אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם . אני אספר לכם את הסיפור בקצרה, לפני שבוע וחצי המחשב שלי קרס ואחרי בדיקה התברר שההרדדסיק מת אייך עליתי על זה ? (רעשי תיק חריטה תיק חריטה כאלה ממנו ) הרדדסיק של מאקסטור 7200 60 גיגה ata 133 שהכיל את כל המידע תמונות ססמאות תוכנות שירים שלי פשוט קיבל דום לב ומת במקום :'( בחנות שקניתי משם אותו אמרו לי שאיין אפשרות להציל תמידע כי המנוע הראשי מת ואיין אפשרות לגשת אליו בלב שבור ושלא היה מה לעשות אמרתי שיחליפו לי אותו עכשיו יש לי אותו הרדדסיק מוחלף רק. עכשיו שאלתי למה מצב כזה קורה ? אייך אפשר למנוע אותו ? האם אחרי שהוא קורה אפשר להציל תמידע ? עכשיו בחיים יותר אני לא מתקרב למאקסטור ! רק ווסטרן דיגיטל !! :itschy: ובנימה אישית אני רוצה להוסיף CaRTeR is back ! ya baby
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ממליץ לאף אחד שאוהב שקט לקנות אותו. יש מצב להחליף הרדיסק(באיבורי) ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים לרוב אני משתמש בדסיק און קיי שלי להתקין תוכנות ללקוחות וכאלו הענייין הוא שהוא כל הזמן נדבק בוירוסים ואז יוצא מצב שאני מעביר ממחשב למחשב וירוסים יש אפשרות לעשות איזה הגנה עליו שלא יחדרו וירוסים ומיזיקים לכונן?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
זקוק לדיסק חיצוני 1 גיבוי ( 100 -150G ) 2 צריך להיות נייד ( להעתקה של תכני HD ) תודה
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של סמסונג 1TB שמחולק לשני מחיצות C מערכת ההפעלה וG המחיצה השניה. משום מה המחיצה של G נעלמה מהמחשב שלי. כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה את המחיצה השניה נמצאת שם אבל לא פעילה. זה קרה אחרי שהתקנתי היום PARTITION MAGIC,לא עשיתי שום פעולה בה ,אבל התוכנה עשתה בעיות אחרי ההתקנה וגם סירבה להימחק.מחקתי אותה בעזרת תוכנה TOTAL UNINSTALL גם הייתה לי תקלה של BOOTMGR MISSING אבל טיפלתי בה. לא מצאתי דרך להחזיר את המחיצה לפעילה דרך הניהול דיסקים... מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור לא קורא יותר את הדיסקים כל דיסק שצרבתי, לא משנה אם זה DVD או לא.., הוא מראה שהוא ריק! מזה אומר!? יש לי כולו שנה...
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח להמלצות להארד דיסק פנימי, 2TB , 7200RPM , שקט, אחריות כמה שיותר, ודגש עיקרי על אמינות ואיכות. הכונן מיועד לעבודה כבדה עם אודיו בלייב לכן עניין הביצועים חשוב מאד. רצוי בקניה מ-KSP/Ivory. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אמיג'וס =) צהרים טובים אני צריך עזרה בבקשה בקניית הארד דיסק חיצוני זכיתי במרכז של המדינה בהארד דיסק מסוג SAM-DISK 400 של סמסונג - 400 GB במחיר של 600 ש"ח רציתי לברר קצת מידע לגביו ולא מצאתי מקורות איכותים - אפילו באתר שלהם לא יצא לי למצוא את הדגם הזה. כמו כן ראתי ביקורות רציניות וחיוביות לגבי הארד דסיק חיצוני של WD - הסידרה My Book והסידרה השניה של הארד דיסק שניתן להתחבר אליו מכל מקום - אם אפשר מדיע לגבי זה אני אשמח! שהוא אומנם הרבה יותר יקר . ראיתי 500 GB - ב 1,300 וזה קצת יקר בשבילי. מחפש משהו בסביבות 600 - 900 ש"ח היעוד שלו זה גיבוי של מוזיקה - משחקים ותוכנות. משהו איכות ואמין יש לי מחשב בין חצי שנה בערך לא יודע אם זה נחוץ אבל זה המפרט מעבד DualCore Intel Core 2…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני לפני התקנת מע"ה, ואני רוצה לדעת אם לעשות raid בין הכוננים (בשביל srt ), ואם כן איזה גודל של מחיצה בינהם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברת ADATA מציגה כונני M.2 מתקדמים עם שבבי MLC והרבה שאיפות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שאחד מהם כבר לא עובד אבל על ההארד דיסק שלו יש הרבה מאוד דברים שאני צריך האם יש אפשרות לחבר את ההארד דיסק הזה למחשב השני? ואם כן אפשר איזשהו מדריך? תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק של wd 320g 7200rpm המקום בו נגמר לי דיי מהר, החלטתי לרכוש דיסק נוסף פנימי של 1.5T של חברת seagate דגם הgreen במהירות 5900rpm. (המחשב ברשותי עם מעבד i5 ועם זיכרון 4 ג'יגה) ההתלבטות שלי האם שווה לי להעביר אליו את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 (ו-ווינדוס 8 בעתיד) ולהשתמש בו כדיסק קשיח המרכזי עליו יושבת מערכת ההפעלה?או רק כדיסק איחסון? או שההבדלים הם כל כך מהותיים ומורגשים בין מהירויות הדיסקים שהדבר לא שווה ומשתלם לי מבחינת המהירות? או שבסה"כ מדובר במילי שניות שלא ארגיש אותם בעבודה רגילה מול מערכת ההפעלה? תודה לתשובה ע"י מי שהתנסה בעניין.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי היום לחלק בעזרת פרטישן מג'יק כונן ל 2 כוננים, לא עשיתי גיבוי לפני (שכחתי.. ). אז חילקתי, אחרי הריסט זה התחיל לחלק (לפני שזה עלה לווינדוס), ובאמצע החילוק זה נתקע, והייתי חייב לעשות ריסט. אחרי זה הופיע לי מסך כחול, זה לא נתן לי בכלל להעלות את הכונן. ניסיתי דרך מחשב אחר (זה שאני כותב מימנו) לחבר את ההארדיסק ולחלץ את הקבצים, זה מזהה את הכונן אבל לא נותן לי לגשת אליו. מה אני עושה? הקבצים שבהארדיסק הזה חשובים מאד, מאד חשובים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם יש אפשרות או קיים מכשיר אחסון כגון דיסק נייד USB או SCASI שמאפשר לי להעביר קבצים בדוס המטרה היא: לגבות IMG של GHOST בדיסק חיצוני למחשבים ניידים וכמובן שאם זה USB אז שיתמוך ה V2 לא אכפת לי שזה יהיה רכיב חיצוני כגון PCMCIA
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מי יותר מהיר? מי יותר שקט? מי יותר אמין? (גרסאות 250GB ו 160) ומה לגבי Maxtor 250GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB או Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי השתעשעשתי לאחרונה (ומנסיון -כשאני משתעשע אני גם קונה בסוף) ברעיון של כונן קשיח חיצוני 2TB (נוסף). עבור פנימי, יש מקום (מארז gigabyte 3d aurora הדגם הישן יותר עם 2 כונננים מותקנים כרגע, וערימות של חיבורי sata) (ואגב המפרט שלי במערכת לא מעודכן עקב עצלנות. כרגע אמורה ליהיות אפשרות לחבר דיסק פנימי נוסף מבחינת "מיץ" מהספק) ה-default שלי היה דגם של freeagent שאני לא רואה שהוא מופיע יותר באתר של פנדה, בגלל שהיו לו 5 שנות אחריות. אציין גם שכרגע אני עובד עם seagate freeagent extreme 1TB שאני מרוצה ממנו, חוץ מהחלק של ה-extreme ( הכוונה, שמה שמיוחד ויקר בדגם הזה הוא שיש בו firewire לא אמין וesata שלא עובד בכלל ) המלצות? (ובקשר לממשקים, firewire יש (כולל כבל), usb3 יש, esata יש …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי Samsung 840 EVO 120GB. מבחינת נפח הוא מעט בעייתי עבורי, בנוסף אני יודע שקיים באג מסוים בכוננים בסדרה הזאת שהם נהיים איטיים יותר עם הזמן, לא שאני מרגיש בזה כל כך ועדיין המחשב מהיר. אני שוקל מעבר ל-850 EVO למשל, האם אקבל ביצועים טובים יותר בעבודה שוטפת? לא קיים אצלי SATA 3.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נוכן חיצוני נייד מסוג Samsung G2 Portable 500GB HXMU050DC סמסונג מלפני שבוע המחשב שלי לא מזהה אותו, הנורית על הכונן מהבהבת ולא נשארת יציב, וגם אין שום פעולה במחשב עקב החיבור.. אני לא מצליח להבין מה קורה לא וגם לא לגשת אליו בכלל... מה עושים, אשמח לעזרה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
איזה מבין ה-3 הכי מומלצת לקניית הארד דיסק בנפח 160 GB בתצורת SATA II
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח למחשב ישן, בן כמעט 10 שנים. המחשב משמש את אמא שלי לאינטרנט, מיילים, אולי קצת אופיס, אבל לא יותר מזה. כלומר, נפח זה לא משהו חשוב. מצד שני, 2018 בפתח ואני לא יודע עם לקנות HDD רגיל או SSD עם נפח קטן. כאשר בדקתי מחירים של HDD 1GB מול SSD 128 GB, המחירים די זהים (בסביבות 250 שקל) השאלה האם בכלל ניתן לחבר פה SSD והאם זה ייתן שיפור בבצועים? איזה דיסק קשיח מומלץ כאן? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L G SKILL 4GB ATI 6850 ספק Corsair CX430
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה SSD של סמסונג (840 הרגיל) בנפח 120 ג'יגה. היום לקחתי את המחשב שלי thinkpad t400. הוצאתי את ההרדיסק הרגיל ובמקומו שמתי את ה SSD ועשיתי התקנה נקיה של win 7 pro 64. ההתקנה עברה בלי בעיות אבל לאחריה לא ניתן להשתמש במחשב כי כל כמה דקות המחשב פשוט נכבה. אין מסך כחול, אין בעליה אח"כ שום הודעת שגיאה. פשוט נסגר לבד ללא התרעה. לא הותקנו שום תוכנות וההגדרה בביוס היא AHCI. משום מה נראה שבמצב safe mode לא הייתה את הבעיה הזו. ניסיתי להתקין כמה שיותר דריברים אבל אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך בSM וויתרתי על העניין. עכשיו ניסיתי להתקין win 8 pro 64 אבל פה הוא בכלל לא נתן לי להתקין אלא מראש אמר שיש שגיאה. התקנת win 7 pro 32 הסתיימה עם אותן תוצאות כמו ב64 ביט בכך שהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן שאני לא מעודכן בעסקי החומרה, ולא יודע להחליט אם הדיסק קשיח יתאים ללוח אם הנוכחי. חשבתי לקנות את הנ"ל בתקציב של 200 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733388 אין לי צורך בכמות גדולה יותר. יתאים ללוח אם? יש דגם טוב יותר אגב באותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בטעות פתחתי את זה שם חשבתי שזה יותר רלוונטי לא שמתי לב שיש פורום אמצעי איחסון... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493951.0
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1)האם חובה למשחקים כונן במהירות 7200RPMאו שאין הבדל גדול להתקין משחק כבד על HDD 5400RPM? 2)והאם יש יהייה הבדל גדול אם מערכת ההפעלה(ווינדוס)מותקן על SSD או HHD 7200RPM או HHD 5400RPPM להרצת משחק או תוכנה שמותקנים על הארדיסק רגיל(5400\72000 )? תודה מראש למגיבים.
-
- 58 תגובות
- 9.5k צפיות
- 3 followers
-