אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כותרת... http://www.dumpalink.com/media/1135430149/How_A_Harddisk_Works
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לענות לי על השאלה מה ההבדל בהרדיסקים בין סידרת JD ל- JB ב-WD למשל.....ומה יותר מהיר.....
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
חדש?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה פשוטה בשבילכם, בשבילי בעיה!! איך צורבים מוסיקה שהיא קבצי MP3 לדיסק רגיל...??? תודה על כל עזרה! נ.ב אני משתמשת בתוכנת צריבה NERO
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
אינ לא מצליח למצוא ספקים שמוכרים אותם אני מעוניין לרכוש בתור חברה לא בתור פרטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהכוננים הבאים: Maxtor DiamondMax 10 250 GB SATA Western Digital 250 GB SATA - WD2500JD הם פשוט הכי זמינים ואני חייב כונן חדש היום כי הישן מת!!! הם נחשבים לכוננים טובים? ממליצים על אחד מהם? או ששניהם גרועים? אני אשמח לתשובה זרייה ועיניינית.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמעתי שהיצרן של המדיות DVDR של פוג'י הוא TY... וכמובן יש את הזיופים שמיוצרים בהונג קונג וטיוואן... עכשיו מצאתי מדיות של פוג'י באיזה אתר אינטרנט ( אסור לפרסם שמות עד כמה שאני יודע ) במחיר בסדר וזה היה לי מוזר אז שלחתי להם אימייל לשאול אותם מי היצרן שלהם ובאיזו מדינה הם יוצרו... הם ענו לי דיי מהר ואמרו לי שהם לא יודעים מי היצרן והם אמרו שיש חלק שמיוצרים ביפן ויש חלק שלא.. ואמרו לי שאם אני רוצה את אלו שמיוצרים ביפן יש לציין את זה בהזמנה שאני אעשה... אז לפני שאני אזמין רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על המדיות DVDR של פוג'י?... תודה נ.ב. המחיר הוא 57 ש"ח ל25 דיסקים של X8 אני אגיד לכם דוגרי לא היה איכפת לי לקנות של X4 אם הם יהיו יותר זולים רק אני לא מוצא הרבה חנויות שמוכרות DVD…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מרכיב את המחשב המשני שלי כרגע (נמצא ב"מפרט מחשב") ויש לי שאלה יש לי בקר scasi של adaptec בדגם: 29160 ושני כונני hdd של ibm בגודל 18.5gb 10000rpm אני רוצה ששניהם יהפכו לכונן אחד.. זה אפשרי עם מה שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של PROMISE וממש אהבתי אותו, כרגע אני מעוניין לקנות בקר SATA, שמתי לב לבקרי STLabs, ממש זולים (100 ומשהו שקל לעומת PROMISE שהטוב ביניהם מתחיל מאיזה 400).... מישהו התנסה עם בקרי STLabs ויכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר יציאת IDE מהלוח אל דיסק קשיח SATA? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש. האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD). זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק של מקסטור 40 ג'יגה היא יחסית חדש מלפני איזה חצי שנה מינוס בזמן האחרון מה שקרה לי הוא מתחמם לי מאוד עד כדי שאני לא יכול לנגוע בו והמחשב מתחיל לזוז ממש לאט לוקח לו רבע שעה לעשות ריסט לעומת 5 דקות אפילו פחות הגיוני שזה בגלל שהארד דיסק? למה הוא מתחמם ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מבחינת מהירות, רעש ואמינות? ראיתי אותו במחיר 630 שקל. יש משהו שמשתווה לו באותו טווח מחירים?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה כרגע בגלל שיש לי DVD PLAYER אני צורב סרטים לאחרונה ופשוט הבנתי שזה בזבוז כסף, אני צורב כל סרט על שתי דיסקים בגלל שאין לי צורב DVD בכל מקרה. אין לי כל כך מושג מהם החברות המומלצות בעסק הזה אז נכנסתי לnewegg(בכוונה, אני גר בארה"ב) ופה אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד. הצרכים: אני בעיקרון ישתמש בו להכל, לקראיה של דיסקים גם רגילים, וגם DVD. לצריבה של DVD וCD. ואני לא רוצה ללכת על משהו מופרז, משהו סביר. http://www.newegg.com/ProductSort/Category.asp?Category=10 תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בקושחה גירסא 1.W5 וראיתי שיצא 6-7-8.. אבל מכיוון שאני לא מבין את הסינית שמדברים בcdfreaks פניתי אליכם שתמליצו לי על הקושחה הכי טובה לצורב הנ"ל מLD...
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש למישהו הצעות לצורבים טובים ? תגידו מחירים גם... תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קניתי MP3 ללא תמיחה העברית האם יש תוכנה שהופחת את הMP3 לתומח עברית ???
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-