עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לא הבנתי מה עדיף SATA או ATA ומה יש SATA שאין ב ATA והאם עדיף לקנות אותו בכלל ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. יש לי שאלות לגבי ההארד דיסק הזה... במחשב שלי כרגע יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200 8MB Buffer ATA100... עכשיו אני רוצה להוסיף את ההארד דיסק של ה 160GB הנ"ל למערכת ובכך להגדיל את המקום על ההארד דיסקים ל240GB סה"כ.... יש לי ספק כח HEC 300 AR-TF והשאלה שלי היא אם אני מפעיל את שני ההארד דיסקים הנ"ל ביחד במקביל האם אני צריך לקנות ספק כח חדש וחזק יותר? שאלה נוספת: לוח האם שלי הוא ASUS P4P800.... אני יודע שהוא תומך ב SATA.... אני לא חושב שהוא תומך ב SATA II... השאלה שלי היא האם ההארד דיסק הזה בכלל יעבוד על לוח האם הזה? תודה מראש!

3. הלוח האם הוא: ASUS P7P55D-E יש לו חיבור ESATA לפאנל האחורי, אבל זה לא נוח, ובמארז יש חיבור ESATA קדמי ( HAF 932 ׂ) איך אני יכול לנצל את החיבור הקדמי במארז, או שזה לא אפשרי?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. מחפש חנות בחיפה לקניית זיכרון USB נייד 8 גיגה קטן לא יקר (רצוי מתחת ל250 ש"ח) תומך בVISA וXP מהיר וכמובן מחיפה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. גם החברה האמריקאית Silverstone מצטרפת אל התחום הצומח של קירור כונני אחסון מתקדמים, ומבטיחה להוריד את הטמפרטורות שלהם בעד ל-15 מעלות לכתבה

7. האם זה נכון או שזו עוד סתם קלישאה? אצלי העדפתי לקנות בשם הקלישאה הזו שני דיסקים של 80 ושמתי אותם ב RAID -0 ,מבדיקות זה באמת מהיר מאוד וגם שקט מאוד יחסית לדיסקים גדולים אבל מה ההסבר מאחורי זה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. השאלה בכותרת. בין העונים נכונה תוגרל תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. הכנתי קובץ אימג' (ISO) של דברים חשובים שלי ועכשיו אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD+DL וכל העסק הוא בערך 100 מ"ב מעל מה שיש בדיסק! האם יש דרך לצרוב את הקובץ על הדיסק? אני לא יכול לחלק את הקובץ לשניים! תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by HubbaBubba,

בעיקרון התקציב הוא עד 1000 שקל, רצוי מ KSP אני דיי סגור על ה SAMSUNG 840 250GB האם הבחירה טובה, ביחס ל CORSAIR FORCE GT או GS? ממה שהבנתי הסמסונג מהדור החדש ביותר ומבחינת יציבות הוא מעולה. בהתחלה רציתי לקנות את ה Corsair Neutron GTX 120GB או את ה SAMSUNG 840PRO 128GB אבל המחיר נראה לי פשוט לא משתלם ל 128-0GB שבתוספת של עוד 300 שקל אני מקבל פי 2 נפח. מבחינת ביצועים ה840 איטי יותר אבל ממה שהבנתי לא משהו מורגש למשתמש הממוצע, אז מה אתה אומרים ההחלטה נכונה? או שעדיף ללכת על ביצועים נטו ולרכוש את הכונן המהיר ביותר עם פחות נפח זיכרון? זהו ה- SSD הראשון שאני מתכוון לרכוש, לא רוצה להתאכזב, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  11. ערב טוב. קניתי מחשב מבוסס SSD VERTEX 2. השאלה שלי באיזה מצב לבחור IDE או AHCI א.במידה ואחליט להתקין WINDOWS XP ב.במידה ואחליט להתקין WINDOWS 7 מה ההבדל בין המצבים? זה הלוח אם אם זה משנה Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by MODI,

אז ככה מחר בעזרת השם אני קונה את המחשב החדש שלי יהיה בו 250GB של WD בתקן SATA2 והוא יהיה בנוסף לHD הנוכחי שלי, 80GB של WD בתקן IDE עכשיו יש לי שני מחיצות 1: סי, 17.6GB מתוכם פנוי 672 מגה 2: די, 56.8GB מתוכם פנוי 3.06GB אפשר לקחת מהHD החדש משהו כמו 20 GB לסי, והשאר לדי?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by NotClear,

ברצוני לקנות כונן חיצוני לנייד (בממשק USB2). מכיוון שאני מסתובב הרבה עם המחשב (ועם הכונן) רציתי לדעת אם יש איזשהו מנגנון אבטחה על הכוננים ואם לא, האם יש דרך לאבטח את הכונן. תודה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by yakir4u,

יש לי שני כונני HDD 80G שאני לא משתמש בהם אני רוטצה לייצור עליהם RAID0 למערכת הפעלה ולתוכנות ספציפיות אין בינתיים כסף לקנות SSD אז לא להציע לי SSD בבקשה רק איך אני מגדיר אותם שייתנו לי מקס' ביצועים מבחינת גיבוי לא באמת משנה לי כי גם ככה כל הקבצים הקריטיים יהיו מגובים על כוננים אחרים אז זה מיועד רק להגביר את המהירות באופן זמני עד שאני יקנה SSD

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by morans,

(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by EnerGy,

שלום, אתמול רכשתי את הכנן הנ"ל ובבדיקות כמו HD Tune וPCMARK VANTAGE מהירות הכונן שלי איטית מכוננים אחרים מאותו הדגם בדיוק. כך בHD Tune המהירות ההמוצעת המתקבלת היא בסביבות 60MB לשניה ובכוננים אחרים המהירות היא בסביבות ה 90MB לשניה, ובPCMARK VANTAGE התוצאה נמוכה בסביבות 700~ נקודות לדיסק הקשיח ( 3700 לעומת 4500 ויותר). מה יכולה להיות הבעיה ?

18. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה. לאחרונה הדיסק קשיח שלי 1.5T התחיל לעבור בצורה איטית להחריד 5MB לשניה. והבעיה שהוא גם תקוע את המחשב לכמה שניות, ואז חוזר לכמה דקות פעילות (הכוונה להעברהת קובץ) ואז שוב נתקע. הכונן קשיח של חברת IOMEGA בפנים יש דיסק קשיח של סמסונג. אודה לעזרה בפתרון הבעיה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. ועוד שאלה קטנה, פירמוט מזיק להארד דיסק אם נעשה לעתים תכופות? סתם לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by the king2006,

שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by Yaniv_Uzan,

שנים על שנים אני עם מערכת קבצים FAT32... בנוסף לזה גם שנים ש NTFS קיימת ועד היום לא טרחתי להמיר את הכונן שלי למערכת קבצים הנ"ל. נגיד ואני צורב את כל התוכנות ושירים וכו' שאני צריך על דיסקים רגילים האם כשאני יעתיק אותם חזרה למחשב שלי הם יעבדו אחרי ההמרה ל NTFS? כי כאילו אני צורב FAT ואז NTFS... אני יודע שאין קשר אבל רק להיות בטוח אתם יודעים בכל מקרה יש יתרונות של ביצועים? איזה חסרונות יש לה? תודה יניב

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by BeBest,

1. האם במערך RAID0 ככל שמוסיפים יותר דיסקים למערך כך הוא מהיר יותר? ואם כן מה השיפור באחוזים בתוספת כל דיסק? (נניח עליה מ-2 דיסקים ל-4 דיסקים) - האם השיפור הוא בעיקר במהירות הכתיבה / קריאה? 2. עד כמה בקר RAID חומרתי (HP P212 Smart Array) יעזור בשיפור מהירות קריאה של מאות קבצים שונים ממקומות שונים בדיסק ביחס לRAID תוכנתי? (הקבצים בגודל של 100-200 מגה). 3. איזה עוד פתרונות אפשר לשקול על מנת למקסם את מהירות הקריאה מהדיסקים? (מהירות כתיבה לא חשובה לי) תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by sarel_d,

אהלן אנשים ! ! ! אז ככה חיברתי תצורב החיצוני שלי למחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא לא חיברתי אותו , כל ההתקנים שלו בסדר גמור ניכנסתי למנהל התקנים והכל מראה שבסדר הוא גם מעלה לי דיסקים והכל אך בנוסף לזאת יש בעיה כשאני בא לצרוב דיסק הוא מתחיל לי את הצריבה ובאמצע קבוע הוא מחליט להפסיק תצריבה וכל התהליך ניכשל ... אם מישהו מכם יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי אפילו באופן פרטני אני יודהה לו מאוד ... *כבר הלכו לי שלושה דיסקים לזבל

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by rino,

שלום לכולם יש לי אוסף סרטים מכובד שהתחלתי באיסופו כבר לפני כשנתיים כשצורב הDVD שלי {פיוניר 04 } עלה 2000 ש"ח מהפורום אני למד שלאיכות המדיה והצריבה יש השפעה רבה על איכות הסרט. השאלה: אם אני מעתיק סרט חזרה לPC ממדיה ישנה ולא איכותית וצורב אותו בחזרה למדיה איכותית וצורב איכותי האם האיכות תשתפר או שתשאר כשהייתה? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.