עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש ברשותי מחשב חדש עם הלוח הזה:FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX יש עליו הארדיסק - סאטא2 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כעת ברצוני לחבר אליו את ההארד אחר בהתקן IDE..אני רוצה להעביר נתונים משם. אבל הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הכונן IDE, אז המחשב מעלה את הבוט מהכונן IDE, ולא מסאטא.. כיצב אוכל לגרום לו קודם לקרוא את הסאטא? (יש על שני הדיסקים מערכת הפעלה, אני רוצה שהוא יפעיל לי את זאת שעל הסאטא, אבל הוא מפעיל את זו שעל הIDE) תודה מראש.

2. Started by KYSG,

Maxtor / DiamondMax 10 / 160GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive הוא רע,טוב,בסדר ? יש מידע חשוב עליו או משהו?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

יש לי 2 תוכנות בפומרט BIN ו CUE ואני רוצה לשצרוב אותם ב דיוידי אבל כשהווינדוס עושה את ה AUTORUN שיעלה את התפריט זה לא צריך להיות תפריט עם גראפיקה ומוזיקה או שטויות כאלה זה רק כדי להתקין כל תוכנה מהתפריט עצמו הכי בסיסי שיש! תודה טל

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by newyork3,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יתרונות: 1.SATA2 2.BUFFER 16 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_755&products_id=8636 יתרונות: 1.NCQ 2.יש האומרים שקט יותר עזרו לי להחליט תודה

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by OutRaGe,

http://img435.imageshack.us/img435/612/hd9bq.jpg אממ האם הנתונים האלה ממש ממש גרועים?(לגבי הטמפ' אני בקרוב מוסיף מאוורר 120 מ"מ שיהיה על ההארד דיסק) ואפשר תוכנה לבדיקת ההארד דיסק מבחינת ביצועים ואיכות? עכשיו לגבי הנתונים, האם זה גורם שיכול להשפיע על ההארד דיסק לקצר את חייו? (שוב חוץ מהטמפ') יש מצב שאני עוד יחזיר את ההארד דיסק(אני בודק אותו כרגע..מיד שנייה). תודה מראש לעוזרים. עריכה: אממ עכשיו שהוא סיים את הפירמוט הנתונים נראה לי קצת יותר נורמליים..השאלה אם במשחקים לדוגמה זה נחשב מאמץ להארד דיסק? מה בעצם נחשב מאמץ להארד דיסק? אם מישהו יכול להגדיר לי דוגמה אחת לפחות לכל אחד מהמצבים הבאים אני יודה לו מאוד: מאמץ בינוני, מאמץ גבוה. אלה הנתונים כרגע(שוב אני חוזר, כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by itail,

היי! אני חדש בתחום של צריבת DVD - הדיסק הראשון שצרבתי היה דיסק של גיבויים על דיסק של TDK . סרקתי את הDVD בDVDINFOPRO. חשוב לי מאוד לדעת שהגיבוי הזה יעבוד כשאני אצטרך אותו אז רציתי לשאול אם הסריקה נראית בסדר... בלי קשר, רק בשביל ידע כללי, רציתי לדעת מה אני צריך לחפש בסריקה של מדיה צרובה. תודה רבה! איתי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by vovka43r,

קניתי דיסקים לצריבה רב פעמית של SILVER LINE. CD_RW 700MB. זה מה שרשום על הקופסה, אבל על הדיסקים עצמם רשום : 12X CD-RW data 4.7Gb / video 120 min הצורב שלי לא מוכן למחוק מהדיסים האלה. לצרוב קובץ שתיים יכול, אבל משהו גדול לא מסוגל. כל פעם נעצר בטענה : DISK SPEED ERROR. השאלה מה זה הדיסקים האלה? DVD??????????????

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by Unavoidable Encounter,

אני מעוניין בדיסק קשיח 160GB ומההודעות בפורום הבנתי שסמסונג הכי שקטים אני לא יודע מה ההבדל בין שני אלה (וד"א, לא כתוב שזה SATA2, זה SATA2?) http://shopping.com/xPF-Samsung_Samsung_SpinPoint_P80SD_160GB_SATA_II8MB_7200RPM_NCQ או http://shopping.com/xPF-Samsung_Hard_Drives_160GB_7200_RPM_SATA_HD_bulk איזה יותר טוב, למה והאם יש אחרים יותר טובים של סמסונג 160GB?

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by IRIVERMAN,

מישהו יכול לתת המלצה לגרסא של הקושחה הלא רשמית של ליגי ודי..? ואם הוא יוכל לציין בדיוק את היתרונות זה יהיה נחמד.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  10. השגתי במחיר ממש טוב ספינדל של 25 דיסקים של MORRISON DVD-R X8 קניתי אותם כי היה כתוב שהם TY ובאמת הם TY לפי מה שני רואה. הנה תוצאה של סריקה של סרט שצרבתי ב X8 אגב יש לי NEC3540 והוא גם מזהה את המדיה הנ"ל בתור X12. איך זה הגיוני שTY תיתן תוצאה כה גרועה? אני ינסה לצרוב עוד דיסק או שניים ונראה מה יקרה אבל אני באמת לא מבין מה קורה פה. עריכה: הסריקה השנייה היא של אותו סרט רק על מדיה של RITEK עם קוד FUJIFILM03 שנצרבה ב X8, מאוד מוזר למה ה CDSPEED לא נתן ציון לסריקה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by freerider,

קניתי השבוע צורב DVD Nec 3540A ובכל הצריבות מתרוקן הבאפר (תמונה מצורפת) כרגע אני עוד מנסה לצרוב במהירות X8 וכבר המחשב לא סוחב, מה ייקרה במהירות X16 ? הצורב (סלייב) וה-HD (מאסטר) מחוברים על אותו כבל IDE CD מחובר על כבל IDE לבד ככה בדיוק היה מחובר קודם הצורב ה"רגיל" ולא הייתה בעיה עם הבאפר אגב, מה המשמעות של התוצאה הזאת (תמונה שניה) ? זה טוב ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום לפני כמה זמן התחלתי לשמוע רעש של כמו מאורר קטן שמסתובב מלא - מן שריקה קלה. בדקתי את כל הרכיבים וראיתי שהרעש נוצר מהארד דיסק שלי WD 120GB מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by edi17,

שלום לכולם! ברשותי הארד דיסק 60 ג'יגה שמחולק לשתי מחיצות: 1. 35 ג'יגה - עליו קיים כל המידע 2. 25 ג'יגה - עליו מותקן וינדוס + תוכנות היום הוספתי הארד דיסק נוסף של 40 ג'יגה. אשמח מאוד אם תעייצו לי מה כדאי לעשות? חלק אומרים לי לפרמט את הדיסק של ה- 60 ג'יגה ולהפוך אותו להארדיסק של הורדות בלבד ומשחקים ואת ה- 40 ג'יגה לחלק לשתי מחיצות שבאחת מהן תהייה מערכת הפעלה ובשניה כל התוכנות! אשמח מאוד לשמוע רעיונות, הצעות וכדומה! בתודה רבה, אדי

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by mb74ever,

כשהייתי לפני שבוע בזיגזאג בדיוק הגיע אליהם דגם חדש של צורב דיוידי של נאק, ה4550, השאלה שלי מה יותר טוב בו מהאח הקטן שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, לאחותי נהרס הרדיסק והגיע הזמן לקנות חדש הפעם אני קונה משהו מקצועי - 160gb ,הבעיה שאני לא יודע מה לקנות את חיבור הפשוט IDE או ה- SATA ששניהם קיימים במחשב אצלי. אני לא מבין דבר מה הבדל בין כל השלושה ? IDE , SATA ; SATA2 אני לא מדבר על צורת החיבור אלה על המהירות הביצועים שנותנים מקווה שתוכלו להסביר לי מה בדיוק לעשות כי אני לא יודע איזה סוג כדי לקנות. תודה רבה זאביק.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by IRIVERMAN,

ניתן להשיג כאלו במהירויות 8X ו-6X (בהתאמה) בארץ? אם כן אז איפה? אם לא אז מה האלטרנטיבה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. שלום. יש לאחותי כמה דיסקים של מוזיקה(רגיל- Audio CD לא MP3) בוא נגיד שאין לי מושג מה עבר עליהם, עכשיו היא רוצה שאני יעשה עוד עותק של הדיסק ואין לי שיטה אחרת להעתיק את הקבצים למחשב חוץ מ-WMP שזה תהליך שלוקח כ-7-9 דקות פחות או יותר.. עכשיו הצורב קומבו חדש וחבל לי עליו...השאלה שלי היא אם דיסקים שרוטים(האמנם היא טוענת שהם פועלים טוב ברכב בלי קפיצות וכו') יכולים לגרום לכונן לא לפעול או "לדפוק" אותו בצורה מסוימת? תודה מראש לעוזרים.

18. Started by MOFRA,

על מה משפיע הRPM בכוננים ניידים

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by eyal00,

כשאני צורב דיסק רגיל אז איפה מאוכסן המידע? בכל שטח הדיסק או במקום מסוים בדיסק? תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by eliranl,

מה ההבדל זה משמעותי מאוד ההבדל? יש לי 80GB SATA 8MB ועכשיו אני רוצה לקנות 250MB SATA 16MB הם יעבדו יחד אין בעיה עם זה נכון? וה250 ינצל את ה16 ה8 לא יפריע לו?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by x-pac,

יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים באחד מותקן לי הוינדוס ובשני לא הדיסק שלא מותקן בו הוינדוס מורכב ממחיצה אחת השתמשתי כמעט הכולו ורציתי לדעת איך לפרמט אותו בלי להתקין בו וינדוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי תודה לעונים :s05:

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שיהיה אמין ותיהיה עליו אחריות,לא מוכן לחרוג! תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  24. Started by dolevh2,

שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by k_700,

ראיתי בנועה שיש את הצורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שעולה 290 שקל וגם NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שגם הוא עולה 290 שקל. איזה עדיף לקנות? האם ה3550 גירסה יותר חדשה?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים