עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ward,

שלום לכולכם . יש לי בעיה מאד חמורה ..יש לי הארדיסק שיש בו חומר מאד מאד מאד חשוב.. !! ואני מקווה לעזרתכם הבעיה היא שההארדיסק מזוהה ב BIOS כרגיל .. אבל כשמחשב מנסה לגשת אליו .. זה רושם לי שאין אפשרות לקרוא לכתוב וכו' מההארדיסק וכל תוכנה שאני מנסה לגשת להארדיסק דרכה..כשהתוכנה מנסה להיכנס ..המחשב פשוט נתקע..! בבקשה כל עצה כל דבר יעזור לי !! כל מידע שתבקשו ...... אני מוכן תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. למה כוננים מכאנים מכילים נפחים בגדלים "עגולים" כמו 250, 400, 500 , 750 וכו' לעומת שכונני פלאש מכילים נפחים במכפלות של 8ביט? (גם זכרונות הראם נכנסים לקטגוריה זן)

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by SUPER300,

אם אני רוצה להשתמש בSSD בתור זכרון מטמון לכונן הקשיח, זה משנה אם אני מחבר אותו לחיבור SATA או mSATA?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by yohna,

שלום, אני עומד לרכוש דיסק קשיח של 1TB שמטרתו אחסון וגיבוי בלבד [ של וידאו ותמונות ] ואני די סגור על ה ST31000528AS אבל ראיתי את ה ST31000520AS שיותר זול ממנו אבל יותר איטי [אין לי כל כך הרבה כסף וכל שקל שאני אחסוך יהיה טוב] אז השאלה שלי היא האם ההבדלים של הדיסקים ST31000520AS ו ST31000528AS הוא הבדל ב RPM בלבד או שקיים עוד איזשהוא הבדל? אם כן, מהו? ועוד שאלה, האם הבדל במהירות [ 7200 לעומת 5900 ] יורידו את הביצועים ברמה שאני ארגיש אותם? [להזכיר עוד פעם שה 1TB מיודע רק לאחסון וגיבוי סדרות סרטים תמונות וכו' ולא יהיה חלק ממערכת ההפעלה] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. Started by UBS,

שלום קניתי כונן קשיח חדש: Seagate Barracuda 250Gb SATA2 NCQ רציתי לדעת אם מישהו יודע איך יודעים אם ה NCQ עובד ? ואם הלוח בכלל תומך בזה ? (Lanparty nf4 ut ultra - D ) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. היי אנשים. יש לי כרגע כונן 320GB SATA2 לא בשימוש והייתי מעוניין לדעת האם הוא יכול לשמש כגיבוי ל-2 כונני 160GB חדשים. הכוונה היא כזו: האם ניתן לחלק את הכונן ל-2 מחיצות שכל אחת מהן תשמש כגיבוי לאחד מהכוננים האחרים, כך שאני בעצם יוצר מערך RAID1 כפול רק משלושה כוננים ולא ארבעה? אני לא מעוניין להשתמש בתוכנות גיבוי למיניהן. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by Raz the king,

שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום אני מנסה ליצרוב דיסק וזה רושם לי תבעיה הזאת.1! החלפנו את הסידי וזה לא הבעיה מהסידי מה יכול ליהות הבעיה? כמבון שהדיסק גם טוב תודה [attachment deleted by admin]

9. LACIE d2 Quadra 1TB 7200 RPM 3.5" USB 2.0 / IEEE 1394a / IEEE 1394b / eSATA Mac Storage Model 301442U איך הדגם הזה מול ה-ST31000528AS של Barracuda 7200.12 של Seagate או WD1001FALS מסדרת Black של Western Digital??

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. יש לי שאלה אם אני הולך לקנות מחשב חדש אם הר דיסק SATA2 אז הבנתי ש חלונות לא מזהה אותו השאלה היא איך אני מתקין את הר דיסק לפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק התקנה של הלוח אם בהתחלת התקנת מערכת הפעלה אפישהו קראתי שאתה מקבל דיסקט 1.44 ובמחשב שאם כבר אני יקנה לא היה כונן דיסקטים איך אני מתקין את הר דיסק ושמערכת הפעלה תזהה אותו אם דרך דיסק הדרבריים של לוח אם מבצעים את התקנה?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by amitbl,

זה בחדשות.... http://hwzone.co.il/news/1175032353/9447/ סתם לידיעה, בנאדם שמתנגש במהירות 100 קמ"ש בקיר, אמור להרגיש בסביבות ה130 ג'י. הדיסק יכול לספוג 950 כוחות ג'י!? לא נראה לי הגיוני... ובמהלך פעולה 350 ג'י?! WTF, זה כאילו שנזרוק את המחשב הנייד שלנו על קיר במהירות 250 קמ"ש בעודו עובד, והוא לא יתרגש מזה בכלל זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... גם טיטניום יתחיל להתעקם ולהתעוות בסביבות ה950 ג'י....

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by davidpc,

שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by Dimness,

איך הצורב הנ"ל? ??? הבנתי שהוא חדש (?) , יש עליו כבר איזושהי ביקורת מקצועית? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by TopSound,

אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by fuichtva,

שמרתי את המידע בכונן לוגי מסוים( מערכת ההפעלה בכונן לוגי אחר) ופתאם אין בו מידע והוא מוצג ככונן לא מפורמט והמחשב שואל האם לפרמטו. אות הכונן קיימת "במחשב שלי" אך בסייר WIN וכן בכלים של הכונן הוא אינו קיים. יש לי מע' הפעלה XP PRO. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  16. אדגיש מראש - אני לא מבין בעניין, ויעול להיות שכל הנאמר כאן הוא שטויות במיץ.נניח ויש לי מערך 5+0. אם אחד מהדיסקים קורס, מערך ה0 העליון לא אמור לראות בכלל את התקלה, וניתן לעשות rebuild ל5 הפנימי בו כלול הדיסק שקרס מתוך היתירות שבו. תקנו אותי אם אני טועה עד כאן. עתה, נניח שהמערך בנוי הפוך, כלומר 0+5 (זה אפשרי בכלל?). אם אחד הדיסקים קורס, המערך החיצוני היתיר בפני עצמו אמור להמשיך לעבוד, אבל איך ניתן לעשות rebuild? הרי המערך הפנימי הוא raid 0, כלומר, גם אם ה5 החיצוני מספק את כל המידע הדרוש לכך, איך הבקר יודע איך לחלק את המידע הפנימי בין הדיסקים? או שפשוט מפרמטים את התת-מערך כולו ונותנים למערך החיצוני לשחזר את תת-המערך כדיסק יחיד "נקי"? ובכלל, עד כמה מורגש הבדל המהירות בתצורה ה…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by ThaFeniX,

יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. הפנטיום III שבק חיים אבל כל החומר מהכונני IDE שלי עדיין שם. כיצד אני יכול להעתיק את כל החומר מהכוננים הישנים לכונני ה- SATA2 שרכשתי? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by cateye,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by KingYes,

אהלן. עשיתי קצת חיפושים.. ולא מצאתי תשובה מספקת לשאלה שלי. יש לי שני כוננים של סיגיט של 500GB עם 32MB באפר. השאלה שלי, האם כדי לחבר אותם למערך RAID? ואם כן, לאיזה מספר? 0? ואיך עושים את זה? והאם המידע שיש כבר על הכוננים ילך לאיבוד? באמת תכוונו אותי.

22. שלום לכולם השתדרגתי במחשב חדש עם המלצות מאוד חמות שלכם, אני חלילה לא בא בטענות רק מנסה להבין ... הארד דיסק נשמע לי מאוד רועש, יכול להיות שזה אני הבעיה ולא הוא, אבל איך אוכל לדעת ? SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS בעבודה יש לנו מחשבים של HP XW8600 מאוד חרישים , מה הם מרכיבים שם שכל כך שקט ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by splify,

i have recently bought the Lite-on 1633S and was wondering if its possible, to any of your knowledge, to upgrade its firmware to the Lite-on 1653s considering the only noticeable difference i can see is the burning speed, and my knowledge in DVD-RW drives is wanting at best. Thank you.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  24. יש לי שני HD WD RAPTOR 36 GB .עד עכשיו היה לי אחד ועכשיו אני רוצה לחבר אותם ב-RAID 0 אני ממש לא יודע מה לעשות .זה פעם ראשונה שלי עם אם כל מה שקשור ל-RAID.יש לי לוח-אם P4P800 DELUXE תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  25. לילה/בוקר טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי בעיה (מן הסתם) והיא לא נעימה. עבדתי עם מחשב די מיושן שהחליט שהוא רוצה לנוח תמידית, מה שהביא אותי למצב שבו אני צריך להרכיב מחשב חדש מהחומרים המצויים אצלי. מה שלמעשה התבצע זה החלפה של כל החומרה במחשב (מעבד, לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך) והכוננים הועברו להכלאה החדשה. במחשב היו קיימים 2 כוננים, C ו D. C - הקטן מבינייהם (40GB) הכיל את מערכת ההפעלה שזה זניח ו D - הכיל את כל הנתונים החשובים. כאמור שנייהם הועברו, C עבר פירמוט עקב בעיות זיהוי חומרה אך מאז D לא נגיש יותר, מעבר לזה, הוא מציג לי שלא קיים פרטישן מוגדר (בחלון ההתקנה של הווינדואוס איפה שאפשר לחלק לפרטיש'נים הכונן "מחולק" לשניים אבל משומה לא מזהה NTFS או FAT, הוא מופיע כ UNKNO…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים