עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קיבלתי צורב שזוהה ע"י המחשב שלי בשם Optiarc 5170A ... מה זה? הצורב הקודם שהיה לי היה ה NEC 3550A ... נתתי אותו לחנות ורק היום אחרי שבועיים הזכרתי לשאול מה קורה... אשמח לתשובות האם להחזיר להם את הצורב הקיים... מה לדרוש וכו' וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  2. היי. בעבר פתחתי כאן דיון בנושא שימוש בדיסק קשיח כמקור עבור קבצי MP3 באוטו. בסופו של דבר מצאתי את המוצר הבא: כונן SSD בחיבור USB ונפח 64GB שנותן גם מספיק נפח, גם ככל הנראה לא יצתרך תוספת זרם בשום צורה, גם די חסין לזעזועים, אמור ליהיות די מהיר, והמחיר מתקבל על הדעת. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3570 רק מה, המוצר לא נמצא במלאי לא אצל החנויות, ולא אצל היבואן, והיבואן גם לא מתכוון להביא אותו לארץ בקרוב. אז אני מחפש משהו דומה. אשמח אם מישהו מכיר. תודה! (דיסק און קיי 64GB במחירים של יותר מ800 ש"ח לא כ"כ באים בחשבון)

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

לאמא שלי יש DOK של SanDisk, מדגם Cruzer Micro בגודל 2GB. היום היא עבדה איתו, ולפתע(לאחר שהDOK פעל בהתחלה) קיבלה הודעת 'התוכנית אינה מגיבה'. בדקנו אותו על שני מחשבים נוספים, והתוצאה זהה. יש לציין כי המחשב מזהה את הDOK והוא מופיע כ Removable Disk ברגע שהוכנס, אולם כל ניסיון לבצע איתו פעולה כלשהי(PROPERTIES, כניסה אליו וכו') מסתיימת בתקיעה של המחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לשחזר את המידע שעל הדיסק? יש לציין שהוא נרכש לפני מקסימום חצי שנה וכנראה עדיין בתחום האחריות. תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by SinfuL-,

LG GSA-H44N X18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=17390 איך הוא מבחינת שגיאות בצריבה (1 לכמה הוא עושה שגיאה) והאם יש לו בעיות עם זיהוי דיסקים מסוימים של חברות מסוימות? הבאתי אותו ב-170 שקל במקום 220 מה שרשום שם.. שווה? או שכדאי לי את הצורב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=16468 ב-190 שקל

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by shai87,

שלום , שאלתי את השאלה הזאת בפורום תוכנה אך לא זכיתי למענה ואולי לכם יהיה הפתרון. קניתי MP3 בשביל אבי מחברת באג הידועה לשמצה, הכנסתי אותו למחשב והופיע לי מן ווירוס כזה שמצורפת תמונה שמראה זאת הבעיה היא שמאותו רגע לא רק הנגן הספציפי הזה עשה את הבעיות הללו, אלא גם הנגן שלי וה-DOK שלי מחקו את כל הקבצים הקיימים והראו לי את הווירוס המעצבן הזה. ניסיתי לסרוק אותם בעזרת אנטי ווירוס ומשמיד רוגלות\טרויינים ושום דבר לא מצא זאת פרמטתי את כולם בדרך הרגילה בקליק ימני אך זה לא השתנה, הווירוס קיים בכל הנגנים גם אחרי פירמוט. האם יש דרך לפרמט בצורה ייסודית יותר את ההתקנים הנשלפים שלי?? תודה רבה ,שי

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by tembo,

שלום לכולם, לצורך פלאג שיש לי אני זקוק לכיסת USB כמו שיש בקדימת המחשב אז אני זקוק לאותו דבר רק שהכניסות יהיה לתוך המחשב עצו כלומר החיבור של ה USB יתבצע מתוך המארז (שיהיה צורך לפתוח את המארז על מנת לחבר את ה USB), זה יכול לבוא בצורת כרטיס PCI או כל תצורה אחרת מודה לכם מראש על העזרה. מוטי.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by big_fishy,

בשעה טובה קיבלתי את ה-abit ic7 max3 שלי עם 3 ההארדיסקים שלי: wd raptor wd 120 gb S-ATA*2 אני רוצה לחבר את השניים האחרונים ברייד 0. הראפטור מחובר על s-ata1 בלוח, והשניים האחרים מחוברים ב-s-ata3 ו-4 כאשר 3-6 נשלטים ע"י בשבב של silicon image..... הגדרתי בתוכנה של silicon image את הרייד על שני ה-120 אבל כאשר הווינדוס עולה המערכת מזהה רק hd אחד שהוא הראפטור.... מה לעשות?????? האם זה קשור איכשהו לביוס? אולי להגדרות של ה-ide controller או משהו כזה שיש שם????? תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by kobibo,

יש לי את ה LG4163b ואני רוצה להתחיל לצרוב ב DL לפי מה שראיתי הצורב הזה תומך בטכנולוגיה אבל בדיסקים מסוג R+. האם למישהו כבר יצא לצרוב ב DL ? האם זה שקוף מבחינתי או עלי להגדיר משהו לפני הצריבה?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by liranfa,

האם זה נכון שכבל SATA עושה רעשים? זה נשמע לי די מוזר אבל אני שואל פה כדי לדעת בוודאות... גם אני צחקתי שאמרו לי את זה אבל כבר לא אחד ולא שניים אמרו לי את זה =\ ועוד שאלה , האם מרגישים בהבדל אם ההארד דיסק הוא SATA או IDE?(אני מתכוון לSATA 1 לא 2) תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by גד :),

הם טובים או לא? דיסקים DVD+R 4.7GB X16

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by mck1212,

היי, אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 1TB. במחשב שלי יש usb 2.0 השאלה היא איזה דיסק קשיח מומלץ קודם כל והאם ההארד דיסק יהיה מהיר מבחינת העברת נתונים? כי לפי מה שאני יודע ה usb 2 לא מהיר אז אולי עדיף לי קודם כל שהמחשב שלי יתמוך בusb 3(אם בכלל יש הבדל משמעותי?) או שיש חיבור חיצוני מהיר אחר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by overload,

USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by ido135,

יש לי את הכונן שנה וקצת ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות זה התחיל ממסכים כחולים שלא בטוח שזה בגלל הכונן ולאחר מכן גוגל כרום ופיירפוקס החלו גם לקרוס ולא להגיב תהליך התוכנה נתקע ולא מאפשר סגירה דבר שמאלץ אותי לבצע ריסטרט למחשב אבל גם לאחר ריסטרט במחשב המערכת הפעלה כלל לא עולה הכונן נעלם מרשימת הכוננים שמחוברים בחיבורי הSata3 בלוח אם ומציג שגיאת העלאה במידה ואני מכבה ומדליק מחדש את המחשב מהכפתור הכונן כן מזוהה בלוח אם והמערכת עולה המחשב עצמו נקי מוירוסים סרקתי גם עם ספי האנטר לפני כמה חודשים והיו מזיקים והסרתי אותם עשיתי לאחרונה עידכון לקושחה האחרונה של הכונן

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by roes,

כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by alsal,

http://www.cdfreaks.com/article/219 נשמע מעניין חבל שהם לא קיבלו את הגירסה שתומכת בצריבת DVD-RAM

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. שלום לכם, יש לי צורב DVD של NEC (דגם 3540) ניסיתי לעשות בעזרתו OVERBURN בצריבה של דיסק DVD אבל אני אף פעם לא מצליח (תמיד הוא אומר לי שאין מקום בדיסק והוא לא מוכן לצרוב). האם בכלל אפשר לצרוב OVERBURN בדיסק DVD ואם כן מה הבעיה אצלי? (אני משתמש בנרו, אולי זה משנה) תודה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by ThaPhoeniX,

יש לי WD SATA 120GB,ולוח P4P800 של ASUS, הכונן עובד ועושה BOOT טוב כאשר מעלים אותו בסביבה של Windows XP אך כאשר מעלים עם מערכת דוס של למשל דיסקט הפעלה של WINDOWS 98 הוא אינו מגיד כראוי והכונן עושה בעיות של SECTOR NOT FOUND וכאלה כאשר מנסים לקרוא ממנו. אני רוצה למשל להשתמש בדיסק MULTI-BOOT עם עזרים כמו PARTITION MAGIC כדי לשלוט במחיצות של הHD וזה לא מזהה כראוי את הכונן.... יש למישהו מושג איך אני יכול להתגבר על הבעיה הזאת או איך הוא יזהה לי את הHD כראוי? בביוס יש כמה מצבים שאמורים כביכול לעזור עם בעיות של תאימות אבל הם לא ממש עוזרים... עריכה: משום מה עכשיו אני בכלל לא רואה אותו רק מתי שאני נכנס לסביבה של WINDOWS, אפילו ההתקנה של WINDOWS XP נתקעת לי על ההתחלה...

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by Screw_Master,

400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  21. סמסונג, אינטל ו-ADATA מתחילות לדבר על הדור הבא של אחסון ה-NVMe - שאמור להתחיל לצבור תאוצה במהלך השנהלכתבה

22. Started by sha1823,

אני משתגע כבר קניתי lg gh20ns10 והוא משגע אותי קניתי שבוע שעבר חיברתי אותו המחשב זיהה אותו והתקין ברגע שאני מכניס דיסק ריק של dvd הוא תוקע לי את המחשב \11 פעם אחת הצלחתי לצרוב דיסק של דיוידי אחד וזהו אני לא מצליח יותר ברגע שאני מכניס דיסק דיודי ריק לצריבה הוא תוקע את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב ממשיך לרוץ זה משגע אותי הלכתי לחנות הוא החליף לי את הכל הצורב הביא לי צורב אחר חדש ושוב אותה בעיה!!! איזה מעצבן זה וואי חחח מה לעשות אנשיפם??

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. רכשתי השבוע מחשב חדש עם הארד דיסק של wd בנפח של 200 ג"ב. אני צריך את עזרתכם בכל הקשור לחלוקה למחיצות ולאופן הפירמוט: 1. לכמה מחיצות כדאי לחלק את ההארד דיסק ובאיזה גודל כל מחיצה? חשבתי לחלק את ההארד דיסק לארבע מחיצות: אחת למערכת ההפעלה בלבד (xp), אחת לכל התוכנות האחרות, אחת שהיא העיקרית והגדולה ביותר - תמונות (כל תמונה בנפח של 6-8 מ"ב), והרביעית והאחרונה לכל היתר (מסמכים, שירים וכל הזבל). זה בסדר לעשות חלוקה כזו? 2. האם צריך לפרמט כל אחת מהמחיצות? אם כן האם זה משנה האם בשיטת FAT32 או ב- NTFS? האם צריכה להיות אחידות בשיטה, קרי כל המחיצות ב- FAT32 או לחילופין, כולן ב- NTFS? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.