עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by cateye,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by lesForce,

ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by tsvika,

אני מחפש צורב DVD במחיר של לא יותר מ 325 ש"ח. אני רוצה שהצורב יהייה איכותי, לא יעשה בעיות עם כל מיני סוגי דיסקים, יצרוב מהר (כמובן יחסית לצורבים האחרים כיום) ושיהייה בצבע לבן. כמו כן אם תוכלו להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין + ל - בצורבי DVD והאם כדי שיהייה בצורב Dual Layer אני אודה לכם מאוד.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by HydroIT,

אני מחפש גרסה של ה-LG-H62 שתומכת ב-Lightscribe. מישהו מכיר חנות מקוונת שאפשר לקנות דרכה? בכלל קיים דגם כזה? :\

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by nitayc1,

שלום. רציתי לבדוק את הביצועים להארד-דיסק שלי, יש לי הרגשה שהוא טיפה "מקרטע" לפעמים הרצתי את התוכנה:HD Tune וזה מה שקיבלתי... אשמח לדעת מה זה אומר אם יש עוד דרכים לבדיקת הHD אשמח לעזרה... תודה 8)

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. היי אנשים עקב הכתבה החדשה באתר על דיסקים של 250GB, החלטתי שיש במחשב שלי מקום להרדיסק חדש שכזה שאלות : 1. הלוח שלי הוא DFI NF4 UD האם הוא תומך ב SATA2 ? אם הוא תומך רק ב SATA1 , זה אומר שאין מצב שאני מחבר דיסק חדש של SATA2, או שאפשר לחבר והוא יעבוד על SATA1 ? 2. כרגע שני ההרדיסקים הנוכחיים שלי הם ATA רגיל אני מניח שיהיה כדאי להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק החדש , כי זה יהיה יותר מהיר, נכון ? באיזו דרך הכי קלה, אפשר אחרי חיבור של הדיסק החדש, להעביר אליו (תמונת דיסק ממש) את הדיסק הישן שלי C במלואו ? (להתקין דיסק SATA2, להעביר אליו את כל התוכן, כולל מערכת הפעלה, ללא התקנות מחדש של שום דבר, ולרוקן את הדיסק הישן) יש שיטה קלה לבצע דבר כזה ? 3. איך המחשב יודע מאיפה לעשות את ה BOOT כ…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. לדוגמא, כשאני גולל את הרשימת שירים שלי אופקית, שהיא מקוטלגת בשיטת List ההארד דיסק עושה רעש ממש מעצבן של חריטות כאלו, גם בכל שאר הסוגים חוץ מTHUMBNAILS הוא עושה את הרעשים האלו אבל הרבה יותר חלש, אבל בLIST זה הכי עוצמתי הרעש... WESTERN DIGITAL 160GB SATA2 למה זה ככה ואיך מתקנים את זה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by MOFRA,

על מה משפיע הRPM בכוננים ניידים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by Jenia24,

אני צריך הארדיסק עכשיו הטווח מחירים שלי זה 200 ש''ח ראיתי כבר ב200 ש''ח הארדיסקים בכל הגדלים ולא נראה לי הגיוני , אז אני מבקש המלצה לאחד שנחשב לסביר , ושיהיה מינימום 160GB

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. מחשב THINKCENTER של IBM, הUSB עובד כמו שצריך עם דברים אחרים, אבל כל דיסק-און-קי או הארדיסק נייד שאני מחבר, מזוהה כ-mass storage device, וזהו. לא מוסיף לו אות כונן ולא נותן לי גישה אליו. עריכה: מתברר שאם מוגדר כונן רשת ככונן הבא ברשימת האותיות הפנויות, הusb mass storgae device מנסה לדרוס אותו במקום לדלג עליו, וזה לא עובד לו - כך שהוא לא מקבל אות כונן. קצת אדיוטי...

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. האלו, רציתי לדעת משהו, שלאחרונה נורא הפריע לי, ולא מצאתי חומר ברשת... באופן היפותטי, אם אני לוקח כונן קשיח חדש, ומחלק אותו למחיצות לוגיות, נניח, לשלושה, יש איזשהו הבדל בביצועים מאשר הייתי משאיר את אותו כונן פיזי אחד, ללא מחיצות. זמני גישה, קצב העברה בין המחיצות וכדומה בתודה מראש, אלירן...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו HD של WD של 160G אני רוצה להוסיף לו עוד כונן של 500G אז השאלה שלי האם אני יכול להוסיף לו כונן של Seagate בלי שהיו בעיות והאם כונן של Seagate עדיף על של WD?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. קניתי HD 320G ולאחר התקנת XP ללא חלוקת ה HD אני רואה רק 300G הגיוני? על ה HD כתוב 320G כך שאני חושב שקיבלתי את הגודל הנכון,אך אני לא רואה את הגודל במערכת ההפעלה?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by 125Live,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. תודה לעוזרים.. נ.ב ניסיתי להבין מה הולך באשכול של הצורבי דיוידי וזה לא ממש הלך.. לא הבנתי איזה צורב עדיף .. פשוט רוב צורבי הדיוידי כיום עולים בסביבות ה340 והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי כדאי..

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by Nahum2,

אלוהים שומעים אותו על חצי דירה! מה עושים? זה ככה מאז שקניתי אותו כדאי לנסות להחליף או משהו? הוא מסתובב כלכך חזק שאם מניחים יד על המחשב מרגישים אותו נע במעגלים.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Avivf88,

שבת שלום לכולם, אני רוצה לקנות הארד דיסק, עכשיו הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי אילו פרמטרים חשוב לבדוק לפני שאני קונה את ההארד דיסק.. מה חשוב יותר/פחות.. אני דיי סגור על להוציא 250 שקל ככה.. והכיוון הוא על 160GB, ככה שאני אשמח לקבל בנוסף למידע גם המלצות. תודה רבה לעוזרים, ושוב שבת שלום ושבוע טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by the duck,

שלום אני מחפש דיסק קשיח שני למחשב של 500GB עכשיו יש לי 250 WD KS וחשבתי על ה W.D AAKS אבל ראיתי בחנות רק AACS מה זה הדגם הזה? הוא טוב יותר טוב מהAAKS? ומה ההבדל? ובכלל איזה דיסקים קשיחים עכשיו נחשבים הכי טובים ומה כדאי לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by lipa,

מה עדיף לקנות ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  21. אז איך אני בודק ? ואם אני מחבר אותו כמו כל כונן והוא לא טוב זה יכול לשרוף משהו? כמו ספק מעבד וכו' ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי. דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX. כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא. ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נ…

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  24. אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  25. למה כוננים מכאנים מכילים נפחים בגדלים "עגולים" כמו 250, 400, 500 , 750 וכו' לעומת שכונני פלאש מכילים נפחים במכפלות של 8ביט? (גם זכרונות הראם נכנסים לקטגוריה זן)

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים