אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
על הלוח שלי (+Epox 8k5a2 ) יש בקר RAID HighPoint 372 התומך בעד 4 כוננים דרך 2 יציאות IDE (IDE3, IDE4) ב UDMA ATA100/133 כל אחת. אני רוצה לחבר אליה HD כדי שיעבוד ב ATA100 -- ללא RAID. הבעיה היא שכאשר הדיסק מחובר ליציאת ה IDE3 המחשב נתקע בזמן ה BOOT במסך של Scanning Drives שבקר ה RAID עושה. הבקר מזהה את הדיסק נכון אבל המחשב לא ממשיך הלאה ואני גם לא יכול להיכנס למסך ההגדרות של הבקר (Ctrl+H). האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לגרום לזה לעבוד? מה אפשר לנסות? ועוד שאלה -- האם אני יכול ליצור RAID0 עם שני דיסקים שונים (מבחינת דגם ויצרן) אבל בעלי קיבולת זהה (20GB). תודה!
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חשבתי לגוון קצת אחרי קניה של LG חשבתי ללכת על צורבים SONY אבל יש שמועה שיש איתם בעיה של תאימות עם NERO מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למה(אם בכלל)יש בעיה לייצר זיכרון חוצץ של יותר מ 16מגה תודה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון כשאני הופך דיסקי DVD צרובים הצריבה לא נראית אחידה, כלומר החלק הצרוב מאחורי הדיסק מחולק לכמה חלקים... יש לציין שהדיסקים יוצאים מעולה וקריאים ופעילים לחלוטין... האם אומר משהו ?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, מה יקרה אם אחבר hard disk שעובד ב sata2 ללוח אם שלי ( asus p4p800d ) שתומך רק ב sata1 ? האם הלוח אם לא יזהה אותו או שפשוט הוא יפעל במהירות של sata1 ??
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש שלי בעיה ממש חמורה.. קודם כל צורב דיוידי לא צורב דיוידי רק קורא..-איך אפשר לבדוק את טיבו של הדיוידי אז חיברתי צורב-סידי וגם הוא לא עובד.. שניהם נעלמו..(לא רואים אותם במחשב) בבקשה שמישהו שמבין בנושא יענה לי ויכתוב לי פעם אחת ולתמיד.. איפה אני שם תג'אמפר בכל כונן?? והחיבור (צמה) יעני החיבור הארוך מתחברים ביחד או כל אחד בנפרד ללוח אם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נפל לי הארד דיסק אחד עם המערכת הפעלה לכן פירמטתי את השני ושמתי עליו הכל בינתיים.. מאז אני חושב שהביצועים קצת ירדו..למשל ב-Company of heroes טעינות ארוכות יותר ואפילו דרופים ב-FPS לפעמים אגב אם זה משנה- ההארד דיסק הוא 120 ג'יגה בממשק IDE, מחולק ל-2 מחיצות אחת 20 ג'יגה למערכת הפעלה ותוכנות נשאר 11 פנוי אחת לכל השאר, 40 מ-92 פנוי עשיתי Quick bench ו-Long bench ב-HD Tach אני רוצה שתגידו את דעתכם על התוצאות זה ה-Quick זה ה-Long תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
8) שלום. אשמח אם תמליצו לי על כונן DVD הכולל תמיכה במגוון ה-Zone הקיימים. ** אין לי ידע רב בנושא, אז סלחו לי על לשון ההודעה. בתודה מראש, יאיר אלוני.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי צורב DVD של NEC (דגם 3540) ניסיתי לעשות בעזרתו OVERBURN בצריבה של דיסק DVD אבל אני אף פעם לא מצליח (תמיד הוא אומר לי שאין מקום בדיסק והוא לא מוכן לצרוב). האם בכלל אפשר לצרוב OVERBURN בדיסק DVD ואם כן מה הבעיה אצלי? (אני משתמש בנרו, אולי זה משנה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי WD SATA 120GB,ולוח P4P800 של ASUS, הכונן עובד ועושה BOOT טוב כאשר מעלים אותו בסביבה של Windows XP אך כאשר מעלים עם מערכת דוס של למשל דיסקט הפעלה של WINDOWS 98 הוא אינו מגיד כראוי והכונן עושה בעיות של SECTOR NOT FOUND וכאלה כאשר מנסים לקרוא ממנו. אני רוצה למשל להשתמש בדיסק MULTI-BOOT עם עזרים כמו PARTITION MAGIC כדי לשלוט במחיצות של הHD וזה לא מזהה כראוי את הכונן.... יש למישהו מושג איך אני יכול להתגבר על הבעיה הזאת או איך הוא יזהה לי את הHD כראוי? בביוס יש כמה מצבים שאמורים כביכול לעזור עם בעיות של תאימות אבל הם לא ממש עוזרים... עריכה: משום מה עכשיו אני בכלל לא רואה אותו רק מתי שאני נכנס לסביבה של WINDOWS, אפילו ההתקנה של WINDOWS XP נתקעת לי על ההתחלה...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר (114) שעד עכשיו עבד פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את קבצים מוינדוס אפדייט (לWIN2K ) הכונן לא מצליח לקרוא כלום (למרות שבדוס (מדיסקט) הוא מצליח לקרוא) הכונן מזוהה בוינדוס ואפילו אפשר לעשות לו eject אבל הוא לא מזהה שום דיסק שמוכנס אליו (לא מוזיקה ולא נתונים)
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי. דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX. כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא. ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נ…
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני והשימוש שלו זה פשוט שאני שם עליו הרבה סרטים דרך המחשב הנייח והלפטופ מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 הדברים שהייתי רוצה זה 500 גיגה בית,2 וחצי אינץ,שיהיה מהיר וזהו תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 קשיחים ואני רוצה להעביר את הקשיח בדיוק כמו שהוא לאחד אחר ללא מחיקה והתקנה מחדש. האם קיימת אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
הכוונה לRAID 0 פי כמה זה ישפר את ביצועי המערכת? ובאיזה תחום זה בולט יותר? משחקים סרטים וכו....
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אדגיש מראש - אני לא מבין בעניין, ויעול להיות שכל הנאמר כאן הוא שטויות במיץ.נניח ויש לי מערך 5+0. אם אחד מהדיסקים קורס, מערך ה0 העליון לא אמור לראות בכלל את התקלה, וניתן לעשות rebuild ל5 הפנימי בו כלול הדיסק שקרס מתוך היתירות שבו. תקנו אותי אם אני טועה עד כאן. עתה, נניח שהמערך בנוי הפוך, כלומר 0+5 (זה אפשרי בכלל?). אם אחד הדיסקים קורס, המערך החיצוני היתיר בפני עצמו אמור להמשיך לעבוד, אבל איך ניתן לעשות rebuild? הרי המערך הפנימי הוא raid 0, כלומר, גם אם ה5 החיצוני מספק את כל המידע הדרוש לכך, איך הבקר יודע איך לחלק את המידע הפנימי בין הדיסקים? או שפשוט מפרמטים את התת-מערך כולו ונותנים למערך החיצוני לשחזר את תת-המערך כדיסק יחיד "נקי"? ובכלל, עד כמה מורגש הבדל המהירות בתצורה ה…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות ל HD חיצוני בנפח 500G שיהיה אמין, שקט, שיוכל לעמוד בעומס של שימוש יומיומי ושלא יתחמם יותר מדי באופן טבעי חשבתי בהתחלה על כונני 3.5 אבל אולי דווקא 2.5 יתאימו יותר לדרישות? חיבור USB 2 מספיק לי וסוגיית המחיר (שנע להבנתי בין 300 ל 600 ש"ח) שולית.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום , שאלתי את השאלה הזאת בפורום תוכנה אך לא זכיתי למענה ואולי לכם יהיה הפתרון. קניתי MP3 בשביל אבי מחברת באג הידועה לשמצה, הכנסתי אותו למחשב והופיע לי מן ווירוס כזה שמצורפת תמונה שמראה זאת הבעיה היא שמאותו רגע לא רק הנגן הספציפי הזה עשה את הבעיות הללו, אלא גם הנגן שלי וה-DOK שלי מחקו את כל הקבצים הקיימים והראו לי את הווירוס המעצבן הזה. ניסיתי לסרוק אותם בעזרת אנטי ווירוס ומשמיד רוגלות\טרויינים ושום דבר לא מצא זאת פרמטתי את כולם בדרך הרגילה בקליק ימני אך זה לא השתנה, הווירוס קיים בכל הנגנים גם אחרי פירמוט. האם יש דרך לפרמט בצורה ייסודית יותר את ההתקנים הנשלפים שלי?? תודה רבה ,שי
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי דיסקים של DVD לצריבה והחלטתי לנסות ולבדוק את האיכות שלהם. התקנתי את הנרו 6 וניסיתי לבצע סריקה אבל לא מצאתי בשום מקום תוצאה או כל דבר אחר.. סתם דפקתי דיסק תוכלו להסביר לי איך לבצע את הסריקה והאם נרו 6 מתאימה? **עריכה: במחשבה שניה, הנושא מתאים לפורום אחסון.. מצטער **
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם לוח אם D850GB פנטיום 4A ... מפרט של לוח האם: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013254.htm אני מתעניין בדיסק 250 גיגה. מה יעבוד עם המחשב שלי? מה כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-