אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי צורב ימהה 16*10*40 ישן נושן (3 שנים) שעובר כמו שצריך, בלי בעיות. רק מה - יש דיסקים, לא איכותיים במיוחד, שצרבתי פעם (בשנת 2001) ועכשיו הם לא עובדים בשום מקום ובשום מצב קראתי בפורום הזה די הרבה, וממש התגריתי להזמין כבר עכשיו צורב חדש LiteOn כי ראיתי שהוא צורב באיכות גבוהה וקראתי על עידכוני הקושחה וכו'. אך זאת בעיקר עקב אותם דיסקים שלא נקראים... שאר הדיסקים נקראים די בסדר... והצורב בינתיים עובד כמו שצריך. רציתי לדעת אם כדאי לי בכל זאת לקנות צורב חדש? מה הוא יתן לי? הוא יגרום לדיסקים לעבוד יותר זמן? מבחינת שנים. הוא יקרא דיסקים שלא כ"כ קריאים בכוננים אחרים? מה היתרונות המרכזיים שלו על פני הצורב שלי הישן? (חוץ ממהירות והגנת צריבה) תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 הרדיסקים של WD בנפח 80GB וכנראה שהם כבר עשו את שלהם. כשאני מעביר קבצים מהרדיסק להרדיסק הוא עושה זאת במהירות של 15MB/s. לפי PCMARK05 תחת HDD-General Usage אני בכלל ב 4.67MB/s. מה עושים כדי שהמהירות תגדל? אין לי שום דבר בזיכרון ופירמטתי את המחשב לא מזמן.. (שבוע) האם אני המהירות תלויה בהרדיסק חדש? ואם כן איך מה ההרדיסק המהיר ביותר והמשתלם ביותר? תודה מראש, ברדק.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו ביקורת על הצורב הזה:http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review למישהו יש ניסיון איתו? יודע איך הוא? ומה זה אומר עליו שהוא OEM? ואם יש לכם המלצה לצורב אחר... חשוב שיעבוד טוב בדיסקים של DL.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני בא להתקין ווינדוס וזה רושם לי : setup did not find any hard disk drire install אני לא מצליח להתקין וחיפשתי דריברים ל WD1600JS שלי ולא מצאתי ואיך אני אמור להתקין ווינדוס בביוס הוא מזהה לי אותו וגם בויינדוס עצמו
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי צורב וכונן רגילים לא DVD. והביאו לי דיסק DVD לצרוב וכשאני מכניס אותו המחשב בכלל לא מזהה את הדיסק באף אחד מהכוננים. זה בגלל שהכוננים הם לא DVD? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת יותר פרטים על המוצר הבא: WD_BLACK 2TB SN770 NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280 האם מתאים למחשב נייח? משום מה במפרט באמזון רשום לפטופ. האם מומלץ למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להשיג את ההארדיסק הזה Sandisk Extreme ביותר זול ממה שהוא נמכר בארץ ?
-
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
הIBM עובד רק על PIO ולא על DMA למרות שכאילו הוא אומר שאם אפשר הוא היה עובד על DMA אבל אין שום סיבה שלא יעבוד ככה! הIBM והMAXTOR מחוברים ביחד לפרימרי והסידי והצורב לסקנדרי...
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו בכונן הראשי 30G וזה נגמר לו. אבל יש לו עוד 100G לא מוקצים בכלל השאלה אם יש דרך להגדיל את הכונן בלי לפגוע בחומר שבפנים? ראיתי שיש תוכנה : PartitionMagic האם היא הפתרון? היא חינמית?ואם כן האם אפשר להשתמש בה ואז למחוק? יש לו VISTA ראיתי שיש שם ניהול מחיצות האם אפשר לעשות את זה משם? והשאלה אם אני יוכל לעשות לו את זה מרחוק עם LogMeIn ? או שזה בעיה ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר המלצה על דיסק און קי שיהיה מהיר משהו באזור 64 GB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם ! ברשותי לוח אם פצצה עולמית שהוא: GA-K8NS 939 ULTRA של חברת GIGABYTE בלוח שתי אפשרויות לRAID והן: SILICON IMAGE RAID SIL3152 NFORCE 3 ULTRA RAID מה מהן עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כשמפרמטים דרך ווינדוס יש אפשרות לבחור איך לפרמט(4096,8192 וכן הלאה) מה זה נותן ובאיזה סוג לבחור לויסטה 64? (כונן SATA 16 MB)
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
כשהייתי לפני שבוע בזיגזאג בדיוק הגיע אליהם דגם חדש של צורב דיוידי של נאק, ה4550, השאלה שלי מה יותר טוב בו מהאח הקטן שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי SUSE 9.1 על דיסק של 40 גיגה ואני לא מצליח להחזיר אותו לFAT32. במג'יק פרטישיין רשום על הכונן - BAD, ניסיתי לפרמט אותו הוא לא מצליח. ניסיתי להחזיר אותו לFAT32 דרך FDISK ובכלל לא רואים אותו שם. תודה! (צירפתי קבצים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן, למי שלא ראה KSP פרסמו יופי של מבצע על הVertex 2 בפייסבוק - 890 ש"ח ל128GB. שזה בהחלט שווה, אך השאלה אם כדאי ללכת על כונן מהדור ה2 (עם SATA2) או אפילו להתפשר על הגודל וללכת על הM4 של Crucial שאני שומע עליו רק דברים טובים (אבל לא מצליח למצוא אותו בארץ בגרסאת ה128GB :-\ ).
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי, התקנתי על הדיסק און קיי שלי לינוקס, עכשיו לצורך זה היה צריך ליצור מחיצה של 750 מגה של Fat16.. אפשהו בהתקנה הייתה צריכה להיווצר עוד מחיצה של כל שאר הזיכרון(3 גיגה), אבל משום מה זה לא קרה.. עכשיו אין לי כח שוב לכל הקטע עם הלייב CD וזה, יש אפשרות לעשות את זה דרך חלונות? ניסית עם Partition Magic אבל זה עובד רק על HDD לפי מה שהצלחתי לראות.. תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב אז כתבתי פה.. אם לא מתאים תעבירו .. איך הASUS DRW-2014L1T X20 לעומת הLG H62/66 ? אם הוא לא משו מה לקחת במקרה ואי אפשר לקחת את הLG ? תודה מראש וסליחה אם זה לא אמור להיות פה .. ???
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אוקי מצטער על השאלה הטיפשית... אבל לא עשיתי את זה בעבר... איך אני מגבה DATA על דיסק DVD? ובאיזו תוכנה הכי נוח להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני צריך CD-ROM כי שלי הלך. שמעתי שה-LG נוטים להתפוצץ?! אז חשבתי על האסוס. אני מחפש CD-ROM אמין וטוב.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
עד 400 ש"ח עם חריגה של 100 אבל חייב להיות נייד העסק (אני חייל) 2.5 חייב להיות תמיכה ב-USB 3.0 וכמובן אחריות של שנה ומעלה בלי קשר לזה ראיתי את זה אבל אני לא מכיר את החברה (אני כבר הרבה זמן בלי מחשב והיה מהפך רציני מבחינת חומרה) וצריך עזרה של ממש ^^ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 תודה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, פונה אליכם עקב הפקת לקחים בנושא הגיבוי המחשב שלי מת ואני חושב על הפיתרון ולא כל המידע גובה כראוי. נכון לעכשיו יש לי כנון חיצוני USB-WD Passport איתו הייתי מבצע את הגיבויים בצורה ידנית כמו ב 48 . רוצה להתקדם לכיוון כונן חיצוני עם רשת בעל נפח של 2T עם תוכנה שתגבה בצורה אוטומטית - האם יכול פיתרון זה לכלול סטרימרי אנדרואיד שפועלים ברשת? -האם התוכנה תדע לגבות לפי זמנים שניתן לקבוע? -האם תדע לזהות כפילויות של קבצים ולהמליץ על מחיקתם? -האם תדע להסתנכרן מול המחשב ולבצע גיבויים אל מול מה שנשתנה הוספה או מחיקה של קבצים יחסית לגיבוי האחרון. אנא בבקשה עזרתכם האדיבה והמהירה אנסה לרכוש עכשי…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק של 500 GB מחברת סמסונג. חיברתי את ההארד דיסק כמו שצריך, הוא מזוהה בביוס וכמו כן מזוהה בdevice manager של הוינדוס אבל כאשר אני פותח את המחשב שלי אין שום כונן קשיח חדש שהתווסף. מה יכולה להיות הבעיה ? איך ניתן לפתור את זה תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים של WD אחד של 200GB ואחד של GB250. אני עובד בנתיים עם הכונן של GB200, יש לי עליו XP וכבר המון זמן שאני מקבל פריזים כאלה וכל המערכת נתקעת וצריך לעשות ריסטרט.. זה קורה גם אחרי פירמוט.. לכן אני רוצה לבדוק מה הבעיה, ואני רוצה להתחיל עם הכוננים, יש איזה תוכנה לבדיקה של הכונן? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-