אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
בלוח שיש לי היום אין תמיכה להרדיסקים SATA (מהסיבה הפשוטה שכשקניתי אותו לפני כמה שנים, התוספת לתמיכה ב-SATA הייתה דיי גדולה). היום אני חושב על הגדלת נפח הדיסקים שלי ואני מתלבט בין לקנות עוד 120GB (בנוסף ל120 שכבר יש לי ול-120 החיצוני) רגיל או SATA. הבעיה: אם אני קונה SATA אז אני צריך לקנות גם בקר והשאלה שלי היא: האם משתלם להוסיף בקר כזה בשביל עוד דיסק או שכדאי לוותר ולדחוף עוד 120 רגיל ודי. שאלה נוספת - הבנתי שיש קצת סיפור עם דיסקים שגדולים מ120 ג'יגה (160 וכאלה) - מישהו יכול לפרט בנושא? ד"א - המפרט המלא בחתימה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטמפרטורה כפי שמופיעה בתמונה כשהמחשב עולה זה הגיוני? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז ככה לפני שנה קניתי הרדיסק wd 120gb sata ובואו נגיד שהו עבד ועשה את שלו, חבר שלי לפני שבוע אמר לי שיש מין בדיקה להרדיסק לראות את המהירות בה הוא עובד, הראה לי החבר את המהירות של ההרד דיסק שלו עכשיו בתאוריה ה-sata אמור להגיע ל-150 בערך במד שנמצא שם אצל חבר שלי הוא מגיע בערך ל-117 שזה נחשב טוב עכשיו אני יסביר לאן נכנסתי כדי לבדוק ,הלכתי למנהל ההתקנים לחצתי על חומרה שם על בקרי-IDE ATA שם על השניNVIDIA nForce4 serial ata עם כפתור ימני ואז מאפיינים ואז על לשונית למעלה primary channel ושם יש SPEED TEST......בהרדיסק שלי הגרף האמצעי מראה לי על 70 ואילו של חבר שלי 117 איך זה יכול להיות .....אולי בגלל שההרדיסק שלי 120 ושלו 80 או בגלל שלי יש מחיצה ולו אין ....?????בבקשה למי שמבין ש…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש ולא מזמן הובא לידיעתי שמערכת הקבצים שלי היא fat32 ולא ntfs, ידוע לי שntfs מציעה אפשרויות מתקדמות של אבטחה ושיתוף תיקיות אך לא משתלם לי לפרמט את המחשב רק בשביל אפשרויות אלה. שאלתי היא האם למערכת הקבצים המתקדמת יתרונות נוספים בתחום השימוש הביתי כגון יעילות וביצועים? והאם יש אפשרות, אולי באמצעות תכנת עזר, להחליף מערכת קבצים ללא פירמוט? תודה מראש, אורי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!<
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 כוננים בטכנולוגית SATA בביוס שלי יש שני סוגים של הגדרת דיסק קשיח האחד הוא RAID והשני AHCI השימוש במחשב הוא לאודיו בלבד אין לי בעיה עם ההתקנה של מע' ההפעלה רק רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב? לפני שאני בוחר באחת האופציות intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תביאו לי בקשה המלצה לצורב איכותי וטב..ולא ממש יקר אני חשבתי בכיוון של: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11784 הוא איכותי וצורב את כל הסוגים?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני במצב בעייתי משהו עם כמה דיסקים קשיחים, ואודה לעזרתכם. אז ככה: יש לי כרגע שני דיסקים קשיחים במחשב. האחד של 40 ג'יגה והשני של 20. ה-40 מכיל את הווינדוס ומשמש כראשי ובו שני מחיצות סך הכל. ה-20 משמש כמשני ובו שני מחיצות נוספות. שני הדיסקים כמעט מלאים במידע חשוב (אין כוונה לפרמט). לפני כשבוע "החזרתי מן המתים" דיסק של 120 ג'יגה חדש יחסית, ששכב אצלי חצי שנה ללא שימוש, כי הוא עשה בעיות במחשב החדש, ופשוט חשבתי שהוא הרוס. מסתבר שהוא תקין ב-100% והייתה בעיית תאימות מסוימת עם הלוח/הביוס שמנעה מהמחשב לזהות אותו בBOOT. כעת הצלחתי להעלות אותו, הדיסק הוא מאקסטור דיאמונד מקס 9 פלוס, ATA133, 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר. שני הדיסקים הקיימים שלי הינם איטיים משמעותית, ואני מעונין…
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
זאת השאלה כי ההבדל הוא 35 שקל,אני אף פעם לא צורב בכול המהירות נגיד זה 52 אז אני צורב 48,עם זה 48 אז פחות... האם יש הבדל איכות בין 52 ל48? או רק הבדל במהירות צריבה וזהו?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
ראשית, שלום לכולם. את אתר HWZONE אני מכיר ומעריך זמן רב אבל זו ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני שמח להצטרף. הנושא של כוננים אופטיים וכל מה שמסביב הוא נושא שנכנסתי אליו די חזק לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה ובטח גם ללמוד כמה דברים חדשים. אופיס דיפו מוכרים מדיות CD של המותג Verbatim ומיוצרים ע"י Taiyo Yuden, אני מניח שרובכם יודעים ש TY נחשבת ליצרנית מספר אחד של מדיה אופטית. כדאי לשים לב בעת הקניה מאחר ואופיס דיפו מחזיקים גם מדיות CD של Verbatim שאינן מיוצרות ע"י TY ושני הסוגים נמכרים באותו המחיר. איך מבדילים? 1. על אריזת המדיות של TY יש סמל של חמישה דיסקים בצבעים שונים ולידו כתוב Pastel Disc. 2. על האריזה כתוב גם Made in Japan. 3. על הסוג השני של Verbatim לא מופיעים ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הדיסקים DVD של LG? קניתי חבילה של 25 ב60 ש"ח ממש זול השאלה אם הם איכותיים
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את הקומבו של LG(צורב ו dvd ) ניסיתי היום לראות סרט dvd(מקורי-שעובד לי בdvd שבסלון) ולא הצלחתי דרך איזו תוכנה אתם מנגנים את הסרט? ניסיתי דרך מדיה פלייר והוא הראה לי שגיאה גם RealPlayer הראה שגיאה ובדיסק של הסרט היתה גם תוכנה התקנתי אותה וגם איתה הוא מראה שגיאה ניסיתי לשים סרט אחר(גם מקורי) וגם הראה שגיאה יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? **עריכה** ד"א נגיד ואני נכנס ל realplayer איך משם אני מפעיל את הסרט?(איזה קובץ צריך לפתוח?) והנה תמונות תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איפה אני יכול לראות בווינדוס שהדיסק שלי הוא באמת SATA2? והאם ב DEVICE MANGER אמור להיות כתוב sata2 ליד תאור החומרה? יש צורך בדרייברים בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! לאחר שנתיים וחצי נדפק לי לפתע צורב של לייט און, האמת חשבתי שהוא יחזיק יותר ואני לא צרבתי בו הרבה בכלל, אבל מה לעשות נדפק נדפק... אני רוצה לקנות צורב חדש ואני מתלבט אם לקנות את אותו לייט און (ב140 כיום) או שכדאי להשקיע עוד קצת בצורב דיוידי. אם צורב דיוידי איזה מומלץ ולא עולה הרבה? והוא צורב גם רגיל נכון? (שאלת תם). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ומישהו מכיר את החברה Precisa? ראיתי הם מוכרים 300 דיסקים לצריבה של 700MB ב 270 שקל.
-
מחפש תוכנה שתעשה מה- Dok שלי מן מפתח שכל פעם שיהיה צריך להכנס למחשב הוא יהיה צריך להיות מחובר..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הכונן פשוט לא עובד!!! ניסיתי להחליף 4 כוננים שהיו לי ו2 כבלי IDE וזה עדיין לא עוזר ולמי שחושב שהכבל מחובר הפוך הוא טועה כי הנורה לא דולקת ושאני מחבר אותו הפוך היא כן דולקת. אני מחליף מלא דיסקטים והוא עדיין רושם לי שאני צריך להכניס דיסקט לכונן למישהו יש פיתרון לבעייה
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הקלטת של החתונה שלי האורך שלה הוא קצת יותר מ - 5 שעות. עכשיו הצלם ערך והעביר לקלטת DVD יצא 4 דיסקים של DVD ממש "שושלת" סידרה בפרקים. לפי מה שאני יודע דיסק DVD יכול להכיל עד 8 שעות סרט. איך יצא לו 4 דיסקים? כמה שעות סרט וידיאו יכול להכיל דיסק DVD של 4.7 GB ? ושל 8.5 GB ? כמה עולה דיסק של 8.5 GB ? ואיך צורבים על שתי הצדדים? ואיך אפשר לעשות רצף לקלטת?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=28482
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-