הבפר שלו הוא 8 או 16. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין 8 ל-16 והאם זה קריטי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  18. זה לצורף פרוייקט אני יוצר מערך RAID 5 שמורכב מ-5 הארד דיסקים של 250 גיגה ואני צריך לתת נימוק למה בחרתי בבקר אז מי משבין בזה ויכול להמליץ לי באותו הזדמנות להסביר לי למה דווקא אותו זה יעזור לי מאוד תודה........

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by master af,

במחשב הישן היה צריך לילחוץ על F-6 ולהוסיף דריבר של SATA אבל במחשב החדש לא היה צריך, פשוט התקנתי את ה WIN-XP-SP2 כרגיל, והוא זיהה את הכונן הקשיח. את כל הדרייברים הורדתי מהאתר של ASUS והתקנתי אותם בלי שום בעיה... למעט הדריבר של ה SATA2 ! אני לא בטוח אם הכונן הקשיח באמת עובד עם אופציות של SATA2 ומהירות 300 , או שהוא מזוהה כ-ATA בילבד. במנהל התקנים רשום שהכונן עובד עם דרייבר של WINDOWS ואני הרי התקנתי SiI3114... אז ניסתי שוב לעדכן את הדריבר דרך מנהל ההתקנים אבל הוא לא קיבל את זה ואני גם לא בטוח עם איזה דריבר עלי לעבוד, בקיצור קצת ערפילי ולא ברור, האם אפשר להסביר קצת על העינין? האם יש דרך לוודא האם אני מריץ את הכונן שלי על SATA2 ? תודה רבה. -------------------- המחשב החדש:ASUS…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by ולרי88,

אז ככה ..אני רוצה לצרוב בנרו על דיסק DVD..קובץ ששקול 3.5 ג'יגה.. אבל הנרו לא נותן לי בגלל שזה קובץ מעל 2 ג'יגה משו הוא אומר לי שם אני לא יודע .. תעזרו לי .. צריך לשנות הגדרות כנראה אז איך משנים..!?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אין לי מושג מה הבעיה, הצריבה, הקריאה, המדיה עצמה, הצורב? כל מקרה קניתי דיסקים של TEAC בהמלצת המוכר התחמן, יש לי NEC 3540 צרבתי על X8 כמו שהדיסקים מבקשים, גיבויים של שירים תוכנות וכאלה... שבאתי להעתיק את הדיסק חזרה למחשב אחרי הפורמט, שמתי לב שהעתקה מאוודדדד איטית, קפאה באמצע מספר פעמים (הייתי חייב להוציא את המדיה מהכונן בשביל שהמחשב יחזור לפעול), ובסופו של דבר גם הדיסק קנס אותי ב2-3 קבצים שהחליט שהם פגומים. הרצתי בדיקה ב NERO CD-DVD SPEED, בחרתי באופציה ALL כי לא ידעתי איזה מבחן אני צריך. אחרי מספר דקות קיבלתי את ההודעת שגיאה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by 586,

קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by semi-t,

יש ברשותי: Western Digital WD1200JS 120GB, 8MB האם הוא SATA1 או SATA2 ? שאר הנתונים הם: הלוח אם שלי הוא MSI K8N Neo4 Platinum שנראה לי שתומך בSATA2... חיברתי את הדיסק הקשיח לחיבור מס' 1 מתוך ה- 8 האפשריים.. חיבורים 1-4 פועלים ב- 300MB לשנייה חיבורים 5-8 פועלים ב- 150MB לשנייה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15168 כולל DVD RAM

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by moshe_ha,

יש לי את הצורב DVD שבכותרת שהוא אמור להגיע למהירות של 8X אבל כשאני צורב המקסימום שאני יכול לשים זה 4X....למה? הנה תמונה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/page.JPG יכול להיות שזה בגלל המדיות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.