עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. סמסונג מעניקה לנו הצצה קטנה ליכולות של טכנולוגיית האחסון מהעידן החדש שלה, בזמן שבאינטל מתכוננים להשקת מוצרים ראשונים בתצורת DIMM לכתבה

2. כרטיסי microSD בנפח עצום במיוחד הופכים נפוצים ונגישים יותר עם השקות רשמיות מבית שניים מהשמות הכי גדולים בתחום לכתבה

3. Started by HiG,

יש לי במחשב שני כוננים, אחד של כ470 GB ואחד של כ930 GB. הכונן הראשון מחולק לשתי מחיצות, C של 35 GB שעליה מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) וD של 430. לעיתים קרובות המקום בC מתמלא ואני נאלץ לנקות אותו, אך בD יש לי הרבה מאוד מקום ריק. מצאתי מדריך באינטרנט שבאמצעותו ניסיתי לחלק מחדש את הזיכרון (דרך הDISK MANAGEMENT, ניסיתי לכווץ את D כמו שנכתב במדריך, אך לא יכולתי להרחיב את C). רציתי לדעת אם יש דרך לחלק מחדש את הזיכרון במחיצה על מנת להגדיל את C על חשבון D, בלי לאבד נתונים או לפרמט. תודה נ.ב. אנא קחו בחשבון בתשובתכם שכונן הDVD שלי לא עובד.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. היתעסקתי קצת עם החבאת הכוננים (סקיור רום 7) ואכשיו הצורב והכונן האמיתים שלי נעלמו!!! מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by CRT,

עד היום היה לי CRUZER MICRO 8GB שהייתי די מרוצה ממנו, בסה"כ עשה את העבודה שלו כמה שנים (4+) עד שהיום הוא הפסיק לפעול. ולא הצלחתי להדליק אותו בשום מערכת הפעלה XP\7\UBUNTU. חשבתי על שני אפשרויות לקנות 1 16GB או 2 של 8GB ככה שיהיה לי יותר אפשרויות ואם אחד ידפק יהיה לי את השני. על מה אתם ממליצים? הדרישות פשוטות: מהירות כתיבה\קריאה לא פחות מהCRUZER שהיה לי, ומאוד רצוי נשלף או אם מכסה על שרוך שלא ילך לאיבוד. התקציב עד 250 ש"ח + חריגה 100 אם יהיה שיפור משמעותי. תודה.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  6. יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש צורב DVD חיצוני למחשב הנייד שלי, חשוב לי שהוא יהיה אמין, דק וקטן מימדים ככל שניתן ותוחלת חיים סבירה. אין הגבלת תקציב תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  8. האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by aerocool,

מה ה FIRMWARE המומלץ ל NEC ND-3550A ? ומהיכן להוריד אותו ? דן

10. Started by *BYZ*,

איך אני יודע שהמחשב שלי תומך בSATA 2?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי קורא כרטיסים של LEXAR די חדש בן חודש וחצי בערך Lexar Multi-Card USB2 Card Reader והוא היה מחובר למחשב קבוע. היום הפעלתי את המחשב והוא הודיע שהוא מצא New Hardware - כונן מתברר שבמקום להופיע כ4 כוננים הקורא מופיע ככונן אחד. אם מכניסים מס' כרטיסים ביחד הוא עובד בשיטת "הכסא החם" - האחרון שהוכנס מופיע. לאחר נסיון לעשות Uninstall ממנהל ההתקנים ולחבר מחדש (לאחר אתחול) הסיפור חזר על עצמו. כמו כן זה חזר במחשב אחר. יש לי משהו שאני יכול לעשות על מנת לתקן את המצב? או שהברירה היחידה היא להפעיל אחריות (צריכה ליהיות לי של שנתיים)? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  12. Started by danshimsh,

שלום רב, בעיקבות הדיון בפורום זה אני מתכוון לקנות היום אחד משני הדיסקים הבאים (SSD) http://ksp.co.il/?uin=23483 http://ksp.co.il/?uin=26609 העניין הוא שהמחשב שלי הוא עם SATA2 בלבד. אני חושב לקנות מחשב חדש תוך חצי שנה. השאלה היא: האם קודם כל זה יעבוד עם המחשב שלי ? מדובר בכונני SSD של SATA3, ואינני יודע אם יש תמיכה אחורה ב SATA2 מבחינת תאימות כבלים וכו' שאלתי השנייה - האם זה ייתן ביצועים סבירים ? אני לא מחפש משהו מיוחד, אם זה ייתן ביצועים של פחות 20 או 30 אחוז בממוצע זה גם טוב בברכה דן

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. כרגע ערכתי מספר שינויים בדיסק הקשיח החדש שלי - היו לי 2 מחיצות, אחת בשם G של 26GB ואחת בשם D של 50GB, החלטתי לקחת 18GB מ-G ולהעביר אותם ל-D, כך שב-G יהיה 8GB וב-D יהיה 68GB. עם זאת, קבעתי ש-G יהיה Primary ו-D יהיה Logical (זה היה הפוך) והגדרתי את G כ-Active. כל זה עם התוכנה PartiotinMagic 8. נראה כי כל התהליך עבר בהצחלה (העברה של 18GB ל-D), אבל אחרי שהגדרתי Primary, Logical, Active - אני לא רואה את מחיצה D ב-Windows. האם ישנה דרך לתקן זאת? חשוב לציין שאני מעדיף לא לפרמט מחיצה זו, נמצאים בה קבצים חשובים. :'(

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?

15. Started by AdiR^SiNaI,

נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by אסיWOW,

הדרישות שלי שיהיה בין 500GB ל 640 לא יותר או פחות ושיהיה טוב ושקט המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים או שמה אתם ממליצים קשיח אחד רק לווינדוס וויסטה שלי נגיד160GB והשני למשחקים והשטויות 500GB איכותי? תנו דיעות

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. שלום לכול העוזרים!!! מחפש הארד דיסק נייד של 1 טרה כדי לגבות את התמונות והסרטים שלי. לא יהיה שום שימוש נוסף בהארד דיסק חוץ מגיבוי. חשבתי אולי על הארדיסקים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 כול עצה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. הכותרת מסבירה הכל תודה מראש

19. שלום. יש לי כבר ספינדל 50 DVD-R יוקרתי ויקר של וורבטים לצריבות גרנדיוזיות בלבד. הייתי מעוניין בספינדל נוסף אבל פשוט יותר לצריבות יום-יומיות על גבי דיוידי. יש לי צורב נאק 3520. הייתי רוצה לדעת - מה דעתכם עם ה- Ritek? מה שאני מחפש זה G04/G05 (זה הקוד)? ואם אני כבר הולך על זול - אולי כדאי לקנות dvd+R ועם ביטסטינג ל- דיוידירום? אגב, מישהו יודע מהו המדיה קוד המלא? תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. שלום, לא הצלחתי למצוא הבהרה לדבר הזה בחיפוש כאן וב-FAQ שונים... יש לי 80GB שבשימוש רגיל כבר שנה ומשהו. הזמנתי כונן זהה (סיגייט סטנדרטי כזה), רק עם נפח כפול, ואני חושב על לחבר אותם ב-RAID 0. אני מודע לבעייתיות של כשלים במערך כזה, וגם הבנתי שאם אחבר אותם כך אקבל נפח של 160GB סה"כ. השאלה היא - האם אפשרי ליצור מערך עם הכונן החדש, מבלי לפרמט את הקודם?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  21. st1000lm014 וינדוס 8 מחובר למחשב נייד של לנובו. המחשב עולה ואז נכנס למצב תיקון, במצב תיקון אין הרבה מה לעשות, ניתקתי את הדיסק מהמחשב וחיברתי למחשב האישי שלי עם מחבר USB- SATA, המחבר עובד כמו שצריך(בדקתי עם דיסק אחר). הדיסק לא עולה בכלל, המחשב לא מזהה אותו. חיברתי מחדש את הדיסק למחשב נייד המקורי והפעלתי LIVE CD של ווינדוס 10 במטרה להגיע למידע שנמצא על המחשב. אפשר להיכנס לדיסק, אבל אחרי 10 שניות המחשב נתקע ואי אפשר לגשת יותר לדיסק הקשיח. וגם הוא נמחק מרשימת הכוננים הפעילים. יש מה לעשות? אגב, בביוס כן המחשב מזהה את הדיסק. הוא גם לא נשמע כמסתובב. אשמח לכל עזרה, תודה!

22. Started by elni,

לא מזמן קנית מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ויש לי הארדיסק SATA עכשיו יש לי גם הארדיסק של המחשב הקודם שהוא IDE יש אפשרות לחבר אותו למחשב החדש ולהעביר חלק מהקבצים שבו למחשב החדש? ואם כן איך עושים זאת? תודה!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. Started by ben060,

יש לי הארדיסק של 160 עם 8MB אני רוצה לקנות עוד 250 עם 16MB זה יעבוד טוב?

25. Started by miaoo673,

עבור CD-R 700MB, DVD-R 4.7GB, DVD+R DL 8.5GB. שאלות נוספות בנושא: 1. האם סוג המידע משפיע על איכות הצריבה? (אפליקציות, מוזיקה, סרטים, וכו') 2. האם צריך להתחשב במהירות הצריבה? שם היצרן? 3. כיצד מוודאים בסופו של דבר שהדיסק יצא ללא פגם?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.