אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב עם דיסק קשיח 160 GB SATTA2 .כשהתקנתי גיליתי שיש רק130GB האם זה יתכן או שפשוט מכרו לי רק130GB
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני קטן 2.5 אינץ חיצוני - עד 300שח((חיפשתי בפחות אבל לא מצאתי :-\) ראיתי שלל ביקורות בין שני הדגמים האלה ואני לא יודע מה לקנות. בדרך הייתי הולך על WD אבל לפי כל האנשים החיבור של ההרדיסק הזה מגיע עם כבל שרק הוא יכול להפעיל אותו(מה שמאוד מוזר) לכן הייתי הולך על ה Seagate גם בגלל הסיפור של הכבל. שניהם עולים 300 שח ל 250 גיגה ושניהם באותו גודל ה SEGATE טיפה יותר קל. זהו תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???
-
אני הכנסתי דיסק DVD+R , רציתי לצרוב משהו, פתאום אחרי איזה דקה ככה הוא עושה לי שיש PWER CALIBRATION ERROR, מוציא לי את הדיסק , ואז עושה רסטרט =S מה זה?? פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה... חיפשתי בגוגל , מצאתי שצריך להיכנס ל CONTROL PANEL -> ADMINISTRATIVE TOOLS -> SERVICES ואז לדפדף ל IMAPI CD-Burning COM Service ללחוץ על זה קליק ימני , להיכנס ל PROPERTIES , ובSTARTUP TYPE לבחור DISABLED. בקיצור זה לא עזר =\ ניסתי לנקות את האבק מעל הכונן, יש לו גם עיגול לבן כזה, ניקיתי שם גם טוב מאוד את האבק...עדיין לא עוזר... צריך להוציא את הכונן לפתוח אותו ולהוציא את האבק חח?? אולי הכונן נדפק, צריך להחליף?? הכונן הוא Lite-On LH-18A1P תודה. יום טוב. עריכה: עם דיסק 700 MB הרגיל הצלחתי …
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לענות לי על השאלה מה ההבדל בהרדיסקים בין סידרת JD ל- JB ב-WD למשל.....ומה יותר מהיר.....
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שאלה לגבי 840evo 120gb הפעלתי RAPID mode בתוכנה של סמסונג, הרצתי בדיקה עם AS SSD, האם הכונן עובד כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה הארד דיסק הוא HOT SWAP ואיזה לא..? אני מחפש משהו בנפח של 250-320 תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כזה: http://www.scsi4me.com/snt-sas3051b-3x5-25-bays-to-5-sas-sata-hdd-hot-swap-internal-sas-cage.html Hot Swap Internal SAS Cage איפה אני מוצא כזה בארץ??[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 13:26:50 אוףףף מצאתי אבל יקר רצח...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
חיברתי היום דיסק נוסף 20G של WD,בעזרת data lifeguard tools(של WD) אני רוצה לפרמט אותו למחיצת fat 32 איזה cluster size לבחור? 8k/16k/32k
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
או אולי בגלל שאני מעלה גם תוכנות? ובמקרה של תמונות וסרטונים הוא לא יוריד לי מה 15GB חינם...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הכי מומלץ אמרו לי RAID 0 אבל מה זה בעצם אומר ? חשבתי לשים שנים של WD 500GIGA AAKS
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי אני רואה בKSP דיסק או קיי 8 ג'יגה ב 60 שקלים Super Talent Express Duo 8GB USB3.0 וזה ב 64 שקלים SCanDisk Cruzer 8GB כרגע אין לי לוח אם שיש לו USB 3 אבל עוד שנה יהיה עכשיו לשאלות 1. זה נכנס לכל כניסת USB רגילה 2 או 1 2 . יש לי מדפסת משולבת ורציתי לדעת אם תהיה לה בעיות בקריאת דברים מ USB 3?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב חדש שאני מעוניין להרכיב. מבחינתי המחשב המהיר אני יכול להשיג מבלי להתפרע במחיר. נתחיל עם דיסק קשיח: אני מחפש אחר 1TB שטח. Seagate או Western Digital Caviar Blue? האם ישנם הבדלים? האם יש צורך ביותר טוב? דיסק SSD: ישנם חברות רבות, למשל: Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD בסביבות 480 SSD Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128B- בסביבות 700 ש"ח עד כמה משמעותי ההבדל? יש גם כרטיס של סמסונג ב-750 ש"ח 250 ג'יגה, עד כמה רחוק באיכות או במהירות?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
ארגון Serial ATA International Organization המכונה בראשי תיבות (SATA-IO) http://hexus.net/media/uploaded/2013/8/3041dd69-1cba-412e-b645-42fd57df0e29.png אחראי לפיתוח התקנים/יושרה /איכות/הפצה של המוצר (Serial ATA (SATA™ נשיא הארגון בדבריו אמר "טכנולוגיית SATA ממשיך להתפתח כדי להתאים לדרישות תעשיית אחסון משתנות" כל זאת עם דגש לפתרונות אחסון בעלות נמוכה, ביצועים גבוהים . בינואר 2013 התקן הוצג ובאוגוסט 2013 מפרט התקן יצא לקהל / מפתחים שונים. הארגון התקינה הודיע על אשרור המפרט של הגרסה 3.2.המפרט האחרון של SATA Express, מפרט חדש המאפשר: ( נקודות מפתח החשובים לקהל המחשבים ). 1. שיפורים בניהול צריכת חשמל 2. אופטימיזציות עבור כונני מצב מוצקים (היברידיים SSHDs). 2.1 השקמה של כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
סליחה על הבורות האם כונן SSD מורכב בתוך המארז, או שהוא חיצוני ומחובר ע''י כבל?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
I got a new NEC ND3500A yesterday and I heard a lot of things about firmwares for this drive, wanted to know whether there's a specific firmware I should get or simply get NEC's latest. Thanks in Advance.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום ! כפי שרשמתי בכותרת, אני סגרתי מפרט חדש שאני רוצה לקנות וכללתי גם ssd: samsung evo 840 . השאלה שלי היא האם הבאג הזה משפיע גם על הקבצים של ווינדוס שמופעלים כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ST31000523AS אני מעוניין בדיסק הזה 1000 GB למרות שמוצג שנמכר כבר בעולם לא מוצא אותו , למה ? מתי יצא בפועל ? הדיסק 2 GB של WD מתי יצא לעולם ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה מבין כל אחד יותר טוב כי אני מעוניין לרכוש אחד מהם. דיסק קשיח הראשון הוא 160gb sata2 w.d והשני הוא 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty צורב דיוידי אני יודע מה אני רוצה לקנות.. אני רק רוצה דעה עליו. DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-