אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשבוע הקרוב אני מזמין לעצמי צורב DVD, ולאחר התלבטויות כולל שיטוטים פה בפורום החלטתי ללכת על LG GSA-4163B. בזאפ נתנו עליו ביקורות ממש טובות, ומהרבה אנשים בנוסף למחיר הזול שלו. הבעיה שכשחיפשתי עליו חומר פה בפורום ראיתי הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות איתו, מה שגורם לי לחשוב פעמיים... בנוסף שמעתי שיכולה להיות לי בעיה איתו\בכלל בגלל שיש לי רק 256 זיכרון פנימי.... בכל אופן אני רוצה לשמוע פה מאנשים שקצת יותר מבינים ממני בקשר לבחירה שלי והכל, ואם אפשר גם להמליץ על חנות להזמין ממנה (אם יש אחת ליד ירושלים) זה יהיה נהדר.... בכל אופן תודה, ובבקשה תענו מהר כי אני חוזר לצבא מחר ורוצה להזמין היום..
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 800 Mhz לוח אם - ASUS CUV4X. (אם צריך עוד פרטים LET ME KNOW). האם אני יכול להתקין את הארד דיסק DiamondMax Plus 9 - 80G של MAXTOR על מחשבי ?? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
השאלות שלי הם האם שווה לי RAID בIDE כמה זה ישפר, ומה ההבדל במהירות בינו לבין רייד של SATA ו SATA2 איך פועל הרייד תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמעו אני הולך להחליף חלקים למחשב שלי ורציתי לדעת אם כדי לקחת sata או sata2 ?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי ה NEC3540, וה LG4163B http://www.cdfreaks.com/article/243/9 אם ניזכר גם בסמסונג החדש 164C שגם קיבל SAFE BUY ובסוני החדש 810A (תכלס BENQ1640) שכנ"ל אז בהחלט התעשיה הזאת מתכנסת סוף סוף.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כלומר יש תוכנה כלשהי או מבחן? הרכבתי מחשב חדש בעצמי ואני רוצה לוודא שהכל נכון. יש לי כונן SATA 2 של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה צוודא זאת. אין לי שום ג'אמפר מחובר לכונן. זה נכון שבשביל שיעבוד בסאטא 1 חייב להיות ג'אמפר? כלומר הוא יכול כרגע לעבוד רק בסאטא 2? תודה!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום, כיצד ליצור קובץ ISO כדי שאפשר יהיה לצרוב בצורת "Burn Image to Disc" מ-Nero (כמו למשל קבצים שמורידים מ-eMule, או למשל bin ו-cue)? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני חייב עזרהה הוספתי דיסק קשיח נוסף לפני חודשיים בערך והיום אני פותח את המחשב והוא נעלם לי.... מה אני אמור לעשות??? מה הבעיה עזרהה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צריך שיהיה שקט יחסית.. שיהיה פחות או יותר זול.. ושיהיה מהחנות KSP.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש שבו יש כונן שמחובר בSATA מין כזה כבל כתום וגם עוד כבל שמורכב מחמש כבלים קטנים צבעוניים מצטער אני לא יודע איזה כבל זה אבל לא קשה להבין זה כבל די נפוץ במחשב כל כונן מחובר איתו גם דיסקטים וגם דיסקים... עכשיו נשאר לי כונן קשיח מהמחשב הקודם שבו יש מידע ו40 גיגה שלא היה מפריע לי לצרף אותם למחשב החדש... הבייה היחידה היא שהכונן מהמחשב הקודם הוא IDE (כבל שטוח אפור כמו שטיח) ואני לא מצליח למצוא שום חיבור של IDE על הלוח אם. (על הלוח אם יש שתי חיבורי IDE אחד לכונן סידי והשני אני לא זוכר נראה לי לדיסקטים אבל שתיהם תפוסים) מה אתם ממליצים לעשות? יש איזו שהיא דרך לחבר את הכונן הישן למחשב החדש? כי זה מאוד חשוב לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מכרתי את המחשב הישן שלי לחבר והיה למחשב 40GB של IBM. מסתבר שהקשיח התקלקל פתאום כי הוא עושה רעשים ונתקע. אז אני רוצה לקנות למחשב הזה דיסק קשיח זול. על מה אתם ממליצים לי ללכת? כמה זה צריך לעלות? תודה רבה,
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגיע גם זמני לקנות צורב DVD. אני לא מבין כלום בצורבים ובטח לא בצורב DVD, אני אשמח לקבל המלצה לצורב DVD איכותי שלא יתקלקל בקלות והבנתי שיש סוגים שונים וכל מיני דברים. אשמח אם תסבירו לי על הצורב DVD ומה הטווח מחירים בנוסף? ובנוסף מה טווח מחירים הדיסקים לצורב DVD? כמה GB יש בדיסק? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 160GB SATA של SEAGATE למחשב חדש. אני רוצה לחלק אותו ל-3 מחיצות : שתיים של 10 (עבור WIN XP ו-WIN2000) והשלישית של 140 עבור משחקים ושטויות אחרות. קראתי באתר של SEEGATE של- WIN XP בלי SP 1 יש בעיה לעבוד עם דיסקים גדולים יותר מ-137 GB. אין לי דיסק של WIN XP עם SP1..... יש לי רק את הרגיל.... האם תהיה לי בעיה עם הדיסק הזה ו- WIN XP או שאם אני אחלק את הדיסק למחיצות לפני התקנת WIN XP אז לא תהיה בעיה? הנה מה שכתוב באתר של SEAGATE http://www.seagate.com/support/kb/disc/capacity/137/os/winxp.html אין לי בעיה עם WIN2000 כי יש לי דיסק עם SP4.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
היי Guys.. אני מתכוון להרים כאן איזה מחשב גורטאה שיש לי (מבוסס VIA EPIA-M 1Ghz) בתור מחשב הורדות קטן. הזמנתי כבר כרטיס הרחבה של SATA-150 עם 4 פורטים מבוסס על צ'יפ Sil3114. אני בחיפוש אחר כונן בנפח של 250GB שיהיה שקט, ויתמוך גם בתקן החדיש יותר (עד כמה שזה לא באמת משמעותי). עד כמה שאני יודע Samsung הם השקטים בתחום, והסדרה האחרונה היא SpinPoint120 בתקן ה-SATA-300. הדגם של ה-250GB נקרא SP2504C ועולה בארץ בסביבות ה-740 ש"ח. ביקורת ב-Tom's Hardware ביקורת ב-SPCR על האח הקטן יותר של ה-200GB מאותה סידרה באתר של Samsung רמת הרעש של SP2504C ו-SP2004C הן זהות - 2.5-2.8 bell, וכמו כן מספר הראשים והפלטות - 1 [למרות שזו כנראה טעות, אין פלטות בודדות בנפח כזה, כנראה שמדובר על שתי…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב, אני נתקלתי בדבר שאף אחד עוד לא נתקל בו (כולל ב cdfreaks), אז אני אשתף אתכם ככה אולי אם למישהו תהיה בעיה דומה, הוא יוכל לפתור אותה מבלי לבכות על הצורב. הכל התחיל ביום בהיר אחד....סתם, אז ככה, צרבתי סתם משהו (סרט גיבוי) על מדיית DVD-RW, באתי לעשות rip מהמדיה לדיסק הקשיח שלי ושמתי לב שהוא מעביר את הקבצים ממש לאט (מהירות 1.4X), זה אף פעם עוד לא קרה לי, תמיד הוא היה מגיע למהירות המקסימלית (16X).... שימו לב שאני משתמש בקושחה הלא רשמית. טוב, עשיתי cancel אני לא אחכה כל כך הרבה זמן, באתי למחוק את המדיה, מחקתי, באתי לצרוב אליה שוב ו...הבאפר התחיל להשתולל כמו נרקומן בלי סם, ושאני מזיז את העכבר הוא זז לאט, פתחתי את ה task manager ואני רואה שהמעבד על 50% (HT אז זה כמו 100), אבל …
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר כונן SATA II ללוח שתומך ב-SATA. יש לי לוח של ASUS P4G8X ואני רוצה לחבר את כונן ה-200GB של WD. תודה !
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הצלחתי שבוע שעבר להציל שני דיסקים (של IBM) מהפח ! איזה אושר ! עבדתי עם 3 תוכנות: HDD Regenerator , Disk Patch , IBM DFT . דרושה הבנה (לא סופר ידע) בדיסקים כדי לעבוד איתן. הם "כמו חדשים" . לא ניסיתי להציל את המידע, אבל אפשר. אז אם יש לך דיסק כזה , ואינך מנוסה, שלח לי, ארוז היטב בקרטון או ספוג, עם בולים להחזרה. מקסימום תשלם לי שליש משווי נכחי של הדיסק, אחרי שיוחזר. שווה לא ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי די משוכנע שאני מחפש DIAMONDMAX 10 16MB 300G . קראתי באיזה מגזין שהם הכי טובים. אחרי שקראתי פה ושם הבנתי שעדיף לקחת את ה MAXLINEIII התואם. אותם SPECS אבל יותר אחריות (נכון? לא נכון?). עכשיו אחרי שקראתי את הביקרת הקבוצתית + ביקורת SAMSUNG בTOMS מהסטיקי ועוד ביקורת קבוצתית ב STORAGEREVIEW - אני ממש כבר לא יודע. ה 3200JB של WD נראה ממש טוב - וגם הT7K250 SATAII של היטאצ'י. כמו כן לא הבנתי את תוצאות הביקורת של ה SPINPOINT ב TOMS. הכותרת "SAMSUNG LEADS THE PACK" אבל זה לא לגמרי נראה ככה מהתוצאות. בקיצור אני צריך תרגום ולא בגלל אנגלית (שפת אם). סדר החשיבות שלי מציב את ביצועי היחידה והיציבות שלה לאורך זמן לפני נגיד...כמות הרעש או החום. לא תהיה על הדיסק מערכת הפעלה…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של Promise, כרגע אני עם שני הדיסקים הקשיחים שבמפרט, ויש הבדל גדול מאוד, הדיסקים הקודמים (מקסטור IDE) שישבו לי במחשב הקודם על הבקר עבדו יותר מהר (במיוחד בהעתקת קבצים מדיסק אחד לשני), כרגע בלי בקר, על SATA שאני מעביר קובץ גדול מסוים, ונגיד אני שומע שיר ברקע, או רואה סרט, התוכנות נתקעות עד שהקובץ מסיים להעביר. האם זה דבר סטנדרטי שבזמן העתקת קבצים מדיסק אחד לשני הכל יקפא ככה? (אפילו אם זה לשניות בודדות). האם יש כבר בקר SATA II? אם למישהו יש בקר SATA ויכול להעלות כמה בנצ'מרקים? (נא לציין איזה בקר בדיוק). תודה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כי קנו לי כזה. ואני צריך לדעת אם הוא שווה משהו?
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הדיסק הקשיח Maxtor MaXLine III 16MB ATA133 בנפח של 250GB או 300GB (רצוי 300GB אם ההפרש במחיר לא גדול) במחיר סביר? הדגם המדוייק הוא 7L250R0 עבור ה-250GB, ו-7L300R0 עבור ה-300GB. מצאתי את ה-250GB בלמיר במחיר סביר של 665 ש"ח. בפנדה יש גם את ה-250GB וגם את ה-300GB, אבל במחיר מטורף של 1,154 ש"ח ל-250GB ו-1,701 ש"ח עבור ה-300GB. אין לי מושג איך אפשרי הפרש כזה במחיר. יכול להיות שבלמיר הצליחו להשיג מחיר מצויין על הדגם הזה. מישהו מכיר אולי חנות נוספת (עדיף באיזור המרכז) שאפשר להשיג בה את הדיסקים הקשיחים האלה במחיר סביר כמו בלמיר (דיסקים קשיחים אחרים של מקסטור בנפחים האלה שמצאתי בחנויות אחרות היו מסדרת DiamondMax 10).
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש באינטרנט המון זמן כונן קשיח בנפח של 160GB שמתאים לSATA
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-