עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, וראיתי את הכונן Seagate 1500GB ST315005EXD101RK, שמחירו (540 ש"ח) לא גבוהה בהרבה ממחיר של כוננים עם 1TB. לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ לי, האם כדאי לקנות אותו או שמדובר בדגם לא מוצלח? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741935

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. כמובן שדגש על מהירות שקט אמינות ומחיר נ.ב כצמה מקום צריכה מערכת הפעלה ווינדוס 7 כדי לעבוד כמו שצריך? על מנת לדעת מה הכונן SSD המיניאמלי האפשרי שיריץ מערכת הפעלה בצורה סבירה (רק מחשבה כרגע)

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by magadi,

הבעיה היא ככה יש לי צורב Dvd שבקושי השתמשתי בו הצורב עבד לי מצוין צרב דיסקים וקרא דיסקים ולאחרונה הוא פשוט הפסיק לצרוב לי דיסקים(הוא קורא דיסקים של Dvd מצוין או דיסקים רגילים אין איתו בעיות) אני משתמש בנרו 7 ומנסה לצרוב קבצי סרטים שקודדו בשיטת Diax(אני מנסה המון סוגי קבצים Iso Bin שום דבר לא הולך) יש לציין שניסיתי שני סוגים דיסקים אחד של Dvd R+ Dvd R- הדיסק של Dvdr+ הוא של Sky Pro X4 צבע ירוק למי שמכיר עד 120 דקות (זה מה שרשום אליו) הדיסק של Dvdr- הוא של Silver Line X8 עכשיו אני מצרף תמונות של השגיאות ולוגים וכמובן את פרטי הDVD אשמח לדעת מה הבעיה(אם זה אפשרי לדעת..) לדעת באיזה סוגי דיסקים אני צריך להשתמש ואם לא רשומה הבעיה איך לדעת אולי החיבור לא טוב?(למרות שהסיכוי נמוך כ…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by asmon,

מה זה ומה זה נותן לי? האם כל לוח תומך ב SATA? קראתי בדף השאלות שיש דרך מיוחדת להתקין וינדווס שיתמוך ב SATA ומה אם אני לא מוצא את הדרייברים בדיסק ואין לי אותם על דיסקט?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  5. שלום לפי מה שהבנתי דגם ה - H חדש יותר אולם הוא זול יותר . למה ?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by kobibo,

יש ברשותי את הצורב (אחלה צורב) הנ"ל , כשנסיתי ליצור אימג' למחשב ישירות למדיות DVD נתקלתי בסוג אחד שהצורב פשוט לא מזהה. רציתי לבדוק איזה Frimware יש לי ואולי לנסות לעדכן אותו. אודה ללינק אם אפשר.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. שלום לכולם, ביצעתי קצת חיפוש בפורום לגבי צורבי DL וקראתי את הפוסט על המלצות הצורבים אבל אני אשמח לשמוע נסיונות כושלים ובעיות שאנשים נתקלו בהם עם הצורבים שלהם בניסיון לצרוב DVD DL. יש לי LG GH22NP20 שקניתי מIVORY וצרבתי איתו בערך 10 מדיות של MEMOREX ולאחרונה עברתי לTEAC, הבעיה שהצורב סירב לצרוב לי את הדיסקים ולאחר שהחלפתי את הצורב לאחד חדש (ניצול של אחריות) הוא צרב דיסק אחד וסירב לצרוב עוד. אז לפני שאני מעיף את הצורב הזה רציתי לקבל קצת המלצות מניסיון אישי עדיף.. אני שוקל לעבור לצורב של samsung כי היה לי צורב DVD רגיל שלהם והאמת אני הייתי די מבסוט ממנו. האם מישהו הוא הבעלים הגאה של Samsung SH-S223F? שאלה אחרונה, האם העובדה שהצורב מתחבר בחיבור SATA הוא משפיע על אמינות העברת …

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  8. http://eshop.macsales.com/shop/firewire/on-the-go מישהו מכיר ? מה אתם אומרים עליהם ?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. קיבלתי צורב שזוהה ע"י המחשב שלי בשם Optiarc 5170A ... מה זה? הצורב הקודם שהיה לי היה ה NEC 3550A ... נתתי אותו לחנות ורק היום אחרי שבועיים הזכרתי לשאול מה קורה... אשמח לתשובות האם להחזיר להם את הצורב הקיים... מה לדרוש וכו' וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  10. האם הוא הולך למות בקרוב? או שזה פשוט אומר עליו שהוא איטי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by rafi-s-,

אז ככה יש לי שתי צורבים ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לצרוב לשתיהם בו זמנית הכוונה שבמקום שיצא דיסק אחד אחרי 7-8 דקות של צריבה אני רוצה שיצאו לי שתיים תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום. מה ההבדל בין דיסקים DVD+R ו DVD-R? תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא Samsung SH-S203B האם הוא יוכל לצרוב על המדיות הנ"ל?? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by eranisra,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1405 איזה מחיר! אני קניתי רק לפני שבועיים את ה640 שלי והוא עלה לי 70 שקל יותר!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Dark Respect,

יש לי דיסק בן 7 שנים שיום אחד הפסיק לאפשר לעשות BOOT מעליו אך היה אפשר לגשת לקבצים, ואחרי כמה חודשים שבק חיים כליל אני מעוניין בשחזור נתונים אך המחירים שהם מבקשים גבוהים מדי בשביל בעיה שהיא די פשוטה - כנראה צריך רק להחליף את הפלטה האלקטרונית מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים של הדיסק?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. יש היום GOLD DEAL באמזון על אמצעי אחסון של סאן דיסק. ראשית רציתי להביא את הדבר לידעתכם. שנית אשמח לחוות דעת מקצועית גם לגבי ה-SSD וגם לגבי המיקרו SD האם מומלץ גם ברמת מחיר וגם ברמת המוצר אין לי ידע בדברים אני רק יודע שאני צריך להעביר את מערכת ההפעלה ל-SSD ולשרדג את מהירות המיקרו SD בטלפון שלי תודה למשיבים מצ"ב בקישור לעמוד המבצע http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=xs_gb_AO03OV1XEB54V?ie=UTF8&docId=1000816791&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0Q614WT63C0CM7RX4JP1

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. מותג ה-FireCuda זוכה לשדרוג נוסף תודות לבקרים העדכניים של חברת Phison, והצרכנים יכולים לברך על עוד הרחבה של התחרות במסגרת מוצרי האחסון המהירים ביותר עבור חומרות מודרניותלכתבה

19. Started by nahonh,

מה זה ביטסטינג ובמה זה עוזר לי בצריבת סרט DVD ולתאימות שלו? יש לי צורב lite-on ldw-851s, ואיפה יש עידכון קושחה לביטסטינג?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. Started by llivny,

יש לי HD עם חיבור SATA שמחובר למחשב. אני רוצה להוסיף אליו עוד HD עם חיבור IDE אבל אני לא בטוח בכמה דברים. יש לי בלוח אם חיבור IDE אחד שאליו מחוברים שני צורבים ואני הוצאתי אחד וחיברתי במקומו את ההארד דיסק. אין לי מושג מה אני עושה עם הMASTER/SLAVE שלהם כי זה לא שני הארד דיסקים אלא הארד דיסק וצורב. אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד אשמח. תודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by D@nny,

שלום. יש לי חבר שמתלונן על כך שכאשר הוא מנסה לפרמט את ההארד דיסק שלו, מופיעה הודעה שחסר לו משהו כדי להמשיך את הפרמוט וכשהוא ניסה לפרמט במחשב אחר הוא הגיע ל83 אחוז ונתקע... אני יודע שהשאלה שלי כללית מדי, אבל אולי בכל זאת למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה...? תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. Started by rmeidan,

רציתי לדעת איזה מבין הדיסק און קי הבאים עדיף לקחת : ‏Kingston DataTraveler 16GB‎ או ‏SanDisk Cruzer® Micro 16GB (Black) U3‎ הנה קישורים לפרטים עליהם : http://www.kingston.com/flash/datatraveler.asp http://www.sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=2645 עזבו את המחיר , פשוט איזה עדיף?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:‎Caviar Black WD1002FAEX ‎ ‎ של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by arkadur,

אני לא יודע אם זה קשור בצורה כלשהיא להאטת המחשב שלי בתקופה האחרונה ( או שהדיסק עומד למות, או שזה עקב הOC הכבד, נשמע מוזר, הא?) בכל אופן, הרכבתי לפני כמה דקות את הראפטור החדש שלי, ושמתי לב, שהלוח של המקסטור שלי, בוער, הדיסק עצמו די קריר, אך הלוח לוהט, ובייחוד הצ'יפים שנמצאים עליו, זה די מלחיץ אותי, שכן יש לי עליו מידע די יקר, לכן אשמח לשמוע את דעתכם בעניין לפני שאני קופץ מחר לקנות דיסק חדש, ולמסור את הנ"ל לבדיקה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by ToMeRv32,

סתם שאלה שעלתה לי לראש - למה מייצרים כונני SSD בגודל 2.5" ולא 3.5"?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים