עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rino,

חברת DELKIN הודיע על התחלת יצור מדיות CD-R שיכולים להחזיק מעמד 300 שנה ויותר. הנה הכתבה באנגלית. World's Most Reliable CD-R Media From Delkin Delkin Devices, Inc., manufacturer of quality eFilm memory cards and other innovative products, today introduced the eFilm Archival Gold 300-Year CD-R. eFilm Archival Gold CD-Rs incorporate patented Phthalocyanine (thalo-sy-a-neen) dye and a 24k gold reflective layer into every CD-R. The innovative materials found in eFilm Archival Gold CD-Rs make them one of the most reliable storage medium available. Typically CD-Rs are known to deteriorate quickly due to Earths common elements: ultra violet light, heat, and humidity. Using an a…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. I need to boot the pc (special msdos version,whatever..) so I can access to my c:\ which is NTFS partition so I would be able to run some partiotion magic rescue files.. * While i am trying to boot with msdos 6.22 boot disk, it's predictedly doesn't recognize c: cause it's ntfs.. * thank you.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 00Amir,

כרגע במחשב שלי יש 7 כוננים שונים ואני רוצה להתחיל להוציא חלק מהם החוצה. רובם כונני גיבוי חומרים ככה שחשבתי לקנות תחנת עגינה חיצונית ל 2 כוננים ולעשות עליה RAID1 , אפילו אם התחנות עגינה לא תומכות באפשרויות רייד אני יכול פשוט להעתיק פעמיים. אשמח להמלצות, ב EBAY יש גם לא מעט אופציות.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by bluz,

כולל מארז, עדיף עם חיבור לFIREWIRE ולא USB (אם כי אפשר להתפשר). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

יש לי חבר שעובד בחנות מחשבים והוא יכול לארגן לי צורב של NEC שחור ב150 שקל, שזה אחלה מחיר. ברמת העיקרון אני חושב שגם אפשר להשגי LG, אני לא יודע עד כמה כדאי ? אני אשמח לקבל המלצות, אגב, לא תמיד דעת הרוב היא הצודקת... כמה שהמליצו לי על LITE-ON הצורב הרגיל שיש לי... והוא צרב כל החיים שלו כ10 דיסקים מקסימום ונדפק לחלוטין, בכל אופן עכשיו כבר לאור המחירים החלטתי לרכוש לי צורב DVD נחמד. מה הכי כדאי ?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by nis98,

שלום יש לי ארדיסק של seagate barracuda 7200.11 500gb ופתאום המחשב הפסיק לזהות אותו בביוס. האם יש לי אפשרות כלשהי לשמור את המידע???

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by getsomefood,

אני החלפתי את הsystem file של ההארדדרייב שלי מfat32 לNTFS כדי שאני אוכל להוריד קובץ מסויים למחשב שלי (מעל 4 GB). עכשיו אני יודע שזה די סיפור להחזיר את זה חזרה לfat32 אז לפני שאני מחזיר.. אפשר לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים (גם למשחקים וגם לפתחית קבצים במהירות)? המערכת שלי היא :'(: מעבד: 2.4 GB ראם: 512 ההארד דרייב: 27.5 GB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by no_way,

מקבל את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/4wepgk מחובר בכבל אדום של SATA 3. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shpatoza,

היי,יש לי בעייה יש לי במחשב כונן אחד IDE שמחובר כמאסטר והסלייב שלו זה הצורב חוץ ממנו יש לי כונן SATA שמחובר רגיל כ SATA קניתי הארדיסק נוסף ושחיברתי אותו כמו הSATA הקיים הווינדווז לא עולה, השגיאה שהוא נותן היא שזה בגלל הקונפיגורציה של ההארדיסק החדש פתרונות? מישהו?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by eitanbts,

עומד ליקנות צורב כזה - במסגרת רכישת מחשב חדש רציתי ליקנות את הפיוניר הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550 ואז ראיתי שאתם משלבים בהצעות שרצות כאן - את הצורב של LG שהוא עם ממשק SATA מה היתרון האמיתי של זה ? האם המהירות קריטית? ( שהרי מהירות הצריבה היא מכאנית ...לא? ) חוץ מיזה עוד שאלה: מה משמעות התכונה (+ DVD-RAM) שיש בצורבים? ומיקרת אותם ב50 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. היי... אני מנסה לצרוב אודיו במדיה CD-RW בצורב די.וי.די. שלי ללא הצלחה....מישהו יכול לעזור לי למה הוא לא מצליח לצרוב לי ? (העדכון חומרה של הצורב הוא DL-13?). הוא עושה LEAD-IN ואז נתקע לי...... תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by dominic16,

יש לי את ה XTREAMER וחבירתי עליו HD ניד 500 גי'גה וחשבתי על ליקנות NAS כדי שאני לא כול פעם יצתרך ליקנות נייד ופשוט להוסיף ל NAS ואם אפשר הסבר על מה אני צריך להסכתל לפני שאני קונה NAS

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by yuvalri1,

http://www.amazon.com/gp/product/B006VCP7NQ/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER מה אתם אומרים? משלוח עד הבית, יוצא בסביבות 375 ש"ח. צריך גם מתאם אם מתקינים בנייח.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  14. הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום.היה לי דיון בפורום ספקים ומארזים על דגם מסויים. ושמתי לב שהחיבור של יחידת הדיסקים הקשיחים ניקרא SAS.זה ניראה כמו מפצל מ SATA אחד לכמה חיבורים.לא ברור כיצד מגדירים פה רייד.אשמח להסברים כי אני מגלה עניין בשדרוג המארז שלי וזהו מארז שרת בסיסי.אם יש איזה קישור שאוכל ללמוד על התקן אשמח לקבל.המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by puyol,

הטמפ' בHDD שלי עומדת על 44 זה תקין?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by the_lighting,

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 צריך צורב באותה רמה וסביבת מחיר כמו זה רק שלא יהיה שחור!(המארז לבן P-150)

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. שלום אני מבין שאפשר להריץ chkdsk כדי "לסמן" את הסקטורים הפגומים. השאלה היא האם זה מסמן ברמת התוכנה או החומרה, כלומר אם אני אתקין על דיסק שעבר chkdisk מערכת הפעלה, ההתקנה תזהה את הסקטורים הפגומים ולא תכתוב עליהן? חודש טוב

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by DAVIDD,

יש לי בלוח 2 חיבורים SATA 0 וSATA1 אמרו לי שההארד צרי להיות מחובר לSATA0 אם זה הארד 1 יעני הראשון.. עכשיו הוא מחובר אצלי בSATA 1 והכול עובד תקין להעביר את זה ל0 או להשאיר ב1?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by ran_cohen,

יש לי כיום כונן של 2 TB שמלא כמעט עד הסוף. אני רוצה לקנות כונן של 3/4 TB, ולהעביר אליו את התוכן שיש לי בכונן של ה2 TB. מה החסרונות? האם העברה של 1.78 TB יכולה לפגום בכונן שאני מעביר ממנו / הכונן שאני מעביר אליו?

22. Started by tsachi,

אני יודע שאולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל מכייון שרובככם עם צורב דיוידי אתם ודאי יודעים איך לעשות את זה.. איך צורבים divx או xvid למדיה של דיוידי כדי שאוכל לצפות בה במכשיר הדיוידי שדרך אגב אינו קורא divx אודה לעזרה. תודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  23. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לשדרג (להוסיף) ל SSD SATA3 120/128G אני לא יודע אם יש פה את המפרט שלי אז אני יכתוב אותו דבר ראשון. לוח אם : GA-P55M-UD4 זיכרון : 4 ג'יגה פשוט DDR3. כרטיס מסך : 460GTX ES 1 ג'יגה. ספק כוח : קוגר 700W. איחסון : 3 הרדיסקים בנפחים 200 500 1000. הבנתי שכדי לחבר (להנות מ) SSD SATA3 צריך מתאם. מה היהתם ממליצים לי מה מהיר יותר ומה כדאי לי לעשות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by udi2181,

שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by weamir,

העתקתי דיסק בפורמט VCD לHARD DISK ,ואני מעוניין לצרוב ממנו שוב לדיסק VCD. לא הצלחתי לעשות זאת בנרו 6 כיצד עושים זאת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.